NHL hokej dnes živě: Boston vs. Los Angeles livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

David Pastrňák s Pavlem Zachou dnes českým fanouškům předvedou své umění, a možná proti nim bude stát David Rittich! Aneb zápas Boston vs. Los Angeles slibuje skvělou podívanou ve skvělém čase – nenechte si ujít live stream NHL od 19:00 na Sazkabet TV.

AKTUALIZACE: Boston zvítězil 2:1 po prodloužení, vítězný gól v 64. minutě vstřelil David Pastrňák. Český kanonýr tak skóroval i ve třetím utkání sezony, prosadí se i příště? Všechny zápasy NHL sledujte živě ZDE.

Živý přenosInformace, kurzy
PreviewSázkařský tip

David Pastrňák a Pavel Zacha slaví gól do sítě Montrealu v utkání základní části NHL 2024/25. Foto: Rich Gagnon / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

NHL dnes živě: Kde sledovat Boston Bruins - Los Angeles Kings v online live streamu zdarma?

Nejlepší hokejová liga světa má vzhledem k časovému posunu většinu zápasů na programu za hlubokých českých nocí. Někdy se ale zadaří a fanoušci u nás si mohou užít NHL naživo a ve stejném čase, kdy se hrává např. extraliga.

Tahle šťastná okolnost nastává i dnes. Je o to zajímavější, že se střetnou kluby s výraznou českou stopou – Boston Bruins (mistři světa David Pastrňák, Pavel Zacha) a Los Angeles Kings (brankář David Rittich). Užijte si špičkový hokej a sledujte NHL živě od 19:00 v online live streamu zdarma na Sazkabet TV.

sipka Sledujte NHL Boston vs. Los Angeles živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Boston vs. Los Angeles, informace o utkání (základní část NHL 2024/25, 12. 10. 2024, TD Garden)

Boston vstoupil do letošní sezóny NHL tak trochu tenisově výsledky 4:6 (vs. Florida) a 6:4 (vs. Montreal). Zápasy Bruins tedy zatím rozhodně nenudí. Padá v nich spoustu gólů, k čemuž přispívají i Češi David Pastrňák (2+1) s Pavlem Zachou (1+1).

Los Angeles odehrálo 1 utkání a v něm zařídil vítězství 3:1 nad Buffalem Anže Kopitar – slovinský kapitán týmu se o něj osobně postaral hattrickem ve 3. třetině.

Králové se s Bostonem střetli 4. října v rámci přípravy a triumfovali 4:1. Bookmakeři Sazkabetu ale dnes očekávají jiný příběh. S kurzem 2,10 favorizují Pastrňákův Boston, zatímco Los Angeles i s Davidem Rittichem náleží kurz na výhru 3,00. Remízu po 60 minutách sázejte v kurzu 4,00.

Sazkabet kurzy na NHL hokej Boston - Los Angeles:

  • Vítěz do rozhodnutí: Boston 1,63 | Los Angeles 2,20
  • Kdo dá 1. gól: Boston 1,73 | Los Angeles 2,00
  • 5,5 gólu v zápase: více 1,73 | méně 2,00
  • 6 gólů v zápase: více 1,98 | méně 1,80
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Hokej Boston - Los Angeles: informace o zápase
🕒Kdy: 12. 10. 2024 od 19:00
🏟️Kde: TD Garden, Boston
🏆Soutěž: NHL, základní část
🏒H2H 2023/24: 1:1 (LAK 2:4 BOS, BOS 4:5pr. LAK)
Kurzy Sazkabetu: 2,10 - 4,00 - 3,00
📺Živý přenos: Sazkabet TV, Nova Sport 1

Swayman vychytal Bostonu první vítězství, Los Angeles oslavuje nestárnoucího Kopitara

Ze svého úvodního zápasu základní části NHL 2024/25 v Bostonu nebyli příliš nadšení – šampioni Stanley Cupu Florida Panthers je v přestřelce porazili 6:4. Za Bruins skórovali Pavel Zacha i David Pastrňák. První bod v novém dresu zaznamenal jejich spoluhráč z útoku Eias Lindholm, který do klubu přišel v létě coby volný hráč. Branku Medvědů hájil Fin Joonas Korpisalo, další letní posila, a inkasoval 6× z 35 střel.

Do druhého klání s Montrealem už byl připraven Jeremy Swayman, americký gólman, jehož sága kolem podpisu nové smlouvy napínala fanoušky Bruins. Na poslední chvíli našel s vedením řeč, a tak mohl vychytat premiérové vítězství Bostonu v sezóně. Sice měl jen 20 zákroků a statisticky to žádná sláva, ale počítají se hlavně výhry.

První útok Bostonu sehrál opět povedené utkání, bodovali všichni jeho členové. Nejvíc zářil Lindholm (1+2), Pastrňák skóroval (1+1) a Zacha asistoval (0+1). Složení sestavy Bostonu pro souboj s Los Angeles si prohlédněte níže.

