Extraliga dnes živě: Kladno - Sparta Praha livestream

Kladno jako první v této sezoně poznalo sílu Pardubic, dnes Rytíři doma nastoupí proti druhému největšímu favoritovi Tipsport extraligy. Sparta bude na ČEZ Stadionu usilovat už o desátou výhru ve vzájemných soubojích v řadě. Sledujte zápas živě od 18:00 v live streamu zdarma.

Živý přenosInformace, kurzy
Kladno Sparta – H2HTip

Jaromír Jágr zapsal bod na ledě Pardubic, dnes se poprvé v nové sezoně představí doma na Kladně ČTK / Taneček David

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Rytíři Kladno – Sparta Praha v online live streamu zdarma?

Rytíři od návratu do extraligy ještě doma se Spartou ani jednou nebodovali. Naposledy na ČEZ Stadionu přehráli pražského rivala o pár dní dřive, než se v Česku začal šířit covid. Vítězný gól tehdy vstřelil Jaromír Jágr, který bude v sestavě i dnes večer. Podaří se legendě po čtyřech a půl letech znovu rozjásat domácí kotel? Sledujte souboj Kladno vs. Sparta od 18:00 živě online.

sipka Sledujte hokej Kladno vs. Sparta zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Kladno vs. Sparta, informace (2. kolo ELH 2024/25, 20. 9. 2024)

Po prvním kole Tipsport extraligy 2024/25 se pohled na tabulku příliš neliší od toho, který jsme mohli sledovat v minulé sezoně. Kladno je na posledním místě, Sparta z druhé pozice stíhá vedoucí Pardubice.

Rytíři ale v úvodním zápase narazili právě na posílené Dynamo, vysoká porážka 1:5 tak ještě nemusí nutně znamenat, že cílovou bude znovu baráž.

V prvních dvou týdnech sezony ale Rytíře čekají samé náročné zápasy. Ten domácí se Spartou se pochopitelně řadí k těm nejtěžším, což reflektují i kurzy bookmakerů Tipsportu.

Nejzajímavější kurzy na zápas Kladno - Sparta:

  • 1/0/2: Kladno 4,69 | Remíza 4,82 | Sparta 1,60
  • Vítěz do rozhodnutí: Kladno 3,34 | Sparta 1,33
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,87 | více 1,93
  • Kdo dá 1. gól: Kladno 2,42 | nikdo 72,00 | Sparta 1,51
  • Střelec: Tralmaks 4,00 | Jágr 6,00 | Chlapík 2,60 | Hyka 2,90
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hokej Kladno - Sparta: informace o zápase
🕒Kdy: 20. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: ČEZ Stadion, Kladno
🏆Soutěž: ELH 2024/2025, 2. kolo
🏒H2H 2023/24: 4-0 pro Spartu
Kurzy Tipsportu: 4,69 – 4,82 – 1,60
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kladno překvapivě vlétlo na Pardubice, po kvalitním nástupu ale doplatilo na chyby v obraně

Málokdo asi čekal, že Rytíři Kladno v úvodních střídáních dokážou nastoupit na pardubické hvězdy s takovou silou, jakou ukázali ve středu. První minuty se odehrávaly převážně v útočné třetině Kladno, Dynamo bylo pod tlakem.

Jenže z počáteční převahy 8:0 na střely na bránu nerezultoval žádný gól a to je proti nejlepší soupisce extraligy promeškaná příležitost, která už se v zápase nemusí opakovat.

Dynamo to potvrdilo tím, že z brejku potrestalo zaváhání kladenské obrany a Smejkal v osmé minutě otočil kormidlem zápasu do směru, který očekávali snad všichni příznivci v Enteria areně.

Když se na začátku 19. minuty kladenským hokejistům nepodařilo dostat puk z vlastního pásma, přišel další trest. Od stavu 2:0 už měly Pardubice vše naprosto pod kontrolou.

