Extraliga dnes živě: Sparta - Karlovy Vary livestream

Sparta v pátek vyhořela na Kladně, dnes bude mít možnost udobřit si fanoušky v domácím utkání s Karlovými Vary. Loni Energie dvakrát vyloupila O2 Arenu, ale v nové sezoně se Západočechům dosud nepodařilo vstřelit jediný gól. Zda to zlomí v Praze, to můžete sledovat živě od 16:00 v live streamu zdarma.

VÝSLEDEK: Sparta Praha vs. Karlovy Vary – 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

  • Góly Sparty: 58:49 K. Hrabík (Kemiläinen, Krejčík)
  • Góly Karlových Varů: 33:39 Reunanen (Šalda, Černoch), 47:08 Gríger (PP, Reunanen, Salsten)
  • Střely: 35:15
  • Brankáři: Kořenář (13/15) – Frodl (34/35)
  • Další zápasy extraligy sledujte živě ZDE

Živý přenosInformace, kurzy
Sparta Praha Karlovy Vary
H2HTip

Kapitán Sparty Miroslav Forman zatím v nové sezoně Tipsport extraligy nebodoval ČTK / Kamaryt Michal

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Sparta Praha – Karlovy Vary v online live streamu zdarma?

Hokejisté Sparty se už od srpna trápí v koncovce a platilo to i v pátečním utkání na Kladně. Proti outsiderovi Sparťani sice vykázali střeleckou převahu, ale odjeli s porážkou. Dnes je čeká další z týmů ze spodní části tabulky: Energie, která v úvodních dvou kolech vůbec neskórovala. Nenechte si ujít hokej Sparta vs. Karlovy Vary od 16:00 živě online.

sipka Sledujte hokej Sparta vs. Karlovy Vary zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Sparta vs. Karlovy Vary, informace (3. kolo ELH 2024/25, 22. 9. 2024)

Zatímco v prvním kole Tipsport extraligy 2024/25 si Sparta vyšlápla na úřadujícího mistra, v tom druhém padla na ledě pravidelného účastníka baráže o udržení.

Ani to ale s kurzy bookmakerů Tipsportu příliš nepohnulo, Sparta je největším favoritem nedělního programu ELH s kurzem 1,45 na zisk tří bodů.

Kromě výsledku si můžete vsadit i na stovky jiných příležitostí k tomuto zápasu a to včetně střelců branek či počtu kanadských bodů jednotlivých hráčů.

Nejzajímavější kurzy na zápas Sparta - K. Vary:

  • 1/0/2: Sparta 1,45 | Remíza 5,12 | K. Vary 6,18
  • Vítěz do rozhodnutí: Sparta 1,22 | K. Vary 4,27
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,81 | více 2,00
  • Kdo dá 1. gól: Sparta 1,42 | nikdo 62,00 | K. Vary 2,69
  • Střelec: Chlapík 2,60 | Hyka 2,80 | Beránek 4,00 | Gríger 4,00
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hokej Sparta - Karlovy Vary: informace o zápase
🕒Kdy: 22. 9. 2024 od 16:00
🏟️Kde: O2 Arena, Praha
🏆Soutěž: ELH 2024/2025, 3. kolo
🏒H2H 2023/24: 3-1 pro K. Vary
Kurzy Tipsportu: 1,45 – 5,12 – 6,18
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Sparta předvedla na Kladně žalostný výkon, chybí střelecká jistota

V pátek Sparta předvedla, podobně jako v Lize mistrů, že do optimální formy má zatím hodně daleko. Jednoho z největších favoritů sužovaly stejné potíže, které rozhněvaly příznivce po výkonech v Champions League.

Na Kladně se sparťani sice rychle dostali do územní převahy, převážná část první třetiny se odehrávala na její útočné polovině, často v obranném pásmu Rytířů. Defenziva soupeře ale přesto nebyla pod obrovským tlakem.

Útoky Sparty postrádaly důraz a aktivitu před brankovištěm, mnoho akcí se odehrávalo poblíž mantinelů, navíc zády k bráně. Několik šancí si sice Pražané přeci jen vypracovali, ale chybí jim kvalitní zakončení.

Pravděpodobně nejlepší střelec na sparťanské soupisce Filip Chlapík v celém utkání spoustu situací spíše přehrával místo jednoduššího řešení v podobě střely. Gólově mužstvu nepomohli ani Hyka, Kousal či Forman, další hráči, kteří by měli být tahouny.

