NHL kurzy: Tipy na sezonu NHL 2024/2025 podle HokejZpravy.cz

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Od výkony jedničky draftu Celebriniho přes výkony českých nadějí a Pastrňákovu střeleckou formu až po vítěze divizí i šampiony Stanley Cupu. Redakce HokejZpravy.cz přináší tipy na právě začínající sezonu NHL 2024/2025. Co od nového ročníku nejlepší hokejové ligy světa očekáváme?

Kurzy na NHLDivizePresidents' Trophy
Stanley CupStřelciBodyMVP
CelebriniČešiPosilyTop kurzy

Hokej, NHL, hokejisté Florida Panthers po vítězství ve Stanley Cupu. Jak dopadne sezona NHL 2024/2025? Foto: Matias J. Ocner / Zuma Press / Profimedia

Kurzy hokej NHL 2024/2025: Začíná NHL, zde jsou tipy na novou sezonu

Odstartováno. Dvě utkání v Praze i první várka zámořských klání jsou minulostí, nová sezona NHL 2024/2025 ale stále teprve vyráží ze startovních bloků. Jen v základní části nás čeká 1312 zápasů, následovat bude strhující play off. Co od NHL v ročníku 2024/25 očekávat? V redakci HokejZpravy.cz jsme si položili několik konkrétních otázek – a v tomto článku se s vámi podělíme o odpovědi, které podložíme příslušnými sázkovými kurzy.

sipka Získejte bonus ZDE a sledujte zápasy NHL 2024/25 živě

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tipy na NHL 24/25: Týmy, vítězové divizí v National Hockey League (Atlantická, Metropolitní, Centrální, Pacifická)

Přestože Utah na mapě zámořské soutěže vystřídal Arizonu, i v základní části NHL 24/25 jsou družstva rozdělena do stávajících čtyř osmičlenných divizí. Do play off postupují tři nejlepší celky jednotlivých divizí, další týmy usilují o dvě divoké karty v rámci jednotlivých konferencí.

Níže si prohlédněte favority divizí NHL pro sezonu 2024/25. Pro zajímavost si můžeme představit divizní šampiony z minulé sezony; Atlantickou divizi si podmanila Florida, v Metropolitní divizi triumfovali New York Rangers, Centrální divizi ovládl Dallas a v Pacifické divizi zvítězil Vancouver.

Tato družstva bookmakeři sázkové kanceláře Betano řadí k favoritům i letos, několik úspěšných obhajob očekávají i naši redaktoři. Jaké jsou naše tipy na rozložení sil v National Hockey League, kdo ovládne divize?

  • Ondřej Balíček: Florida – Carolina – Dallas – Edmonton
  • Jan Koreš: Florida – NY Rangers – Colorado – Vancouver
  • Jan Kukrál: Toronto – NY Rangers – Colorado – Edmonton
  • Kamil Tkadlec: Florida – New Jersey – Colorado – Edmonton

sipka Nepřehlédněte: Na co se těšit v sezoně NHL 2024/25?

TIPY NA NHL 2024/25: VÍTĚZOVÉ DIVIZÍ
Atlantická Metropolitní
Florida 3,00 New Jersey 3,00
Toronto 3,50 Carolina 3,50
Tampa Bay 6,00 NY Rangers 3,60
Boston 6,50 NY Islanders 10,00
Centrální Pacifická
Dallas 2,90 Edmonton 2,00
Colorado 3,50 Vancouver 4,00
Nashville 4,85 Vegas 4,50
Winnipeg 7,00 Los Angeles 7,00
Vsadit u Betana ZDE

Vítěz NHL, základní část 2024/2025: Kdo vyhraje Presidents' Trophy pro nejlepší tým?

Nejlepší z nejlepších, alespoň po maratonu základní části. Presidents' Trophy vyhraje ten tým, který během 82 utkání nasbírá nejvyšší počet bodů. V minulém ročníku tento od sezony 1985/86 udělovaný pohár počtvrté v klubové historii převzali newyorští Rangers, potřebovali k tomu 114 bodů.

