Volní hráči v NHL 2024/25: Podpisy, smlouvy, prodloužení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Trh s volnými agenty se v NHL otevírá 1. července, rokování o nových kontraktech ale startují s velkým předstihem. Kdo, kde a za kolik podepsal? Přečtěte si vše o podpisech smluv v NHL, od přehledu nejlepších dostupných hokejistů přes situaci českých hráčů až po kompletní seznam nových kontraktů.

Volní agentiRozděleníAktuality
HvězdyČešiPřehled podpisů

Logo NHL na spodku hokejové branky Foto: BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

NHL přestupy 2024/25 živě: Volní agenti a nové smlouvy NHL online

Změna scenérie, prodloužení ve stávajícím působišti, příchod do ligy, ukončení angažmá. Toho všeho se můžeme dočkat na trhu s volnými agenty NHL 2024/25, kde se hokejisté a manažeři snaží najít společnou řeč a uzavřít oboustranně výhodné smlouvy. Veškeré informace o přestupech a podpisech volných agentů v NHL najdete v tomto článku, samotné dění na ledě nejlepší ligy světa můžete sledovat v online live streamech zdarma.

sipka Klikněte ZDE a sledujte NHL živě a zdarma, s bonusem za registraci

Sleduj průběh zápasu ZDE

NHL UFA, NHL RFA, NHL free agents – slovník, pojmy, vysvětlení: Kdo je volný agent?

Volný agent je každý hráč, který může podepsat smlouvu s kluby hokejové NHL. V podstatě jde o každého hokejistu, jenž aktuálně nemá platný kontrakt s jakýmkoli klubem zámořské soutěže.

Volní agenti se dělí do dvou základních kategorií. Neomezení volní agenti (unrestricted free agents, UFA) jsou na přestupovém poli velmi žádaným zbožím, nikdo totiž nevlastní jejich hráčská práva a kluby za podpis takových hokejistů nečekají penalizace. Obvykle jde o hráče starší 27 let, případně se sedmi odehranými sezonami v NHL.

Naproti tomu omezení volní agenti (restricted free agents, RFA) mohou novou smlouvu standardně podepsat jen s týmem, který vlastní jejich hráčská práva. Ostatní družstva mohou RFA předložit tzv. offer sheet. Pokud stávající tým částku dorovná, hokejista zůstává v jeho službách – v opačném případě tým obdrží kompenzaci v podobě draftových picků.

Toto jsou základní pojmy, se kterými se setkáte nejen v tomto článku o volných agentech. Díky podpisům novým smluv každoročně mění působiště desítky hokejistů,  podobně důležité jsou i přestupy a výměny v NHL ZDE.

Volní agenti v NHL: vysvětlení, slovník pojmů

  • volný agent (free agent) – hráč bez platné smlouvy v NHL
  • neomezený volný agent (UFA) – může podepsat s kterýmkoli týmem NHL
  • omezený volný agent (RFA) – jeho hráčská práva patří stávajícímu týmu
  • offer sheet – nabídka smlouvy pro RFA od jiného týmu, kterou stávající tým může dorovnat či odmítnout
  • kvalifikační nabídka (qualifying offer) – nabídka smlouvy pro RFA od stávajícího týmu, kterou si udrží hráčská práva daného volného agenta na další rok
  • arbitráž – řízení, ve kterém při neshodě mezi RFA a týmem rozhoduje o podobě kontraktu nezávislá třetí strana
  • NHL free agency – trh s volnými agenty, pro UFA se otevírá 1. července

sipka Vsaďte si na hokej ZDE, s bonusem k registraci zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

NHL free agency 2024 live tracker: NHL volní hokejisté aktuálně – nové kontrakty, trh s volnými agenty před NHL 2024/25

Zde najdete přehled těch nejdůležitějších událostí na trhu s volnými agenty před sezonou NHL 2024/25. Výpis průběžně aktualizujeme, nové kontrakty hokejisté podepisují po celé léto.

Trh s volnými agenty se v NHL otevírá 1. července 2024, kdy si mohou hráči se statusem UFA vybírat z nabídek všech týmů. Již v předcházejících týdnech ovšem docházelo k podpisům omezených agentů, naše online reportáž tedy mapuje ty nejzajímavější akvizice od začátku června.

