Hokej extraliga dnes živě: Pardubice vs. Liberec stream

První zápas bez trenéra Zadiny Pardubicím nevyšel, v rámci Hokejové ligy mistrů padly s Pelicans Lahti. Teď mají šanci na reparát, do Enteria areny přicestují Bílí Tygři Liberec. Atraktivní utkání 10. kola Tipsport ELH startuje dnes v pátek 11. října od 18:00.

VÝSLEDEK: Pardubice vs. Litvínov – 2:1 po nájezdech

  • Góly: 43:51 Hájek, rozh. nájezd Kaut – 38:17 Zachar
  • Střely: 46 – 36
  • Vyloučení: 5 – 5
  • Využití: 0 – 0
  • Brankáři: Vomáčka – Kváča
  • Další zápasy Tipsport extraligy sledujte LIVE ZDE

Živý přenosInformace, kurzy
Pardubice LiberecTip

Zápas Tipsport ELH, Pardubice vs. Liberec, na fotce útočník Lukáš Radil (Pardubice) a brankář Daniel Král (Liberec) Foto: ČTK / Vostárek Josef

Extraliga hokej dnes živě: Kde sledovat dnešní zápas HC Dynamo Pardubice vs. Bílí Tygři Liberec v online live streamu zdarma?

Pokud budeme počítat i středeční duel Dynama v CHL, tak oba týmy prohrály čtyři z předešlých pěti klání. Které mužstvo si konečně spraví chuť a kdo naopak bude pokračovat v trápení? Střetnutí Pardubic s Libercem můžete sledovat v živém přenose na TV Tipsport.

sipka Zápas ELH Pardubice vs. Liberec sledujte online ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Dynamo Pardubice - Bílí Tygři Liberec (11. října 2024), 10. kolo Tipsport ELH 2024/25

Po včerejší výhře Mladé Boleslavi nad hradeckým Mountfieldem se Pardubice v tabulce hokejové extraligy propadly na 3. místo. Pokud však dnes zvítězí, dostanou se zpět na 2. příčku.

To Liberci v tuto chvíli patří až 10. pozice, přičemž na svého dnešního soka ztrácí sedm bodů. Oproti Dynamu však odehrál o jedno klání méně.

Postavení dnešních soupeřů v tabulce

  • 3. Pardubice – 17 bodů (bilance 5-0-2-2)
  • 10. Liberec – 10 bodů (bilance 2-1-2-3)

Zřejmě nikoho pak nepřekvapí, že dle sázkových bookmakerů jsou favoritem utkání Pardubice. Východočeské mužstvo je doma, současně disponuje kvalitnější soupiskou.

Níže si můžete prohlédnout základní kurzovou nabídku od sázkové společnosti Tipsport. V době tvorby předzápasového preview bylo u tradiční sázkovky na domácí Perníkáře dohromady vsazeno téměř 850 tisíc Kč. Tato částka však během dneška ještě určitě vzroste.

Nejzajímavější kurzy na zápas Pardubice vs. Liberec:

  • 1/0/2: Pardubice 1,61 | Remíza 4,60 | Liberec 4,83
  • Vítěz do rozhodnutí: Pardubice 1,33 | Liberec 3,34
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,77 | více 1,44
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,90 | více 1,90
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hokej Pardubice - Liberec: informace o zápase
🕒Kdy: 11. 10. 2024 od 18:00
🏟️Kde: Enteria arena, Pardubice
🏆Soutěž: ELH 2024/2025, 10. kolo
Kurzy Tipsportu: 1,61 – 4,60 – 4,83
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Pardubice sráží slabá produktivity a především přesilovky

Pokud opomineme debakl 1:6 v Českých Budějovicích, vstup do nového extraligového ročníku nebyl ze strany Dynama vůbec špatný. Kromě zmiňované prohry s Motorem totiž v dalších čtyřech z úvodních pěti zápasů vždy naplno bodovalo.

Jenže teď se východočeský stroj nějak zasekl. Ještě na konci září v domácím prostředí nedal Spartě ani jeden gól (0:4) a v tomto měsíci prohrál po prodloužení na půdě Komety (2:3) i regionálního rivala Mountfield HK (1:2).

Dvě porážky od celků ze spodní poloviny tabulky sice rozdělilo vítězství nad do té doby stoprocentním Litvínovem (3:1), to je však pro nejbohatší český hokejový klub slabou útěchou.

Nízká forma tak vyústila v rezignaci hlavního trenéra Marka Zadiny, který na horkém místě vydržel lehce přes osm měsíců. Vedení klubu v těchto dnech intenzivně hledá nového lodivoda.

sipka Více o konci Marka Zadiny v Pardubicích čtěte ZDE

Do role hlavního kouče pak byl dočasně dosazen Václav Baďouček, jenž naposledy operoval na pozici sportovního manažera pardubické rezervy. Někdejší hráč nejvyšší československé ligy v minulosti už vedl Karlovy Vary či Plzeň.