Největším kurzovým favoritem na vítěze základní části NHL 2024/2025 jsou tentokrát Edmonton Oilers. Jejich výhru očekává i polovina naší redakce.

Celkem nepřekvapivě je ovšem okruh favoritů pořádně široký, ostatně hned šest dalších týmů vloni za Jezdci zaostalo o pouhých pět bodů a méně.

Kdo vyhraje Presidents' Trophy a proč?

  • Balíček – Edmonton Oilers: Po třech vítězích z Východu podle mě tentokrát Presidents' Trophy získá klub ze Západu, pravděpodobně Oilers. Pacifická divize mi přijde jako velmi schůdná, Edmonton by tu měl posbírat drtivou většinu bodů.
  • Koreš – New York Rangers: Přijde mi, že na východě trochu oslabila konkurence. Viděl bych to na tým z Metropolitní divize, ale Carolina už svou šanci asi prošvihla. Rangers udrželi kvalitní tým, a především mají vynikající gólmanskou dvojici, která takřka zaručuje pravidelný přísun bodů.
  • Kukrál – Toronto Maple Leafs: Maple Leafs se musí snažit dosáhnout na absolutně nejvyšší umístění po základní části, protože jim to dá větší šanci na výrazně slabšího soupeře v prvním kole play off, které je pro ně dlouhodobě kritické. Vždyť pokud by vyhráli Presidents' Trophy loni, tak by se místo dalšího fiaska s Bostonem psalo o jejich snadném postupu do druhého kola po vyřazení Washingtonu.
  • Tkadlec – Edmonton Oilers: S příchody Skinnera a Arvidssona mají obrovskou sílu v útoku. V základní části budou podle mě šlapat jako hodinky. Navíc budou hodně „nadopovaní“ touhou odčinit loňskou prohru 3:4 ve finále s Floridou.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

NHL sázky, nejlepší týmy, černí koně: Kdo vyhraje Stanley Cup 2025?

Presidents' Trophy je sice odměnou za dlouhodobě dobře odvedenou práci, všichni hokejisté světa ale touží po jiném týmovém poháru. Kdo vyhraje Stanley Cup? Tahle otázka každoročně budí vášnivé debaty, nebráníme se jim ani v naší redakci.

Letos v červnu nejcennější trofej NHL poprvé potěžkali hokejisté Floridy, když v dramatické finále porazili Edmonton 4:3 na zápasy.

sipka Kurzy na vítěze Stanley Cupu a další dlouhodobé sázky najdete ZDE

Panthers i nadále patří mezi největší adepty na další vítězství, proti je ovšem dlouhodobá bilance z éry platových stropů – obhájit Stanley Cup v posledních 20 letech dokázali jen Pittsburgh (2016–17) s Tampou (2020–21).

Možná i proto tým ze Sunrise neoznačil ani jeden z redaktorů HokejZpravy.cz, oproti tomu úspěšný reparát Edmontonu – největšího předsezonního favorita sázkových kanceláří – předpokládají hned dva z nás. Kdo se tedy stane šampionem Stanley Cupu, koho navíc považujeme za černého koně sezony?

