Extraliga dnes živě: Liberec - Kladno livestream

Liberec v pátek ani na třetí pokus nevyhrál na domácím ledě. Dnes Bílí Tygři budou mít další šanci proti Kladnu, které venku ještě nebodovalo. Sledujte souboj 6. kola Tipsport extraligy živě online od 16:00.

VÝSLEDEK: Liberec vs. Kladno – 2:3 po nájezdech

Živý přenosInformace, kurzy
Liberec Kladno – H2HTip

Slovenští hokejisti Róbert Lantoši a Martin Faško-Rudáš patří k oporám Bílých Tygrů Liberec v extralize Foto: ČTK / Šálek Václav

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno v online live streamu zdarma?

Asi málokdo čekal, že Liberec bude po prvních pěti kolech ELH 2024/25 v tabulce o tři místa za Kladnem. Může za to mizerná bilance doma, Bílí Tygři zatím uhráli na vlastním ledě jen jeden bod. Rytířům se pro změnu nedaří venku. Kdo zlomí dosavadní bilanci? Sledujte live stream v neděli 29. září od 16:00.

sipka Sledujte hokej Liberec vs. Kladno (29. 9.) zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Liberec vs. Kladno (29. 9.), 6. kolo ELH 2024/25

Hned šest týmů se v tabulce Tipsport extraligy 2024/25 seřadilo za sebou při stejném zisku šesti bodů. Patří mezi ně jak Liberec, tak Kladno. Před vzájemným duelem je tedy jisté, že vítěz půjde do dalšího týdne v lepším postavení než dnešní soupeř.

  • 6. Kladno – 6 bodů (2-0-0-3, skóre 13:15)
  • 9. Liberec – 6 bodů (1-1-1-2, skóre 11:14)

Bookmakeři navzdory dosavadním nezdarům Liberce v Home Credit Aréně věří týmu zpod Ještědu. Bílí Tygři jsou výraznými favority na tři body (1,67), a kurz Tipsportu do rozhodnutí je dokonce jen 1,36. To při zohlednění komise značí skoro 70% pravděpodobnost, že se Liberec dnes večer dostane v tabulce nad Kladno.

Nejzajímavější kurzy na zápas Liberec - Kladno:

  • 1/0/2: Liberec 1,67 | Remíza 4,57 | Kladno 4,41
  • Vítěz do rozhodnutí: Liberec 1,36 | Kladno 3,12
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,87 | více 1,93
  • Střelec: Lantoši 2,60 | Flynn 2,80 | Smoleňák 3,70 | Jágr 5,80
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hokej Liberec - Kladno: informace o zápase
🕒Kdy: 29. 9. 2024 od 16:00
🏟️Kde: Home Credit Aréna, Liberec
🏆Soutěž: ELH 2024/2025, 6. kolo
🏒H2H 2023/24: 3-1 pro Liberec
Kurzy Tipsportu: 1,67 – 4,57 – 4,41
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Liberec se doma hledá, doma dostal ve 3 zápasech 10 gólů

Už v minulé sezoně patřil Liberec k průměrným týmům co do výkonnosti na vlastním stadionu. Bílí Tygři měli doma bilanci 12-2-4-8, která stačila na osmé místo v domácím prostředí.

Po letní pauze zatím fanoušci v Home Credit Aréně ještě neměli mnoho důvodů k jásotu. Ze severu Čech odjeli s třemi body jak Vítkovice, tak Litvínov. V obou případech svítilo na kostce konečné skóre 2:4.

Ani v pátek proti zatím velmi slabé Plzni liberečtí hokejisti nezačali dobře, už po prvním střídání ztráceli, když ve 31. sekundě otvíral skóre hned první střelou Söderlund.

Tým Filipa Pešána i přes velmi matný výkon alespoň srovnal, ve druhé třetině se po parádní přihrávce Martina Faška-Rudáše trefil do odkryté brány sváteční střelec Lukáš Derner. Například v minulé sezoně tento 41letý veterán neskóroval v základní části ani jednou.

Liberec díky jeho gólu získal první domácí bod. Plzeň byla v každé třetině střelecky aktivnější, Bílé Tygry ale posunul do prodloužení Petr Kváča, který udržel ve zbytku základní hrací doby skóre na stavu 1:1. Při hře 3 na 3 jej však střelou na přední tyč překonal Rubins.

Byl to už 10. gól, který od startu extraligy rozsvítil v Libereci světlo za domácí bránou. Bylo by předčasné vyvolávat paniku, ale mužstvo se zjevně ještě nevyrovnalo se ztrátou navrátilce z NHL a klíčového obránce Radima Šimka, který se zranil po prvním kole.

