Vše o Tipsport extralize ledního hokeje na jednom místě

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Od zářijového prvního kola až po jarní korunovaci šampiona, Tipsport extraliga ledního hokeje nám i v sezoně 2024/25 nabídne obrovskou porci špičkové sportovní zábavy. Ať už vás ve spojitosti s jednou z nejlepších hokejových lig světa zajímá cokoli, najdete to na jednom místě – v tomto užitečném rozcestníku.

Kdo zvedne nad hlavu Masarykův pohár? Všechny informace o Tipsport extralize ledního hokeje najdete v tomto rozcestníku ČTK / Taneček David

Rozcestník ELHProgramZápasy
Přímé přenosyZajímavosti
SoutěžeTýmyTrofeje

Kde hledat informace o hokejové extralize? Zde najdete rozcestník Tipsport ELH 2024/25

Hon na favority s našlapanými soupiskami, možný útok na návštěvnický rekord soutěže, loučení legendárního čísla 68 s profesionální kariérou. I to jsou nosná témata Tipsport ELH v sezoně 2024/25. Nedostali jste se na extraligové stadiony? O nic důležitého nepřijdete. Zásadní informace o nejvyšší české hokejové soutěži najdete v tomto rozcestníku, všechny zápasy navíc můžete sledovat živě v online live streamech zdarma u Tipsportu.

sipka Klikněte ZDE a sledujte zápasy Tipsport extraligy živě a zdarma

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Česko hokej extraliga online: Program, výsledky, pořadí a tabulka ELH

Základní část Tipsport extraligy 2024/2025 trvá 52 kol, následuje očekávané play off. Kompletní program zápasů, ale také všechny výsledky a aktuální pořadí v tabulce najdete přehledně online v následujících článcích:

Tipsport extraliga live: Zápasy, utkání, preview a tipy na hokej extraliga dnes

Kdo a s kým dnes hraje o důležité body? Přečtěte si podrobná preview jednotlivých utkání Tipsport extraligy.

Průvodce každým zápasem obsahuje také aktuální kurzy, sázkařský tip na hokej i návod na sledování live streamu přes počítač nebo mobil.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Kde sledovat extraligu: Přímé přenosy, dnešní hokej v televizi a online stream zdarma

Existuje několik možností, kde sledovat extraligu živě. Ať už se chystáte pustit přímý přenos v televizi, nebo je vám bližší online stream zdarma, podrobné informace o live vysílání z Tipsport ELH jsou zde:

Sleduj průběh zápasu ZDE

ELH hokej 2024/25: Zajímavosti, info, historie

Tipsport extraliga ledního hokeje je soutěží s bohatou historií, sezona ELH 2024/25 je již 32. ročníkem samostatné české nejvyšší soutěže. Přinášíme vám spoustu zajímavostí a informací o extralize, od předsezonních tipů a kurzů přes přehled přestupů a žebříček týmů až po pravidelné výběry nejlepších hráčů a sestav týdne.

V aktuálním ročníku se navíc můžeme těšit i na Winter Hockey Games, sérii utkání pod širým nebem na pražské Letné. I tomuto výjimečnému sportovnímu svátku se podrobně věnujeme.

Tipsport hokej extraliga: Soutěže, promo akce

Aktuální sezonu Tipsport hokejové extraligy vám zpříjemní řada soutěží a promo akcí. S některými se můžete setkat i na stadionech, nás ale zajímají především online události. Přehled takových akcí najdete právě zde:

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Týmy hokejové extraligy 2024/25 – soupisky, přestupy, historie

Nemůže vás ochudit ani o podrobné informace o všech týmech hokejové extraligy. Rozklikněte si profil vašeho oblíbeného mužstva, prohlédněte si představení konkurentů. Stačí si vybrat některý z následujících obsáhlých článků, ve kterém najdete soupisky, přehled přestupů, složení realizačních týmů, statistiky a nahlédnutí do historie jednotlivých týmů.

Rekordy a trofeje v české extralize v ledním hokeji

Na závěr nahlédněte do výkladní skříně české extraligy v ledním hokeji, připravili jsme pro vás přehled rekordů a vítězů trofejí v naší nejvyšší soutěži.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?

Trofej pro vítěze MS v ledním hokeji IIHF - MS hokej online program, výsledky, rozpis, tabulka a český tým

Mistrovství světa v hokeji 2025: tabulka, program, výsledky

O MS v hokeji 2025 se podělí Švédsko a Dánsko ⭐. Program, výsledky, tabulku, vstupenky, výlet do historie i mnohem víc najdete v článku.

Finále Chance ligy 2022/23 mezi Zlínem a Vsetínem

Maxa liga v hokeji 2024/25: program, tabulka a výsledky

V článku vám přinášíme přehled o dění v hokejové Maxa lize. 🏒 Podívejte se na výsledky aktuálního kola, průběžnou tabulku a další...