Dění na trhu s volnými agenty se i letos přímo dotýká řady českých hokejistů či zavedených velkých hvězd. Jaké nejzajímavější podpisy proběhly v NHL?

Volní hráči NHL živě: nejnovější podpisy

  • Brett Pesce do New Jersey, za pět a půl milionu a na šest let. Velké jméno mezi zadáky mizí z trhu, Carolina tak po Skjeiovi přišla o další oporu zadních řad. Na podzim 30letý Pesce s ní spojil celou dosavadní kariéru, za Hurricanes odehrál 627 zápasů s bilancí 39+159 (1. 7. 2024).
  • Jiří Patera čtyři roky působil v organizaci Vegas, to už ale neplatí. Český gólman s osmi starty v NHL si na dvě sezony plácl s Vancouverem. Jde ovšem pouze o dvoucestný kontrakt, který v případě pobytu v nejvyšší lize odchovanci Slavie vynese $ 775 tisíc ročně (1. 7. 2024).
  • Tyler Bertuzzi a Teuvo Teravainen jdou přesně podle dřívějších spekulací do Chicaga. To oběma borcům nabídlo střednědobé kontrakty, Bertuzzi podepsal na čtyři roky za $ 5,5 milionu) a Teravainen na tři s cap hitem $ 5,4 milionu (1. 7. 2024).
  • Chandler Stephenson v Seattlu podepsal jeden z nejmasivnějších kontraktů dne, smlouva na sedm let mu ročně vynese $ 6,25 milionu. Dvojnásobný šampion Stanley Cupu s Washingtonem a Vegas v posledních třech letech v Nevadě pravidelně sbíral přes 50 bodů, maximem kanadského útočníka je bilance 16+49 z ročníku 2022/23 (1. 7. 2024).
  • Tomáš Nosek je prvním českým podepsaným volným agentem tohoto léta. Ex-centr New Jersey podepsal v aktuálně nejžhavějším působišti ligy, na Floridě si v příští sezoně díky jednoročnímu kontraktu přijde na $ 775 tisíc (1. 7. 2024).
  • Jake DeBrusk je dalším majitelem tučné smlouvy. Podepsal ji s Vancouverem, potrvá sedm let a zajišťuje mu průměrný příjem v hodnotě $ 5,5 milionu. Svou dosavadní kariéru 27letý útočník spojil s Pastrňákovým Bostonem, kde v průběhu sedmi sezon nastřádal 266 bodů (138+128) v 465 zápasech (1. 7. 2024).
  • Sean Monahan je hráčem Columbusu, žádaný centr si s Modrokabátníky plácl na pět let s cap hitem $ 5,5 milionu. Právě skončený ročník v jeho podání přinesl 59 bodů (26+33) v dresech Montrealu a Winnipegu (1. 7. 2024).
  • David Perron po dvou letech v Detroitu odchází do Ottawy, která produktivnímu křídelníkovi nabídla dvouletou smlouvu s platem čtyři miliony. Totožný kontrakt, ovšem v Edmontonu, podepsal ex-lonangeleský útočník Viktor Arvidsson (1. 7. 2024).
  • Brandon Montour je dalším členem floridských šampionů, který si našel nové působiště. Stěhovat se bude napříč USA, Seattle mu totiž předložil smlouvu na sedm let s cap hitem $ 7,14 milionu. V tomto ročníku 30letý bek zapsal bilanci 8+25, ovšem v jeho silách je i 73 bodů (16+57) z předchozí sezony (1. 7. 2024).
  • Yegor Sharangovich v dresu Calgary vloni posbíral pro něj rekordních 59 bodů (31+28), v příštích pěti letech dostane šanci svá maxima ještě vylepšit. A to za skoro dvojnásobek předchozí gáže, průměrně si totiž prijde na $ 5,75 milionu (1. 7. 2024)
  • Anthony Stolarz a Laurent Brossoit, dvě žádaná brankářská jména mizí z trhu. Stolarz, dvojka letošních šampionů z Floridy, si plácl na dva roky s Torontem za průměrných dva a půl milionu. Brossoit, jenž pro změnu křepčil s pohárem vloni v dresu Vegas, se v Chicagu sejde s Petrem Mrázkem. V příštích dvou letech bude brát 3,3 milionu ročně (1. 7. 2024).
  • Jaccob Slavin prodloužil v Carolině, což je pro management Hurricanes po ztrátě Skjeie jistě velká úleva. Slavin u Hurikánů strávil devět sezon, v té loňské zapsal 37 bodů (6+31). Nově se může těšit na gáži $ 6,46 milionu po maximální možnou dobu osmi let (1. 7. 2024).
