Power rankings týmů Tipsport extraligy 2024/2025

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nová sezona Tipsport extraligy ledního hokeje teprve začíná, my už se ale snažíme dohlédnout na její konec. Kdo podle nás zaútočí na titul, koho naopak čeká brzká dovolená? Prohlédněte si Power rankings extraligových týmů před startem ročníku 2024/25 podle webu HokejZpravy.cz.

Hokejisté Pardubic a Třince v 7. finále extraligy. Prohlédněte si Power rankings týmů ELH před sezonou 2024/2025 Foto: ČTK / Taneček David

Žebříček hokej extraliga 2024/2025: Hodnocení týmů ELH podle HokejZpravy.cz

Přes půl roku špičkové akce, 52 kol, 364 zápasů. A také 14 týmů, které jsme před startem základní části seřadili v žebříčku týmů Tipsport extraligy podle HokejZpravy.cz. Jak vidíme šance jednotlivých družstev, kterým směrem by se měla oproti loňskému ročníku posunout? Předsezonní Power rankings ELH 2024/2025 obstarají prognózy, samotné dění na ledě pak můžete sledovat v online live streamech zdarma.

sipka Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy 2024/25 živě ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tipsport extraliga hokej online: Power rankings na startu TELH 2024/25

Beze změny. Do v pořadí 32. sezony Tipsport extraligy nastupuje stejných 14 týmů jako před rokem. Každý z redaktorů HokejZpravy.cz sestavil vlastní žebříček, na jehož základě vzniklo celkové hodnocení – Power rankings pro TELH 2024/25. Souhlasíte s naší vizí extraligového vývoje?

Power rankings Tipsport extraligy ledního hokeje (září 2024)

  1. Pardubice
  2. Třinec
  3. Sparta Praha
  4. Liberec
  5. Kometa Brno
  6. Litvínov
  7. České Budějovice
  8. Vítkovice
  9. Mountfield HK
  10. Plzeň
  11. Mladá Boleslav
  12. Karlovy Vary
  13. Olomouc
  14. Kladno

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

1. místo: HC Dynamo Pardubice

Žádné překvapení. Dynamo Pardubice na sobě už druhým rokem v řadě nese nálepku s přehledem největšího favorita na mistrovský pohár, tak východočeský klub vnímá i naše redakce.

„Myslím si, že tentokrát už je pro Pardubice titul naprostou nutností, protože po letních mega posilách by musel majitel Dědek další nakupovat leda přímo v NHL,“ připomíná Jan Kukrál příchod Romana Červenky, ale také Andreje Šustra s Jiřím Smejkalem. S takovou je Masarykův pohár skutečně jediným myslitelným cílem, ostatně vloni od jeho zisku Dynamo dělilo jediné vítězství.

Vůbec nejvyšší možná očekávání si ovšem mohou vybrat svou daň, myslí si Jan Koreš: „K titulu budou potřebovat víc než jen nakoupit hvězdy. Těžko si představit, co se může stát, jestli to ani tentokrát majiteli Dědkovi nevyjde. Asi se nedá očekávat, že bude Dynamo jen donekonečna posilovat, takže všichni v klubu nejspíš budou na jaře pod nepředstavitelným tlakem.“ Do vyřazovacích bojů je nicméně daleko, v základní části se Perníkáři mohou pokusit o vylepšení loňských rekordních 121 bodů.

HC Dynamo Pardubice – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 1. místo
Sezona 23/24: 121 b (1.), finále
Klíčová posila: Roman Červenka (F)
Zásadní odchod: Tomáš Hyka (F)
Trenér: Marek Zadina (od 1/2024)
Kurz na titul: 2,40 - aktuální kurzy zde

2. místo: HC Oceláři Třinec

Otočka z 0:3 na zápasy, vyrovnávací gól v čase 59:59,8 v šestém semifinále, druhý nejdelší zápas extraligových dějin – a nakonec i mistrovské oslavy, ačkoli Oceláři Třinec ve finálové sérii prohrávali 2:3. Při svém v pořadí pátém vítězném tažení play off v řadě Slezané pobláznili celý hokejový národ, podle našeho redakčního žebříčku úspěšnou dynastii čeká další finále.

„Třinec prodloužil vítěznou sérii i bez reprezentačního beka, takže si nedovolím dát ho mimo první příčku,“ glosuje Koreš, jenž Ocelářům dokonce věří na titul – v případě jeho zisku by se stali nejúspěšnějším extraligovým týmem v historii.

