Hokej Jihlava vs. Vsetín dnes živě: Maxa liga online stream

Sobotním kolem se uzavře úvodní čtvrtina základní část Maxa ligy. Velkým lákadlem je především souboj dvou tradičních rivalů Jihlavy a Vsetína, kteří se pravidelně potkávají v prvoligovém play off. Zápas slibuje atraktivní podívanou, začíná se dnes v sobotu 19. října 2024 od 16:30.

Živý přenosKurzy, info
Jihlava – Vsetín
Sázkařský tip

Zápas 1. Maxa hokejové ligy, Jihlava vs. Vsetín Foto: JAN SALAČ / MFDNES + LN / Profimedia

1. Maxa hokejová liga 2024/25, 13. kolo základní části: Dnešní zápas HC Dukla Jihlava vs. VHK ROBE Vsetín v online live streamu, živý přenos

V roce 2022 zvítězila Dukla ve finále, teď se ale dvakrát po sobě z postupu do dalšího kola radovali Valaši. Dva ročníky nazpět vyřadil svého soka ve čtvrtfinále, naposledy pak v semifinále. Co mstít mají tedy především Ježci, kteří dnes budou hrát v jejich pelhřimovském azylu. Utkání můžete sledovat online v živém přenose na TV Tipsport.

sipka Duel Jihlava vs. Vsetín sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Maxa ligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Jihlava vs. Vsetín dnes, informace o zápase, termín (Maxa liga, 2024/25)

Oba týmy teď hrají ve velmi dobré formě. Jihlava má šňůru tří vítězství za sebou, Vsetín zase uspěl ve třech z předešlých čtyř klání.

Nicméně Dukla měla horší vstup do sezony, takže mezi elitní šestku Maxa ligy se dostala až v minulém kole. To Vsetín předvádí stabilní výkony od úvodních kol, díky čemuž mu patří 2. místo.

Průběžná tabulka Maxa ligy 24/25: prvních 6 týmů

  1. Zlín – 26 bodů, 11 zápasů (8-1-0-2)
  2. Vsetín – 23 bodů, 11 zápasů (7-0-2-2)
  3. Slavia Praha – 22 bodů, 11 zápasů (6-2-0-3)
  4. Sokolov – 22 bodů, 12 zápasů (5-3-1-3)
  5. Litoměřice – 21 bodů, 12 zápasů (6-1-1-4)
  6. Jihlava – 18 bodů, 11 zápasů (6-0-0-5)

Ačkoliv se obou celkům aktuálně daří a Vojáci zaostávají o pouhých 5 bodů, bookmakeři mírně favorizují hosty ze Vsetína.

Níže pak uvádíme vybranou kurzovou nabídku od sázkové kanceláře Tipsport. U nejznámější české sázkovky však můžete vybírat z desítek až stovek příležitostí.

Nejzajímavější kurzy zápas Jihlava vs. Vsetín

  • 1/0/2: Jihlava 2,80 | remíza 4,12 | Vsetín 2,10
  • Vítěz do rozhodnutí: Jihlava 2,12 | Vsetín 1,64
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,54 | více 1,45
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,79 | více 1,92
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Jihlava vs. Vsetín, Maxa liga
🕒Kdy: 12. 10. 2024 od 16:00
🌎Kde: ZS Pelhřimov
🏆Soutěž: Maxa liga 24/25, 13. kolo
Kurzy Tipsportu: 2,80 – 4,12 – 2,10
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV

Klíčem jihlavského zlepšení je pevná defenziva a výborný gólman Beran

Svěřenci Viktora Ujčíka se zpočátku sezony nemohli dostat do rytmu. Tři výhry z úvodních 8 duelů jsou pro klub s velkými ambicemi zklamáním, bolestivé byly zejména porážky od pardubické rezervy a Kolína.

Nicméně od těchto dvou neúspěchů je Jihlava stoprocentní. A ačkoliv se jednalo o výhry nad týmy z dolní poloviny tabulky, všechny tři mají obrovskou hodnotu. Přestože Porubě, Třebíči ani Prostějovu se teď nedaří, jejich mužstva mají velkou kvalitu.

Jihlava: výsledky v posledních 5 zápasech

  • Pardubice vs. Jihlava – 3:2 (5. října)
  • Jihlava vs. Kolín – 2:1 (7. října)
  • Poruba vs. Jihlava – 2:4 (9. října)
  • Jihlava vs. Třebíč – 2:1 (12. října)
  • Prostějov vs. Jihlava – 0:2 (16. října)
  • Jihlava vs. Vsetín – sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Za vítěznou šňůrou stojí především zlepšená defenziva. Zatímco na začátku ročníku jihlavská obrana vykazovala otřesná čísla a jednou od Slavie dokonce dostala sedm gólů, během minulých tří utkání inkasovala stejný počet branek.

Pokaždé stál v brankovišti Adam Beran, který tak evidentně přetlačil svého parťáka Maxima Zhukova. A 25letý gólman chytá skutečně skvěle, jeho úspěšnost zákroků při sérii výher dosáhla hodnoty 96,59 %.

Z hráčů v poli to pak je zejména Tomáš Harkabus, který táhne svůj tým tabulkou směrem vzhůru. Během minulých čtyř zápasů 30letý křídelník vsítil tři góly, k tomu zaznamenal dvě asistence.

Rekordman prvoligového play off současně vévodí klubové produktivitě, když jako jeden ze dvou hráčů Dukly již pokořil hranici 10 nasbíraných bodů v sezoně 24/25. Tím druhým je Richard Cachnín II s bilancí 4+6.