Tipy redakce na Stanley Cup 2024/2025

  • Balíček – Edmonton (9,00): Zdá se mi jako nevyhnutelné, že nejlepší hokejista planety dříve či později potěžká starý křapáč. Očekávám reprízu loňského finále, tentokrát s vítěznou tečkou pro McDavida a spol.
  • Koreš – Vancouver (15,00): Zatímco všichni budou sledovat Edmonton, Vancouver by opět mohl odehrát povedenou základní část. Jádro týmu je ve vrcholné formě, do útoku navíc přibyl DeBrusk, což je hráč, který může být v play off velkou zbraní už tak silného týmu.
  • Kukrál – Edmonton (9,00): Wayne Gretzky si kdysi musel s Oilers taky zažít jednu prohru ve finále, než svůj tým dovedl ke Stanley Cupu, a já věřím, že to samé dokáže Connor McDavid. Tým získal nesmírně cenné nové zkušenosti, nikdo ze zásadních postav neodešel a ještě dorazila zajímavá posila v osobě Jeffa Skinnera, který během kariéry 6x nastřílel 30 a více gólů.
  • Tkadlec – Colorado (12,00): V průběhu sezony by se konečně měl vrátit Landeskog. Věřím, že s ním v sestavě Avs zopakují jízdu z roku 2022.
NHL 2024/25: FAVORITÉ NA STANLEY CUP
Tým Kurz Tým Kurz
Edmonton 9,00 New Jersey 10,00
Dallas 11,00 Florida 11,00
Carolina 12,00 Colorado 12,00
NY Rangers 14,00 Toronto 15,00
Vancouver 15,00 Vegas 17,00
Nashville 18,00 Boston 20,00
Tampa Bay 20,00 Los Angeles 25,00
Winnipeg 25,00 Detroit 40,00
ČERNÍ KONĚ PLAY OFF NHL 2024/2025
Redaktor Tým a kurz Redaktor Tým a kurz
Balíček Nashville (18,00) Koreš Vancouver (15,00)
Kukrál Dallas (11,00) Tkadlec Vegas (17,00)
Kompletní nabídka a bonus zdarma k registraci ZDE

NHL střelci tipy: Nejlepší střelec v NHL 2024-2025 a kolik gólů dá David Pastrňák?

Bez gólů zvítězit zkrátka nelze. Naše tipy na nejlepšího střelce NHL 2024-2025 se snaží odhadnout, kdo si z červnového udílení cen NHL Awards odnese Maurice „Rocket“ Richard Trophy, trofej pro hokejistu či hokejisty s nejvíce přesnými trefami ze základní části.

Vloni si ji – již potřetí v kariéře – přivlastnil Auston Matthews. Kanonýr Toronta nasázel 69 gólů, což je nejlepší střelecký výkon v tomto tisíciletí. I proto je původem arizonský hokejista s přehledem největším favoritem na další Raketu. Sázkový kurz na tuto příležitost před startem sezony činil pouze 1,80.

I přes životní ročník se ale Matthews postaral jen o necelé 1 % všech přesných tref v loňské základní části. Po kluzištích NHL se prohání mnohem víc ryzích kanonýrů, mezi nimi i náš David Pastrňák. Ten se mezi střeleckou špičkou pohybuje dlouhodobě.

Naše redakční tipy tak predikují nejen jméno letošního vítěze Richard Trophy, ale také umístění Davida Pastrňáka v závodech o tuto trofej – tedy Pastrňákovo konečné pořadí v tabulce střelců.

sipka Může vás zajímat: Kdo vyhraje trofeje NHL 2024/25?

STŘELCI NHL: VÍTĚZ RICHARD TROPHY A UMÍSTĚNÍ PASTRŇÁKA
Redaktor Vítěz Richard Trophy Pastrňák
Balíček 🇺🇸 Auston Matthews do 3. místa
Koreš 🇺🇸 Auston Matthews 5.–6. místo
Kukrál 🇺🇸 Auston Matthews 7.–10. místo
Tkadlec 🇨🇦 Sam Reinhart do 5. místa
Kurzy na střelce i kanadské body najdete u Betana

Sázky na NHL, kanadské bodování, produktivita: Connor McDavid vítězem Art Ross Trophy?

Podobně jako střelecká trofej, také Art Ross Trophy pro vítěze produktivity má jednoznačného favorita. Je jím přitom muž, který vloni v kanadském bodování NHL skončil až třetí.

Zároveň je to ale hráč, který je už nějaký ten pátek považován za nejlepšího hokejistu planety. Edmontonský Connor McDavid statistiky NHL ovládl už pětkrát, Art Ross Trophy ukořistil v letech 2017, 2018, 2021, 2022 a 2023.

Že se kapitán Oilers po roční přestávce vrátí do čela tabulek? Vypsaný kurz 1,60 znamená 63% šanci, podle sázkových bookmakerů je tak McDavidovo další vítězství pravděpodobnější než jakékoli jiné vyústění závodů v produktivitě.