Je tu ovšem handicap v podobě odchodu významného útočníka, jak poukazuje Kukrál: „Třinec ztratil Voženílka, klíčovou postavu posledních dvou let, a ten se bude hodně těžko nahrazovat. Byť tedy nikde není psáno, že se v Zugu uchytí, takže se klidně může během sezony k Ocelářům zase vrátit.“ Takový návrat MVP předloňských vyřazovacích bojů by mohl s Power rankings pořádně zamíchat.

sipka Nepřehlédněte: Power Rankings Maxa ligy 2024/25

HC Oceláři Třinec – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 2. místo
Sezona 23/24: 99 b (3.), titul
Klíčová posila: Bohumil Jank (D)
Zásadní odchod: Daniel Voženílek (F)
Trenér: Zdeněk Moták (od 5/2022)
Kurz na titul: 5,20 - aktuální kurzy zde

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

3. místo: HC Sparta Praha

Ačkoli se z titulu naposledy radovala na jaře 2007, Sparta Praha pravidelně patří k největším favoritům extraligy. Nejinak je tomu i před aktuální sezonou, kdy ji sázkoví bookmakeři dávají druhé největší šance na pohár. Power rankings HokejZpravy.cz jsou ale jiného názoru – podle nás si Pražané zopakují bronz.

„Spartě bude k překonání top dua stále kousek chybět,“ myslí si o loňských semifinalistech Kukrál. Jeho předpoklad potvrzují dosavadní výsledky Ligy mistrů v hokeji, kde HCS za svými dvěma českými konkurenty po čtyřech kolech skutečně zaostává.

Navzdory výraznému přeskupení útočných řad a povážlivému tápání v pohárových utkáních nicméně nepochybujeme, že celek z hlavního města si cestu na stupně vítězů skutečně najde. Koreš k tomu dodává: „Pardubice může kromě Třince zastavit asi jen Sparta, nikdo další. První tři týmy byly už loni odskočené od zbytku extraligy, a nemyslím si, že se na tom letos něco změní.“

HC Sparta Praha – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 3. místo
Sezona 23/24: 111 b (2.), semifinále
Klíčová posila: Tomáš Hyka (F)
Zásadní odchod: Jan Buchtele (F)
Trenér: Pavel Gross (od 5/2023)
Kurz na titul: 4,40 - aktuální kurzy zde

4. místo: Bílí Tygři Liberec

Extraligová štika? Bílí Tygři Liberec sice otočili předkolo proti Olomouci z 0:2 na zápasy, ve čtvrtfinále proti Spartě si ovšem neškrtli a s hlavní částí play off se rozloučili po čtyřech duelech. Loňská sezona byla pro Pešánovu družinu plná světlejších i temnějších chvilek – podle nás budou tentokrát převažovat klady.

Právě Severočeši se přitom musejí vyrovnat s odchodem nejlepšího střelce ELH, Jakub Rychlovský totiž zamířil za velkou louži, do organizace Detroitu. Pod Ještědem už nebudou hrát ani obránce Ronald Knot či útočník Adam Najman, ex-kapitán Michal Birner pověsil brusle na hřebík a nyní už šéfuje klubovému skautingu.

Spoustu toho ale lze položit i na opačnou misku vah, vždyť v Liberci pokračuje vítěz produktivity Tomáš Filippi, ze zámoří přišel bek Radim Šimek, útok posílil Adam Musil či Róbert Lantoši – a především se po jednom roce vrací brankář Petr Kváča. Kukrálovými slovy: „Liberec by měl hrát konstantně dobře.“ Tak dobře, že by měl usilovat o přímý postup do čtvrtfinále.

sipka Může vás zajímat: Kde hledat hokejové výsledky online?

Bílí Tygři Liberec – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 4. místo
Sezona 23/24: 82 b (7.), čtvrtfinále
Klíčová posila: Petr Kváča (G)
Zásadní odchod: Jakub Rychlovský (F)
Trenér: Filip Pešán (od 5/2023)
Kurz na titul: 17,00 - aktuální kurzy zde

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

5. místo: HC Kometa Brno

Vloni uspěla v závodech o první čtyři postupové příčky, také tentokrát chce Kometa Brno patřit k extraligové elitě. Může být; bavíme se o konstantně silném týmu, který před nástupem třinecké dynastie ukořistil back-to-back mistrovské tituly.

Je tu ovšem jedno velké ale – velká fluktuace v kádru, který se meziročně obměnil zhruba z poloviny. Takoví Dominik Furch, Daniel Gazda, Radek Kučeřík či Steve Moses už si zvykají na jiné klubové barvy, Rondo budou nově svým domovem nazývat například Michalové Postava a Gulaši, Brandon Davidson nebo útočníci Tomáš Rachůnek, Robert Říčka a Hynek Zohorna.

