Hokej Slavia Praha vs. Chomutov živě dnes: Maxa liga online

Kdysi se tyto kluby mezi sebou řezaly v extralize, v současnosti ale soupeří o patro níže. V 5. kole základní části Maxa ligy se proti sobě střetne Slavia Praha a Chomutov. Atraktivní klání mezi dvěma kluby s tradicí začíná dnes ve středu 25. září 2024 od 18:00.

VÝSLEDEK: Slavia Praha vs. Chomutov – 5:2

  • Góly Slavie: 33:43 Polák, 36:45 Beran, 43:11 Novák, 49:34 Slavík, 53:15 Knotek PPG
  • Góly Chomutova: 27:21 Kadeřávek PPG, 54:17 Tůma PPG
  • Střely: 39 – 29
  • Vyloučení: 8 – 6
  • Využití: 1 – 2
  • Brankáři: Cichoň (27/29) – Jekel (34/39)
  • Tabulku, statistiky a kurzy na Maxa ligu najdete ZDE

Živý přenosInformace
Slavia Chomutov Tip

Zápas 1. hokejové ligy, Slavia Praha vs. Chomutov Foto: ČTK / Hájek Ondřej

1. hokejová Maxa liga 2024/2025 dnes: Kde sledovat hokej HC Slavia Praha vs. Piráti Chomutov živě online v live streamu zdarma?

Ve větší formě jsou Pražané, kteří momentálně mají na svém kontě dvě výhry v řadě. To prvoligový nováček ještě ani jednou nezvítězil v základní hrací době, nicméně hned na úvod sezony měl pořádně těžký los. Zápas mezi Slavii a Chomutovem si vychutnejte v přímém přenose na TV Tipsport!

sipka Klikněte ZDE a zápas Slavia Praha vs. Chomutov sledujte živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Slavia Praha - Chomutov dnes, informace o zápase (česká Maxa liga 2024/25, 5. kolo, 25. 9.)

V průběžné tabulce Maxa ligy 2024/25 jsou na tom lépe sešívání, kterým v tuto chvíli patří 7. pozice. O tři místa níže se nachází Severočeši. Nicméně oba kluby odehrály pouze tři duely, takže na jakékoliv velké posuzování je brzy.

Dle bookmakerů budou v roli favorita vstupovat do dnešního klání hokejisté týmu HC Slavia Praha. Ti kromě vyšší formy disponují také výhodou domácího prostředí.

Níže si pak můžete prohlédnout vybranou kurzovou nabídku od sázkové kanceláře Tipsport. Pokud si nestihnete vsadit před úvodním buly, které je naplánováno na 17:30, poté lze tipovat také v průběhu duelu. Nejznámější česká sázkovka vypisuje desítky až stovky LIVE kurzů.

Nejzajímavější kurzy na zápas Slavia Praha vs. Chomutov

  • 1/0/2: Slavia 1,95 | remíza 4,20 | Chomutov 3,08
  • Vítěz do rozhodnutí: Slavia 1,54 | Chomutov 2,31
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,65 | více 1,42
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,85 | více 1,85
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Slavia Praha vs. Chomutov: informace o zápase
🕒Kdy: 25. 9. 2024 od 17:30
🌎Kde: Zimní stadion Eden, Praha
🏆Soutěž: Maxa liga 2024/25, 5. kolo
Kurzy Tipsportu: 1,95 - 4,20 - 3,08
📺Živý přenos: Tipsport TVChance TV

Slavii táhne skvělý Šťovíček. Přidají dnes Pražané třetí výhru?

Úvodní prohra s Přerovem před zraky domácích fanoušků je odčiněna. V obou následujících duelech brala Slavia tři body a aktuální situace je tak podstatně veselejší.

Minulý týden v sobotu se svěřenci Aleše Tottera vytáhli na jihlavskou Duklu, které oplatili loňské vyřazení v předkole prvoligového play off. Skvěle jim vyšla především druhá třetinu, tu opanovali poměrem 5:0. Poté se zápas už prakticky jenom dohrával a nakonec tak brali vysokou výhru 7:4.

