Hokejová sezona 2024/25 - top akce, termíny, co sledovat

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bronz na mistrovství světa juniorů, strhující play off extraligy a zlatá tečka v podobě vítězství Česka na domácím MS... hokej letos nabídl opravdu vydatnou porci zážitků. A přestože nás nyní čeká letní pauza, už teď se můžeme těšit na další parádní momenty. Podívejte se na přehled nejlepších událostí, které budeme sledovat v nadcházející hokejové sezoně 2024/2025.

ExtraligaNHL v Praze
Winter Hockey GamesMS U20
Turnaj 4 zemíPlay off ELH
MS v hokeji 2025

Hokejová sezona měla zlatou tečku, podívejte se, na co se můžeme těšit v té příští Foto: ČTK / Deml Ondřej

Na co se těšit v hokejové sezoně 2024/25 – výběr nejzajímavějších klubových i reprezentačních akcí

Mistrovství světa mělo šťastný konec, na který český hokejový národ čekal 14 let. Oslavy budou zajisté pokračovat ještě spoustu dní. Zároveň to ale znamená, že je tu letní pauza. My se ale už teď těšíme na to, co nás čeká v příští sezoně; a bude toho spoustu! Podívejte se na přehled těch úplně nejzajímavějších událostí v hokejovém kalendáři 2024/25.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na hokejové zápasy ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tipsport Extraliga – sezonu odstartuje repríza famózního souboje Sparta vs. Třinec

Hokejová Tipsport extraliga odstartuje 18. září 2024, kdy má nový ročník na programu první kolo. Hned na úvod přichystal los ELH divákům naprosto parádní důvod, jak si je zaháčkovat od startu soutěže. Sezonu odšpuntuje mimo jiné i duel Sparta vs. Třinec, který na jaře nabídl další z dechberoucích sérií. Lepší pozvánku na základní část si neumíme představit.

Extraliga navíc není jen o dvou nebo třech týmech. Vždyť mezi současnými mistry světa jsou hráči 7 extraligových klubů.

Dá se očekávat, že většinu z nich budeme moci sledovat na našich stadionech i nadále. Extraligové zápasy se spoustou kvalitních hokejistů včetně českých reprezentantů rozhodně stojí za to, tak si je nenechte ujít.

Los 1. kola Tipsport extraligy 2024/25 (18. 9. 2024)

  • České Budějovice vs. Karlovy Vary
  • Kometa Brno vs. Liberec
  • Litvínov vs. Mountfield HK
  • Mladá Boleslav vs. Olomouc
  • Pardubice vs. Kladno
  • Sparta vs. Třinec
  • Vítkovice vs. Plzeň

sipka Všechny zápasy ELH můžete sledovat zdarma po registraci ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

NHL v Praze – velkolepý návrat mistra světa Ondřeje Paláta do O2 Areny

Pražská O2 Arena se stala v květnu středobodem reprezentačního hokeje. A jestli MS možná nemá v zámoří takovou pozornost jako v Evropě, v říjnu nepochybně budou mít o děj v největší české hale zájem i severoameričtí fanoušci. Po dvou letech v Praze odstartuje sezonu NHL.

Tentokrát přijedou do hlavního města týmy New Jersey Devils a Buffalo Sabres, které 4. a 5. října 2024 odehrajou dva vzájemné ostré zápasy. Tím oficiálně začne další ročník nejslavnější hokejové ligy světa.

Měl by u toho být i mistr světa Ondřej Palát. Útočníka Devils téměř jistě čeká standing ovation zaplněné O2 Areny. Speciální moment pro speciálního českého hráče si rozhodně nenecháme ujít, stejně jako oba zápasy, do nichž možná zasáhnou i další Češi (například juniorský hrdina Jiří Kulich).

sipka Sledujte zápasy NHL v live streamech zdarma ZDE

Sleduj NHL živě u online sázkové kanceláře Fortuna

Winter Hockey Games – jedinečná událost pod širým nebem na Letenské pláni i s českými legendami

Hokejové zápasy pod otevřeným nebem se staly v zámoří každoroční tradicí. Několikrát už jsme podobnou show mohli vidět i Česku nebo Německu, ale letos v prosinci by měli fanoušci dostat skutečnou top zábavu. Chystají se Winter Hockey Games v Praze na Letenské pláni, kde vyroste provizorní aréna pro více než 16 tisíc diváků.

Od 5. do 8. prosince 2024 tak budou fanoušci sledovat venkovní hokej. Program otevře univerzitní zápas, součástí zimních her budou i dva extraligové mače Plzeň vs. České Budějovice a Sparta vs. Kometa. Dále by se měli českému publiku představit i hráči nejvyšší slovenské soutěže.

A celá událost vyvrcholí nedělním zápasem Legend Česka proti Výběru světa. Soupisky dávají dohromady Jakub Voráček a Patrik Eliáš, bývalé hvězdy NHL. Voráček, ze kterého se během května stala i spolukomentátorská legenda, naznačil, že je v kontaktu s opravdu úžasnými zahraničními ikonami. Těžko si představit lepší příležitost sledovat je v akci.

sipka Vše o Winter Hockey Games 2024 čtěte ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Mistrovství světa v hokeji juniorů U20 v Kanadě – vystoupí Češi potřetí za sebou na pódium?