Kladno budou nepochybně čekat důležitější zápasy. Konečná prohra 1:5 by tedy neměla nijak otřást kabinou, která dobře ví, že s nejlepšími týmy soutěže bude držet krok jen ve výjimečných případech.

Trenéři Rytířů si ale z prvního ostrého utkání mohou vzít dvě zprávy – jednu špatnou a jednu dobrou. Tou negativní je počínání obrany, která přitom papírově působí lépe než loni. Tou pozitivní je úvodní vystoupení Jaromíra Jágra.

Vypadá to, že nejlepší český hokejista všech dob je na letošní ročník, údajně jeho poslední, opravdu velmi dobře připraven. Jágr měl od začátku lepší pohyb než v předchozích letech, vypadá svěžím dojmem. Dokonce si připsal asistenci u jediného gólu Kladna.

Rytíři Kladno - poslední sestava (1:5 vs. PCE)
Brankáři: Brízgala (Lukeš)
Obránci: Ticháček (A), Mendel, Pietroniro, Šenkeřík, Nemčík, Hanousek, R. Jeřábek
Útočníci: Jarůšek, Melka, Smoleňák (C) - M. Procházka (A), Hults, Tralmaks - Pytlík, Filip, Jágr - Strnak, Bláha, S. Redlich - Straka
Dnešní zápas Kladna sledujte živě a zdarma ZDE

Sparta po špatných výsledcích v Lize mistrů přehrála Třinec, navíc s nulou vzadu

Sparta svým fanouškům před startem extraligy příliš radosti neudělala, v Lize mistrů se jí zářijové zápasy nevydařily. Ze čtyř soupeřů porazila jen slabý maďarský Fehérvár, proti němuž navíc otočila skóre až ve třetí třetině.

Prohry 1:5 v Sheffieldu a poté 0:3 na ledě Eisbären Berlín pořádně zvedly mandle příznivcům na sociálních sítích, kteří spílali jak sparťanským hokejistům, tak trenérskému štábu v čele s Pavlem Grossem.

V úvodním duelu ELH proti třineckým šampionům ale Sparta netrpěla žalostnou koncovkou, která ji provázela mezinárodní soutěží. Hned po 41 sekundách rozsvítil lampu Miika Salomäki a dodal pevnou půdu pod nohama 10 tisícům fanoušků v O2 Areně.

Jednatřicetiletý Fin se zkušenostmi z NHL posílil Spartu v létě, doplnil tak třetí útok s domácím kapitánem Formanem a severským krajanem Lajunenem.

Hlavní útočná síla Sparty by ale samozřejmě měla spočívat v top šestce, kterou vyztužil Tomáš Hyka. Ten se na výhře 3:0 nad Třincem podílel alespoň druhou asistencí u posledního gólu.

Mezi střelci ale nebyl, stejně tak se neprosadili hráči jako Chlapík a Horák. Spartě ovšem chyběli na ledě Sobotka s Řepíkem, další produktivní útočníci, kteří to v kariéře dotáhli do zámoří a v extralize patří i v pokročilém hokejovém věku mezi elitu.

Překvapivým hrdinou se stal dvougólový obránce Aaron Irving, který je po prvním kole v čele tabulky střelců spolu s pardubickým Kautem a litvínovským Gutem.

Sparta Praha - poslední sestava (3:0 vs. TRI)
Brankáři: Kořenář (Kovář)
Obránci: Moravčík, Kemiläinen, Krejčík (A), Mikliš, Mašín, Irving, Tůma
Útočníci: Hyka, Horák, Chlapík (A) - Hrabík, Najman, P. Kousal - Salömaki, Lajunen, Forman (C) - Vitouch, Hrabík, Ton
Dnešní zápas Sparty sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Kladno vs. Sparta H2H, výsledky, srovnání a časový rozvrh, kurzový speciál

V minulé sezoně neuhráli Rytíři proti Spartě jediný bod. Sparťani zcela ovládli vzájemné zápasy s bilancí čtyř výher při celkovém skóre 20:9.

