Jágr zpět na ledě, dnes od 18:00 v přípravě proti Liberci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Největší legenda českého hokeje se po pěti měsících vrací na led. Jaromír Jágr překonal zranění hamstringů a v dresu kladenských Rytířů dnes od 18:00 absolvuje poslední přípravné klání před startem nového extraligového ročníku. Zápas proti Liberci můžete sledovat živě a zdarma.

Jaromír Jágr během tréninku před novou sezonou Tipsport extraligy 2024/25. Jágr dnes bude po zranění hrát přípravu proti Liberci Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Příprava na extraligu: Jágr dnes bude hrát proti Liberci

Týden před ostrým startem nové sezony čeká na Rytíře Kladno poslední z přípravných duelů – a zapojí se do něj i Jaromír Jágr. Legendární hokejista se v uplynulých týdnech potýkal s poraněním hamstringů, potíže ale zdárně překonal a v generálce na nový ročník nebude chybět. Utkání Kladna proti Bílým Tygrům Liberec startuje v 18:00 a můžete ho sledovat živě a zdarma na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Jágra za Kladno (od 18:00) živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Už příští úterý předehrávkou mezi Spartou a Třincem odstartuje základní část Tipsport extraligy, Kladno i Liberec do nové sezony vstoupí o den později. Oba celky dnes mají poslední příležitost, jak v přátelském, ale přesto ostrém duchu otestovat nové posily a najít ideální složení formací.

Informaci o Jágrově zařazení do sestavy kladenský klub zveřejnil prostřednictvím sociálních sítí. „Legendární číslo 68 nebude chybět na soupisce Rytířů v dnešní generálce proti Liberci,“ píše se ve zprávě, jejíž dopad dalece přesahuje hranice Středočeského kraje.

Není totiž žádným tajemstvím, že Jágrova kariéra se chýlí ke konci – ročník 2024/25 by pro legendárního hokejistu měl být posledním. Mnoha fanouškům zatrnulo, když si Jágr v druhé polovině srpna při tréninku přivodil nepříjemné zranění hamstringů. Odhadovaná doba léčby mezi čtyřmi až šesti týdny se v pokročilém sportovním věku mohla protáhnout, případné komplikace mohly rozlučkové turné po extraligových stadionech výrazně narušit.

Opak je ovšem pravdou. Jágr se pod dohledem renomovaného fyzioterapeuta Pavla Koláře dal dohromady dřív, jeho legendární hokejové IQ si v přímém přenosu u Tipsportu budeme moci užít už dnes.

Hokej Kladno - Liberec: informace o zápase
🕒Kdy: 12. 9. 2024 od 18:00
🌎Kde: ČEZ Stadion, Kladno
🏆Soutěž: přátelský zápas před ELH 2024/25
Kurzy Tipsportu: 2,91 – 4,23 – 2,02
📺Živý přenos: TV Tipsport, TV Chance

Jágr se vrací, za Kladno hrál naposledy v baráži

Napříč různými ligami Jágr odehrál přes 2 500 soutěžních utkání, ovšem dnes se po ledě sklouzne poprvé od 22. dubna. Při čtvrté a rozhodující kladenské výhře v baráži proti Vsetínu odehrál lehce přes deset minut, z toho 70 sekund v přesilovce. Do kanadského bodování se nezapsal.

Ještě nemůžeme hovořit o skutečném comebacku, první ostrý zápas Rytíři Kladno absolvují až příští středu na ledě úřadujících vicemistrů z Pardubic.

sipka Nepřehlédněte: Program Tipsport extraligy 2024/25

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Dnešní duel ovšem výrazně napoví o tom, jak na tom Jágr po intenzivní a zraněním narušené letní přípravě je. Oblékat se do hokejové výstroje na nejvyšší ligové úrovni v 52 letech? To je naprostý unikát.

Bude zajímavé sledovat, jaké místo v sestavě pro svého bývalého spoluhráče najde staronový trenér Rytířů David Čermák. S baráží se Jágr loučil coby člen čtvrté formace s Antonínem Melkou na centru, kladenská soupiska ovšem v přestupovém období prošla tradičně nekompromisní obměnou.

