Vyhrajte zdarma lístky na hokej Sparta Praha vs. Liberec

Spousta branek v základní části, stejně tak i v našlapaném čtvrtfinále play off. Vzájemné zápasy Sparty a Liberce v minulé sezoně patřily k ozdobám hokejové extraligy, první střetnutí v novém ročníku 2024/25 můžete sledovat i vy. Přinášíme vám soutěž o vstupenky na nedělní zápas v O2 Areně – lístky můžete vyhrát zcela zdarma.

Soutěž o vstupenky zdarma: Vyhrajte lístky na hokej Sparta vs. Liberec (13. 10. 2024) Foto: HokejZpravy.cz

Soutěž o vstupenky na zápas hokejové extraligy: Sparta Praha - Liberec (neděle 13. 10. 2024)

Základní část hokejové extraligy nabrala zběsilé tempo, naše hlavní město se pomalu chystá na jeden z nejatraktivnějších zápasů podzimu. Buďte u toho – přímo na místě, přímo v O2 Areně. Web HokejZpravy.cz pro vás ve spolupráci se sázkovou kanceláří Fortuna přípravil soutěž o celkem čtyři vstupenky na utkání Sparta Praha - Liberec, které je na programu v neděli 13. 10. 2024 od 16:00.

sipka Fortuna ti přeje – ZDE si založte účet s bonusem zdarma k registraci

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Pravidla a podmínky soutěže o lístky na zápas HC Sparta Praha vs. Bílí Tygři Liberec

Nedělní zápas HC Sparta Praha vs. Bílí Tygři Liberec naváže na vypjatou loňskou vzájemnou rivalitu. Pražané vyhráli tři ze čtyř duelů v základní hrací části, následně přidali i čtyři výhry ve čtvrtfinále. V osmi utkáních padlo parádních 51 branek, skóre vyznělo 30:21 pro tým z hlavního města.

Aktuální ročník? V době psaní článků Spartě patří třetí příčka, když z osmi utkání vytěžila 15 bodů. Co do aktuální formy ovšem Pražané patří k nejlepším v soutěži, pět z posledních duelů totiž ovládli v základní hrací době, včetně souboje titánů s Pardubicemi.

Výsledková série je o to impozantnější, že všech pět utkání Sparta odehrála na kluzištích soupeřů. Dlouhý venkovní trip zakončí páteční návštěva Litvínova – právě výsledek tohoto utkání budete tipovat v naší soutěži.

V neděli pak HCS čeká první domácí extraligové utkání v říjnu, na to se díky spolupráci HokejZpravy.cz a Fortuny můžete vypravit zdarma.

Jak soutěžit? Vaším úkolem je pod soutěžní příspěvek na Facebooku ZDE tipnout přesný výsledek dueli s Litvínovem, který pod Krušnými horami odstartuje v pátek 11. října v 17:30. Právě taková je i uzávěrka naší aktuální soutěže.

Z autorů správných tipů pak vylosujeme dva vítěze, kteří si rozdělí celkem čtyři vstupenky na nedělní zápas s Libercem. Na každého výherce tedy čekají hned dva lístky zdarma, do největší hokejové haly v Česku tak můžete vyrazit s někým blízkým.

Vše podstatné se dozvíte v následujících bodech:

  • Navštivte naši facebookovou stránku (odkaz ZDE) a staňte se jejím fanouškem.
  • Pod příspěvek k soutěži přidejte komentář s tipem na přesný výsledek zápasu 10. kola ELH Litvínov vs. Sparta Praha.
  • Na odeslání odpovědi máte čas do pátku 11. října 2024 do 17:30.
  • Poté ze správných odpovědí vylosujeme dva výherce, každý z nich obdrží dvě vstupenky na utkání 11. kola ELH Sparta Praha vs. Liberec (13. října 2024 od 16:00).
  • Pro nárok na výhru je potřeba mít založený účet u sázkové kanceláře Fortuna, případně si ho založit po výhře v soutěži.

sipka Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny

Vsaď si na hokejovou extraligu u online sázkové kanceláře Fortuna

HC Sparta a O2 Arena – o lístky budeme soutěžit i v dalších týdnech, v říjnu budete soutěžit i o vstupenky na Jágra

Soutěže o vstupenky jsme ve spolupráci s Fortunou pořádali už v minulé sezoně, tato tradice vám zpříjemní i ročník 2024/25. Vyhrát můžete vstupenky na vybrané domácí zápasy Sparty v O2 Areně, k dispozici budou soutěže o volný vstup na ta nejatraktivnější utkání v hlavním městě.

Pro příklad nemusíme chodit daleko. Koncem října na Spartu dorazí Kladno, dlouholetý rival HCS a vzhledem k avizované poslední sezoně Jaromíra Jágra i jeden z nejsledovanějších celků tohoto ročníku.

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Ačkoli se oba týmy mají utkat ještě na jaře, nelze vyloučit, že právě tohle bude Jágrova extraligová rozlučka s pražskou halou. Díky příští soutěži můžete být u toho – zcela zdarma.

Vstupenky do soutěží věnovala sázková kancelář Fortuna, generální partner pražského týmu. Podpora přední sázkové společnosti umožňuje Spartě setrvávat mezi tuzemskou hokejovou elitou – vy se zase díky Fortuně můžete bavit u široké nabídky předzápasových i live sázek na všechna utkání extraligy.

A samozřejmě se díky Fortuně můžete zúčastnit i našich hokejových soutěží. Fortuna do nich pravidelně vkládá čtyři vstupenky na vybrané domácí zápasy Sparty. Musíme tak dát za pravdu sloganu, že Fortuna vám přeje; dobře se bavte, u tipovaček o lístky i u sázek na hokej.

Soutěže o lístky na hokejovou Spartu

DOMÁCÍ PROGRAM HC SPARTA PRAHA - ŘÍJEN 2024
📅 Termín 🏒Zápas
9. 10. od 19:30 Sparta - Bremerhaven (Liga mistrů)
13. 10. od 16:00 Sparta - Liberec (🎫 soutěž)
22. 10. od 18:30 Sparta - Vítkovice
27. 10. od 15:00 Sparta - Kladno (🎫 soutěž)
Klikněte ZDE a získejte bonus k registraci u Fortuny

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sleduj NHL živě na Fortuna TV - NHL online live stream zdarma

NHL live stream na Fortuna TV: Sledujte NHL živě u Fortuny

Hledáte způsob, jak sledovat NHL online zdarma? Právě jste ho našli. Fortuna vysílá NHL live streamy, hokej si pustíte i na mobilu.

Hokejista Auston Matthews, jedna z největších hvězd NHL, slaví svůj gól v dresu Toronto Maple Leafs

Týden v NHL podle HokejZpravy.cz: seznam, hvězdy, události

Co přinesl minulý týden v NHL 2024/25? Podívejte se na přehled největších ⭐ hvězd, událostí i statistik Čechů, pěkně týden za týdnem.

Jak a kde sázet na hokej – průvodce sázením od založení účtu až po typy kurzů

Jak sázet na hokej – tipy na kurzové sázení online

Chcete si vsadit na hokej a nevíte jak a kde? Podívejte se na návod k sázení – od založení účtu až po jednotlivé typy sázek a kurzů na...