Na přelomu roku nás opět čeká Mistrovství světa v hokeji do 20 let, tradiční reprezentační turnaj, který baví fanoušky vycházejících nadějí. V posledních dvou letech byl juniorský šampionát mimořádně zábavný i pro české diváky, naši mladí reprezentanti z posledních dvou mistrovství získali stříbro a bronz.

Tentokrát vyrazí trenér Patrik Augusta se svým mužstvem do Ottawy, kde se v termínu 26. 12. 2024 až 5. 1. 2025 pokusí český tým U20 potřetí v řadě dosáhnout na medaili. Tentokrát už bez Kulicha, který dále do této věkové kategorie nespadá.

Češi budou hrát zápasy základní skupiny přímo ve městské TD Place Areně, kde obyčejně hrají svá utkání juniorští hokejisti Ottawa 67s. Národní tým se střetne se Švédskem, Slovenskem, Švýcarskem a Kazachstánem.

sipka Jak sázet na hokej – tipy a rady na kurzové sázení online

Turnaj čtyř zemí 4 Nations Face-Off pod hlavičkou NHL – po devíti letech ti nejlepší proti nejlepším

Kromě zaběhnutých reprezentačních turnajů se můžeme těšit i na jednu atraktivní novinku, NHL přišla s nápadem uspořádat Turnaj 4 zemí pro reprezentanty Kanady, USA, Švédska a Finska. Česko se kvůli nižšímu počtu hráčů v NHL do této skupiny bohužel nevešlo, přesto se na tuto událost nesmírně těšíme.

4 Nations Face-Off proběhne od 12. do 20. února 2025. Poprvé od Světového poháru 2016 budou v akci ty nejsilnější soupisky hokejových velmocí. Turnaj best-on-best v hokejovém programu chyběl zoufale dlouho, nyní je na čase zjistit, kdo může v současnosti složit ten nejlepší tým.

Ťurnaj čtyř zemí uspořádají haly Centre Bell v Montrealu a TD Garden v Bostonu. Přehlídka top hvězd poskytne i zajímavý teaser na ZOH 2026, kde se po dlouhých 12 let konečně dočkáme startu hráčů z NHL.

Formát turnaje 4 Nations

  • Každý s každým
  • 3 body za výhru, 2 body za výhru pp./sn.
  • 1 bod za prohru pp./sn., 0 bodů za prohru
  • Top dva týmy v tabulce si zahrajou finále

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Play off extraligy – dokážou Pardubice, Sparta, nebo někdo jiný ukončit třineckou nadvládu?

Na začátku března vyvrcholí základní část extraligy a poté kluby jako obvykle přepnou do play off módu. Že je i klubový hokej v Česku neskutečně zábavný a napínavý, to beze zbytku potvrdilo letošní play off, které napsalo příběh jako z Hollywoodu.

Třinec byl 0,2 sekundy od vyřazení v semifinále, přesto nakonec získal další titul, už pátý v řadě. Mohou ještě Oceláři prodloužit svou nesmrtelnost o další rok? Nebo se konečně dočkají titulu favorizované soupisky Pardubic či Sparty?

Odpověď se začne rýsovat od začátku března, dalšího šampiona nevyšší české soutěže poznáme nejpozději na konci dubna. Kdo jím bude, to nikdo neví. Čím jsme si ale už teď naprosto jistí je, že play off opět nabídne strhující zábavu.

sipka TELH můžete celou sezonu sledovat živě na TV Tipsport ZDE

MS v hokeji 2025 ve Stockholmu a Herningu – Češi pojedou obhajovat zlatou medaili nejprve do Dánska

To nejlepší nakonec, tak to v hokeji bývá. Pro české sportovní fanoušky neexistuje důležitější každoroční událost. MS v hokeji pohlcuje miliony diváků a to platilo i v letech, kdy se českému národnímu týmu nedařilo.

Tentokrát ovšem pojedou naši hokejisti na mistrovství světa obhajovat titul. Bude to poprvé po 14 letech, naposledy takhle cestovali v roce 2011 do Bratislavy, kde nakonec obsadili třetí místo.

V roce 2025 zamíří Češi jako úřadující mistři světa do Dánska, konkrétně do Herningu. Šampionát se odehraje od 9. do 25. května 2025 a spolupořadatelem turnaje je švédský Stockholm, kde budou k vidění i závěrečné bitvy o medaile.

Češi si jízdenky do Stockholmu budou muset zasloužit výkony v základní skupině B, v Herningu se potkají se třemi stejnými soupeři jako letos – s Dánskem, Norskem a v pikantní odvetě pražského finále také se Švýcarskem. Dále nastoupí proti USA, Německu, Kazachstánu a Maďarsku.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Skupiny na MS v hokeji 2025 - s kým budou hrát Češi?
Skupina Týmy
Stockholm, Švédsko (A)
  • Kanada
  • Finsko
  • Švédsko
  • Slovensko
  • Lotyšsko
  • Rakousko
  • Francie
  • Slovinsko
Herning, Dánsko (B)
  • Česko
  • Švýcarsko
  • USA
  • Německo
  • Dánsko
  • Norsko
  • Kazachstán
  • Maďarsko

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Avicii Arena ve Stocholmu bude hostit finále MS v hokeji 2025

Kde bude MS v hokeji 2025 – termín, stadiony, skupiny

Kdy a kde bude příští MS v hokeji? Podívejte se, kdo bude hostit mistrovství v letech 2025, 2026, 2027 a 2028.

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?