Extraliga hokej dnes: Mountfield HK vs. Kometa Brno livestream

Oba týmy v úvodním kole nového ročníku prohrály. Z toho se však Mountfield HK i Kometa Brno musí rychle oklepat, již dnes se totiž střetnou proti sobě. Utkání začíná v pátek 20. srpna 2024 od 18:00.

Živý přenosInformace, kurzy
Mountfield HK Kometa – H2HTip

Zápas Tipsport ELH, Mountfield HK vs. Kometa Brno, na kotouči Adam Zbořil (Kometa) Foto: ČTK / Šálek Václav

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Mountfield HK vs. Kometa Brno v online livestreamu zdarma?

Dnešní zápas bude hodně důležitý. Jak hradecký Mountfield, tak brněnská Kometa se potřebují dostat zpět do pohody, nikdo totiž nechce do sezony vstoupit se dvěma prohrami. Vyhrát však může jen jeden. Kdo to bude? To sledujte v online v živém přenose na TV Tipsport.

sipka Hokej Mountfield HK vs. Kometa sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Mountfield HK vs. Kometa Brno, informace o utkání (2. kolo TELH 2024/25, 20. 9. 2024, ČPP Arena)

Do utkání 2. kola základní části extraligy vstupují v roli lehčího favorita hráči Mountfieldu, kteří mají výhodu domácího prostředí. Hrát se bude v královéhradecké ČPP Areně.

Už samotná kurzová nabídka od Tipsportu pak dává naději, že bychom mohli být svědky vyrovaného klání s napínavou koncovkou. Bude tomu tak skutečně?

Nejzajímavější Tipsport kurzy na zápas Mountfield HK vs. Kometa:

  • 1/0/02: Mountfield HK 2,22 | Remíza 4,14 | Kometa 2,72
  • Vítěz do rozhodnutí: Mountfield HK 1,74 | Kometa 2,09
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,59 | více 2,35
  • Kdo dá 1. gól: Mountfield HK 1,78 | nikdo 52,00 | Kometa 1,96
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Mountfield HK vs. Kometa: informace o zápase
🕒Kdy: 20. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: ČPP Arena, Hradec Králové
🏆Soutěž: TELH 2024/2025, 2. kolo
Kurzy Tipsportu: 2,22 – 4,14 – 2,72
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Budou hráči Mountfieldu dnes více disciplinovaní?

Dva dny nazpět zajížděli Východočeši na led Litvínova, kde odehráli své první ostré utkání v sezoně 23/24.

Hned v první dvacetiminutovce dostali přesilovku 5 na 3, tu však neproměnili. Situaci 5 na 4 už ale ano, když v čase 09:28 vsítil první branku týmu Mountfield HK v tomto ročníku Aleš Jergl. Nicméně po dalších více než třech minutách bylo srovnáno, neboť skóroval domácí Gut.

Někdejší juniorský reprezentant Michal Gut pak přibližně v polovině duel udeřil podruhé, tentokrát využil trestu hradeckého Patrika Miškáře. Přestože měli domácí Chemici více ze hry a mohli přidat ještě více branek, do posledního dějství šli Lvi se ztrátou pouze jedné branky.

Zkraje 47. minuty zvýšila Cheza už na 3:1, další zásah měl na svědomí bek Kevin Czuczman. Poté Mountfield přežil oba dvouminutové fauly za podražení od Martina Štohanzla i Adama Novotného, takže se ještě mohl nadechnout k závěrečnému náporu.

Když zbývalo přibližně sedm minut do konce základní hrací doby, proti pravidlům se nedovoleným zákrokem provinil také litvínovský Denis Zeman a kouč hostí tak naordinoval power play. Výhodu dvou mužů na ledě ale Hradec nevyužil, naopak do prázdné klece se trefil člen národního týmu Ondřej Kaše, čímž vlastně stvrdil vítězství.

Dvě minuty před finální sirénou se sice ještě mířil přesně Jakub Pour, ten ale už jen upravil skóre na 2:4 z pohledu Mountfieldu.

