Hokej Zlín vs. Frýdek-Místek živě dnes: Maxa liga online

Dnes nás čeká kompletní 5. kolo základní části hokejové Maxa ligy. Jedním ze sedmi zápasů bude moravský souboj mezi Zlínem a Frýdkem-Místek, hraje se na zlínském Zimním stadionu Luďka Čajky. Utkání začíná ve středu 25. září 2024 od 17:30.

VÝSLEDEK: Zlín vs. Frýdek-Místek – 4:1

  • Góly: 32:59 Kverka, 44:23 Paukku PPG, 57:48 Köhler ENG, 59:51 Paukku ENG – 38:52 Ramik PPG
  • Střely: 39 – 20
  • Vyloučení: 3 – 4
  • Využití: 1 – 1
  • Brankáři: Pavelka – Svančara
  • Další zápasy Maxa ligy sledujte živě ZDE

Živý přenosInformace
Zlín Frýdek-Místek Tip

Zápas 1. hokejové ligy, Zlín vs. Frýdek-Místek Foto: ČTK / Paprskářová Michaela

1. hokejová Maxa liga 2024/2025 dnes: Kde sledovat hokej RI Okna Berani Zlín vs. HC Frýdek-Místek živě online v live streamu zdarma?

Beranům se v úvodu nové sezony moc nedaří, ze tří utkání zvítezili pouze jednou. To jeden z outsiderů soutěže uspěl už dvakrát. Podaří se Rysům přidat další výhru, nebo si svěřenci Jána Pardavého dnešní duel pohlídají? Atraktivní prvoligový zápas sledujte online v živém přenose na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a zápas Zlín vs. Frýdek-Místek sledujte živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Zlín vs. Frýdek-Místek dnes, informace o zápase (česká Maxa liga 2024/25, 5. kolo, 25. 9.)

Oba týmy mají za sebou úvodní tři zápasy. V průběžné tabulce Maxa ligy je na tom lépe Frýdek-Místek, kterému se ziskem šesti bodů patří 6. místo. To hokejisté z Baťova města se nacházejí na 9. příčce, zatím nastřádali tři body.

Ačkoliv třinecká farma má lepší výchozí pozici, dle bookmakerů je favoritem dnešního klání Zlín. A je to logické, neboť Berani disponují vyšší kvalitou hráčské soupisky i výhodou domácího prostředí.

V době tvorby předzápasovéo preview byl například u sázkové kanceláře Tipsport vypsán kurz 1,80 na výhru Zlína v základní hrací době. To "dvojka" na Frýdek-Místek byla ohodnocena kurzem 3,45.

Nejzajímavější kurzy na zápas Zlín vs. Frýdek-Místek

  • 1/0/2: Zlín 1,80 | remíza 4,32 | Frýdek-Místek 3,45
  • Vítěz do rozhodnutí: Zlín 1,45 | Frýdek-Místek 2,54
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,28 | více 1,55
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,62 | více 2,16
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Zlín vs. Frýdek-Místek: informace o zápase
🕒Kdy: 25. 9. 2024 od 17:30
🌎Kde: ZS Luďka Čajky, Zlín
🏆Soutěž: Maxa liga 2024/25, 5. kolo
Kurzy Tipsportu: 1,80 - 4,32 - 3,45
📺Živý přenos: Tipsport TVChance TV

Přidá dnes Zlín druhou výhru v sezoně?

Zřejmě už nikoho nepřekvapuje, že během základní části se Berani pohybují až v druhé polovině tabulky. Samozřejmě, na jakékoliv závěry je ještě brzy. Nicméně od tak ambiciózního klubu se dá očekávat mnohem lepší vstup do sezony.

Zlín nezvládl ani jedno venkovní utkání, na hřištích soupeřů zatím nezískal ani jeden bod. Naopak doma si poradil s prvoligovým nováčkem Chomutovem, nad kterým zvítězil 5:2.

Jestliže zlínskému mužstvu něco v úvodních třech duelech sezony fungovalo, je to hra v oslabení. Ze 13 početních nevýhod inkasovali pouze jednou, a to v předešlém zápase proti jihlavské Dukle.

Ostatně špatné to není ani v přesilovkách. Celkově soupeři nabídli Beranům 11 příležitostí, což dokázali přetavit ve tři vstřelené branky. S procentuální úspěšností čítající 27,27 % tak aktuálně jsou pátým nejlépe hrajícím celkem při této stěžejní situaci.

V pozitivním světle se zatím ukazuje nová akvizice Jaromír Kverka. Syn někdejšího známého extraligového hokejisty Jaromíra Kverky staršího se drží na průměru jednoho bodu na zápas, během tří klání dvakrát skóroval a k tomu zaznamenal jednu asistenci.

Níže si pak můžete prohlédnout základní statistické údaje z posledního zápasu týmu RI Okna Berani Zlín, ve kterém prohrál s Jihlavou.

