Tipsport soutěž o lístky na NHL v Praze: Jak hrát, ceny

Česko je hokejová země, což moc dobře vědí i v zámoří. Už v říjnu v Praze dvěma západy odstartuje nová sezona NHL, díky Tipsportu můžete být u toho. Ve výjimečné sázkařské soutěži je ve hře 200 vstupenek, podepsané dresy Pastrňáka s Tatarem a také milion v Tipsport Netech. Jak si zahrát?

Tipsport hokej: Soutěž o vstupenky na NHL v Praze 2024, podepsané dresy Davida Pastrňáka a Tomáše Tatara a další ceny Foto: Tipsport

Vstupenky na NHL v Praze 2024: Soutěž Tipsportu o 200 lístků na NHL Global Series Prague

Odpočítávání do startu nové sezony National Hockey League se chýlí ke konci, čeští fanoušci ho sledují s příjemným mrazením v zádech. Již 4. a 5. října nový ročník zahájí dva zápasy v O2 Areně – u kterých díky soutěži Tipsportu o vstupenky na NHL v Praze 2024 můžete být i vy.

Na duely NHL Global Series Prague se vypraví celkem 100 výherců, každý pochopitelně s doprovodem. Kromě toho je ve hře 20 dresů podepsaných Davidem Pastrňákem nebo Tomášem Tatarem – a také jeden milion v Tipsport Netech.

Soutěžit mohou všichni klienti Tipsportu, ty nové jednička na českém sázkařském trhu uvítá bonusem 300 Kč zdarma k registraci.

sipka Soutěžte o lístky na NHL v Praze u Tipsportu ZDE, s bonusem k registraci

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Kde vyhrát vstupenky na NHL Praha 2024 v O2 Areně? Termín a princip hokejové soutěže u Tipsportu

Hokejová soutěž u Tipsportu probíhá v termínu od 26. září do 29. září 2024, tedy od čtvrtka do neděle. To jsou celkem čtyři hrací dny, během kterých ti nejaktivnější soutěžící získají až čtyři možnosti na výhru některé z cen.

Termín soutěže zhruba o týden předchází samotným zápasům NHL v Praze. Hokejisté Buffalo Sabres a New Jersey Devils se v O2 Areně utkají v pátek 4. října a v sobotu 5. října, v akci uvidíme řadu hvězd v čele s Ondřejem Palátem, Jackem Hughesem nebo kanonýrem Tagem Thompsonem.

Princip soutěže je jednoduchý, během čtyř soutěžních dnů stačí uzavřít kvalifikační sázky v hodnotě 100 Kč. To je vše, pak už jen v online rozhraní nebo mobilní aplikaci využijete svůj soutěžní pokus a zjistíte, zda jste vyhráli některou z parádních cen.

Za každý den se sázkami za alespoň 100 Kč získáte jeden pokus, celkem se tak o odměny můžete ucházet nanejvýš čtyřikrát.

Tipsport soutěž o NHL vstupenky: Tipy, rady

  • Do soutěže se přihlásíte stisknutím tlačítka Chci soutěžit na stránce soutěží ve vašem uživatelském účtu.
  • Požadovaných 100 Kč lze rozložit i mezi několik tiketů s nižším vkladem.
  • Nemusíte sázet jen na hokej, z nabídky Tipsportu si můžete vybrat libovolné příležitosti.
  • Do hry se započítávají i sázky uzavřené za Tipsport Nety.
  • Soutěžní pokus nemusíte vyčerpat hned po vsazení tiketů u Tipsportu, lze jej využít kdykoli do konce soutěže.
  • Hraje se celkem čtyři dny, za postupné sázky s vkladem 400 Kč tak můžete získat až čtyři soutěžní pokusy (4×100 Kč).
  • Novým klientům Tipsport aktuálně dává bonus 300 Kč zdarma k registraci.
  • Účet u Tipsportu si můžete založit pohodlně online ZDE.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Tipsport výhry, ceny, odměny: Vstupenky na New Jersey - Buffalo v O2 Areně, ale i podepsaný dres Pastrňáka

Oč se hraje? Kromě 100 balíčků po 2 vstupenkách na zápasy NHL v Praze (New Jersey - Buffalo) na výherce čeká i 10 podepsaných dresů Davida Pastrňáka, 10 dresů Tomáše Tatara a také dílčí výhry v Tipsport Netech v hodnotě milionu korun.