Otázku tak tentokrát bylo třeba zformulovat jinak – v redakci hledáme hokejistu, který bude s McDavidem nejpravděpodobněji držet krok. Loňská Art Ross Trophy skončila v držení Nikity Kucherova (44+100), druhý skončil Nathan MacKinnon (51+89).

Kdo má největší šanci ohrozit McDavida v bodování NHL?

  • Balíček – Nathan MacKinnon (COL): 111 a 140 bodů? Poslední dva roky byly v podání #29 fantastické, vzhledem k očekávánému vysokému ice-timu ale ještě pořád vidím prostor pro zlepšení. Poslední sezona MacKinnona coby dvacátníka by mohla být životní.
  • Koreš – Nikita Kucherov (TBL): Nemusel by mu uškodit ani odchod Stamkose, po podpisu Guentzela bude přesilovka Tampy pořád nesmírně nabitá. Kucherov a MacKinnon jsou asi jediní dva hráči, kteří mohou držet krok se zdravým McDavidem, což prokázali i v minulé sezoně.
  • Kukrál – Nathan MacKinnon (COL): Je extrémně soutěživý, má na sebe i své spoluhráče jen ty nejvyšší nároky. Už loni nasbíral famózních 140 bodů, a to se musel celý rok obejít bez zraněného Gabriela Landeskoga, který se letos pokusí naskočit zpět do hry.
  • Tkadlec – Nathan MacKinnon (COL): Společně s McDavidem to jsou dva nejlepší hokejisté současnosti, takže by to měl být právě on.

Vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano, s bonusem zdarma k registraci

Trofeje NHL, nejužitečnější hokejista (MVP): Kdo získá Hart Trophy v NHL 2024/25?

O majitelích předchozích dvou ocenění rozhodují statistiky, při volbě Hart Trophy pro nejužitečnějšího hokejistu NHL mohou porotci z řad novinářů dát na subjektivní dojem. Kdo je pro svůj tým nejplatnější, kdo se v základní části stane MVP napříč celou ligou?

Už loňská Hart Trophy potvrdila, že pro její zisk není třeba ani střelecký titul, ani vítězství v produktivitě. Nathan MacKinnon byl oceněn za své famózní výkony v dresu Colorada, ve kterém na ledě trávil ke 23 minutám za večer – spolu s parťákem Mikkem Rantanenem nejvíc ze všech útočníků NHL.

Obhajoba? Ta je možná, avšak málo pravděpodobná; od výluky v sezoně 2004/05 titul MVP obhájil jediný hráč, a sice washingtonský kanonýr Alexander Ovechkin v letech 2008 a 2009.

Několik hokejistů od té doby sice získalo víc trofejí (vede je McDavid se třemi), nikdo nicméně nezvítězil dvakrát v řadě. Jak se s touto skutečností popasovali naši redaktoři?

Kdo v nové sezoně NHL vyhraje Hart Trophy a proč?

  • Balíček – Nathan MacKinnon (COL): Spojené nádoby s produktivitou, možný návrat Landeskoga by navíc měl pomoci celém Coloradu, což se promítne i do šancí nejlepšího týmového hráče na trofej pro ligového MVP.
  • Koreš – Quinn Hughes (VAN): Je to spíše neortodoxní tip, přestože Hughes je s kurzem 11,00 jedním z největších favoritů. Žádný obránce ale nevyhrál Harta od roku 2000, kdy Pronger o jeden hlas porazil Jágra kvůli zášti novináře z Pittsburghu. Přál bych si, aby to po delší době nebylo zase o útočníkovi.
  • Kukrál – Connor McDavid (EDM): Poslední dobou ji získává každý 2. rok, takže to vychází opět na tuto sezónu. Loni si připsal úžasných 100 asistencí a pokud k podobnému číslu přidá víc gólů (loni 32), tak nebude mít v hlasování novinářů konkurenci. Navíc po porážce ve finále Stanley Cupu bude motivovanější než kdykoliv předtím.
  • Tkadlec – Jack Hughes (NJD): Jedná se o 23letého hráče, který by letos měl udělat další krok směrem dopředu. Je všestranný a na svůj tým má velký vliv.

