Hokej extraliga dnes: České Budějovice - Pardubice live

Nastartovat, zhasnout. Motor novou sezonu Tipsport extraligy ledního hokeje zahájil dvěma naprosto odlišnými výsledky, dnes jeho formu prověří zatím neporažené Dynamo. Šlágr třetího kola ELH 2024/25 sledujte od 17:30 živě v online live streamu zdarma.

VÝSLEDEK: České Budějovice vs. Pardubice – 6:1

  • Góly Č. Budějovic: 03:50 Olesen, 12:06 Beránek, 15:24 Olesen (PPG), 20:58 Olesen, 43:07 Valský, 54:03 Koláček
  • Góly Pardubic: 19:39 Smejkal
  • Střely: 33 – 23
  • Brankáři: Strmeň (22/23) – Will (14/18), od 21. minuty Vomáčka (13/15)
  • Další utkání hokejové extraligy sledujte live ZDE

Živý přenosInformace, kurzy
Motor ČB Pardubice – H2HTip

Hokej, extraliga: Ondřej Kovařčík je zatím nejpilnějším střelcem Motoru v Tipsport ELH 2024/25. Jak si povede v dnešním zápase České Budějovice vs. Pardubice? Foto: ČTK / Pryček Vladimír

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej České Budějovice - Pardubice v online live streamu zdarma?

V samém úvodu nového ročníku hokejové extraligy si Motor vyšlápl na Energii, aby se v pátek vracel s prázdnou z Třince. Dynamo oproti tomu oba dosavadní duely zvládlo, proti Kladnu i v Olomouci bralo po třech bodech. Uspěje největší extraligový favorit i v Budvar Aréně? Utkání České Budějovice - Pardubice může sledovat živě v online live streamu zdarma u Tipsportu dnes, v neděli 22. září od 17:30.

sipka Sledujte hokej Č. Budějovice vs. Pardubice živě a zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej online České Budějovice vs. Pardubice, informace o utkání (3. kolo TELH 2024/25, 22. 9. 2024, Budvar Aréna)

Dnes je na programu kompletní 3. kolo Tipsport extraligy ledního hokeje, v námi sledovaném utkání průběžně deváté České Budějovice přivítají první Pardubice.

Motor se po již zmiňovaném domácím vítězství nad Energií (3:0) v pátek neprosadil proti Ocelářům (0:4). Dynamo nejprve před vlastním publikem přestřílelo Rytíře (5:1), aby na prahu víkendu na svou stranu zvrátilo i nervózní bitvu s Kohouty (4:2). Východočeši jsou tak jedním z pouhých tří týmů, který z prvních dvou kol vytěžil maximum bodů.

  • 1. Pardubice – 6 bodů (bilance 2-0-0-0, skóre 9:3)
  • 9. České Budějovice – 3 body (bilance 1-0-0-1, skóre 3:4)

sipka Tabulku, výsledky i aktuální kurzy najdete u Tipsportu ZDE

Jak moc je pravděpodobné, že Pardubice svou neporazitenost protáhnou o další kolo? Bookmakeři se takové myšlence nebrání, Dynamo na venkovní led vyjede v roli favorita.

V nabídce Tipsportu si na klasickou dvojku můžete vsadit v kurzu 1,91, což odpovídá 52% pravděpodobnosti. Na tříbodovou výhru domácích je vypsán kurz 3,40. Dalších 4,40 připadá na remízu, kterou jsme viděli ve dvou ze čtyř loňských vzájemných zápasů.

Ty byly bez výjimky gólově bohaté, každý večer padlo nejméně sedm branek. Bude se střelcům podobně dařit i v novém ročníku? I na to si u titulárního partnera extraligy můžete vsadit, bavit se můžete u sázek na počet gólů i individuální výkony hokejistů TELH 2024/25.

Top Tipsport kurzy na zápas Č. Budějovice - Pardubice:

  • 1/0/2: Č. Budějovice 3,40 | Remíza 4,40 | Pardubice 1,91
  • Vítěz do rozhodnutí: Č. Budějovice 2,52 | Pardubice 1,52
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,84 | více 1,96
  • Kdo dá 1. gól: Č. Budějovice 2,14 | nikdo 69,00 | Pardubice 1,65
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Motor České Budějovice - Dynamo Pardubice: informace o zápase
🕒Kdy: 22. 9. 2024 od 17:30
🏟️Kde: Budvar Aréna, České Budějovice
🏆Soutěž: TELH 2024/2025, 3. kolo
🏒H2H 2023/24: 3-1 pro Pardubice
Kurzy Tipsportu: 3,40 – 4,40 – 1,91
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

České Budějovice potřebují zlepšit disciplínu i střeleckou mušku

Radost po vynulování Karlových Varů byla veliká, v pátek to ale byly České Budějovice, komu se nepodařilo za soupeřova brankáře dopravit jediný kotouč. Prohra 0:4 na ledě Ocelářů sama o sobě není žádnou ostudou, s aktuálními pokračovateli třinecké dynastie Jihočeši dlouho drželi krok. Prostoru pro zlepšení ale najdeme požehnaně.