Kometa navíc nebyla aktivní jen na přestupovém poli, po letní rezignaci Jaroslava Modrého se Kamil Pokorný poprvé posouvá do role hlavního extraligového trenéra. Je obrovskou otázkou, jak si všechny tyto změny sednou. Naše hodnocení počítá s tím, že dílky skládačky do sebe zapadnou velmi dobře.

HC Kometa Brno – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 5. místo
Sezona 23/24: 86 b (4.), čtvrtfinále
Klíčová posila: Robert Říčka (F)
Zásadní odchod: Dominik Furch (G)
Trenér: Kamil Pokorný (nově)
Kurz na titul: 17,00 - aktuální kurzy zde

6. místo: HC Verva Litvínov

Nejzábavnější tým loňské základní části? Dost možná Verva Litvínov, vždyť v jejích zápasech padlo celkem 328 branek. Impozantní byl jak vstup do sezony, kdy Chemici vyhráli 11 zápasů v řadě, tak vystoupení v play off, kde Severočechy až v semifinále zastavily Pardubice. Laťka je tedy nasazena vysoko, podle našich předpokladů ji Litvínov nepřekoná.

Za očekávaným meziročním zhoršením stojí především dlouhá řada odchodů. Janis Jaks, Radim Šalda, Jindřich Abdul, Andrej Kudrna nebo kanonýr Liam Kirk? To jsou nesmírně citelné zásahy do soupisky, které bude těžké nahradit.

Je to ovšem jeden pádný argument, proč by Cheza měla kousat i nadále. Na dresu nosí číslo 73, na krku mu od května visí zlatá medaile z MS v hokeji. I přes licitování se zahraničními kluby se Ondřej Kaše rozhodl prodloužit své litvínovské angažmá, málokdo v extralize splňuje definici rozdílového hráče tak jako autor loňských 54 bodů. S Kašem v sestavě si mohou Chemici vyšlápnout na kohokoli. Otázkou je, kolik takových dobrých večerů se v příštích měsících sejde.

HC Verva Litvínov – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 6. místo
Sezona 23/24: 83 b (5.), semifinále
Klíčová posila: Jared McIsaac (D)
Zásadní odchod: Liam Kirk (F)
Trenér: Karel Mlejnek (od 10/2022)
Kurz na titul: 22,00 - aktuální kurzy zde

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

7. místo: Banes Motor České Budějovice

Start play off z říše snů vystřídal přímo historický kolaps, Motor České Budějovice po sweepu Karlových Varů v předkole ve čtvrtfinále prohospodařil vedení 3:0 nad obhájci z Třince. V jiných klubech by ztráta takové série vyvolala personální zemětřesení, na jihu Čech ovšem víceméně platí status quo.

A proč ne; Motor vloni předvedl velký výkonnostní progres, když meziročně posbíral o 22 bodů víc. Ladislavem Čihákem nastavený kurz by se týmu mělo dařit držet i letos; ačkoli odešli například Dominik Hrachovina, Mikuláš Hovorka nebo Dominik Simon, hráči jako Milan Klouček, Will Reilly nebo Ondřej Kovařčík jsou více než solidní náhrada.

K dobru přidejme i cenné jarní zkušenosti. Jak říká Kukrál: „V play off České Budějovice našly tvář.“ Určitým problémem je, že ta tvář zarůstá šedivým vousem; Lukáš Pech hned v prvním týdnu extraligy sfoukne 41 svíček na dortu, na čtyřicítku pomalu táhne i Milanu Gulašovi. I tak si myslíme, že Motor bude letos patřit k nadprůměru.

sipka Nepřehlédněte: Co jsou akční a promo kódy u sázkových kanceláří

Banes Motor České Budějovice – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 7. místo
Sezona 23/24: 83 b (6.), čtvrtfinále
Klíčová posila: Ondřej Kovařčík (F)
Zásadní odchod: Mikuláš Hovorka (D)
Trenér: Ladislav Čihák (od 3/2023)
Kurz na titul: 22,00 - aktuální kurzy zde

8. místo: HC Vítkovice Ridera

Obměněná půlka kádru, nová tvář na střídačce? Řeč teď není o Kometě, také hokejové Vítkovice prošly po turbulentní sezoně výraznou přestavbou. Naše redakční hodnocení počítá s tím, že si Ostravané oproti loňsku o chlup polepší.

Stát se ovšem může cokoli, vždyť v kabině se hlásí hned deset nováčků. Lukáš Pařík v brance, Jan Košťálek nebo Patrik Demel u modré, Jindřich Abdul s Jany Bambulou a Hladonikem v útoku? Taková nálož zajímavých jmen vzbuzuje naději, že se podaří zacelit ztráty beků Raskoba a Jeřábka nebo forvardů Kriegera s ex-kapitánem Lakatošem.