sipka Nepřehlédněte: 8 odvážných predikcí pro NHL 2024/25

NEJUŽITEČNĚJŠÍ HRÁČ NHL: FAVORITÉ HART TROPHY
Hokejista Kurz Hokejista Kurz
C. McDavid 2,55 N. MacKinnon 5,00
J. Hughes 10,00 A. Matthews 10,00
Q. Hughes 11,00 N. Kucherov 15,00
D. Pastrňák 20,00 L. Draisaitl 20,00
K. Kaprizov 20,00 C. Makar 25,00
Vsaďte si na NHL ZDE a získejte bonus

Kurzy na NHL – nováčci: Kolik bodů udělá Macklin Celebrini?

Zatím jen dvanáct jedniček draftu NHL dokázalo získat Calder Trophy pro nejlepšího nováčka, vloni jejich řady rozšířil Connor Bedard. Má-li se letos tato skupina rozrůst, kandidát je právě a pouze jeden – a my se snažíme předpovědět jeho produktivitu.

Na letní dražbě talentů si San Jose podle očekávání zamluvilo Macklina Celebriniho, jenž navíc úspěšně prošel tréninkovým kempem a zajistil si místo na soupisce Sharks pro úvod sezony.

Dá se očekávat, že Žraloci svému útočnému klenotu dají spoustu příležitostí na demonstraci nezměrného talentu. Kolik by tedy jednička draftu 2024 mohla ve své nováčkovské sezoně posbírat bodů?

Kolik bodů v NHL 2024/25 nasbírá Macklin Celebrini?

  • Balíček – 60 bodů: Pokud tedy odehraje celou sezonu. Bedard vloni nasadil tempo na 74 bodů, další jednička draftu by se mu mohla přiblížit. V dekonstruovaném San Jose dostane Celebrini spoustu prostoru na ledě.
  • Koreš – 55 bodů: Přiznám se, že se víc těším na jiné mladé hráče, ale Celebriniho hranice over/under je pro mě překvapivě nízko, jen na 45,5. Sharks mu bezpochyby dají spoustu prostoru na ledě včetně místa v první přesilovkové formaci.
  • Kukrál – do 45 bodů: Tým San Jose je opravdu slabý, byť by měl být přeci jen o něco lepší než loni. Proto si myslím, že Celebriniho čeká v první sezóně pořádná šichta, kde mu body nijak zázračným tempem naskakovat nebudou. I tak ale dosáhne na velice slušné nováčkovské statistiky.
  • Tkadlec – do 50 bodů: Můj názor je asi hodně ovlivněn tím, že jsem ho viděl hrát pouze jednou (čtvrtfinále MS juniorů proti Česku) a tam kromě jednoho krásného spinmovu toho moc nepředvedl. Myslím, že bude rád za 50 bodů.

sipka Prosadí se Celebrini v příštím utkání? Všechny zápasy NHL sledujte živě ZDE

Češi v NHL 2024/25: Top hvězdy + prosadí se čeští nováčci do NHL?

Nyní si posvítíme na Čechy v NHL. Vloni do alespoň jednoho utkání nejlepší hokejové ligy zasáhlo 32 českých hráčů, kromě 25 mužů v poli si zachytalo sedm brankářů. Z našich krajánků by tak šlo sestavit jedno kompletní družstvo, ve skutečnosti jsou však rozesetí po různých koutech USA a Kanady – a ve svých týmech plní zásadně odlišné role.

Ty se v postupem času mění, proto jsme se snažili sesumírovat, na které české hokejisty se těšíme v sezoně 2024/25. Nechybí ani konkrétní důvody, proč daného hráče sledovat.

To ale není vše, zároveň se snažíme předpovědět, kteří čeští nováčci se v tomto ročníku prosadí do NHL. Někteří na svou velkou šanci trpělivě čekají už několik let, jiní mohou zazářit ještě v teenagerovském věku.