Před dvěma dny pak Slavia uspěla i na ledě Frýdku-Místku. Přestože záložní celek třineckých Ocelářů ani jednou nevedl, vítězství se vůbec nerodilo lehce. Vše nakonec rozhodl až Martin Novák, který v létě přišel ze Zlína. Ostřílený forvard se v 55. minutě prosadil přesilovkovým gólem, čímž stanovil konečně skóre na 4:3 pro hostí.

Obrovský kredit za plným bodovým ziskem jde kromě dvoubodového Nováka (1+1) také za Lukášem Strnadem. Teprve dvacetiletý útočník skóroval rovnou dvakrát, dokonce se jednalo o jeho první vícególové utkání mezi dospělými.

Frýdek-Místek vs. Slavia Praha – 3:4 (23. září 2024, 4. kolo)

  • Góly: 23:25 Svačina (Haas), 24:04 Ostřížek (Zbořil, Pacalaj), 48:49 Ramik (PPG, Ostřížek, Haman) – 18:57 Šťovíček (Novák), 20:46 Strnad (Přikryl, Beran), 31:46 Strnad (Beran, Stejskal), 54:15 Strnad (PPG, Zvagulis, Holý)
  • Střely: 35 – 30
  • Vyloučení: 6 – 5
  • Využití: 1 – 1
  • Vhazování: 42 – 26
  • Brankáři: Petrík (26/30) – Hölsä (32/35)

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

V tuto chvíli má Slavia nejlepší procento přesilovek ze všech 14 prvoligových mančaftů. Z 11 početních výhod jich využila hned pět, což je ostatně také nejvyšší číslo z celé Maxa ligy. Momentálně tak je na úspěšnosti čítající 45,45 %.

Zatímco přesilovkové formace fungují na jedničku, druhý speciální tým se bude muset polepšit. Během úvodních tří klání šli Pražané do 9 oslabení, přičemž v těchto situacích inkasovali už čtyřikrát.

Jako perfektní kauf se zatím jeví podpis Martin Šťovíčka, který loni nastupoval za Znojmo. Osmadvacetiletý forvard nastřílel už čtyři branky a na další dvě přihrál. Momentálně tak platí za nejlepšího střelce i nejproduktivnějšího hráče 1. hokejové ligy.

I díky divoké přestřelce proti Jihlavě z minulé soboty se dostalo přes hranici 5 nasbíraných kanadských bodů už čtyři hokejisté klubu HC Slavia Praha. Vedle již zmiňovaného Šťovíčka to jsou Martin Novák (3+2), Matěj Beran (3+2) a Roman Přikryl (0+5). Všichni zároveň patří do TOP 10 produktivity Maxa ligy.

Slavia Praha - sestava v minulém utkání (4:3 vs. FRY)
Brankáři: Hölsä (Cichoň)
Obránci: Holý (C), Gaspar, Veber, Hrdinka, Kočí, Stejskal,
Útočníci: Strnad, Přikryl, Beran (A) – Novák (A), Šťovíček, Zvagulis – Průžek, Slavík, Slavíček – Smola, Polák, Havrda
Dnešní zápas Slavie sledujte živě a zdarma ZDE

Piráti potřebují zapracovat na hře v oslabení

Los prvních tří kol Maxa ligy byl pro Piráty skutečně "výživný". Hned zkraje sezony cestovali do Poruby, která v minulé sezoně suverénně ovládla základní část. Poté doma přivítali zase vítěze dlouhodobé soutěže z ročníku 2022/23 Třebíč a naposledy se střetli se Zlínem – prvoligovým finalistou z obou předchozích sezon.

Zisk 3 bodů z těchto tří těžkých utkání tak lze ve finále považovat jako úspěch. Teď navíc na Chomutov čekají "hratelnější" soupeři.

Za vypíchnutí stojí obrat, který se prvoligovému nováčkovi podařil minulý týden v úterý. V domácím utkání proti Horácké Slavii Třebíč prohrával už 0:3, nicméně nevzdal se a odměnou mu byla první výhra v této sezoně (4:3 po prodloužení).