Při všech takových změnách je možné, že Vítkovice – navíc pod taktovkou nově příchozího Davida Bruka – budou v prvních kolech hledat identitu. S postupem času by jejich výkony mohly jít nahoru, barážové zóně by se podle nás Ridera měla v této sezoně obloukem vyhnout.

HC Vítkovice Ridera – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 8. místo
Sezona 23/24: 72 b (9.), předkolo
Klíčová posila: Jan Košťálek (D)
Zásadní odchod: Dominik Lakatoš (F)
Trenér: David Bruk (nově)
Kurz na titul: 25,00 - aktuální kurzy zde

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

9. místo: Mountfield HK

Předloni série o titul, vloni výhra v předkole a následný konec ve čtvrtfinále. Odhadujeme, že po sestupné trajektorii se Mountfield HK poveze také v právě začínajícím ročníku – Hradec Králové se podle nás těsně nevejde mezi osmičku čtvrtfinalistů.

Šance Východočechů sráží především odchod Olivera Okuliara, kterého si vyhlédli skauti šampionů Stanley Cupu z Floridy. Těch 24 gólů slovenského kanonýra – vloni čtvrtý nejlepší výkon v extralize – se bude nahrazovat o to hůř, že tři další nejlepší týmoví střelci se zastavili na 10 brankách.

Proto bude nesmírně důležité, aby se dobře uchytily posily jako nejlepší kanonýr Tipos extraligy Ryan Dmowski nebo bronzový medailista z MS v hokeji Oskars Batna. Směrem dozadu totiž Hradec Králové pod vedením Tomáše Martince dlouhodobě patří k nadprůměru, bez vstřelených gólů se ale vyhrávat nedá.

Mountfield HK – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 9. místo
Sezona 23/24: 75 b (8.), čtvrtfinále
Klíčová posila: Oskars Batna (F)
Zásadní odchod: Oliver Okuliar (F)
Trenér: Tomáš Martinec (od 3/2021)
Kurz na titul: 25,00 - aktuální kurzy zde

10. místo: HC Škoda Plzeň

Pakliže by si podle nás měl někdo oproti loňsku polepšit, je to Škoda Plzeň. Škarohlídi by ostatně mohli namítnout, že horší už to být prakticky nemůže – v 58 bodech z dlouhodobé soutěže a výprasku 0:3 v předkole s Litvínovem laťka opravdu není nastavena vysoko.

Hrdý západočeský klub ale rozhodně míří výš, o čemž svědčí i angažování Josefa Jandače na pozici hlavního trenéra. Zkušený kouč povede už šestý extraligový tým, kromě toho si vyzkoušel i angažmá v KHL nebo na střídačce české reprezentace.

„Výrazně posílila útok, pod novým trenérem půjde nahoru,“ glosuje plzeňské vyhlídky Kukrál. Z oněch posil vyčnívají Christophe Lalancette, loňský čtvrtý nejlepší nahrávač Tipsport extraligy Jakub Klepiš a především Kanaďan Olivier Archambault, jenž do města piva přichází s vizitkou nejproduktivnějšího hráče slovenské soutěže.

sipka ELH živě a zdarma: Kde sledovat hokejovou extraligu

HC Škoda Plzeň – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 10. místo
Sezona 23/24: 58 b (12.), předkolo
Klíčová posila: Olivier Archambault (F)
Zásadní odchod: Aleksi Rekonen (F)
Trenér: Josef Jandač (nově)
Kurz na titul: 50,00 - aktuální kurzy zde

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

11. místo: BK Mladá Boleslav

Progres očekáváme také od Mladé Boleslavi, která loňskou sezonu díky 13. místu ukončila hned po základní části.

Management během dlouhé letní přestávky rozhodně nezahálel, Bruslaři do nové sezony vyjedou posíleni na všech postech. O snížení počtu inkasovaných branek by se měl postarat Dominik Furch, zlepšení ovšem předpokládáme především směrem dopředu – jen čtveřice ve složení Jan Buchtele, Dominik Lakatoš, Steve Moses a Aleksi Rekonen vloni ve svých klubech vstřelila 55 branek.