Pardubice: výsledky v základní části ELH 24/25

  • Pardubice vs. Kladno – 5:1 (18. září)
  • Olomouc vs. Pardubice – 2:4 (20. září)
  • České Budějovice vs. Pardubice – 6:1 (22. září)
  • Pardubice vs. Mladá Boleslav – 5:2 (24. září)
  • Vítkovice vs. Pardubice – 3:4 (27. září)
  • Pardubice vs. Sparta Praha – 0:4 (29. září)
  • Kometa Brno vs. Pardubice – 3:2 pp. (1. října)
  • Pardubice vs. Litvínov – 3:1 (4. října)
  • Mountfield HK vs. Pardubice – 2:1 pp. (6. října)
  • Pardubice vs. Liberec – sledujte živě ZDE

Kde hledat příčinu výsledkového trápení Pardubic v extralize během posledních týdnů? Těch je hned několik, pojďme si je rozebrat.

V prvé řadě jde o trápení v zakončení. 6 vstřelených branek v předešlých čtyřech zápasech je prostě málo, přitom Dynamo má nejnabitější útočné řady ze všech 14 extraligových klubů. Je sice pravdou, že už několik zápasů kvůli otřesu mozku vynechal Lukáš Sedlák, na druhou stranu na soupisce najdeme mnoho dalších kvalitních forvardů.

Bídná produktivita jde ruku v ruce se špatnou hrou při početní výhodě. Během minulých čtyř duelů se hokejisté Pardubic dostali do 16 přesilovek, úspěšná však byla pouze jedna z nich!

Rovněž s disciplinovaností to není ideální. V součtu tří prohraných klání (Sparta, Kometa a Mountfield) nasbírali Východočeši 50 trestných minut. Jasně, kdekdo může namítnout, že ve vyhroceném derby s Hradcem vždy padne hodně trestů. I tak se ale jedná o vysoké číslo. Naopak když v minulém týdnu porazili Litvínov, na trestné lavici strávili všehovšudy 4 minuty.

A začátek sezony nepostihl v převratné formě ani reprezentačního kapitána Romana Červenku, který měl být po svém příchodu ze Švýcarska rozdílovým hráčem. 38letý forvard zatím nasbíral jen 5 bodů (1+4), přičemž všichni od něj očekávali mnohem lepší výkony.

Po individuální stránce ale naopak vyšel úvod tohoto ročníku Martinu Kautovi. 16. nejvýše postavený muž na draftu NHL 2018 je aktuálně s bilancí 7+3 nejproduktivnějším hráčem a i nejlepším střelcem extraligy.

sipka Profil klubu HC Dynamo Pardubice čtěte ZDE

HC Dynamo Pardubice: statistiky
Umístění (počet bodů): 2. místo (17 bodů)
Bilance: 5-0-2-2
Skóre: 25:24
Přesilovky: 13,51 % (5/37)
Oslabení: 71,79 % (28/39)
Trestné minuty: 127 PM
Hity a bloky: 54 - 128
Produktivita: Martin Kaut (7+3)
Peter Čerešňák (2+6)
Robert Kousal (1+6)
Brankáři: Roman Will (4W, 90,00 %)
Tomáš Vomáčka (1W, 90,67 %)
Dnešní zápas Pardubic sledujte živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Liberec se trápí doma, venku to je ale úplně jiné mužstvo

Jestliže v Pardubicích momentálně panují rozpaky, o Liberci to platí stejně tak. Narozdíl od východočeského velkoklubu není ze strany široké hokejové veřejnosti na Bílé Tygry vyvíjen takový tlak, avšak s bilancí 2-1-2-3 z úvodních osmi zápasů nemohou být Západočeši spokojeni.

Největším problémem jsou domácí zápasy, které za normálních okolností mají být hlavním zdrojem bodového příjmu. Jenže v případě Liberce to je přesně naopak.

Z pěti klání v Home Credit Areně vyhráli svěřenci Filipa Pešána pouze jednou – a to proti Karlovým Varům, které se při vší úctě dlouhodobě řadí mezi nejslabší celky v ELH. Pouze bod urvali z duelů s Kladnem i Plzní, proti Litvínovu a Vítkovicím pak padli ještě v základní hrací době.

Při výjezdech po republice to ale tak špatné není, což může Bílým Tygrům dávat jistou naději do dnešního mače v Pardubicích.

Hned v prvním utkání sezony loupili v brněnské Winning Group Areně, poté zvítězili po nájezdech i v královéhradecké ČPP Aréně. Naposledy pak sahali po bodech i v Třinci, kvůli nezvládnuté koncovce ale ve WERK ARENĚ nakonec prohráli 3:6.