Jediné zásahy tak přišly od obránců, v dlouhé přesilovce se z dálky prosadil Kemiläinen díky cloně na brankovišti. Poté skóroval debutant Tomáš Tomek, který tváří v tvář gólmanovi Lukešovi nadvakrát trefil puk do sítě.

Jenže branky už znamenaly pouze snížení z 0:3 na 2:3, Sparta si ani v závěrečné hře bez brankáře nevytvořila skutečný tlak, kterým by vážněji ohrozila kladenskou bránu. Místo toho po špatné rozehrávce na modré čáře dostala 13 sekund před koncem definitivní K.O.

„Kladno nás porazilo bojovností a sebeobětavostí,“ řekl po utkání trenér Pavel Gross. Jeho mužstvo však potřebuje zapracovat nejen na zvýšeném nasazení, ale i lepším řešení útočných akcí.

Zmar Sparty symbolizovala například situace ze druhé třetiny, kdy sparťani ujížděli do brejku 3 na 1, jenže jej nakonec ani nezakončili. „Musíme se zlepšit,“ dodal Gross.

Sparta Praha - poslední sestava (2:4 vs. KLA)
Brankáři: Kořenář (Volevecký)
Obránci: Moravčík, Kemiläinen, Krejčík (A), Tůma, Mašín, Irving, T. Tomek
Útočníci: Hyka, Horák, Chlapík - K. Hrabík, Najman, P. Kousal - Salömaki, Lajunen (A), Forman (C) - Vitouch, O. Hrabík, Ton
Dnešní zápas Sparty sledujte živě ZDE

Energie hledá střelce, Karlovy Vary po dvou kolech zůstávají bez bodu i bez vstřeleného gólu

Po dvou kolech je sice předčasné dělat závěry, ale první zápasy extraligy naznačily, kde budou mít Karlovy Vary letos Achillovu patu. Skóre 0:5 ji vyjadřuje zcela výmluvně.

Už před startem sezony odborníci a novináři spekulovali o tom, že Energie postrádá jasné ofenzivní lídry. Jiří Černoch a Ondřej Beránek sice svými výkony v minulosti zaujali reprezentační trenéry, jejich přednosti ale spočívají spíše v kvalitním pohybu než ve střílení a připravování gólů.

Do schématu nového trenéra Pavla Patery samozřejmě Černoch s Beránkem rozhodně zapadají, Patera se netajil tím, že chce z Energie vytvořit především bruslivý a pracovitý tým.

Jenže aby mohl být tento přístup dlouhodobě úspěšný, musí se na soupisce najít i někdo, kdo dopraví kotouč do sítě. To se v Českých Budějovicích ani doma s Mladou Boleslaví nepodařilo. Karlovým Varům tak k zisku bodů nestačila ani 93,3% úspěšnost zákroků Dominika Frodla.

Energie přitom měla v obou zápasech více pokusů na bránu než soupeři. Motor přestřílela 35:26, Boleslav 24:21. K rozsvícení červeného světla ale nevedla ani pětiminutová přesilovka.

„Naše střelecká produktivita není taková, jako bychom si přáli,“ řekl Patera v pátek večer po utkání. „Klukům nemůžeme nic vyčíst, šli do toho po hlavě, ale produktivita a tlak do brány musí být od nás ještě větší, abychom dali gól,“ dodal.

Karlovy Vary dříve nebo později otevřou gólový účet. Ale otázkou je, zda první branka pomůže setřást nervozitu z hokejek, nebo zda bude produktivita velkou bolestí celé sezony.

Pokud bude platit druhá varianta, může se Energii snadno stát, že zůstane přikovaná na dně tabulky. Kromě Západočechů už jsou bez bodu jen Olomouc a Mountfield HK.

Energie Karlovy Vary - poslední sestava (0:2 vs. MBO)
Brankáři: Frodl (Hamalčík)
Obránci: Mikyska, Reunanen, Jaks, Mamčics, Šalda, D. Moravec, Plutnar
Útočníci: O. Beránek, Ilomäki (A), Jiskra (A) - O. Procházka, Salsten, Gríger - Sapošek, Černoch (C), Čihař - Koffer, Šír, T. Redlich
Dnešní zápas Karlových Varů sledujte živě a zdarma ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Sparta vs. Karlovy Vary H2H, výsledky, srovnání a časový rozvrh, kurzový speciál

V minulé sezoně sice v základní části Sparta získala o 50 bodů více než Karlovy Vary, ve vzájemných zápasech ovšem tahala za kratší konec. Bilance vyzněla 3:1 ve prospěch Energie, která vyhrála oba zápasy v O2 Areně. Karlovarští hokejisté měli proti Spartě v součtu parádní skóre 14:7.