Na kterého českého hráče se těšíte a proč?

  • Balíček – Tomáš Hertl (VGK): Kdo by se netěšil na první kompletní sezonu v obklopení skutečně kvalitních spoluhráčů po dlouhých letech? Play off sice tehdejší čerstvé posile hrubě nevyšlo, mohl za tím ale být i uspěchaný návrat na led. V poušti podle mě bude Hertl atakovat letité osobní maximum (35+39).
  • Koreš – Radko Gudas (ANA): Těšil jsem se na Tomáše Noska v dresu Panthers, ale bohužel se v přípravě zranil a vynechá začátek sezony. Tak zmíním ještě Radka Gudase, protože českého hráče s céčkem opravdu nevídáme často.
  • Kukrál – Lukáš Dostál (ANA): Je neskutečné, jak se svým nízkým platem a donedávna nováčkovským statusem zatápí mnohonásobně lépe placenému a zkušenějšímu Johnu Gibsonovi. Možná ho letos definitivně odsune do role náhradníka? Celý Anaheim bude lepší než loni, včetně českého brankáře, od kterého čekám hlavně vyrovnanější výkony a tím pádem i nižší průměr inkasovaných gólů a vyšší úspěšnost zákroků.
  • Tkadlec – Martin Nečas (CAR): Na mistrovství světa zahrál parádně, snad dostane u Canes takový ice-time, jaký si zaslouží.
KTERÝ ČESKÝ NOVÁČEK SE PROSADÍ V NHL 2024/25?
✅ Balíček: Jiří Kulich. Mnoho jiných možností se mi ani nejeví reálně. Je sice otázkou, zda český talent už dorostl v plnohodnotného hráče NHL, jediný start nahoře za poslední dvě sezony mi ale přijde trestuhodně málo, ani letošní premiéra v Praze nebyla ideální. V AHL ovšem Kulich vloni posbíral 27+18 v 57 zápasech, méně drsný styl hry o úroveň výš by jeho hře mohl sedět.
✅ Koreš: Žádnou velkou kometu bohužel nevidím. Jiří Kulich by mohl dostat šanci i díky startu NHL v Praze. Pokud se mu úvod sezony vydaří, pak by se mohl udržet nahoře. Většina nadějných českých hráčů však zůstane na farmě. Někteří hokejisti asi do nejlepší ligy nakouknou, ale maximálně na pár zápasů.
✅ Kukrál: David Špaček. Nikdo nečekal, jak fantasticky zahraje na hokejovém MS. Tam byl naším nejmladším hokejistou a zároveň obráncem, který dirigoval přesilovky jako zkušený quarterback. Nechyběl na ledě u spousty důležitých momentů, těžkou zkoušku z dospělosti zvládl na jedničku. Sezónu by měl začít na farmě Minnesoty v Iowě, ale věřím, že dostane šanci i v NHL. Pokud ano, už ji nepustí.
✅ Tkadlec: Adam Klapka. V přípravě se mu dařilo, ve čtyřech zápasech dal tři góly a posbíral pět kladných bodů do tabulky plus/mínus. Navíc s jeho skills coachem Radkem Dudou určitě přes léto odvedli kus práce. Věřím tedy, že první tým udělá.

Přestupy NHL: Koho sledovat v novém týmu (přestupy, volní agenti)

Samotní hokejisté by jistě ocenili střídmější aktivitu, nicméně dění na přestupovém trhu během letošní offseason patřilo k těm nejrušnějším vůbec. Dres změnila řada prvotřídních hvězd, ať už coby volní agenti, nebo kvůli třaskavým přestupům.

Všechny změny v týmech bedlivě sledovali i redaktoři HokejZpravy.cz, kteří se s vámi nyní podělí o přímočarou radu – koho se vyplatí sledovat na nové adrese, který z vyměněných či nově podepsaných hráčů v novém působišti zazáří?

Koho v NHL 2024/25 sledovat v novém týmu?

