Jaromír Jágr: Noc s legendou - vstupenky, cena, termín

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tenhle příběh nemá v hokejovém světě obdoby – a vy si ho můžete vyslechnout z první ruky. Noc s legendou s Jaromírem Jágrem je speciální setkání s fanoušky, ve kterém nejlepší hokejista české historie zrekapituluje svou kariéru. Akce v pražském Foru Karlín proběhne 8. září 2024, kolik stojí lístky a co od setkání s Jágrem očekávat?

Jaromír Jágr během tiskové konference k talk show Noc s legendou 2024 Foto: ČTK / Šimánek Vít

Hodnocení Noci s legendou s Jaromírem Jágrem: 8,2/10

  • Termín a místo: 8. 9. 2024, Forum Karlín, Praha
  • Program: na talk show vystoupí Jágr a jeho hosté

Noc s legendou s Jaromírem Jágrem 2024: Termín, informace

V životě už vyprodal nejednu arénu, tentokrát před publikum předstoupí bez výstroje. Noc s legendou s Jaromírem Jágrem je speciálním večerem, během kterého se bude velká osobnost českého i světového hokeje ohlížet za svou kariérou. Výjimečné setkání s fanoušky se uskuteční v pražském Foru Karlín v neděli 8. září 2024 od 18:00.

sipka Získejte bonus za registraci a vsaďte si na hokejové zápasy ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Jaromír Jágr, Noc s legendou 2024 (Forum Karlín, Praha): Program, hosté

Aktivní kariéra Jaromíra Jágra se podle všeho chýlí ke konci, hrající majitel kladenských Rytířů naznačil, že sezona 2024/25 bude v jeho podání poslední. I nadále ale platí, že Jágr je nedílnou součástí sportovního dění u nás i ve světě – program Noci s legendou 2024 je tak zajímavý nejen pro fanoušky čísla 68, ale i hokeje obecně.

Jágr na pódiu karlínského Fora přivítá řadu hostů, ať už půjde o hudební vystoupení, nebo o další diskutující. Pozvánku údajně obdržel například Radim Rulík, trenér úřadujících mistrů světa.

V hlavní roli ale bude právě a především 52letý hokejista, jehož výjimečná kariéra zasahuje do pěti dekád. Svůj příběh už Jágr v rámci série Noc s legendou jednou vyprávěl, od setkání s fanoušky v srpnu 2021 se ale od letošní akce bude odlišovat.

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a mistrovství světa či olympijský šampion z Nagana sice zavzpomíná i na své hokejové počátky, na přetřes ale přijdou i aktuální témata, která měnila Jágrův pohled na život.

Během programu Noci s legendou bude Jágr probírat také:

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Noc s legendou Jágr 2024: Vstupenky, lístky, cena

Vstupenky na Noc s legendou s Jaromírem Jágrem v září 2024 stojí od 990 Kč do 2 190 Kč, k dispozici je několik kategorií lístků s různou cenou.

Online předprodej lístků probíhá v sítích:

Nákup přes oficiální prodejní místa garantuje pravost vstupenek, důrazně doporučujeme vyhnout se překupníkům. Je pravděpodobné, že setkání s Jágrem bude vyprodáno. Obvyklá maximální kapacita Fora Karlín pro podobné události je zhruba 1 100 osob.

VSTUPENKY NA NOC S LEGENDOU - JÁGR: CENA
Kategorie místa Cena
✅ Přízemí (plocha) 990 Kč
✅ I. galerie 1 690 Kč
✅ II. galerie 1 990 Kč
✅ I. galerie (lepší místa) 2 190 Kč
Sledujte hokejové hvězdy živě v live streamech zdarma ZDE

Meet and Greet setkání s Jágrem 2024, fotografie: Kolik stojí

Možnost setkat se s Jágrem tváří v tvář? Tu fanouškům české sportovní legendy dává doplněk Meet and Greet, jehož držitelé se po konci Noci s legendou s číslem 68 osobně sejdou a do druhého dne obdrží také fotografii od profesionálního fotografa.

Meet and Greet je třeba zakoupit samostatně, nad rámec základních vstupenek. O obrovském zájmu o osobní setkání s Jágrem svědčí skutečnost, že tyto balíčky byly už dlouho dopředu vyprodané.

Podobně jako v roce 2021, i tentokrát Noc s legendou s Jaromírem Jágrem pořádá agentura VDN Promo. Ta stojí za řadou dalších společenských i sportovních akcí, jen v rámci Nocí s legendou fanouškům kromě Jágra představila fightera MMA organizace Oktagon Attilu Végha, rappera Rytmuse či hollywoodskou superstar Jean-Claude Van Damma. Jeho hostem byl právě Jágr, tentokrát bude ústřední postavou večera.

sipka Sledujte hokej živě na TV Tipsport ZDE, s bonusem k registraci

Večer s Jaromírem Jágrem 2024: Jágr rozhovor, Jágr talk show

Večer s Jaromírem Jágrem ve Foru Karlín proběhne v neděli 8. září 2024 od 18:00. Jágrova talk show jistě znovu potvrdí, jak je jeden z nejproduktivnějších hokejistů všech dob zdatným řečníkem.

Pokud máte v plánu na akci vyrazit a chcete se na vyprávění poutavého příběhu navnadit, doporučujeme přečíst si například tento rozhovor, který Jágr poskytl serveru NHL.com před vyvěšením dresu s číslem 68 pod strop pittsburské haly – i na tento okamžik bude Jágr během Noci s legendou 2024 vzpomínat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Plekanec a Jaromír Jágr v zápase české hokejové extraligy Tipsport ELH - Hokej Kladno info, program, výsledky, sestava, historie, statistiky

Hokej Kladno - soupiska, posily, přestupy, stadion

Rytíři Kladno v sezoně 2023/2024 hrají Tipsport ELH. Přečtěte si vše o ⭐ baště českého hokeje, od změn v týmu přes program a výsledky až po...

Momentka ze zápasu pod širým nebem mezi Kometou a Plzní v roce 2016, oba kluby se zúčastní Winter Hockey Games 2024

Winter Hockey Games Praha 2024: program, zápasy, výsledky, live

Od 5. do 8. prosince 2024 se v Praze na Letenské pláni uskuteční Winter Hockey Games 2024 ❄️ Akce nabídne šest zápasů po širým nebem.

Český hokejista David Pastrňák před prvním zápasem Bostonu v NHL 2023-24

Čeští hokejisté v NHL 2023/2024: seznam, statistiky, historie

Jak si vedou Češi v NHL? Přečtěte si vše o českých hokejistech v NHL 2023/24, v jakých týmech hrají, jaké jsou jejich statistiky. Podíváme...