  • Elias Lindholm a Nikita Zadorov podepsali v Bostonu. Prvně jmenovaný produktivní centr si v příštích sedmi letech přijde na $ 7,75 milionu ročně, žádaný bek Zadorov má brát pět milionů po dobu šesti let (1. 7. 2024).
  • Oliver Ekman-Larsson jde z Floridy do Toronta, které mu nabídlo 3,5 milionu po dobu čtyř let. Zkušený obránce, jenž většinu své kariéry strávil v Arizoně, nový kontrakt podepsal jako čerstvý šampion Stanley Cupu (1. 7. 2024).
  • Steven Stamkos, Jonathan Marchessault a Brady Skjei, to jsou tři obrovské úlovky pro Nashville v prvních minutách po otevření trhu. Stamkos se po 16 letech loučí s Tampou, v příštích čtyřech letech bude pobírat osm milionů. Marchessault, poslední člen původní soupisky Vegas, si vysloužil pětiletý kontrakt na 5,5 milionu. Skjei, ex-zadák Caroliny, si pak s Predátory plácl na sedm let, brát bude sedm milionů. Dnešek se do kronik nashvillského týmu zapisuje zlatým písmem (1. 7. 2024).
  • Spekulace těsně před otevřením podpisového okna nabírají na intenzitě. Podle zámořských zdrojů by měli Stamkos a Marchessault zamířit do Nashvillu, Bertuzzi a Teravainen do Chicaga a čerstvý šampion Stanley Cupu Montour by si zase měl plácnout se Seattlem. Příští hodiny překreslí mapu NHL (1. 7. 2024).
  • Sam Reinhart si také trh volných agentů nevyzkouší, na poslední chvíli se dohodl se svou domovskou Floridou. Druhý nejlepší střelec této základní části (57+37) by měl v příštích osmi letech v průměru pobírat $ 8,625 milionu ročně, smlouva vyprší, až mu bude 36 let (1. 7. 2024).
  • Jake Guentzel se skutečně stává členem Lightning, s šampiony z let 2020 a 2021 si nedlouho před otevřením trhu plácl na sedm let. Roční hodnota kontraktu činí $ 9 milionů, což pravděpodobně znamená konec kapitána Stevena Stamkose v Tampě Bay (1. 7. 2024).
  • Patrick Kane si jen pár hodin před otevřením trhu plácnul se svým posledním zaměstnavatelem z Detroitu, v příštím roce bude 35letý forvard brát $ 4 miliony. Trojnásobný šampion Stanley Cupu u Red Wings posbíral 47 bodů (20+27) v 50 zápasech (1. 7. 2024).
  • Jake Guentzel mění působiště, zatím jen formálně. Práva na jednoho z nejžádanějších volných agentů tohoto roku získala Tampa Bay, která Carolině přenechala třetí kolo draftu 2025. Najdou Blesky s autorem letošních 77 bodů společnou řeč? (30. 6. 2024)
  • Tyler Myers si letošní trh s volnými hráči nevyzkouší, jedno z nejzajímavějších jmen mezi obránci zůstává ve Vancouveru. S cenou jde ovšem zkušený 34letý zadák na polovinu, nový tříletý kontrakt má hodnotu tří milionů ročně (27. 6. 2024).
  • Matěj Blümel sice do kádru finalistů Západní konference z Dallasu v minulé sezoně nenakoukl, za svou skvělou bilanci na farmě (31+31) si ale coby RFA vysloužil nový jednoletý kontrakt. Dvoucestná smlouva má cap hit $ 775 tisíc (22. 6. 2024).
  • Alex Nedeljkovic je i nadále brankářem Pittsburghu, kde ještě před otevřením trhu podepsal dvouletou smlouvu s průměrným platem $ 2,5 milionu. To vyvolalo otazníky nad budoucností jeho kolegy Tristana Jarryho, kterému mají Tučňáci ještě čtyři roky platit přes pět milionů (21. 6. 2024).
  • Filip Hronek zůstává ve Vancouveru, český obránce se coby RFA s Canucks dohodl na maximálním osmiletém kontraktu s cap hitem $ 7,25 milionu. Produktivní bek se tak stane třetím nejlépe placeným Čechem v celé NHL (19. 6. 2024).
  • Kaapo Kakko se na rok upsal newyorským Rangers, dvojka draftu 2019 si i přes nízkou produktivitu (13+6) vysloužila kontrakt v hodnotě $ 2,4 milionu (13. 6. 2024).

