Vsetín vs. Prostějov dnes živě: Maxa liga online stream

Zatímco Valaši až v předešlém kole ztratili první body, Hanáci v ten samý den ukončili sérii tří porážek v řadě. Zápas 6. kola Maxa ligy mezi Vsetínem a Prostějovem začíná dnes v sobotu 28. září 2024, hrát se bude na legendárním Zimním stadionu Na Lapači.

Živý přenosKurzy, info
Vsetín Prostějov
Sázkařský tip

Zápas 1. hokejové ligy, Vsetín vs. Prostějov Foto: Luděk Ovesný / MFDNES + LN / Profimedia

1. Maxa hokejová liga 2024/25, 6. kolo základní části: Dnešní zápas VHK ROBE Vsetín vs. LHK Jestřábi Prostějov v online live streamu, živý přenos

Dle předsezónních predikcí se měly oba kluby pohybovat v popředí prvoligové tabulky. Vsacané tyto předpoklady zatím splňují, o Jestřábech se to ale říct nedá. Jejich vzájemné střetnutí můžete sledovat v živém přenose na TV Tipsport!

sipka Hokej Vsetín vs. Prostějov sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Maxa ligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Vsetín vs. Prostějov dnes, informace o zápase, termín (Maxa liga, 2024/25)

Ještě před středečním kolem byl Vsetín na čele tabulky Maxa ligy, po prohře po samostatných nájezdech v Třebíči se ale propadl na 3. místo. Nicméně Sokolov i Poruba mají o jeden odehraných zápas více. To Prostějov se díky předešlé výhře posunul na průběžné 10. místo.

Dle sázkových bookmakerů je poměrně jasným favoritem Vsetín, který navíc bude hodně těžit z podpory domácího publika.

Níže si můžete prohlédnout vybranou kurzovou nabídku od Tipsportu. Sázet lze samozřejmě i v průběhu duelu, oblíbená česká sázkovka vypisuje desítky LIVE sázkových příležitostí.

Nejzajímavější kurzy zápas Vsetín vs. Prostějov

  • 1/0/2: Vsetín 1,80 | remíza 4,33 | Prostějov 3,45
  • Vítěz do rozhodnutí: Vsetín 1,45 | Prostějov 2,54
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,49 | více 1,47
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,75 | více 1,96
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Vsetín vs. Prostějov, Maxa liga
🕒Kdy: 28. 9. 2024 od 17:00
🌎Kde: ZS Na Lapači, Vsetín
🏆Soutěž: Maxa liga 24/25, 6. kolo
Kurzy Tipsportu: 1,80 – 4,33 – 3,45
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV

Vsetín zatím pokaždé bodoval

Asi tak nějak má vypadat cesta za obhajobou titulu. Z úvodních čtyř zápasů Valaši nastřádali solidních 10 bodů a byť jsou aktuálně třetí, ze všech týmů mají nejvyšší procento možného bodového zisku (83 %).

Na druhou stranu během prvních tří klání zvítězili pokaždé rozdílem jednoho gólu. Minulý týden se nejprve museli obávat o výsledek v Chrudimi, kde pardubické "béčko" stáhlo z 0:4 na 3:4, poté zase obraceli proti Porubě z 0:2 na 3:2.

Zkraje tohoto týdne svěřenci Jiřího Weintritta vyhráli v Kolíně až díky trefě Pavla Klhůfka, který v čase 57:04 vsítil vítězný gól na 3:2.

Naposledy ve středu pak zajížděli na zimák do Moravských Budějovic, kde momentálně působí v azylu Horácká Slavia Třebíč. Nevydařila se jim především první třetina, po které už prohrávali 0:2.

Nicméně Vsetín se nevzdal a postupně přidal na obrátkách. Na začátku posledního dějství srovnal na 2:2 Erik Hrňa a na branku třebíčského Malého ze 45. minuty záhy odpověděl stejnou mincí Matěj Stříteský.

