Martin Nečas zůstává v Carolině, podepsal dvouletou smlouvu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už to vypadalo, že Martin Nečas bude poprvé během své kariéry v zámořské NHL měnit působiště. Nakonec ale pětadvacetiletý forvard zůstává v Carolině, s Hurricanes se dohodl na nové smlouvě.

Martin Nečas oslavuje svůj gól v zápase Caroliny Hurricanes proti New Yorku Islanders Foto: BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Martin Nečas bude opět oblékat dres Hurricanes, v Carolině podepsal nový kontrakt

V současnosti jeden z nejlepších českých hokejistů byl už jednou nohou na odchodu. V nabité sestavě Hurricanes nedostával tolik prostoru, kolik si hráč jeho kvalit zaslouží. Jenže karta se obrátila a Nečas společně s vedením Caroliny našli cestu k prodloužení spolupráce.

sipka Sledujte NHL živě v live streamech ZDE!

Sleduj průběh zápasu ZDE

Martin Nečas: nová smlouva s Carolinou na dva roky, plat

Čerstvý šampion z MS v hokeji si díky novému kontraktu polepší zejména po finanční stránce. Ještě během posledních dvou sezon vydělával průměrně $3.000.000 za rok, teď si ročně přijde na částku $6.500.000. Otázkou však je, zdali skutečně dostane také požadovanou roli v týmu.

Během sezony 2022/23 si Martin Nečas vytvořil své osobní rekordy v NHL. V základní části absolvoval kompletní porci 82 zápasů, v nichž nastřádal 71 bodů za 28 gólů a 43 asistencí. Dokonce ovládl týmovou produktivitu Hurikánů.

Začátek předešlého ročníku sice nezastihl odchovance Komety Brno v ideální formě, avšak postupem času se dostal do tempa a nakonec skončil na solidních 53 kanadských bodech (24+29). A přestože byl produktivní i během play off, ve kterém sbíral téměř bod na utkání (4+5 v 11 zápasech), jeho ice-time se v kritické fázi sezony pohyboval okolo pouze 15 minut.

Skvělé výkony pak Nečas předváděl i na domácím šampionátu, kde výrazně pomohl k zisku zlatých medailí. Nicméně v Praze vlastně jenom přesvědčil o svých nezpochybnitelných kvalitách. Pomůže mu povedený turnaj k vyšší minutáži v příští sezoně NHL?

Jen připomeňme, že nový ročník startuje začátkem října, kdy se v pražské O2 areně uskuteční dva zápasy v rámci NHL Global Series mezi New Jersey a Buffalem. Duely jsou na programu v pátek 4. října 2024 a v sobotu 5. října 2024.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte Davida Pastrňáka a další hvězdy NHL živě na TV Tipsport.

Sezóna NHL 2024/25: zápasy, výsledky, tabulky, livestream

108. ročník NHL znamená pro fanoušky hokeje záruku skvělé podívané. Vše o základní části sezóny 2024/2025 se dozvíte v našem článku.

Brankář Adin Hill vychytal v roce 2023 vítězství v play off NHL pro Vegas Golden Knights.

NHL play off 2024: program, výsledky, zápasy livestream

Play off NHL nabízí fanouškům tu nejlepší hokejovou podívanou. 16 týmů, 1 cíl: Stanley Cup. Vše o play off 2024 se dozvíte v našem článku.

Sazkabet: Sledujte live streamy z NHL online

Sledujte NHL živě a zdarma u Sazkabet: NHL online live stream

Nejlepší hokej světa na vašich obrazovkách. Všechny zápasy NHL můžete sledovat živě a zdarma u sázkové kanceláře Sazkabet. Jak na to?