Pevně věříme, že hokejové fanoušky potěší kterákoli z těchto výher.

sipka Soutěžit o lístky na NHL v Praze a další ceny můžete ZDE

NHL v Praze: Soutěžte u Tipsportu o lístky na NHL v O2 Areně, podepsané dresy Davida Pastrňáka a další ceny Foto: Tipsport

Lístky na pražský start základní části NHL 2024/25 kvapem mizí z předprodeje, pražský sportovní svatostánek bude velmi pravděpodobně zaplněný do posledního místečka. Vstupenky jsou k dispozici v různých kategoriích, hodnota balíčků se počítá v tisících korun.

Sledovat NHL živě bude výjimečný zážitek, podepsané Pastrňákovy dresy jsou zase cenným hokejovým artefaktem. Soutěží se o bílé i černé trikoty Boston Bruins s autogramem nejproduktivnějšího týmového hráče, slovenští uživatelé Tipsportu zase mohou vyhrát některý z deseti dresů New Jersey Devils s podpisem Tatara – ten by měl NHL v Praze.

Respekt pochopitelně budí i milion v Netech. Ten je distribuován v podobě odměn od 25 Kč až po 7 500 Kč, výhercům budou bezprostředně připsány na jejich sázkařské účty. Podobné přilepšení jistě ocení nejen začínající sázkaři, ale i ti, kteří se kurzovým sázením baví pravidelně.

Podrobná pravidla soutěže i informace o doručení případných výher najdete na stránkách Tipsportu. Do soutěže o lístky na NHL se mohou zapojit i klienti Chance, stejně tak se o ceny ucházejí i uživatelé slovenského Tipsportu.

Ať už své štěstí pokusíte kdekoli, dobře se u toho bavte – přejeme vám hodně štěstí.

  1. Nejprve klikněte ZDE a registrujte se u Tipsportu s bonusem.
  2. V sekci Soutěže vyhledejte soutěž 200 lístků na NHL v Praze a klikněte na Chci soutěžit.
  3. Uzavřete sázky s vkladem alespoň 100 Kč, každý den můžete získat právě jeden pokus.
  4. Využijte svůj pokus a okamžitě zjistěte, zda jste vyhráli.
  5. Pokusy můžete využít přes web nebo v mobilní aplikaci.
  6. Dobře se bavte.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Podrobná pravidla soutěže najdete na webových stránkách Tipsportu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Pastrňák oslavuje gól

Profil hokejisty: David Pastrňák

V profilu Davida Pastrňáka se dozvíte, kolik si ročně vydělá, jaké měl statistiky v jednotlivých sezonách, nebo na které úspěchy dosáhl. 🏒

Český hokejista David Pastrňák před prvním zápasem Bostonu v NHL 2023-24

Čeští hokejisté v NHL 2024/2025: seznam, statistiky, historie

Jak si vedou Češi v NHL? Přečtěte si vše o českých hokejistech v NHL 2024/25, v jakých týmech hrají, jaké jsou jejich statistiky. Podíváme...

Brankář Sergei Bobrovsky se rozcvičuje před prvním zápasem finále Východní konference NHL - sledujte NHL živě na TV Tipsport

Sledujte NHL online: NHL live stream na TV Tipsport

Chcete sledovat NHL živě a zdarma? Není nic snazšího. Tipsport vysílá live streamy NHL online, sledovat je můžete na počítači i mobilu....