Začněme u častých prohřešků proti pravidlům. Motor od rozhodčích postupně vyfasoval devět menších trestů. Část z nich se díky vyloučením domácích pokrátila, i tak České Budějovice bránily nepříjemných pět oslabení.

Bránily, ale neubránily – Motor v oslabení inkasoval hned třikrát. Nedisciplinovanost se Jihočechům nevyplatila především ve druhé části, třinecké góly ze 22. a 34. minuty po bezbrankové úvodní třetině zlomily utkání na stranu Ocelářů.

Oceláři Třinec – Motor České Budějovice 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)

  • Góly: 21:39 Sikora (PPG, Marinčin, Teplý), 33:32 Kurovský (PPG, Kundrátek, Hudáček), 40:23 Daňo (Hudáček), 43:10 Kurovský (PPG, Daňo, Hudáček)
  • Střely: 23 – 23
  • Vyloučení: 5 – 9
  • Vyšší tresty: 2 – 0
  • Vhazování: 24 – 32
  • Brankáři: Kacetl (23/23) – Klouček (19/23)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Jihočeská přesilovka naopak byla bezzubá, ani šest minut a čtyři sekundy v početní výhodě nevedly k přesnému zásahu.

Jistě, svatyni Ocelářů hájil aktuální lídr extraligových statistik Ondřej Kacetl – jeho častou neprůstřelnost je třeba akceptovat jako holý fakt. Promarněných příležitostí ale byla spousta, pouze 6,1% střelecká úspěšnost po dvou kolech patří k extraligovému podprůměru.

Zkušenější maskovaný muž tak v souboji na dálku zastínil svého bývalého parťáka z Pardubic. Po středečním čistém kontu tentokrát Milan Klouček inkasoval hned čtyřikrát, statistici mu napočítali 19 úspěšných zákroků. Některé z nich byly parádní, ale například Daňův gól z úhlu na 3:0 si navrátilec do jihočeské metropole za klobouk rozhodně nedá.

Jak už ale zaznělo, o možnost bodovat českobudějovické připravila především nedisciplinovanost. To po utkání potvrdil i trenér Ladislav Čihák: „Ve druhé třetině nás zabily naše fauly, soupeř třikrát trestal. To se pak těžko dohání. Útočníci se moc nedostávali do šancí a když nedáte gól, nemůžete vyhrát. Z naší strany tam bohužel opravdu žádné šance nebyly.“

Vytvoří si je družina okolo Milana Gulaše dnes? Právě zkušený kapitán je s pěti pokusy zatím druhým nejpilnějším střelcem týmu. Ještě o jeden kotouč víc na branku vystřelil Ondřej Kovařčík, jedna z TOP 10 posil v hokejové extralize.

sipka Podrobné informace o Motoru ČB najdete v článku ZDE

Motor České Budějovice - sestava v minulém utkání (3:0 vs. KVA)
Brankáři: Klouček (Strmeň)
Obránci: Doudera (A), Kachyňa, Štencel, Reilly, Pýcha, Kubíček, Vráblík
Útočníci: Ordoš, Kondelík, Gulaš (C) - Olesen, Pech (A), Beránek - Kovařčík, Koláček, Přikryl - Kubík, Toman, Valský
Dnešní zápas Motoru sledujte živě ZDE

Hvězdy Dynamu vypadly ze sestavy i ze hry, neporazitelnost Pardubic zachránila šíře kádru

Liga Mistrů, Spenglerův pohár, základní část a podle očekávání také dlouhé tažení jarním play off, které pro ně už naposledy dospělo až do nejzazšího možného bodu v podobě sedmého finále. Pardubice budou i letos patřit k nejvytíženějším českým týmům, na konci třetího zářijového týdne za sebou mají už šest ostrých utkání.

V tom posledním se musely o výsledek dlouho strachovat, o výhře 4:2 na ledě Olomouce se rozhodovalo až v závěrečných minutách.