Jihlava vs. Zlín – 4:3 (23. září 2024, 4. kolo)

  • Góly: 23:52 Harkabus (Bilčík, Ozols), 24:59 Čachotský (Jansons), 32:06 Štefančík (Dundáček), 52:06 Cachnín (PPG, Čachotský, Havránek) – 37:24 Suhrada (Kratochvíl, Paukku), 54:49 Holík (Kratochvíl, Salonen), 56:00 Süss (Köhler)
  • Střely: 35 – 22
  • Vyloučení: 3 – 4
  • Využití: 1 – 0
  • Vhazování: 35 – 33
  • Brankáři: Zhukov (19/22) – Huf (31/35)
Zlín - sestava v minulém utkání
Brankáři: Huf (Pavelka)
Obránci: Suhrada, Salonen (A), Urbanec, Čáp, Riedl, Pohl, Benda
Útočníci: Kratochvíl, Holík, Paukku - Šlahař, Kverka, Válek - Gago, Süss, Heš - Sedláček (C), Sadovikov, Köhler - Čechmánek
Dnešní zápas Zlína sledujte živě a zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Maxa ligu na Tipsport TV

Frýdek-Místek rozehrál sezonu ideálním způsobem

S bilnací dvou tříbodových výher a jedné porážky mohou být ve Frýdku-Místku rozhodně spokojeni. Vždyť Severomoravané obvykle vymetají spodek prvoligové tabulky a na umístění v první polovině zvyklí nejsou.

Během úvodních dvou zápasů Rysi dokonce neinkasovali ani jednu branku. Prostějov i Horáckou Slavii Třebíč porazili shodně výsledkem 3:0. První prohra pak přišla až tento týden v pondělí, kdy doma nestačili na pražskou Slavii.

I přes čtyři inkasované góly v předešlém zápase platí Frýdek-Místek za druhý nejlépe bránicí tým celé Maxa ligy. Před nimi je pouze s třemi obdrženými brankami Přerov.

Velkou zásluhu na tom mají brankáři Patrik Švančara a Roman Petrík, oba maskovaní muži si už připsali po jedné výhře i jednom čistém kontu. Nicméně pochvala musí jít i za obránci, žádný z nich totiž nemá v bilanci +/- záporné číslo. Jako tradičně pak předvádí velkou obětavost zkušený bek Jan Výtisk, extraligový tisícovkář zablokoval už pět střel.

Zajímavostí je, že rovnou 16 hráčů klubu HC Frýdek-Místek už zapsalo alespoň jeden kanadský bod. O 1. místo v týmové produktivitě se dělí čtveřice Lukáš Klimek, David Ostřížek, Filip Haman a Matěj Kozlík (všichni 1+1).

Zde se pak můžete podívat na statistický zápas z minulého utkání Frýdku-Místku proti Slavii Praha. Jak sami vidíte, k bodům chyběl jen kousek.

Frýdek-Místek vs. Slavia Praha – 3:4 (23. září 2024, 4. kolo)

  • Góly: 23:25 Svačina (Haas), 24:04 Ostřížek (Zbořil, Pacalaj), 48:49 Ramik (PPG, Ostřížek, Haman) – 18:57 Šťovíček (Novák), 20:46 Strnad (Přikryl, Beran), 31:46 Strnad (Beran, Stejskal), 54:15 Strnad (PPG, Zvagulis, Holý)
  • Střely: 35 – 30
  • Vyloučení: 6 – 5
  • Využití: 1 – 1
  • Vhazování: 42 – 26
  • Brankáři: Petrík (26/30) – Hölsä (32/35)
Frýdek-Místek - sestava v minulém utkání
Brankáři: Petrík (Švančara)
Obránci: Haman (A), Havránek, Pacalaj, Zbořil, Hrbas, Výtisk (C), Andrle, Homola
Útočníci: Svačina (A), Haas, Veselý – Kucsera, Marosz, Cedzo – Ramik, Macháček, Ostřížek – Matiaško, Šilar, Kozlík
Dnešní zápas Frýdku-Místku sledujte živě a zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Tip na výsledek: dnešní zápas Zlín vs. Frýdek-Místek online (5. kolo), 1. Maxa liga hokej

Dějištěm prvoligového utkání mezi Zlínem a Frýdkem-Místkem bude někdejší extraligová aréna, která nese název Zimní stadion Luďka Čajky. Začátek zápasu je naplánován na 17:30.

  • Datum a čas zápasu: 25. 9. od 17:30

Přestože je za poměrně jasného favorita považován Zlína, v naších očích tomu tak není. Frýdecko-místečtí Rysi zatím předvádějí solidní výkony a proto si vsadíme na to, že neprohrají v základní hrací době.

TIP: Neprohra Frýdek-Místek sipka Vsadit a sledovat živě u Tipsportu

TIP: Neprohra Frýdek-Místek

Online livestream, přímý přenos v TV: Kde dnes sledovat hokej 1. liga Zlín vs. Frýdek-Místek živě?

Duel 5. kola základní části Maxa ligy mezi Berany a Rysi sledujte v živém přenose na TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vstřelená branka od Erika Hrni v prvoligovém zápase Vsetín vs. Zlín

Statistiky 1. Maxa liga: bodování, góly, střelci, asistence

Kdo kraluje individuálním statistikám v Maxa lize a kteří prvoligoví gólmani nejvíce vynikají v aktuální sezoně? To najdete v našem článku.

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...