Naposledy ale svěřenci Martina Pešouta jasně padli ve Zlíně. Proti jednomu z nejsilnějších týmů zoastávali ve většině herních činností, což vyústilo v prohru 2:5.

Zlín vs. Chomutov – 5:2 (21. září 2024, 3. kolo)

  • Góly: 18:01 Kverka (Šlahař, Válek), 30:19 Gago (Süss, Čáp), 34:31 Šlahař (PPG, Kverka, Válek), 50:09 Kverka (PPG, Válek, Šlahař), 50:28 Sadovikov (Sedláček, Köhler) – 29:52 Lukeš (Hübl), 55:32 Fronk (Kadeřávek, Lukeš)
  • Střely: 30 – 21
  • Vyloučení: 6 – 4
  • Využití: 2 – 0
  • Vhazování: 29 – 34
  • Brankáři: Huf (19/21) – Petrásek (25/30)

Sleduj hokejovou Maxa ligu na Tipsport TV

Jestliže jsme se v případě Slavie bavili o špatné hře v oslabení, tak u Chomutova to je ještě horší. Piráti mají pouze 50% úspěšnost přežití, v této situaci jsou dokonce nejhorším prvoligovým mančaftem.

Severočechům se ale naopak daří při vhazování. Úspěšnost 55,71 % je druhou nejlepší v soutěži, lepší buly mají už pouze přerovští Zubři (59,06 %).

Týmové produktivitě pak vládne veterán František Lukeš. 41letý útočník s bohatými extraligovými zkušenostmi má po třech zápasech na svém kontě už dva góly a stejný počet asistencí.

Chomutov - sestava v minulém utkání (2:5 vs. ZLI)
Brankáři: Petrásek (Jekel)
Obránci: Kadeřávek, Husinecký, Březák, Eliáš, Havel (A), Ulrych, Poizl
Útočníci: Fronk, Hübl (C), Lukeš (A) - Tůma, Eret, Svoboda - Berka, Hejcman, Guman - Sklenář, Koblížek, Mála - Svoboda
Dnešní zápas Chomutov sledujte živě a zdarma ZDE

Tip na výsledek: dnešní zápas Slavia Praha - Piráti Chomutov online (5. kolo), 1. Maxa liga hokej

Zápas 5. kola druhé nejvyšší české hokejové soutěže v ročníku 24/25 mezi pražskou Slavii a chomutovskými Piráty se odehraje na Zimním stadionu Eden v Praze. Úvodní buly bude vhozeno dnes ve středu 25. září v 18:00.

  • Datum a čas zápasu: 25. 9. od 18:00

Tohle utkání by mohlo nabídnout vyrovnanou bitvu. Ostatně při sestavování Power Rankings Maxa ligy na startu sezony jsme Chomutov zařidili na 10. místo, Slavii o dvě příčky níže. A rovněž dosavadní průběh soutěže dokazuje, že oba týmy jsou přibližně stejně silné. Proto si vsadíme na remízu.

TIP: Remíza sipka Vsadit a sledovat živě u Tipsportu

TIP: remíza

Online livestream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat hokej 1. liga HC Slavia Praha vs. Piráti Chomutov živě?

Atraktviní zápas Slavie proti Chomutovu můžete sledovat online v přímém přenosu na TV Tipsport. Přes online platformu populární české sázkovky navíc lze sledovat jakékoliv klání 5. kola Maxa ligy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.

Hokejisté Kladna se radují poté, co udrželi extraligovou příslušnost v baráži se Zlínem v roce 2023

Baráž o extraligu 2024: program, zápasy, výsledky

Jak vypadá herní formát a kdy se uskuteční baráž o extraligu? ☝ Přečtěte si všechny informace ✔️ o extraligové baráži v sezoně 2023/24.

Momentka ze zápasu pod širým nebem mezi Kometou a Plzní v roce 2016, oba kluby se zúčastní Winter Hockey Games 2024

Winter Hockey Games Praha 2024: program, zápasy, výsledky, live

Od 5. do 8. prosince 2024 se v Praze na Letenské pláni uskuteční Winter Hockey Games 2024 ❄️ Akce nabídne sedm zápasů pod širým nebem.