Elitní formace neměly svůj den, obrovskou ztrátou navíc bylo odstoupení kapitána Lukáše Sedláka hned v úvodu zápasu – nejlepší hokejista sezony za rok 2022/23 po zásahu pukem do obličeje odjel z ledu otřesený a s krvavým šrámem na tváři. Později se zranil i Matej Paulovič, zadák Andrej Šustr zase dostal trest do konce utkání.

Pardubická sestava se musela neustále přeskupovat, naplno tak mohli vyniknout borci z jejího spodku. Východočeši profitovali ze šíře svého kádru, všechny branky zařídili borci ze třetí a čtvrté formace.

Zářil především tříbodový Tomáš Vondráček (2+1). Právě on Dynamo v první části nastartoval dvěma góly v rozmezí 94 sekund, později nahrával i na závěrečnou trefu Jana Mandáta. K dobru přidejme i premiérový extraligový gól Daniela Herčíka, bývalý juniorský reprezentant skóroval ve svém 15. zápase základní části napříč čtyřmi sezonami.

Olomouc vs. Pardubice – 2:4 (1:2, 0:0, 1:2)

  • Góly: 19:42 Nahodil (PPG, Káňa, Sirota), 43:02 Fridrich (PPG, Navrátil, Kusko) – 11:21 Vondráček (Will), 12:55 Vondráček (Šustr, Dvořák), 54:50 Herčík (Vála), 58:11 Mandát (Vondráček)
  • Střely: 32 – 26
  • Vyloučení: 2 – 3
  • Vyšší tresty: 0 – 2
  • Vhazování: 36 – 49
  • Brankáři: Machovský (22/26) – Will (30/32)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Nebýt výsostné produktivity nižších řad, největší favorité na titul by nějaký ten bod na Hané pravděpodobně vytrousily. Pardubice se totiž nechaly přestřílet v poměru 26 ku 32, výhra tak nese výrazný podpis Romana Willa. Ten si kromě 30 zákroků připsal i jednu asistenci, po dvou kolech se pyšní 94,44% úspěšností.

Co speciální formace? Domácí Kohouti nemilosrdně trestali vyloučení Východočechů, z pětiminutového trestu pro Šustra již po 18 sekundách vytěžili důležitý gól do šatny, ve třetím dějství přišlo vyrovnání. Nechybělo mnoho, aby outsider dovedl zápas do prodloužení.

Zatím tak platí, že Pardubice všechny tři letošní branky v Tipsport extralize obdržely v početních nevýhodách. Pouze 66,67% podíl ubráněných oslabení? Hůře jsou na tom jen tři družstva – včetně dnešního soupeře.

To ale zároveň znamená, že při hře pět na pět Dynamo ještě neinkasovalo. Zároveň se bavíme o nejproduktivnějším týmu soutěže, v jehož dresu se prosadilo již sedm různých střelců.

Ač je tedy Sedlákův dnešní start nejistý a mimo hru je kvůli zranění kolene i Tomáš Zohorna, zastoupit je mohou jiní členové nesmírně širokého kádru. Udeřit může kdokoli, jak se na vlastní kůži přesvědčila Olomouc.

sipka Vše o Dynamu Pardubice se dočtete v profilu ZDE

Dynamo Pardubice - sestava v minulém utkání (4:2 vs. OLO)
Brankáři: Will (Vomáčka)
Obránci: Hájek, Čerešňák (A), Dvořák, Šustr, Vála, Musil, Houdek
Útočníci: Červenka (A), Sedlák (C), Smejkal - Radil, Kousal, Kaut - Mandát, Poulíček, Vondráček - Lichtag, Paulovič, Herčík
Dnešní zápas Dynama sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Dynamo Pardubice vs. Motor České Budějovice H2H, srovnání, kurzový speciál

V minulé sezoně se Motor a Dynamo střetly čtyřikrát, Pardubice vyhrály tři vzájemné zápasy a navrch bodovaly i v tom úvodním, které Jihočeši na svém hřišti ovládli po prodloužení. Celkové skóre vyznívá 18:12 ve prospěch pozdějších finalistů.

Je možné, že na ledě se dnes nepředstaví ani jeden ze čtyř střelců vítězných branek. Brant Harris laboruje se zraněním, Jan Košťálek s Tomášem Hykou během letní přestupové sezony změnili působiště. Zbývá ještě Lukáš Sedlák, jenž v pátek absolvoval vyšetření v nemocnici.

