Finta à la Malík. Nadělil si kladenský Pytlík gól sezony?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejen důležitá, ale i krásná. Taková byla branka kladenského Jaromíra Pytlíka v úterním utkání proti Kometě Brno. Za co fanoušci Rytířů svého útočníka vyvolávali ještě po zápase? Tuhle fintu prostě musíte vidět – gól sezony v Tipsport extralize 2024/25 dost možná padl již ve čtvrtém kole, na autorův svátek a den před jeho narozeninami.

Jaromír Pytlík (Rytíři Kladno) skóruje v utkání proti Kometě Brno. Jedná se o gól sezony? VIDEO najdete v článku Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Nejhezčí gól sezony? O slovo se hlásí finta Jaromíra Pytlíka z Kladna

V české hokejové extralize vstřelil už 14 gólů, žádný ovšem nebyl tak pohledný jako ten úterní do sítě Komety. Jaromír Pytlík uchvátil fanoušky vydařenou fintou, která nasměrovala Kladno k důležitému vítězství. V live streamech zdarma můžete sledovat všechna utkání Tipsport ELH, podobné akce se ale ve zbytku sezony dost možná nedočkáte.

sipka Klikněte ZDE, získejte bonus 300 Kč a sledujte Tipsport extraligu ŽIVĚ

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kladno nakonec v utkání čtvrtého kola hokejové extraligy na vlastním ledě porazili Brno 4:1, ještě pár minut před koncem ale tříbodový zisk zdaleka nebyl jistý. Z brzkého dvougólového vedení domácích moravští hosté těsně za půlkou zápasu kus stáhli, v závěru se pokoušeli nadechnout k náporu.

Píše se 59. minuta, kostka nad ledem ukazuje skóre 2:1 a hráči Komety se zkouší usadit v útočném pásmu. Puk se odráží do střední třetiny, kde ho zkouší zpracovat jeden z brněnských hokejistů. Pytlík ovšem důrazným forčekingem získá kontrolu nad kotoučem – a sám pádí na brankáře Michala Postavu.

Klička do bekhendu po vzoru Martina Procházky, jehož portrét ze stěny kladenského stadionu na celou akci shlížel? Nic takového; Pytlík si těsně před brankovištěm prohodil puk mezi bruslemi a střelu do Postavova protipohybu nasměroval přesně nad lapačku. Bez šance, ČEZ Stadionem se vzápětí rozezněla gólová siréna.

sipka Skóruje Pytlík i v dalším zápase? U Tipsportu najdete i kurzy na střelce

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Na celé akci je nejvíc ohromující její chladnokrevné zakončení.

Že si takovou fintu křídelník třetí formace dovolil v koncovce stále otevřeného duelu – nikoli jako obránce Marek Malík při slavném gólu za newyorské Rangers až během samostatných nájezdů? To chce pořádnou dávku zdravého sebevědomí.

To ale z Pytlíka v úvodu nové sezony jen čiší. Jen v úterý už ve druhé minutě nahrával na úvodní branku Tomáše Hanouska, celkem pak po čtyřech kolech drží průměr bodu na zápas. S bilancí 2+2 uzavírá první desítku extraligového bodování.

Před vlastními fanoušky navíc odčinil zbytečné vyloučení ze závěru nedělního duelu v Litvínově, po kterém Chemici vstřelili vítězný gól. Kladenský kotel tuhle omluvu přijal, hlasité skandování Pytlíkova jména zní fandům v uších doteď.

Že se tak stalo v den Jaromírova svátku? Důvodů k radosti je víc, vždyť právě dnes, ve středu 25. září Pytlík slaví své 23. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší, dárky ovšem tentokrát rozdával oslavenec – podívejte se, jakou krásnou akcí urostlý dačický rodák obdaroval všechny diváky přímého přenosu.

Video: Jaromír Pytlík – gól na 3:1 v utkání Kladno vs. Kometa (24. 9. 2024)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokej, extraliga - Rytíři Kladno - Jaromír Jágr a Richard Jarůšek oslavují gól v utkání proti Kometě Brno

Hokej Kladno - soupiska, posily, přestupy, stadion

Rytíři Kladno v sezoně 2024/2025 hrají Tipsport ELH. Přečtěte si vše o ⭐ baště českého hokeje, od změn v týmu přes program a výsledky až po...

Jaromír Jágr patří mezi nejlepší hokejisty všech dob. Velké úspěchy slavil v NHL i za národní tým.

Jaromír Jágr statistiky a kariéra: NHL, Kladno, reprezentace

Jaromír Jágr bude už navždy patřit k nejlepším hokejovým útočníkům historie. Vše o jeho kariéře a úspěších najdete v našem článku.

David Pastrňák v osobním souboji s Martinem Nečasem, zápas NHL mezi Bostonem a Carolinou

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy zápasů NHL, MS nebo české...