Vítkovice tento týden bez extraligy, odložily dva zápasy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už v minulém týdnu se marodka Vítkovic povážlivě plnila, kvůli kádrem se šířící viróze nakonec Ridera odkládá své dva nejbližší extraligové zápasy. Kdy se aktuálně čtvrtý tým tabulky Tipsport ELH 2024/2025 vrátí na led?

Hokejisté Vítkovic během utkání ELH 2024/25 s Dynamem. Ridera kvůli nemoci odkládá své příští dva zápasy v extralize Foto: ČTK / Pryček Vladimír

Změna programu hokejové extraligy, Vítkovice začátkem října 2024 hrát nebudou

Šest zápasů, 12 bodů, průběžné čtvrté místo v tabulce. To je bilance, na jejíž rozšíření si ostravští hokejisté budou muset počkat. Vítkovice odkládají nejbližší dva zápasy v Tipsport extralize ledního hokeje, na vině je viróza v hráčském kádru. Náhradní termín se bude hledat jak pro plánované úterní utkání s Mladou Boleslaví, tak pro čtvrteční duel v Českých Budějovicích.

sipka Získejte bonus u Tipsportu ZDE a sledujte extraligu živě a zdarma

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

V úvodních šesti kolech základní části ELH 2024/25 byli právě Ostravané s 22 vstřelenými góly nejproduktivnějším týmem soutěže.

O to překvapivější zpráva o nemoci v kabině a jejím vlivu na soupisku je – v okleštěné sestavě Vítkovice při pátečním domácím utkání s Pardubicemi (3:4) i nedělní výhře na ledě Karlových Varů (4:2) předvedly velmi solidní výkon.

Jak ale klub oznámil na svých webových stránkách, většina týmu týden dohrávala pod vlivem nemoci a z osmi hráčů, které nákaza postihla před šlágrem s Dynamem, do náročného výjezdu na západ Čech na sklonku týdne se marodka ještě podstatně rozšířila.

Obě utkání vynechal skvělou formou disponující Marek Kalus, jenž po úvodních čtyřech kolech vedl extraligové statistiky s bilancí 2+4. V neděli absentovali také Marcel Barinka s Patrikem Zdráhalem.

Jak uvedl sportovní manažer vítkovického družstva Roman Šimíček, zdraví hokejistů je na prvním místě: „V tuto chvíli hráči absolvují lékařská vyšetření, abychom zjistili, jaké onemocnění v kabině A týmu řádí a abychom hráčům zajistili bezpečný návrat na led, jakmile to jejich zdravotní stav dovolí.“

Kdy to bude? Jisté je, že v prvním říjnovém týdnu Ridera hrát nebude – ostravské hokejisty podle všeho čeká téměř dvoutýdenní pauza.

sipka Hrát se naopak bude v Praze, v pátek a v sobotu sem zavítá NHL

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kdy hrají Vítkovice příští zápas v Tipsport extralize ledního hokeje?

Podle aktuálních informací Vítkovice svůj příští zápas odehrají v pátek 11. října, kdy je od 18:00 čeká derby na ledě brněnské Komety.

Program se samozřejmě ještě může změnit, pakliže by rozsah nákazy překonal únosnou mez. Na straně Ridery nicméně stojí načasování této nepříjemné situace, většinu extraligových týmů v tomto týdnu standardně čekají hned tři utkání. Zásah do harmonogramu není až tak výrazný.

Změna programu hokej ELH 2024/25

  • 1. 10. od 17:30: Vítkovice vs. Mladá Boleslav – odloženo
  • 3. 10. od 17:30: České Budějovice vs. Mladá Boleslav – odloženo
  • 11. 10. od 18:00: Kometa Brno vs. Vítkovice – zatím v platnosti

Majitel klubu Aleš Pavlík poděkoval Bruslařům i Motoru za jejich vstřícnost při jednání o odložení zápasů, náhradní termíny všechny zainteresované celky momentálně hledají.

I bez aktuálně čtvrtého týmu tabulky hokejovou extraligu čeká našlapaný týden. Mezi úterým a nedělí budeme moci sledovat celkem 15 zápasů, pakliže se s podobnými potížemi nebudou potýkat i další družstva naší nejvyšší soutěže. Něco takového si nikdo z nás jistě nepřeje; všem hráčům i fanouškům přejeme pevné zdraví – těm vítkovickým obzvlášť.

sipka Všechny zápasy Tipsport extraligy sledujte živě ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokej, extraliga: Brankář Sparty Josef Kořenář v zápase s Plzní, ve kterém vychytal čisté konto

Týden v extralize (23. až 29. 9.): Hráč, 3 hvězdy a sestava

Spousta puků v síti, další v brankářské výstroji. Prohlédněte si 3 hvězdy a sestavu týdne v hokejové extralize od 23. do 29. 9. 2024.

Jiří Kulich na tréninkovém kempu Buffala Sabres

Čeští nováčci a hráči na nových adresách v NHL v ročníku 24/25

Kteří Češi letos bojují o místo na soupiskách týmů NHL? Dozvíte se v našem článku.

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.