BK Mladá Boleslav – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 11. místo
Sezona 23/24: 54 b (13.), bez play off
Klíčová posila: Dominik Furch (G)
Zásadní odchod: Róbert Lantoši (F)
Trenér: Richard Král (od 11/2023)
Kurz na titul: 50,00 - aktuální kurzy zde

12. místo: HC Energie Karlovy Vary

Od back-to-back finálové účasti a zisku mistrovského titulu na jaře 2009 Karlovy Vary nevyhrály jedinou sérii play off, včetně letošní porážky 0:3 od Motoru pětkrát v řadě vypadly v předkole. Myslíme si, že tato nepříjemná série ještě není u konce – Energie se podle našich redaktorů bude i letos pohybovat v extraligovém suterénu.

Můžeme se mýlit, v lázeňském městě se taktovky chopil nový trenérský tandem a pod Pavlem Paterou a jeho asistentem Davidem Moravcem si snad nikdo nedovolí vypustit byť jen jediný trénink. Kvalita soupisky ale v našich očích pokulhává a příchody produktivního beka Janise Jakse nebo dvojnásobného medailisty z MS juniorů Robina Sapouška na tom nic nemění.

HC Energie Karlovy Vary – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 12. místo
Sezona 23/24: 61 b (11.), předkolo
Klíčová posila: Janis Jaks (D)
Zásadní odchod: Tomáš Rachůnek (F)
Trenér: Pavel Patera (nově)
Kurz na titul: 50,00 - aktuální kurzy zde

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

13. místo: HC Olomouc

Čtvrtfinále bylo na dohled, Mora Olomouc sérii předkola proti Liberci protáhla až do pátého zápasu. Zopakování podobného výsledku i v sezoně 2024/25 je v našich očích velmi optimistickým scénářem – podle nás se na Hané bude na dovolenou vyrážet mnohem dřív.

Ačkoli měli Kohouti vloni třetí nejslabší ofenzivu (123 gólů), velkých útočných posil se fanoušci nedočkali. Jistě, takový Martin Kohout ještě v ročníku 2021/22 v Karlových Varech posbíral 35 bodů, jeho loňská produkce v dresu Komety však byla tristní – pouhé čtyři body (2+2) jen stěží zacelí díru, která na soupisce Mory vznikla odchodem Jana Bambuly.

HC Olomouc – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 13. místo
Sezona 23/24: 68 b (10.), předkolo
Klíčová posila: Matěj Machovský (G)
Zásadní odchod: Jan Bambula (F)
Trenér: Jan Tomajko (od 4/2018)
Kurz na titul: 66,00 - aktuální kurzy zde

14. místo: Rytíři Kladno

Jen dva extraligové týmy v posledních letech vyhrávají svá poslední utkání v sezoně; zatím Třinci dává sirény povel k mistrovským oslavám, Rytíři Kladno pravidelně stírají z čela krůpěje potu po záchraně v baráži. Tak tomu podle našeho žebříčku nejspíš bude i v dubnu 2025.

Důvody k optimismu? Například návrat trenéra Davida Čermáka, jenž Středočechy před třemi roky dovedl k návratu do extraligy. Podařilo se také udržet nejlepšího extraligového beka Jiřího Ticháčka či přivést juniorského reprezentanta Sebastiána Redlicha. Kladno celkově omládlo, věkový průměr se oproti loňsku snížil o skoro dva a půl roku.

I tak je ale kladenská soupiska nejslabší v celé soutěži – tím spíše po odchodu ofenzivního tahouna Klepiše. Černou šňůru 17 porážek Rytíři pravděpodobně nezopakují, i tak budou sbírat body velmi těžko. Nebo se snad mýlíme, Jágr dá hat trick Spartě a Kladno se vyhne baráži? To už spadá do kategorie odvážných predikcí před novou sezonou, u jejíhož startu se dobře bavte.

Rytíři Kladno – hodnocení týmů (září 2024)
Power rankings: 14. místo
Sezona 23/24: 39 b (14.), baráž
Klíčová posila: Sebastián Redlich (F)
Zásadní odchod: Jakub Klepiš (F)
Trenér: David Čermák (nově)
Kurz na titul: 160,00 - aktuální kurzy zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mistrovská fotka týmu HC Oceláři Třinec

Klubové rekordy Tipsport extraligy

Podívejte se, kolik titulů mají na svém kontě jednotlivé týmy v české hokejové extralize. 🏒 Zaměříme se také na bodové a gólové rekordy...

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?

Momentka ze zápasu pod širým nebem mezi Kometou a Plzní v roce 2016, oba kluby se zúčastní Winter Hockey Games 2024

Winter Hockey Games Praha 2024: program, zápasy, výsledky, live

Od 5. do 8. prosince 2024 se v Praze na Letenské pláni uskuteční Winter Hockey Games 2024 ❄️ Akce nabídne sedm zápasů pod širým nebem.