Na vítězstvích Sparty se gólově podílelo 13 různých hráčů, z nichž pět se prosadilo dvakrát a pouze Michal Řepík, toho času ještě kapitán, zaznamenal do statistik tři zásahy.

Poslední výsledky Kladno vs. Sparta:

  • 24.09.2024: Kladno vs. Sparta 1:7
  • 03.11.2024: Kladno vs. Sparta 2:3
  • 26.12.2024: Sparta vs. Kladno 5:3
  • 04.02.2024: Sparta vs. Kladno 5:3

Podle očekávání sázkové kurzy reflektují výkonnostní rozdíl mezi oběma celky i při pohledu na dlouhodobé výsledky v sezoně Tipsport extraligy 2024/25.

Níže najdete vypsané kurzy na umístění Kladna a Sparty v základní části, případně i v play off. Čísla se mohou změnit, aktuální nabídku a bonus k registraci najdete ZDE.

Kladno vs. Sparta - dlouhodobé kurzy
KLA SPA VSADIT
Mistr extraligy 160,00 4,40 vsadit ZDE
Celkově do 2. místa 55,00 2,10 vsadit ZDE
Celkově do 4. místa 20,00 1,30 vsadit ZDE
Celkově do 8. místa 5,80 1,04 vsadit ZDE
Vítěz ZČ 250,00 5,00 vsadit ZDE
Do 4. místa v ZČ 30,00 1,20 vsadit ZDE
Do 12. místa v ZČ 3,20 -- vsadit ZDE

Tip na výsledek Kladno vs. Sparta online (20. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 2. kolo základní části)

Kladno v posledních dvou letech prohrálo všechny extraligové zápasy se Spartou. V minulém ročníku ale v každém ze vzájemných duelů padlo alespoň pět gólů, vždy se prosadila obě mužstva. To je skvělá pozvánka ke sledování dnešního live streamu.

  • Datum a čas zápasu: 20. 9. 2024 od 18:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Myslíme si, že Sparta bude mít herně navrch ve větší části utkání. Rytíři ale už v Pardubicích naznačili, že v některých fázích zápasu dokážou přitlačit i zvučné soupeře.

Proto si myslíme, že v dnešním zápase Kladno vs. Sparta bude k vidění mnoho šancí na obou stranách kluziště. Při kvalitních střídáních v pásmu Sparty by se mohla opět naplno ukázat nejen síla, ale i zkušenosti a technické dovednosti Jaromíra Jágra.

Zkusíme tedy sázku na to, že osmašedesátka i ve druhém utkání sezony získá bod. V nabídce Tipsportu tuto příležitost na příležitost najdete v kurzu 2,50.

TIP: Jaromír Jágr získá bod sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na hokej Kladno vs Sparta v ELH 2024-25

Kde dnes sledovat živě hokej Rytíři Kladno vs. HC Sparta Praha v livestreamu online a v TV vysílání?

Tradiční duel dvou hokejových rivalů Kladno vs. Sparta si můžete naladit od 18:00 zdarma díky livestreamu online na TV Tipsport. Přímý přenos je dostupný jak přes webový prohlížeč, tak v aplikaci Tipsportu.

Pokud ještě nemáte účet u této sázkové kanceláře, stačí si jej založit a během několika minut získat bonus 300 Kč zdarma k registraci. Pak už budete mít k dispozici streamy všech dnešních zápasů ELH, které jinak vysílá pouze placená televizní stanice O2 TV Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport obratový bonus: Získejte 100 Netů ke startu hokejové extraligy

Start extraligy vám zpříjemní obratový bonus u Tipsportu

Bavíte se u sázek na hokej? U Tipsportu můžete na startu extraligy 2024/25 získat obratový bonus 100 Netů. Jak na to?

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...