sipka Může vás zajímat: Přestupy v české extralize

Sazkabet: Sledujte streamy z NHL živě a zdarma

Nejlepší volní agenti 2024 NHL: Hvězdy bez smlouvy, top hokejisté NHL na trhu s volnými hráči

Níže jsme pro vás sestavili přehled 25 největších hvězd mezi volnými agenty před sezonou NHL 2024/2025. Okamžitě tak uvidíte, zda a kde daní hokejisté podepsali nové kontrakty.

Jedná se o hráče se statusem nechráněných volných agentů (UFA), seřazeni jsou podle pozic. V přehledu tak najdete jak brankáře (G), tak obránce (D) a útočníky (F).

Trh s volnými agenty mohou vyzkoušet prvotřídní hvězdy NHL, o své budoucnosti s předstihem neměli jasno například dvojnásobný vítěz Maurice Rocket Richard Trophy Steven Stamkos, autor 57 branek ze základní části 2023/24 Sam Reinhart či držitel Hart Trophy za rok 2016 Patrick Kane, jenž úspěšně restartoval kariéru po výměně kyčle.

sipka Nejen hokej, ale i další sportovní přenosy sledujte živě a zdarma ZDE

TOP VOLNÍ AGENTI NHL 2024: NEJLEPŠÍ HOKEJISTÉ, SMLOUVY
Hráč Bývalý tým Nový tým Roky × miliony
✅Laurent Brossoit (G) Winnipeg Chicago 2 × 3,3
✅Matt Murray (G) Toronto Toronto 1 × 0,875
✅Alex Nedeljkovic (G) Pittsburgh Pittsburgh 2 × 2,5
✅Anthony Stolarz (G) Florida Toronto 2 × 2,5
❓TJ Brodie (D) Toronto
❓Alec Martinez (D) Vegas
✅Brandon Montour (D) Florida Seattle 7 × 7,14
✅Tyler Myers (D) Vancouver Vancouver 3 × 3
✅Brady Skjei (D) Carolina Nashville 7 × 7
✅Tyler Bertuzzi (F) Toronto Chicago 4 × 5,5
❓Matt Duchene (F) Dallas
✅Jake Guentzel (F) Carolina Tampa Bay 7 × 9
❓Adam Henrique (F) Edmonton
✅Patrick Kane (F) Detroit Detroit 1 × 4
✅Elias Lindholm (F) Vancouver Boston 7 × 7,75
✅Anthony Mantha (F) Vegas Calgary 1 × 3,5
✅Jonathan Marchessault (F) Vegas Nashville 5 × 5,5
❓Victor Olofsson (F) Buffalo
✅David Perron (F) St. Louis Ottawa 2 × 4
✅Sam Reinhart (F) Florida Florida 8 × 8,625
✅Steven Stamkos (F) Tampa Bay Nashville 4 × 8
❓Vladimir Tarasenko (F) Florida
✅Teuvo Teräväinen (F) Carolina Chicago 3 × 5,4
❓Tyler Toffoli (F) Winnipeg
❓Jakub Vrána (F) St. Louis

Čeští hokejisté v NHL – nové smlouvy před NHL 2024/2025: Kde podepsali Češi v NHL?

