Extraliga dnes živě: Třinec - Kometa Brno livestream

Třinec i Kometa Brno zareagovaly na porážku z prvního kola ideálním způsobem, v pátek oba silné kluby získaly tři body do tabulky. Dnes večer uvidíme vzájemný souboj týmů, které od roku 2017 vládnou extralize.

VÝSLEDEK: Třinec vs. Kometa Brno – 1:2 s.n.

Živý přenosInformace, kurzy
TřinecKometa – H2HTip

Brankář Třince Ondřej Kacetl v pátek vychytal svou první nulu v nové sezoně extraligy ČTK / Pryček Vladimír

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Třinec – Kometa Brno v online live streamu zdarma?

Kometa Brno vyhrála tituly v letech 2017 a 2018, od té doby převzali mistrovskou štafetu Oceláři. Úřadující šampion v pátek přehrál České Budějovice, dnes se ve WERK Areně představí podruhé. Sledujte třetí kolo Tipsport extraligy Třinec vs. Kometa od 18:00 živě online.

sipka Sledujte hokej Třinec vs. Kometa zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Třinec vs. Kometa Brno, informace (3. kolo ELH 2024/25, 22. 9. 2024)

Jsme sice stále na startu Tipsport extraligy 2024/25, ale Třinec a Kometa Brno budou letos usilovat o to, aby se stejně jako loni probojovaly rovnou do čtvrtfinále. K tomu je potřeba skončit v základní části do čtvrtého místa.

Třinec jako vítěz posledních pěti play off pochopitelně dostává před vzájemným utkáním větší důvěru bookmakerů Tipsportu. Ti vypsali čistou jedničku v kurzu 1,83, zatímco výhru Komety můžete vsadit v kurzu 3,67.

Nejzajímavější kurzy na zápas Třinec - Kometa:

  • 1/0/2: Třinec 1,83 | Remíza 4,41 | Kometa 3,67
  • Vítěz do rozhodnutí: Třinec 1,47 | Kometa 2,68
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,59 | více 2,35
  • Kdo dá 1. gól: Třinec 1,61 | nikdo 51,00 | Kometa 2,23
  • Střelec: Daňo 2,70 | Hudáček 3,00 | Flek 3,30 | Cingel 3,80
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hokej Třinec - Kometa Brno: informace o zápase
🕒Kdy: 22. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: WERK Aréna, Třinec
🏆Soutěž: ELH 2024/2025, 3. kolo
🏒H2H 2023/24: 3-1 pro Třinec
Kurzy Tipsportu: 1,83 – 4,41 – 3,67
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, ČT Sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Třinec i bez zraněných opor ukázal sílu v přesilovce, trefil se i 18letý Sikora

Třinec nemá kam stoupat, už šest let kraluje Tipsport extralize. Přesto se zdá, že Ocelářům nechybí motivace rok co rok dokazovat, že stále mají chuť vítězit.

Do letošní sezony už vyjeli Draci bez jedné z ústředních postav posledních dvou tažení za titulem, power forwarda Daniela Voženílka. Jinak ale i nadále zůstávají klíčové osobnosti věrné červenobílým barvám.

Navzdory tomu musel trenér Zdeněk Moták v úvodu sezony hodně proměnit sestavu. Tři pilíře třineckého hokeje totiž momentálně nemohou zasáhnout do hry kvůli zranění – Jakub Jeřábek, Martin Růžička a Andrej Nestrašil.

Třinecká organizace ale dbá i na dlouhodobost. Juniorští Oceláři na jaře získali titul a nyní se dvěma mladíkům otevřely dveře do áčka. Extraligové zkušenosti tak sbírají 17letý bek Radim Mrtka a 18letý útočník Petr Sikora.

Oba už nakoukli do prvního týmu loni, Sikora dokonce na 22 zápasů. Moták ale talentovanému centrovi letos dopřává i místo na přesilovce. Sikora důvěru splatil v pátek, kdy se stal prvním střelcem Třince v ELH.

Byla to jedna ze tří početních výhod, které Oceláři využili v utkání s Českými Budějovicemi. V zápase plném trestů byla síla přesilovky rozhodujícím faktorem. Třinec vyhrál 4:0.

Ondřej Kacetl pochytal všech 23 střel a hned při svém prvním startu v novém ročníku připomněl všem českým hokejovým fanouškům, že Třinec má v brankovišti jedinečný klenot.

Pro soupeře tak bude velmi složité hledat v třinecké hře slabinu, speciálně poté, co se vrátí do sestavy zraněné opory. I bez nich má ale Třinec dostatečně kvalitní kádr na to, aby se držel v horní části tabulky.

Oceláři Třinec - poslední sestava (4:0 vs. CBU)
Brankáři: Kacetl (Mazanec)
Obránci: Adámek, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Mrtka, Marinčin (A), Jank
Útočníci: Hudáček, Cienciala, Daňo - Kurovský, Vrána (C), Roman - Addamo, Sikora, Teplý - Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A) - Walega
Dnešní zápas Třince sledujte živě ZDE

Kometu podržel Postava, tři body v Hradci vystřelil Cingeľ

Kometa ve středu padla doma s Libercem, ale v pátek odčinila porážku povedeným výsledkem v Hradci Králové. K vítězství jí stačily dva vstřelené góly.

Ke třem bodům dovedl brněnské hokejisty především zodpovědný výkon v obraně, přestože v konečných statistikách dokonce vykázala více střel na bránu než soupeř.