Boston Bruins sestava, složení útoků v NHL:

  • Brankáři: Swayman (Korpisalo)
  • Obranné páry: Zadorov, McAvoy - H. Lindholm, Carlo - Lohrei, Peeke
  • Útočné formace: Zacha, E. Lindholm, Pastrňák - Marchand, Coyle, Geekie - Frederic, Poitras, Brazeau - Beecher, Kastelic, Koepke

Los Angeles v sezónní premiéře proti Buffalu prohrávalo 0:1, jenže ve 3. třetině začala Show Anžeho Kopitara a vše bylo rázem jinak. Kopitar nejprve srovnal po perfektní práci loňského nováčka Alexe Laferrierea, který obral defenzivu Sabres o puk a předložil jej svému kapitánovi.

Vítěznou trefu zaznamenal Kopitar po tvrdé ráně při přesilovce, na konečných 3:1 zvýšil v poslední minutě během power play soupeře. Čepice létaly na led, slovinská legenda si připsala 7. hattrick kariéry.

Branku Kings hájil Darcy Kuemper, který přišel v létě výměnou za Pierrea-Luca Duboise. Uvedl se famózně, pochytal 32 z 33 střel. Na střídačce byl připraven David Rittich, roli dvojky zastane zřejmě i dnes proti Bruins. Očekávanou sestavu Kings si prohlédněte níže.

Los Angeles Kings sestava, složení útoků v NHL:

  • Brankáři: Kuemper (Rittich)
  • Obranné páry: Anderson, Spence - Edmundson, Clarke - Gavrikov, Burroughs
  • Útočné formace: Laferriere, Kopitar, Kempe - Fiala, Byfield, Foegele - Jeannot, Danault, Moore - Lee, Turcotte, Lewis

sipka Kdo vyhraje NHL? Tipy a kurzy najdete ZDE

Boston a Los Angeles, nejproduktivnější hráči v NHL 2024/25
Hráč Tým Z G A B
Elias Lindholm BOS 2 1 3 4
Anže Kopitar LAK 1 3 0 3
David Pastrňák BOS 2 2 1 3
Cole Koepke BOS 2 1 2 3
Mark Kastelic BOS 2 2 0 2

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek Boston Bruins vs. Los Angeles Kings online (12. 10. 2024, základní část NHL 2024/25)

V úvodu základní části NHL 2024/25 se na ledě bostonské TD Garden střetnou domácí Bruins s Los Angeles Kings. Nenechte si ujít příležitost viděl NHL v evropském čase a fanděte nejlepšímu hokeji dnes od 19:00 živě a zdarma na Sazkabet TV.

  • Datum a čas zápasu: 12. 10. 2024 od 19:00

David Pastrňák odehrál proti Los Angeles celkem 15 zápasů s bilancí 4 góly a 8 asistencí. V tabulce +/- má -2, Kings tedy nepatří mezi jeho oblíbené protivníky. Rozjezd sezóny se mu povedl, stejně jako Elias Lindholm či Pavel Zacha pravidelně boduje. Bruins už zvládli skórovat v přesilovce i v oslabení, mají 4 důrazné lajny, kde se může prosadit kdokoliv. My si myslíme, že navážou na výkon proti Montrealu a s pomocí pevnější defenzivy dnes vyhrají.

TIP: Výhra Bostonu sipka Vsadit u Sazkabetu

Tip na hokej Boston Bruins vs. Los Angeles Kings v základní NHL části 2024/25 (12. 10. 2024, 19:00, online živě na Sazkabet TV)

Kde dnes sledovat živě NHL Boston vs. Los Angeles v livestreamu online a v TV vysílání?

Hokejový zápas Boston Bruins vs. Los Angeles Kings sledujte dnes od 19:00 živě a zdarma v livestreamu online na Sazkabet TV. Pustíte si ho přes webový prohlížeč nebo mobilní aplikaci.

Přenos je určen všem registrovaným klientům Sazkabetu. Pokud zde ještě nemáte účet, aktuálně můžete při jeho založení získat bonus 500 Kč za ověření při registraci.

Pak už se jen bavíte u sportovních live streamů z celého světa či předzápasových i LIVE sázek. TV vysílání je dostupné pouze přes placený sportovní kanál Nova Sport 1.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokej, NHL: Yevgeni Malkin a Sidney Crosby z Pittsburgh Penguins mají začátkem sezony 2024/25 blízko z velkým milníkům

Hokej NHL: Na co se těšit v sezoně 2024/25

O rok starší, o rok přitažlivější. Podívejte se, na co se těšíme v nové sezoně NHL 2024/2025 – vybrali jsme pro vás pět vrcholů.

Hokej, NHL: Petr Mrázek a Radko Gudas v zápase Chicago vs. Anaheim, další vzájemné souboje uvidíme v NHL 2024/25

8 odvážných predikcí pro NHL 2024/2025: Co se může stát?

Co by kdyby? Zářící Češi, zlomené rekordy? Sestavili jsme 8 nečekaných scénářů, které ovšem během NHL 2024/2025 klidně mohou nastat.

Connor Bedard se má stát největší hvězdou světového hokeje. Dokáže naplnit obrovská očekávání? Sledujte ho v akci živě díky livestreamům NHL na Fortuna TV.

Hokejista Connor Bedard: NHL, kariéra, statistiky, rekordy

Connor Bedard má být příští megastar NHL. ⭐ Naplní předpoklady a stane se nejlepším hráčem soutěže? Vše o něm se dozvíte v našem článku.