Zde si prohlédněte české volné agenty během letní přestávky před sezonou NHL 2024/2025. Kde podepsali Češi, kteří naši hokejisté naopak čekají na novou smlouvu? Vše se dozvíte v následujícím přehledném seznamu.

Polovině uvedených Čechů v NHL patřil status chráněných hráčů, tudíž by měli primárně vyjednávat se svými stávajícími týmy. Druhou půlku tvoření neomezení volní agenti, kteří mohou naslouchat nabídkám odkudkoli – klidně i mimo nejlepší hokejovou soutěž, pakliže zde o jejich služby nebude patřičný zájem.

Čeští hokejisté v NHL bez smlouvy, nové podpisy

  • Matěj Blümel (F, RFA) – podepsal v Dallasu (1 × $ 775.000)
  • Jan Jeník (F, RFA)
  • Adam Klapka (F, RFA)
  • Dominik Kubalík (F, UFA)
  • Martin Nečas (F, RFA)
  • Tomáš Nosek (F, UFA) – podepsal na Floridě (1 × $ 775.000)
  • Jiří Patera (G, UFA)
  • Adam Raška (F, RFA)
  • Aleš Stezka (G, UFA)
  • Michal Teplý (F, RFA)
  • Jakub Vrána (F, UFA)
  • Filip Zadina (F, RFA)
  • Jakub Zbořil (D, UFA)
  • Radim Zohorna (F, UFA)

sipka NHL v Česku: Přečtěte si vše o NHL v Praze

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Podpisy NHL 2024/25, prodloužení smluv, přehled volných agentů: Kdo, kde a za kolik podepsal smlouvu v NHL?

Na závěr si prohlédněte ucelený přehled všech podpisů v NHL před začátkem sezony 2024/25. Seznam obsahuje nové vstupní smlouvy, prodloužení kontraktů i úlovky na trhu s volnými agenty.

Seznam mapuje nové podpisy od června a budeme ho aktualizovat po celé léto. Finanční částka u smluv je roční cap hit, který se započítává do platového stropu. Fakticky mohou hokejisté v jednotlivých sezonách dostal zaplaceno méně i více, cap hit je ale zjednodušeně průměrnou roční výplatou po dobu trvání dané smlouvy.

Pro sezonu 2024/25 platový strop vzrostl o $ 4,5 milionu na částku $ 88 milionů dolarů na tým. Jak tento citelný růst po letech stagnace ovlivní dění na trhu s volnými agenty? Vše podstatné najdete níže – a všechny hráče v jejich nových působištích můžete sledovat živě ve sportovních live streamech ZDE. Dobře se bavte.