Litvínov vs. Mountfield HK – 4:2 (1:1, 1:0, 2:1)

  • Góly: 12:51 Gut (Polášek), 29:08 Gut (PPG, Sukel), 46:06 Czuczman (Pekař, Zeman), 54:32 Kaše O. (SHG, ENG) – 09:28 Jergl (PPG, Miškář, Blain)
  • Střely: 29 – 29
  • Vyloučení: 6 – 9
  • Vhazování: 31 – 33
  • Brankáři: Tomek (27/29) – Novotný (25/28)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Ve středečním duelu se východočeské mužstvo zbytečně svazovalo vysokým počtem trestů, dohromady vyrobili 9 dvouminutových trestů. V dvou případech se ale jednalo o oboustranné fauly, přesto sedm úseků v oslabení je mnoho. Dnes tak musí být svěřenci Tomáše martince mnohem disciplinovanější.

Lepší to naposledy mohlo být i v zakončení. Ze 29 vyslaných projektilů na litvínovského gólmana Mateje Tomka skončily v jeho síti pouze dva puky. Nejvyšší palebnou aktivitu vykazoval Alex Tamáši, slovenský forvard při ice-timu 11:19 zaznamenal celkově 5 střel.

Přednost v brankovišti pak dostal Filip Novotný, který čapal s úspěšností zákroků 89,29 % (25/28). Dostane příležitost i dnes, nebo se mezi tři tyče postaví dvojnásobný účastník MS v hokeji Stanislav Škorvánek?

sipka Vše o Mountfieldu HK najdete v článku ZDE

Mountfield HK - sestava v minulém utkání (0:3 vs. SPA)
Brankáři: Novotný (Škorvánek)
Obránci: Blain (A), Freibergs, McCormack, Kalina, Planěk (A), Pavelka (C), Mudrák
Útočníci: Jergl, Batna, Perret - Pavlík, Tamáši, Miškář - Dmowski, Estephan, Šťastný - Novotný, Štohanzl, Pour
Dnešní zápas Mountfieldu HK sledujte živě ZDE

Kometa se potřebuje zlepšit v efektivitě střelby

To Kometa odehrála svůj první zápas před zraky svého věrného obecenstva, které se dá bezesporu označit jako jedno z nejlepších v celé extralize. Do Winning Group Areny přicestoval Liberec.

Jenže Brňanům se hrubě nevydařil samý začátek zápasu. V první vteřině 6. minuty skóroval slovenský útočník ve službách Bílých Tygrů Róbert Lantoši a o další minuty později se přidal jeho krajan Martin Faško-Rudáš.

Zatímco v první třetině Kometa prohrála na rány směřující na gólmana poměrem 7:10, ve zbylých dvou třetinách už byla střelecky aktivnějším týmem. Celkově pak Jihomoravané v této činnosti zvítězili 29:27.

Jenže překonat libereckého Petra Kváču se podařilo až v závěru poslední třetiny. Paradoxně to bylo při oslabení, kdy uprchli dva mladíci Jakub Konečný s Jakubem Kosem, přičemž druhý jmenovaný úspěšně zakončil přečíslení 2 na 1. Stříbrný medailista se tak jako první ze soupisky týmu HC Kometa Brno v sezoně 24/25 zapsal mezi střelce.

Nicméně v tu chvíli už do konce třetího dějství zbývalo lehce přes dvě a půl minuty. A za tak krátkou dobu se Jihomoravanům už srovnat nepodařilo, takže ze středečního klání vyšla naprázdno.

Kometa Brno vs. Liberec – 1:2 (0:2, 0:0, 1:0)

  • Góly: 57:24 Kos (SHG, Konečný, Postava) – 05:00 Lantoši (Krutil, Melancon), 06:13 Faško-Rudáš (Filippi, Melancon)
  • Střely: 29 – 27
  • Vyloučení: 4 – 1
  • Vhazování: 29 – 39
  • Brankáři: Postava (25/27) – Kváča (28/29)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Zatímco v případě hradeckého Mountfieldu jsme se bavili o slabé produktivitě, u Komety to bylo ještě horší. Střelecká úspěšnost 3,45 % (1/29) pak hovoří za vše.

Nejčastěji ohrožoval maskovaného muže hostí Jakub Flek, kterému statistici napočítali šest střeleckých pokusů. Nicméně ani jeden se neujal. Pokud však bude reprezentační forvard takto aktivní i v dnešním zápase, dost možná se odměny v podobě přesného zásahu dočká.

Aby však Kometa byla více efektivní, bude potřebovat více prostoru v přesilovkách. Během minulého klání totiž odehrála v početní výhodě pouhopouhých 17 vteřin.