Ale ani v ofenzivě zatím Liberec rozhodně nezáří tak, jak bychom čekali po loňské sezoně, kdy se pyšnil nejlepším střelcem i vítězem bodování extraligy. Jakub Rychlovský už je sice v zámoří, ale Tomáš Filippi zůstal v klubu a po pěti kolech má nevýraznou statistiku 0+2.

Týmovou produktivitu drží nad vodou především dvojice Faško-Rudáš (3+2) a Róbert Lantoši (2+2). Jejich výkonnost musí těšit nejen liberecké fanoušky, ale také trenéra slovenského národního týmu Craiga Ramsayho.

Liberec - poslední sestava (1:2pp. vs. PLZ)
Brankáři: Kváča (Král)
Obránci: Budík, Melancon, Ivan, Galvas, Derner (A), Petrovický, Aubrecht, Krutil
Útočníci: Faško-Rudáš, Filippi (C), Thomas - Flynn, A. Musil, Lantoši - Ryšavý, Jansa, Kelly Klíma - Zachar, Vlach (A), Handl
Dnešní zápas Liberce sledujte živě a zdarma ZDE

Rytíři Kladno měli blízko prvnímu bodu z hřiště soupeře, tři minuty před koncem je sestřelil mladík Novotný

Přestože mají oba týmy stejný počet bodů, spokojenost s úvodem sezony je bezpochyby mnohem vyšší na Kladně. Rytíři si doma vyšlápli na Spartu i na Kometu, a navzdory těžkému úvodnímu losu se drží překvapivě dokonce v první polovině tabulky.

Extraliga je ale zatím vcelku vyrovnaná a po dvou výhrách rozhodně ještě není čas na oslavy. Pokud se chce Kladno konečně vyhnout baráži, bude muset bodovat i na ostatních stadionech.

To se zatím nedaří. Po očekávané prohře v Pardubicích si Kladeňáci drbali hlavu v Litvínově. Ten je sice stoprocentní, ale Středočeši mohli Chezu vyloupit, nebo minimálně obrat o první body v sezoně. Nezvládli ale koncovku, kdy v čase 56:46 doplatili na zbytečné vyloučení Pytlíka.

Téměř na sekundu přesně přišli Rytíři o remízový stav 2:2 i v pátek v Hradci Králové. Mountfield se sice od úvodu sezony výsledkově trápí, ale herně bývá ve většině utkání lepším mužstvem.

Platilo to i proti Kladnu, které ve třetí třetině odolávalo místy drtivému náporu. Jenže když už to vypadalo, že největší tlak domácích je pryč, neuhlídali kladenští hráči před vlastním brankovištěm teprve 16letého juniora Adama Novotného, od jehož kalhot se nastřelený puk odrazil do brány.

Kladno už se v závěru nedostalo ani do většího závaru, dokázalo Hradec zamknout ve třetině jen na chvíli. V té chvíli ovšem ještě trenéři neodvolávali Adama Brízgalu. K žádnému zajímavému zakončení ani nedošlo. V poslední minutě pak do odkryté klece potvrdil výhru Hradce sedminásobný účastník mistrovství světa Jordan Perret.

Z venkovních výjezdů tak Rytíři dosud odjeli se třemi porážkami a kombinovaným skóre 5:12. Jsou jedním ze tří klubů, které ještě nebodovaly na půdě některého ze soupeřů. České Budějovice a Hradec Králové však zatím odehrály venku jen dva souboje.

O to důležitější může být z pohledu Kladna dnešní duel. Těžko si představit lepší chvíli, kdy jet do Liberce. Rytíři potřebují využít slabšího rozjezdu Bílých Tygrů, kteří by vzhledem ke kvalitě kádru měli jít v průběhu extraligové sezony výkonnostně nahoru.

Kladno - poslední sestava (2:4 vs. MHK)
Brankáři: Brízgala (Lukeš)
Obránci: Ticháček (A), Mendel, Pietroniro, Šenkeřík, Nemčík, Hanousek, R. Jeřábek
Útočníci: Tralmaks, Hults, M. Procházka (A) - Smoleňák (C), Melka, Jarůšek - Pytlík, Filip, Jágr - Strnad, Bláha, S. Redlich - Straka
Dnešní zápas Kladna sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej HC Bílí Tygři Liberec vs. Rytíři Kladno H2H, výsledky, srovnání a časový rozvrh, statistiky

V minulé sezoně nabídly vzájemné zápasy mezi Libercem a Kladnem celkem 35 gólů, tedy úctyhodný průměr 8,75 branky na jedno utkání.