Nejlepšími střelci vzájemných soubojů byli karlovarský kapitán Jiří Černoch a jeho spoluhráč Ondřej Procházka se 3 góly.

Procházka sice začal sezonu 2024/25 na farmě v prvoligovém Sokolově, ale po středečním hat tricku do sítě Zlína už byl povolán zpět do prvního týmu K. Varů.

Poslední výsledky Sparta vs. Karlovy Vary:

  • 18.10.2023: Sparta vs. Karlovy Vary 2:5
  • 03.12.2023: Karlovy Vary vs. Sparta 0:3
  • 21.01.2024: Sparta vs. Karlovy Vary 1:4
  • 01.03.2024: Karlovy Vary vs. Sparta 5:1

Navzdory loňské bilanci je zřejmé, že Sparta má mnohem vyšší ambice než Karlovy Vary. Odrážejí to i sázkové kurzy na dlouhodobé výsledky v Tipsport extralize 2024/25.

Podívejte se na kurzy na umístění Sparty a Energie v základní části i případném play off. Aktuální kurzy a bonus k registraci najdete ZDE.

Sparta vs. Karlovy Vary - dlouhodobé kurzy na ELH 2024/2025
SPA KVA VSADIT
Mistr extraligy 4,50 50,00 vsadit ZDE
Celkově do 2. místa 2,10 25,00 vsadit ZDE
Celkově do 4. místa 1,30 8,00 vsadit ZDE
Celkově do 8. místa 1,04 2,40 vsadit ZDE
Vítěz ZČ 6,50 70,00 vsadit ZDE
Do 4. místa v ZČ 1,25 13,00 vsadit ZDE
Do 12. místa v ZČ -- 1,40 vsadit ZDE

Tip na výsledek Sparta vs. Karlovy Vary online (22. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 3. kolo základní části)

Sparta bude doma jasným favoritem, Karlovy Vary patří co do kvality kádru k nejslabším celkům extraligy, což zatím potvrzují i dosavadní výsledky. Loni ale Energie představovala pro Spartu kryptonit, v O2 Areně dvakrát zvítězila o tři góly. O to lákavější je pozvánka ke sledování dnešního live streamu.

  • Datum a čas zápasu: 22. 9. 2024 od 16:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Dnes ale neočekáváme, že karlovarští hokejisté dokážou potřetí v řadě utišit největší českou halu. Sparta by měla mít jasně více ze hry.

Dá se předpokládat, že hosté budou nasazovat defenzivní specialisty Černocha s Beránkem zejména proti elitní formaci Sparty, aby neutralizovali schopnosti Chlapíka, Hyky a dalších.

To by mohlo znamenat šanci pro kapitána Miroslava Formana, který byl v minulé sezoně jediným dvougólovým střelcem Sparty ve vzájemných utkáních. V nabídce Tipsportu najdete kurz 2,50 na to, že Forman zapíše svůj první kanadský bod v novém ročníku.

TIP: Miroslav Forman získá bod sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na Sparta vs Karlovy Vary v extralize 2024-25

Kde dnes sledovat živě hokej HC Sparta Praha vs. HC Energie Karlovy Vary v livestreamu online a v TV vysílání?

Zápas Sparta vs. Karlovy Vary můžete sledovat v přímém přenosu díky livestreamu online na TV Tipsport. Živé online vysílání je k dispozici přes webový prohlížeč i v mobilní aplikaci Tipsportu.

Pokud nemáte založený účet u Tipsportu, pak se vám bude hodit pěkný bonus 300 Kč zdarma k registraci. Založení herního konta trvá jen pár minut, následně budete mít přístup k live streamům všech zápasů ELH zdarma, zatímco v televizi vysílá toto utkání jen placená stanice O2 TV Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport obratový bonus: Získejte 100 Netů ke startu hokejové extraligy

Start extraligy vám zpříjemní obratový bonus u Tipsportu

Bavíte se u sázek na hokej? U Tipsportu můžete na startu extraligy 2024/25 získat obratový bonus 100 Netů. Jak na to?

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...