  • Balíček – Steven Stamkos (Tampa Bay sipka Nashville): Jeho spojení s Tampou zdánlivě trvalo celou věčnost, nezapomeňme však, že 40gólovému střelci je stále teprve 34 let. Stamkos v Nashvillu rozhodně nebude jen do počtu, i bez Kucherova s Pointem by měl patřit do pelotonu závodu o Rocket Richard Trophy.
  • Koreš – Brandon Montour (Florida sipka Seattle): Na jihu Floridy bude tenhle mobilní a produktivní bek navždy nesmrtelný, zejména jeho vyrovnávací gól v předloňském sedmém zápase s Bostonem byl stěžejním momentem v cestě Panthers do dvou finále Stanley Cupu. Montour loni začal kvůli zranění až v listopadu, a nepodával až tak kvalitní individuální výkony. Ale po oslavě s pohárem a následném podpisu v Seattlu se v létě mohl dobře připravit a myslím, že bude hodně vyčnívat herně i bodově, jako se mu to dařilo v sezoně 2022/23.
  • Kukrál – Patrik Laine (Columbus sipka Montreal): Po příchodu do NHL byl pasován na nového Ovečkina a chvíli se mu tyhle předpovědi dařilo naplňovat (36 a 44 gólů v prvních dvou sezónách). Pak ale začal mít nálepku problémového hráče a jeho poslední roky byly špatné. Nyní začíná novou kapitolu v Montrealu Canadiens, kde už se kdysi jeden Fin idolem stal – Saku Koivu. Pokud bude Laine sekat latinu, tak na něj v talentovaném mužstvu může navázat.
  • Tkadlec – Jacob Chychrun (Ottawa sipka Washington): Má za sebou povedený ročník v Ottawě (14+27) a v přestárlém Washingtonu by měl vynikat, na soupisce najdeme hned čtyři obránce s dřívějším datem narození.

sipka Nepřehlédněte: Top 7 největších letních přestupů

Sleduj streamy sportovních zápasů živě na Betano TV

Kurzy a sázky NHL 24-25: Oblíbená příležitost v kurzové nabídce na hokej

Na samý závěr naši redaktoři prostudovali kurzovou nabídku Betano, která obsahuje nejen příležitosti na konkrétní zápasy, ale i dlouhodobé kurzy na průběh celé sezony. Od úvodního buly ročníku až po korunovaci šampionů Stanley Cupu, od specifických sázek na bodový zisk hokejistů až po vítěze individuálních trofejí? Bavit se můžete u sázek na prakticky cokoli.

Každý z nás vybral jednu oblíbenou příležitost, ve které vidí value. Jak sami uznáte, rozpětí možností je skutečně široké.

Pokud se chcete nechat inspirovat, u Betana si můžete vyzvednout bonus k registraci za založení účtu. Své sázkařské konto si vytvoříte pohodlně online, následně navíc můžete zdarma sledovat live streamy všech utkání NHL 2024/25. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Oblíbený kurz na NHL u Betana

Tip na hokej: Vítěz Západní konference v NHL 2024/2025

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejista Auston Matthews, jedna z největších hvězd NHL, slaví svůj gól v dresu Toronto Maple Leafs

Týden v NHL podle HokejZpravy.cz: seznam, hvězdy, události

Co přinesl minulý týden v NHL 2023/24? Podívejte se na přehled největších ⭐ hvězd, zásadních událostí i statistik českých hokejistů, pěkně...

NHL live stream Betano - vsaďte si a sledujte NHL živě na TV Betano

Live stream NHL: Vsaďte si a sledujte NHL živě na Betano TV

Zajímá vás, jak si pustit NHL zdarma a přes celou obrazovku? Přinášíme vám návod. Bavte se – vsaďte si a sledujte NHL 2024/25 živě na TV...

Brankář Adin Hill vychytal v roce 2023 vítězství v play off NHL pro Vegas Golden Knights.

NHL play off 2024: program, výsledky, zápasy livestream

Play off NHL nabízí fanouškům tu nejlepší hokejovou podívanou. 16 týmů, 1 cíl: Stanley Cup. Vše o play off 2024 se dozvíte v našem článku.