Jedním z mála pozitiv pak může být výkon gólmana Michala Postavy, které ještě v minulé sezoně chytal za prvoligový Přerov. 22letý brankář se po dvou inkasovaných brankách rychle vzchopil a nakonec dosáhl na solidní úspěšnost zákroků čítající 92,59 %.

sipka Vše o Kometě Brno najdete v článku ZDE

Kometa Brno - sestava v minulém utkání (3:0 vs. KVA)
Brankáři: Postava (Krošelj)
Obránci: Ščotka, Davidson, Holland, Beaudin, Ďaloga, Gulaši, Bartejs
Útočníci: Flek (A), Cingel, Zohorna - Jedlička, Marcinko (A), Pospíšil - Říčka, Konečný, Zaťovič (C) - Kos, Kollár, Zbořil
Dnešní zápas Komety sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Mountfield HK vs. Kometa Brno H2H, srovnání, kurzový speciál

Vzájemná bilance mezi Mountfieldem a Kometou z loňské sezony je nerozhodná. Dvakrát vyhráli jak Jihomoravané, tak Východočeši. Nicméně v posledním střetnutí se Brňanům podařilo zvítězit až v prodloužení.

Poslední výsledky Kometa Brno vs. Mountfield HK:

  • 15. září 2023: Kometa vs. Mountfield HK – 0:4 (základní část)
  • 27. října 2023: Mountfield HK vs. Kometa – 1:5 (základní část)
  • 10. prosince 2023: Mountfield HK vs. Kometa – 5:2 (základní část)
  • 26. ledna 2024: Kometa vs. Mountfield HK – 3:2 pp. (základní část)

V přehledné tabulce níže se pak můžete podívat na kurzovou nabídku týkající se konečného umístění dnešních soupeřů v Tipsport extralize ledního hokeje 2024/25. Bookmakeři populární české sázkovky více favorizují Kometu.

Mountfield HK vs. Kometa - srovnání kurzů
MHK KOM VSADIT
Mistr extraligy 25,00 18,00 vsadit ZDE
Celkově do 2. místa 12,50 9,00 vsadit ZDE
Celkově do 4. místa 4,40 3,55 vsadit ZDE
Celkově do 8. místa 1,58 1,42 vsadit ZDE
Do 4. místa v ZČ 4,20 3,30 vsadit ZDE
Do 12. místa v ZČ 1,04 1,02 vsadit ZDE

Tip na výsledek Mountfield HK vs. Kometa online (20. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 2. kolo základní části)

Dnes je na programu kompletní 2. kolo Tipsport extraligy, v akci se tedy představí všech 14 extraligových klubů. Většina zápasů bude zahájena v 18:00 a to samé platí o střetnutí mezi Hradcem Králové a Kometou Brno.

  • Datum a čas zápasu: 20. 9. 2024 od 18:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Oba týmy se v předešlém utkání trápily v zakončení – Mountfield HK si připsal dva góly, Kometa pouze jeden. Proto si vsadíme na to, že dnes dohromady padnou maximálně 4 branky.

TIP: Méně než 4,5 gólu do rozhodnutí sipka Vsadit u Tipsportu

TIP: méně než 4,5 gólů

Kde dnes sledovat živě hokej Mountfield HK vs. Kometa Brno v livestreamu online a v TV vysílání?

Zápas v rámci 2. kola nejvyšší české soutěže v ledním hokeji mezi kluby Mountfield HK a HC Kometa Brno můžete sledovat v online v živém přenose TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokej, Tipsport extraliga - Kelly Klíma (Bílí Tygři) a Lukáš Klimeš (Ridera). Sledujte dnes zápas Liberec vs. Vítkovice živě

Extraliga hokej živě dnes: Liberec - Vítkovice livestream

Atraktivní duel, velký brankářský souboj. Ve 2. kole extraligy se dnes od 18:00 střetnou Liberec a Vítkovice, sledujte zápas živě.

Hokej, extraliga: Martin Beránek a Marek Mazanec v zápase play off, dnes se Třinec a České Budějovice střetnou ve 2. kole ELH 2024/25

Extraliga hokej dnes: Třinec - České Budějovice livestream

Jarní čtvrtfinále rozhodoval až sedmý duel, dnes Třinec a České Budějovice načnou vzájemnou bilanci v ELH 2024/25. Sledujte zápas živě.

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...