Poslední výsledky Budějovice vs. Pardubice:

  • 22.10.2023: Č. Budějovice vs. Pardubice 4:3 pr. (základní část)
  • 8. 12. 2023: Pardubice vs. Č. Budějovice 4:3 pr. (základní část)
  • 23. 1. 2024: Č. Budějovice vs. Pardubice 3:4 (základní část)
  • 3. 3. 2024: Pardubice vs. Č. Budějovice 7:2 (základní část)

Níže si také prohlédněte kurzový speciál, který mapuje dlouhodobé šance obou týmů podle bookmakerů Tipsportu.

Jde o příležitosti jak na dlouhý run v play off, tak na umístění po základní části. Čísla se mohou průběžně měnit, aktuální nabídku a bonus k registraci najdete ZDE.

Pardubice vs. České Budějovice - srovnání kurzů
PCE CEB VSADIT
Mistr extraligy 2,30 22,00 vsadit ZDE
Celkově do 2. místa 1,48 11,00 vsadit ZDE
Celkově do 4. místa 1,10 4,00 vsadit ZDE
Celkově do 8. místa 1,01 1,52 vsadit ZDE
Do 4. místa v ZČ 1,03 3,60 vsadit ZDE
Do 12. místa v ZČ - 1,03 vsadit ZDE

Tip na výsledek České Budějovice - Pardubice online (22. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 3. kolo základní části)

Aktéři dnešního zápasu České Budějovice - Pardubice si po létě připomenou, jak tvrdý je chléb extraligového hokejisty. Oba týmy v dalším kole základní části čeká již třetí zápas během pouhých pěti dní, sledujte ho živě v live streamu na TV Tipsport od 17:30.

  • Datum a čas zápasu: 22. 9. 2024 od 17:30

Sleduj průběh zápasu ZDE

Spousta herních minut, spousta nacestovaných kilometrů? Únavu v úvodu sezony naštěstí nebereme jako rozhodující faktor, i proto by se dnešní zápas mohl nést v duchu těch loňských – očekáváme střelecké hody, které byly k vidění v každém z předchozích vzájemných střetnutí.

Kvalitu na to oba celky bezesporu mají, kvůli rozumnému vytížení maskovaných mužů by se navíc do alespoň jedné klece mohla postavit brankářská dvojka. To našemu předpokladu nahrává – stejně jako zajímavý kurz na over/under příležitost. Můžeme se mýlit, podle nás se ale dnes v Budvar Aréně brankové světlo rozsvítí nejméně sedmkrát.

TIP: Více než 6,5 gólu do rozhodnutí sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na hokej České Budějovice vs. Pardubice (3. kolo, Tipsport extraliga 2024/2025 živě)

Kde dnes sledovat živě hokej Banes Motor České Budějovice vs. HC Dynamo Pardubice v livestreamu online a v TV vysílání?

Nejen atraktivní duel Banes Motor České Budějovice vs. HC Dynamo Pardubice, ale i všechny další zápasy třetího kola hokejové extraligy můžete sledovat živě v livestreamu online u Tipsportu ZDE.

Pro spuštění přímého přenosu stačí dokončit online registraci, svým novým klientům Tipsport aktuálně dává bonus 300 Kč k založení účtu. Chcete-li se bavit sázením, jistě vás potěší široká nabídka předzápasových i live příležitostí na všechna utkání ELH.

V televizi přímý přenos dává stanice O2 TV Sport, toto TV vysílání je ovšem placené. Live streamy u Tipsportu jsou oproti tomu pro registrované hráče zdarma, pustíte si je ve webovém prohlížeči nebo přes mobilní aplikaci. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Předssedou disciplinární komise ELH je Viktor Ujčík, který zároveň trénuje prvoligovou Jihlavu

Disciplinární komise ELH: předseda Viktor Ujčík, složení členů

Disciplinárka zkoumá nebezpečné zákroky ze zápasů ELH a případně uděluje tresty. Přečtěte si, jak tato odborná komise pod ČSLH funguje.

Vítěz ročníku 2022/23 – HC Košice

Slovenská Tipos extraliga 2024/2025: tabulka, zápasy a výsledky

Slovenská Tipos extraliga je nejvyšší hokejovou ligou v sousedním Slovensku. ✔️ Podívejte se na tabulku, program a výsledky zápasů a seznam...

Hokejisté Matej Tomek z Litvínova a Lukáš Sedlák z Pardubic, nejužitečnější hráč ELH za sezonu 2022/23, v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje

Hráč týdne extraligy podle HokejZpravy.cz - seznam, vítězové

Nejlepší hokejisté na jednom místě. Přinášíme vám seznam nejlepších hokejistů týdne v extralize, nechybí ani přehledy 3 hvězd a sestav...