Další góly ze hry už ale napadly a tak došlo na penaltový rozstřel. V něm jasně dominovali gólmani, ti až do 6. série byli stoprocentní. Teprve poté prostřelil vsetínského Lipiainena forvard domácích Vítězslav Brož, zatímco na druhé straně Šimon Jenáček proti Janu Brožovi neuspěl. Bonusový bod tedy zůstal na Vysočině.

Třebíč vs. Vsetín – 4:3 sn. (5. kolo ML, 25. září 2024)

  • Góly: 01:58 Svoboda (Vodička, Vodný) 17:23 Dočekal (PPG, Vodný, Svoboda) 44:16 Malý (Svoboda, Vodný), rozh. nájezd Brož – 35:54 Jandus (Jenáček, Smetana), 40:53 Hrňa, 48:11 Stříteský (Klhůfek, Jonák)
  • Střely: 34 – 27
  • Vyloučení: 3 – 6
  • Využití: 1 – 0
  • Vhazování: 51 – 34
  • Brankáři: Brož (24/27) – Lipianen (31/34)

sipka Nepřehlédněte: Soutěž o lístky na NHL v Praze

Sleduj průběh zápasu ZDE

Vsacanům zatím nefunguje optimálně oslabení, současně by potřebovali zapracovat i na disciplinovanosti. Během čtyř zápasů jejich soupeři sehráli už 18 přesilovek, z toho pětkrát Vsetín inkasoval.

Jako obvykle ale šestinásobný extraligový mistr šlape v útoku. V tuto chvíli je na slušném průměru 3,25 vstřelených branek na utkání.

Velkou zásluhu na tom má Pavel Klhůfek. 32letý forvard se trefil ve třech případech, k tomu čtyřikrát asistoval. Se sedmi nasbíranými kanadskými body mu tak momentálně patří 3. místo v prvoligové produktivitě.

V pozitivním světle se pak jeví také nová posila do defenzivy Matěj Stříteský, který ještě loni působil v Karlových Varech. Ostřílený bek s více než 750 starty v ELH dokonce se třemi zásahy platí za nejlepšího střelce mezi všemi zadáky v Maxa lize.

Sestava Vsetína v minulém zápase (3:4 sn. vs. TRE)
Brankáři Lipiäinen (Lukáš)
Obránci Stříteský, Zahradníček – Teper, Staněk – Smetana, Jenáček – Ondračka
✅ Útočníci Rob, Klhůfek, Jonák – Hrňa, Prokeš, Jandus – Brož, Dědek, Šmerha – Hořanský, Matějček, Bláha

Prostějov sráží bídná efektivita v zakončení

Jestřábi si vstup do nové sezony určitě představovali jinak. Zisk 6 bodů z úvodních pěti kol (40% úspěšnost) je pro natolik ambiciózní mužstvo zklamáním. Tím spíš, když čtyři z pěti dosavadních soupeřů loni nepostoupili ani do čtvrtfinále prvoligového play off.

V 1. kole sice Prostějov zvítězil nad Kolínem, jednoho z největších outsiderů soutěže ale předčil až po nájezdech. Následně přišly tři neúspěchy za sebou proti Frýdku-Místku, Sokolovu a Porubě, přičemž alespoň v duelu s Baníkem z toho byl jeden bod za prohru v penaltovém rozstřelu.

Družina Martina Janečka si pak spravila chuť v předešlém kole, kdy konečně bodovala naplno. Nicméně plnotučné vítězství proti pardubické rezervě se vůbec nerodilo lehce.

Zejména zásluhou dvougólového forvarda Východočechů Františka Formánka to dlouho vypadalo, že se bude muset prodlužovat. Avšak 17 vteřin před koncem základní hrací doby si vzal slovo Denis Kindl, který svou trefou stanovil konečné skóre na 3:2 pro Prostějov.