Největší přestřelka byla k vidění krátce po Vánocích, to si Rytíři odvezli z Liberce tři body po vítězství 8:4. Jinak se radoval výhradně Liberec.

Tomáš Filippi svou výjimečnou produktivitu potvrdil v únorovém zápase, kdy se na Kladně podílel hned na šesti libereckých gólech (4+2). Tento výkon jej nasměroval k vítězství v individuálním bodování extraligy.

Poslední výsledky Liberec vs. Kladno:

  • 27.09.2023: Liberec vs. Kladno 3:2 (vítězný gól T. Galvas)
  • 05.11.2023: Kladno vs. Liberec 3:6 (M. Bulíř)
  • 28.12.2023: Liberec vs. Kladno 4:8 (V. Veber)
  • 14.02.2024: Kladno vs. Liberec 2:7 (T. Filippi)
LIBEREC - KLADNO V ELH 2024/25: STATISTIKY

Liberec Kladno
Skóre 11:14 13:15
Střely 136:154 125:151
Bilance 1-1-1-2 2-0-0-3
Přesilové hry 4/22 (18,18 %) 3/16 (18,75 %)
Oslabení 18/22 (81,82 %) 14/19 (73,68 %)
Trestné minuty 52 42
Hity a bloky 25 a 84 42 a 79

Tip na výsledek Liberec vs. Kladno online (29. září 2024, Tipsport extraliga ledního hokeje živě, 6. kolo základní části)

Liberec s Kladnem v minulé sezoně nabízely divákům spoustu gólových akcí. To je bezpochyby nejlepší pozvánka i na sledování dnešního live streamu.

  • Datum a čas zápasu: 29. 9. 2024 od 16:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Domácí budou dnes nepochybně pod tlakem trenérů i diváků, Liberec už potřebuje doma zabrat a zvítězit. Proto si myslíme, že Bílí Tygři půjdou od první třetiny dopředu s cílem vstřelit první gól. Zatím v Home Credit Aréně vždy inkasovali jako první.

Dá se předpokládat, že největší zodpovědnost bude na bedrech útočníků z prvních dvou elitních formací. Myslíme si, že největší pozornost Kladna bude logicky směřovat k Filippimu a jeho parťákovi Faško-Rudášovi.

Liberec by tak mohl využít síly druhé lajny s Lantošim a Oscarem Flynnem na křídlech a Adamem Musilem v centru. Tato řada může přehrávat kteréhokoli soupeře v extralize. Zkusíme tedy sázku na to, že šikovný útočník Flynn dnes zapíše kanadský bod.

TIP: Oscar Flynn získá bod sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tip na Oscara Flynna v zápase Liberec vs Kladno v ELH

Kde dnes sledovat živě hokej Liberec – Kladno v livestreamu online a v TV vysílání?

Hokejový zápas extraligy HC Bílí Tygři Liberec vs. Rytíři Kladno můžete sledovat od 16:00 živě a zdarma v livestreamu online na TV Tipsport. Online přenos je k dispozici pro všechna zařízení včetně mobilu i tabletu, stačí vám internetové připojení. Stream lze přehrát ve webovém prohlížeči i v aplikaci Tipsportu.

Pokud ještě nemáte založený účet u Tipsportu, pak se vám bude hodit parádní bonus 300 Kč zdarma k registraci ZDE. Vše zvládnete online během pár minut, potom už se můžete dívat na všechna utkání ELH zdarma. V televizi najdete duel Liberec vs. Kladno pouze na placené O2 TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejové MS juniorů 2023 přineslo českým fanouškům spoustu radosti. Dočkáme se opět medaile?

Mistrovství světa juniorů v hokeji 2025: program, výsledky, Češi

Žádný hokejový turnaj nenabízí tak atraktivní útočnou podívanou jako MS juniorů do 20 let. Vše o šampionátu se dozvíte v našem článku.

Hokejisté Matej Tomek z Litvínova a Lukáš Sedlák z Pardubic, nejužitečnější hráč ELH za sezonu 2022/23, v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje

Hráč týdne extraligy podle HokejZpravy.cz - seznam, vítězové

Nejlepší hokejisté na jednom místě. Přinášíme vám seznam nejlepších hokejistů týdne v extralize, nechybí ani přehledy 3 hvězd a sestav...

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...