  • Jágr v základní části 2023/24: 15 Z | 0 G | 4 A | 4 B | 10 PIM | -4

Navzdory přeskládání kádru odborníci na Rytíře i nadále hledí jako na otloukánky extraligy, podle nabídky Tipsportu je nejpravděpodobnějším umístěním Kladna znovu 14., tedy barážová příčka.

Pozor však, minulý týden Středočeši na Bílé Tygry vyzráli.

V zápase hraném v liberecké Home Credit Areně Kladno zvítězilo 5:3, když se za něj postupně trefili Hults, Jarůšek, opět Hults, Smoleňák a do prázdné branky i Procházka. Za domácí kontrovali Ryšavý, Flynn a Lantoši. Jakého výsledku se dočkáme dnes, už s účastí posledního aktivního zlatého medailisty z Nagana?

Nejzajímavější kurzy na přípravu Kladno vs. Liberec

  • 1/0/2: Kladno 2,91 | remíza 4,23 | Liberec 2,02
  • Vítěz do rozhodnutí: Kladno 2,21 | Liberec 1,59
  • 5,5 gólu v zápase: méně 2,11 | více 1,65
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kladno v přípravě na Tipsport extraligu 2024/25 – výsledky

S Jágrem na soupisce dnes Kladno proti libereckým Bílým Tygrům absolvuje devátý a také poslední přátelský zápas před rozjezdem Tipsport extraligy 2024/25.

Dosavadní bilance Rytířů v přípravě je pět vítězství ku třem porážkám (5-0-1-2) při skóre 27:19.

Ve svých přípravných zápasech na extraligu se Středočeši střetli jak se soupeři z naší nejvyšší soutěže, tak s týmy 1. hokejové Maxa ligy a dokonce i s výběrem kanadské McGill University nebo druholigovým německým Kasselem. Výsledky si prohlédněte níže.

PŘÍPRAVA NA ELH 2024/25: RYTÍŘI KLADNO
Datum Zápas Výsledek
6. 8. 2024 Chomutov - Kladno 4:3 s.n.
15. 8. 2024 Litoměřice - Kladno 0:2
20. 8. 2024 Kladno - McGill University 4:1
22. 8. 2024 Kladno - Kassel 4:1
27. 8. 2024 Plzeň - Kladno 4:2
29. 8. 2024 Kladno - Slavia Praha 2:3
2. 9. 2024 Kladno - Mladá Boleslav 5:3
5. 9. 2024 Liberec - Kladno 3:5
12. 9. 2024 Kladno - Liberec live zde

Bude dnes hrát Jaromír Jágr? Hokej Kladno vs. Liberec živě – online live stream zdarma, kde sledovat

Závěrečnou generálku Kladno absolvuje proti celku, s nímž se v průběhu základní části střetnou čtyřikrát. Zápas Rytířů proti Liberci můžete od 18:00 sledovat živě v online live streamu zdarma, na TV Tipsport běží i další přípravná utkání.

Jak si přímé přenosy pustit? Stačí postupovat podle následujícího návodu:

  1. Nejprve klikněte ZDE a registrujte se u Tipsportu.
  2. Vyzvedněte si registrační bonus zdarma pro nové hráče.
  3. Přihlaste se ke svému účtu a přejděte do sekce „LIVE“.
  4. V rubrice „Hokej“ si vyberte utkání, které chcete sledovat (označuje je ikona přehrávače).
  5. Zápas Kladno vs. Liberec startuje v 18:00, pustit si ale můžete i další přípravná utkání nebo Ligu mistrů v hokeji.
  6. Sledovat sportovní přenosy můžete jak přes počítač, tak v mobilní aplikaci. K dispozici jsou vám i live kurzy v průběhu utkání.
  7. Především se dobře bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Finále Chance ligy 2022/23 mezi Zlínem a Vsetínem

Maxa liga v hokeji 2024/25: program, tabulka a výsledky

V článku vám přinášíme přehled o dění v hokejové Maxa lize. 🏒 Podívejte se na výsledky aktuálního kola, průběžnou tabulku a další...

Marek Mazanec, brankář HC Oceláři Třinec.

Hokej liga mistrů dnes živě: Třinec vs. Växjö livestream

Po dvou výjezdech se Třinec poprvé v nové sezóně CHL představí doma, kde hostí švédské Växjö Lakers. Zápas sledujte živě na TV Tipsport.