Prostějov vs. Pardubice B – 3:2 (5. kolo ML, 25. září 2024)

  • Góly: 13:24 Korčák (Babka), 24:30 Honejsek (Jenčovský), 59:43 Kindl (Babka) – 23:30 Formánek (Voženílek), 37:50 Formánek (Švec, Kaplan)
  • Střely: 36 – 28
  • Vyloučení: 6 – 6
  • Využití: 0 – 0
  • Vhazování: 34 – 35
  • Brankáři: Kavan (26/28) – Honzík (33/36)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hanáci bojují především s nízkou produktivitou. Za pět zápasů skórovali pouze sedmkrát, což vychází na bídný průměr 1,4 gólu na utkání. V této týmové statistice jsou ze všech 14 prvoligových mančaftů dokonce poslední.

A rovněž v procentuální úspěšnosti během početní výhody jsou aktuálně nejhorším celkem. Přitom vykoledovat si protivníkův faul jim problem nedělá, avšak z celkového počtu 20 přesilovek jich využili pouze dvě (10,00 %).

Důkazem velkého trápení v útočném pásmu je také pohled do týmové produktivity Prostějova. Zatím pouze jeden hráč se dostal na hranici dvou nasbíraných kanadských bodů. Řeč je o ex-kladenském bekovi Jakubu Babkovi, který má na svém kontě dva gólové pasy.

Přidat budou muset zejména forvardi Antonín Honejsek (1+0), Denis Kindl (1+0), Jakub Illéš (1+0), Václav Karabáček (1+0), Radek Pilař (0+1) či Pavel Jenyš (0+0). Právě od těchto borců se totiž očekávají body.

Naopak velice solidní výkony podává gólman Jan Kavan, který byl do Prostějova zapůjčen z Komety. Jeden z adeptů na finální nominaci na letošní MS juniorů U20 čapá s průměr 93,89 % zlikvidovaných střel směřujících na něj.

Sestava Prostějova v minulém zápase (3:2 vs. PAR B)
Brankáři Kavan (Štipčák)
Obránci Klimíček, Šidlík – Zdráhal, Studený – Babka, Krejčí – Poledna
✅ Útočníci Tomeček, Illeš, Jenyš – Veselý, Kindl, Jiránek – Karabáček, Kučera, Pilař – Korčák, Honejsek, Jenčovský – Slanina

Tip na výsledek: dnešní zápas VHK ROBE Vsetín vs. LHK Jestřábi Prostějov (1. hokejová Maxa liga)

Dnes je na programu kompletní 6. kolo Maxa ligy, která plní úlohu druhé nejvyšší úrovně ledního hokeje v ČR. V akci se tedy představí všech 14 prvoligových klubů a právě střetnutí mezi Vsetínem a Prostějov se dá označit jako jedno z největších lákadel tohoto kola.

  • Datum a čas zápasu: termín 28. 9. od 17:00

Oba týmy jsou v naprosto opačném rozpoložení. Zatímco Vsetínu vstup do sezony vyšel, v prostějovské kabině zrovna dvakrát ideální nálada asi nebude. A to ani po poslední výhře nad Pardubicemi B. Proto si vsadíme čistou jedničku na Valachy.

TIP: Vsetín  sipka sledovat živě u Tipsportu

TIP: Vsetín vyhraje

Kde sledovat hokej Vsetín vs. Prostějov v Maxa lize živě (bývalá Chance liga)? Online live stream, přímý přenos

Prvoligový duel Vsetína s Prostějovem si můžete vychutnat online v přímém přenose na TV Tipsport. Díky této platformě se navíc lze dívat na jakékoliv utkání druhé nejvyšší soutěže.

Tím však nabídka hokejových live streamů od TV Tipsport ani zdaleka nekončí. K dispozici jsou živé přenosy z extraligy, NHL, švédské SHL, švýcarské NL a mnoha dalších lig.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.

Momentka ze zápasu pod širým nebem mezi Kometou a Plzní v roce 2016, oba kluby se zúčastní Winter Hockey Games 2024

Winter Hockey Games Praha 2024: program, zápasy, výsledky, live

Od 5. do 8. prosince 2024 se v Praze na Letenské pláni uskuteční Winter Hockey Games 2024 ❄️ Akce nabídne sedm zápasů pod širým nebem.

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?