Přestože v předchozích duelech s Třebíčí a Prostějovem nebodoval, zcela nepostradatelným členem sestavy je Tomáš Čachotský. Ostřílený forvard platí s průměrným ice-timem 20:11 za suverénně nejvytěžovanějšího muže Jihlavy.

HC Dukla Jihlava: statistiky
Umístění (počet bodů): 6. místo (18 bodů)
Bilance: 6-0-0-5
Skóre: 32:33
Přesilovky: 13,73 % (7/51)
Oslabení: 76,32 % (29/38)
Trestné minuty: 153 PM
Produktivita: Tomáš Harkabus (5+5)
Richard Cachnín II (4+6)
Tomáš Havránek (4+5)
Brankáři: Adam Beran (4W, 91,07 %)
Maxim Zhukov (2W, 85,19 %)
Dnešní zápas Jihlavy sledujte živě a zdarma ZDE

Vsetín táhne duo Klhůfek+Rob

Na přelomu září a října si hokejisté Vsetína prošli první výsledovou krizí. Ze čtyř utkání vyhráli pouze jednou nad trápícím se Prostějovem, naopak s Třebíčí, Zlínem i Litoměřicemi padli.

Zdvižený prst od trenérů musel přijít zejména po domácím zápase s Kališníky. Po mdlém výkonu prohráli poměrem 1:4 a vůbec poprvé v aktuální sezoně tak vyšli bodově naprázdno.

Od minulého týdne se ale výkony Valachů znovu ustálily. Z back-to back duelů proti Přerovu a Chomutovu vydolovali plný počet bodů. Pak sice prohráli se Slavii Praha, avšak po vyrovnaném boji.

Prohru v Edenu napravili tento týden ve středu, kdy si doma připsali další tříbodovou výhru 6:3 se Sokolovem. Na straně vsetínských se objevili rovnou dva dvoubrankoví střelci – Pavel Klhůfek s Erikem Hrňou.

Vsetín: výsledky v posledních 5 zápasech

  • Vsetín vs. Litoměřice – 1:4 (5. října)
  • Přerov vs. Vsetín – 2:4 (7. října)
  • Vsetín vs. Chomutov – 4:2 (8. října)
  • Slavia Praha vs. Vsetín – 2:4 (12. října)
  • Vsetín vs. Chomutov – 6:3 (16. října)
  • Jihlava vs. Vsetín – sledujte živě ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Ve výtečné formě hraje především Klhůfek, který si v každém z předešlých tří zápasů odnesl po dvou bodech. Dvaatřicetiletý útočník pak s bilancí 8 branek a 7 asistencí dokonce kraluje prvoligové produktivitě.

Zdatně mu sekunduje jeho parťák z elitního vsetínského útoku Luboš Rob ml. (5+9), v bodování je hned na 2. místě za Klhůfkem. Rovněž někdejšímu mládežnickému reprezentantovi to v posledních dnech lepí, za tři zápasy nasbíral pět kanadských  bodů (2+3).

Zatímco ofenziva Vsacanů je jako obvykle na vysoké úrovni, s defenzivou to už tak růžové není.

Velkou záhadou jsou poté výkony brankářské dua VHK, které svými zkušenostmi mělo vyčnívat. Santeri Lipiäinen i Jan Lukáš se pohybují pod 88% hranicí zlikvidovaných střel.

VHK ROBE Vsetín: statistiky
Umístění (počet bodů): 2. místo (23 bodů)
Bilance: 7-0-2-2
Skóre: 39:34
Přesilovky: 20,59 % (7/34)
Oslabení: 77,50 % (31/40)
Trestné minuty: 132 PM
Produktivita: Pavel Klhůfek (7+8)
Luboš Rob (5+9)
Matěj Stříteský (4+7)
Brankáři: Santeri Lipiäinen (6W, 87,80 %)
Jan Lukáš (1W, 87,27 %)
Dnešní zápas Vsetína sledujte živě a zdarma ZDE

Tip na výsledek: dnešní zápas HC Dukla Jihlava vs. VHK ROBE Vsetín (1. hokejová Maxa liga)

Šlágr 13. kola 1. hokejové ligy mezi jihlavskou Duklou a Valašským hokejovým klubem bude hostit zimák v Pelhřimově, který stále slouží jako dočasný domov Vojáků. Úvodní buly je naplánováno na 16:30.

  • Datum, čas a místo zápasu: termín 19. 10. od 16:30 (ZS Pelhřimov)

Oba týmy mají přibližně stejnou formu. Vsetín je sice v tabulce o čtyři příčky výše a současně nasbíral o 5 bodů více, na druhou stranu Jihlava hraje doma. V Pelhřimově působí už třetím rokem, takže se už dá hovořit o domácím prostředí.

Výše uvedené nahrává tomu, že bychom dnes mohli být svědky vyrovnaného mače. Proto nebudeme v kurzové nabídce Tipsportu nijak převratně listovat a vsadíme si na remízu po základní hrací době.

TIP: Remíza sipka sledovat živě u Tipsportu

TIP: remíza

Kde sledovat hokej Jihlava - Vsetín v Maxa lize živě (bývalá Chance liga)? Online live stream, přímý přenos

Kompletní program dnešního prvoligového kola, které ukončí první čtvrtinu, lze sledovat živě přes platformu TV Tipsport. To samozřejmě platí i duelu Jihlavy se Vsetínem, který slibuje parádní podívanou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Hokejisté Třince slaví postup do finále Tipsport extraligy - hokej ELH program, výsledky, zápasy, rozpis dnes

Hokej extraliga 2024/2025: zápasy, tabulka, výsledky, program

Nejvyšší hokejová soutěž v Česku, to je ✔️ Tipsport extraliga. Podívejte se na program, výsledky i ☝ aktuální tabulku ELH 2024/25.