PODPISY V NHL 2024/25: NOVÉ SMLOUVY, VOLNÍ AGENTI
Hráč Tým Smlouva
1. července 2024
Jake Guentzel (F) Tampa Bay 7 roků × $ 9.000.000
Sam Reinhart (F) Florida 8 roků × $ 8.625.000
Steven Stamkos (F) Nashville 4 roky × $ 8.000.000
Elias Lindholm (F) Boston 7 roků × $ 7.750.000
Brandon Montour (D) Seattle 7 roků × $ 7.140.000
Brady Skjei (D) Nashville 7 roků × $ 7.000.000
Jaccob Slavin (D) Carolina 6 roků × $ 6.460.000
Chandler Stephenson (F) Seattle 7 roků × $ 6.250.000
Yegor Sharangovich (F) Calgary 5 roků × $ 5.750.000
Matt Roy (D) Washington 6 roků × $ 5.750.000
Sean Monahan (F) Columbus 5 roků × $ 5.500.000
Tyler Bertuzzi (F) Chicago 4 roky × $ 5.500.000
Jonathan Marchessault (F) Nashville 5 roků × $ 5.500.000
Jake DeBrusk (F) Vancouver 7 roků × $ 5.500.000
Teuvo Teravainen (F) Chicago 3 roky × $ 5.400.000
Nikita Zadorov (D) Boston 6 roků × $ 5.000.000
Chris Tanev (D) Toronto 6 roků × $ 4.500.000
Viktor Arvidsson (F) Edmonton 2 roky × $ 4.000.000
David Perron (F) Ottawa 2 roky × $ 4.000.000
Matt Dumba (D) Dallas 2 roky × $ 3.750.000
Joseph Woll (G) Toronto 3 roky × $ 3.660.000
Warren Foegele (F) Los Angeles 3 roky × $ 3.500.000
Oliver Ekman-Larsson (D) Toronto 4 roky × $ 3.500.000
Laurent Brossoit (G) Chicago 2 roky × $ 3.300.000
Ian Cole (D) Utah 1 rok × $ 3.100.000
Matt Grzelcyk (D) Pittsburgh 1 rok × $ 2.750.000
Michael Amadio (F) Ottawa 3 roky × $ 2.600.000
Jonathan Drouin (F) Colorado 1 rok × $ 2.500.000
Cam Talbot (G) Detroit 2 roky × $ 2.500.000
Anhtony Stolarz (G) Toronto 2 roky × $ 2.500.000
Garnet Hathaway (F) Philadelphia 2 roky × $ 2.400.000
Danton Heinen (F) Vancouver 2 roky × $ 2.250.000
Connor McMichael (F) Washington 2 roky × $ 2.100.000
Kevin Stenlund (F) Utah 2 roky × $ 2.000.000
Jake Bean (D) Calgary 2 roky × $ 1.750.000
Derek Forbort (D) Vancouver 2 roky × $ 1.500.000
Kiefer Sherwood (F) Vancouver 2 roky × $ 1.500.000
Sam Steel (F) Dallas 1 rok × $ 1.200.000
Dmitry Kulikov (D) Florida 4 roky × $ 1.115.000
Max Jones (F) Boston 1 rok × $ 1.000.000
Connor Brown (F) Edmonton 1 rok × $ 1.000.000
Erik Johnson (D) Philadelphia 1 rok × $ 1.000.000
Kasperi Kapanen (F) St. Louis 1 rok × $ 1.000.000
Matt Murray (G) Toronto 1 rok × $ 875.000
Noah Gregor (F) Ottawa 1 rok × $ 850.000
Joey Anderson (F) Chicago 1 roky × $ 800.000
Devin Cooley (G) Calgary 2 roky × $ 775.000
Tyson Jost (F) Carolina 1 rok × $ 775.000
William Lagesson (D) Detroit 1 rok × $ 775.000
James Hablin (F) Edmonton 2 roky × $ 775.000*
Noah Philp (F) Edmonton 1 rok × $ 775.000*
Tomáš Nosek (F) Florida 1 rok × $ 775.000
Mac Hollowell (D) Pittsburgh 1 rok × $ 775.000
Kevin Connauton (D) Utah 2 roky × $ 775.000*
Zach Aston-Reese (F) Vegas 1 rok × $ 775.000
Ethen Frank (F) Washington 2 roky × $ 775.000
Chase Priskie (D) Washington 1 rok × $ 775.000*
Mitchell Gibson (G) Washington 1 rok × $ 775.000*
30. června 2024
Isac Lundestrom (F) Anaheim 1 rok × $ 1.500.000
Patrick Kane (F) Detroit 1 rok × $ 4.000.000
Hunter Skinner (D) St. Louis 1 rok x $ 775.000*
Justin Bailey (F) San Jose 1 rok × $ 775.000*
Luke Kunin (F) San Jose 1 rok × $ 2.750.000
Max Domi (F) Toronto 4 roky × $ 3.750.000
Timothy Liljegren (D) Toronto 2 roky × $ 3.000.000