Liberec: výsledky v základní části ELH 24/25

  • Kometa Brno vs. Liberec – 1:2 (18. září)
  • Liberec vs. Vítkovice – 2:4 (20. září)
  • Mountfield HK vs. Liberec – 3:4 sn. (22. září)
  • Liberec vs. Litvínov – 2:4 (24. září)
  • Liberec vs. Plzeň – 1:2 pp. (27. září)
  • Liberec vs. Kladno – 2:3 sn. (29. září)
  • Liberec vs. Karlovy Vary – 4:2 (1. října)
  • Třinec vs. Liberec – 6:3 (4. října)
  • Pardubice vs. Liberec – sledujte živě ZDE

Slabší výkony jde do určité míry svézt i na zranění Radima Šimka, který kvůli potížemi s třísly zatím nastoupil do pouze prvního zápasu s Kometou. Nicméně i přes absenci beka se zkušenostmi z NHL si v Liberci vstup do nové sezony určitě představovali jinak.

Ačkoliv se Tygrům zatím nedaří tak, jak by si představovali, s minimálně jednou věcí mohou být spokojeni. Tou je úspěšnost na vhazování, která čítá výtečných 57,40 %. V této činnosti jsou dokonce nejlepším extraligovým mužstvem.

V týmové produktivitě mistra ELH z roku 2016 se v tuto chvíli pohybuje nejvýše Martin Faško-Rudáš, jenž během osmi klání nasbíral stejný počet bodů (4+4). S bilancí 2+5 mu sekunduje další slovenský forvard Róbert Lantoši.

Lehčím zklamáním jsou však dosavadní výkony Tomáše Filippiho. Od současného držitele trofejí Hokejista sezony ELH i Nejproduktivnější hráč ELH se očekával vyšší příspěvek do bodování. Po osmi odehraných mačích je na čtyřech zápisech (2+2).

Naopak osvědčenou jistotou v libereckém brankovišti je Petr Kváča. Sedmadvacetiletý maskovaný muž zatím čapá se slušnou úspěšností 92,71 % zlikvidovaných střel soupeře, průměrně pak inkasuje 2,27 gólu na zápas.

sipka Profil klubu Bílí Tygři Liberec čtěte ZDE

Bílí Tygři Liberec: statistiky
Umístění (počet bodů): 10. místo (10 bodů)
Bilance: 2-1-2-3
Skóre: 20:25
Přesilovky: 18,75 % (6/32)
Oslabení: 80,00 % (24/30)
Trestné minuty: 70 PM
Hity a bloky: 42 - 139
Produktivita: Martin Faško-Rudáš (4+4)
Róbert Lantoši (2+5)
Adam Musil (1+5)
Michal Ivan (1+5)
Brankáři: Petr Kváča (3W, 92,71 %)
Daniel Král (0W, 86,44 %)
Dnešní zápas Liberce sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek Pardubice - Liberec online (11. října 2024, Tipsport extraliga ledního hokeje živě, 10. kolo základní části)

Dnešní utkání mezi Dynamem a Bílými Tygry se bude konat v pardubické Enteria Aréně, začínat se bude od 18:00. Západočeši zde naposledy utržili pořádný debakl 1:7, jinak se jim ale na jednom z největších extraligových stadionů daří. Z předešlých šesti zápasů v pardubickém svatostánku si domů přivezli čtyři výhry.

  • Datum, čas a místo zápasu: 11. 10. 2024 od 18:00, Enteria arena

Sleduj průběh zápasu ZDE

Oba týmy jsou v poměrně nepříjemné situaci. Pod mnohem větším tlakem jsou ale domácí Pardubice, což by mohlo nahrávat do karet právě soupeři. Proto si vsadíme na to, že Liberec v základní hrací době neprohraje.

TIP: Remíza sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

TIP: Neprohra Liberec

Kde a jak sledovat dnešní zápas HC Dynamo Pardubice - Bílí Tygři Liberec v Tipsport extralize živě? Online live stream, přímý přenos

Souboj dvou mužstev, které nutně potřebují zabrat, můžete sledovat živě v online live streamu přes TV Tipsport. Pokud však s kvalitou hokeje v utkání mezi Pardubicemi a Libercem nebudete spokojeni, na online platformě Tipsportu lze přepnout na kterékoliv jiné extraligové klání. A vybírat je opravdu z čeho, páteční program nabízí celkem šest zápasů.

Program TELH na pátek 11. října 2024

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Čeští hokejisté se radují z gólu proti finské reprezentaci

Hokej Karjala Cup 2024 - program, tabulka, nominace

První zastávkou EHT 2024/25 bude jako tradičně Karjala Cup ve Finsku 🏒 Podívejte se na program, tabulku nebo nominaci českého týmu.

Češi právě dávají gól finskému brankáři

Euro Hockey Tour 2024/2025: program, tabulka a výsledky

V sezoně 2024/25 se uskuteční 29. ročník EHT. 🏅 Podívejte se na program turnajů, aktuální tabulku, program zápasů ČR nebo historické...