Hradec se ale už od první třetiny tlačil více dopředu, často ale ztroskotal na zakončení. Svůj podíl na tom měl i spolehlivý brankář Michal Postava, který pochytal 20 z 21 střel Mountfieldu.

Kometu poslal do vedení už na konci sedmé minuty Flek, který využil průniku obránce Ďalogy po levém křídle. Ďaloga našel českého mistra světa před bránou a Flek nadvakrát dopravil puk do sítě.

Hradci se sice záhy podařilo srovnat, ale Dmowskiho volej v početní výhodě byl jedinou úspěšnou akcí domácích. Dmowski měl přitom možnost v polovině zápasu otočit skóre po nařízeném trestném střílení, jenže Postava jeho pokus mezi betony zastavil.

O minutu později padl gól na opačné straně hřiště, Lukáš Cingeľ zůstal nehlídaný na brankovišti a dostal se k dorážce, která znamenala vítězný gól.

Cingeľ před loňskou sezonou zamířil do Komety právě z Mountfieldu, kde strávil šest sezon. Už v premiérovém ročníku ukázal, že by měl patřit k nejproduktivnějším hráčům v brněnské sestavě. Zápisem 14+24 si vytvořil nové osobní maximum.

I přes vítězství je ale jisté, že Kometa bude muset ještě výrazně přidat v ofenzivě, pokud chce obhájit čtvrté místo v základní části. Dva góly budou na vítězství stačit asi jen občas.

Kometa Brno - poslední sestava (2:1 vs. MHK)
Brankáři: Postava (Krošelj)
Obránci: Ščotka, Davidson, Holland, Beaudin, Ďaloga, Gulaši, Bartejs
Útočníci: Flek (A), Cingel, H. Zohorna - Zbořil, Marcinko (A), Pospíšil - Říčka, Konečný, Zaťovíč (C) - Kos, Kollár, Jedlička - Veselský
Dnešní zápas Komety sledujte živě a zdarma ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Třinec vs. Kometa Brno H2H, výsledky, srovnání a časový rozvrh, kurzový speciál

Třinec v minulé sezoně prohrál s Kometou pouze jednou, navíc až po prodloužení. Oceláři obdrželi ve čtyřech vzájemných utkáních jen sedm gólů.

Dnes jim ale budou chybět dva nejlepšími střelci, Růžička s Nestrašilem vsítili proti Kometě po třech gólech.

Na opačné straně se loni dařilo Tomáši Marcinkovi, který proti svému bývalému klubu skóroval rovněž třikrát.

Poslední výsledky Třinec vs. Kometa Brno:

  • 22.10.2023: Kometa vs. Třinec 2:3sn.
  • 08.12.2023: Třinec vs. Kometa 2:1
  • 23.01.2024: Třinec vs. Kometa 5:1
  • 03.03.2024: Kometa vs. Třinec 3:2pp.

Podle dlouhodobých sázkových kurzů jsou letos Třinec a Kometa největšími favority extraligy po Pardubicích a Spartě. Mezi oběma kluby je ale značný rozdíl v kurzech. Zatímco Třinec je podle bookmakerů papírově těsně v závěsu za top dvojicí, Kometa už má na nejlepší tři celky velký odstup. Aktuální kurzy a bonus k registraci najdete ZDE.

Třinec vs. Kometa - dlouhodobé kurzy na ELH 2024/2025
TRI KOM VSADIT
Mistr extraligy 5,20 18,00 vsadit ZDE
Celkově do 2. místa 2,40 9,00 vsadit ZDE
Celkově do 4. místa 1,42 3,55 vsadit ZDE
Celkově do 8. místa 1,05 1,42 vsadit ZDE
Vítěz ZČ 9,50 22,00 vsadit ZDE
Do 4. místa v ZČ 1,60 3,30 vsadit ZDE

Tip na výsledek Třinec vs. Kometa Brno online (22. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 3. kolo základní části)

Třinec je doma podle očekávání favoritem, bookmakeři ale očekávají, že budou vyčnívat spíše obrany obou týmů. Komu se podaří prolomit defenzivní val, to můžete sledovat v dnešním live streamu.

  • Datum a čas zápasu: 22. 9. 2024 od 18:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kometa sice uspěla na ledě Mountfieldu HK, ale dnes bude čelit objektivně mnohem kvalitnějšímu výběru. Třinec má v kádru mnoho šikovných hokejistů i v situaci, kdy mu chybí dvě velká útočná esa.

Myslíme si, že Draci doma potvrdí předpoklady a zvítězí za tři body. Zkusíme sázku na to, že Třinec vyhraje minimálně o dvě branky, Tipsport vypsal v kurzu 2,44.

TIP: Třinec v handicapu -1,5 gólu sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na Třinec vs Kometa Brno v ELH 2024-25

Kde dnes sledovat živě hokej HC Oceláři Třinec vs. HC Kometa Brno v livestreamu online a v TV vysílání?

Zápas Třinec vs. Kometa Brno bude dostupný v livestreamu online na TV Tipsport, o přímý přenos tak nepřijdete ani v případě, že nebudete u televize. Live stream lze přehrát kdekoli, kde se připojíte k internetu – a to jak na počítači, tak na mobilu či tabletu.

V televizi odvysílá tento souboj veřejnoprávní stanice ČT Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipsport obratový bonus: Získejte 100 Netů ke startu hokejové extraligy

Start extraligy vám zpříjemní obratový bonus u Tipsportu

Bavíte se u sázek na hokej? U Tipsportu můžete na startu extraligy 2024/25 získat obratový bonus 100 Netů. Jak na to?

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...