Sean Durzi (D) Utah 4 roky × $ 6.000.000
Jett Woo (D) Vancouver 1 rok x TBA*
29. června 2024
Juuso Valimaki (D) Utah 2 roky x TBA
28. června 2024
Kale Clague (D) Buffalo 1 rok x $ 775.000*
Alexander Petrovic (D) Dallas 2 roky x $ 775.000
Cam Dineen (D) Edmonton 1 rok x $ 775.000*
Calvin Pickard (G) Edmonton 2 roky × $ 1.000.000
Patrick Giles (F) Florida 2 roky x $ 775.000*
Alexandre Texier (F) St. Louis 2 roky x $ 2.100.000
Michael Kesselring (D) Utah 2 roky x $ 1.400.000
27. června 2024
Matthew Highmore (F) Ottawa 1 rok x $ 775.000*
Dakota Joshua (F) Vancouver 4 roky × $ 3.250.000
Tyler Myers (D) Vancouver 3 roky × $ 3.000.000
26. června 2024
Liam O'Brien (F) Utah 3 roky x $ 1.000.000
Teddy Blueger (F) Vancouver 2 roky × $ 1.800.000
25. června 2024
Casey Mittelstadt (F) Colorado 3 roky × $ 5.750.000
Wyatt Bongiovanni (F) Ottawa 1 rok × $ 775.000*
Dylan DeMelo (D) Winnipeg 4 roky × $ 4.900.000
23. června 2024
Ian Mitchell (D) Boston 1 rok × $ 775.000
22. června 2024
Alex Turcotte (F) Los Angeles 2 roky × $ 775.000
21. června 2024
Ty Smith (D) Carolina 1 rok × $ 775.000*
Yegor Chinakhov (F) Columbus 2 roky × $ 2.100.000
Jamieson Rees (F) Ottawa 1 rok × $ 775.000*
Gave Concalves (F) Tampa Bay 1 rok × $ 775.000*
20. června 2024
Cole Guttman (F) Chicago 1 rok × $ 775.000
Nikolas Mantinpalo (D) Ottawa 1 rok × $ 775.000*
Alex Nedeljkovic (G) Pittsburgh 2 roky × $ 2.500.000
Patrik Koch (D) Utah 1 rok x $ 775.000*
Linus Karlsson (F) Vancouver 1 rok × 775.000*
Cole McWard (D) Vancouver 1 rok × 775.000*
19. června 2024
Albert Johansson (D) Detroit 1 rok × $ 775.000
Kyle MacLean (F) NY Islanders 1 rok × $ 775.000
Matt Villalta (G) Utah 2 roky × $ 775.000
Mark Friedman (D) Vancouver 1 rok × $ 775.000
18. června 2024
Max Guenette (F) Ottawa 1 rok × $ 750.000
Scott Perunovich (D) St. Louis 1 rok × $ 1.115.000
Filip Hronek (D) Vancouver 8 let × $ 7.250.000
17. června 2024
Adam Ginning (D) Philadelphia 2 roky × $ 787.500
Gabriel Fortier (F) Tampa Bay 1 rok × $ 775.000
15. června 2024
Rodrigo Abols (F) Philadelphia 1 rok × $ 775.000*
14. června 2024
Jalen Chatfield (D) Carolina 3 roky × $ 3.000.000
13. června 2024
Kaapo Kakko (F) NY Rangers 1 rok × $ 2.400.000
10. června 2024
Mathias Laferriere (F) St. Louis 1 rok × $ 775.000*
6. června 2024
Akil Thomas (F) Los Angeles 2 roky × $ 775.000
Andre Lee (F) Los Angeles 1 rok × $ 775.000*
Declan Carlile (D) Tampa Bay 2 roky × $ 775.000*

*dvoucestný kontrakt, zdroj: tsn.ca

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?

Hokejista David Pastrňák oslavuje gól v NHL v dresu Bostonu - podívejte se na kanadské bodování, tabulku střelců a statistiky NHL

Kanadské bodování NHL 2023/2024: statistiky, střelci, brankáři

Podívejte se na podrobné ✔️ statistiky NHL 2023/2024. Jak vypadá kanadské bodování NHL, kdo vede 🧨 tabulku střelců, jakou formu mají...

Hokejista Connor Bedard se poprvé obléká do dresu Chicago Blackhawks poté, co byl zvolen jedničkou draftu NHL 2023

NHL draft 2024: výsledky, pravidla, Češi a historie

Nejlepší liga světa otevírá dveře novým talentům. Vstupní draft NHL 2024 hostí Las Vegas, přečtěte si vše o letošním i dřívějších...