Mistři světa začnou sezonu doma, EHT 2024/25 startuje ve Varech

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Skvělá zpráva pro české fanoušky. Naše hokejová reprezentace odstartuje sezonu 2024/2025, první zápas Karjala Cupu proti Švédsku odehraje ve čtvrtek 7. listopadu v Karlových Varech. Kolik stojí lístky na tzv. break out utkání Euro Hockey Tour, kde vstupenky koupit?

EHT Karlovy VaryLístkyPředprodej

Čeští hokejisté oslavují zisk titulu mistrů světa. Příští zápas naše reprezentace odehraje 7. 11. 2024 v Karlových Varech Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Česká hokejová reprezentace začne sezonu 2024/2025 v Karlových Varech, KV Arena hostí úvodní duel Karjala Cupu

Úřadující světoví šampioni vstoupí do nové reprezentační sezony na domácí půdě. Česko odehraje úvodní zápas Karjala Cupu v Karlových Varech, kde ve čtvrtek 7. listopadu 2024 v KV Areně vyzve výběr Švédska. Po odehrání tzv. break out zápasu se náš národní tým přesune do Helsinek, kde zahajovací turnaj Euro Hockey Tour 2024/25 vyvrcholí.

sipka Získejte bonus zdarma za registraci u MerkurXtip ZDE

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Čeští hokejisté na Karjala Cupu obhajují loňské prvenství, před rokem finskou zastávkou EHT prošli bez ztráty bodu. Tyto tři zápasy představovaly premiéru Radima Rulíka na střídačce naší reprezentace, celou sezonu pak naši hokejisté završili triumfem na Mistrovství světa v hokeji 2024 v Praze a v Ostravě.

Je tak naprosto stylové, že i první utkání po vítězném finále proti Švýcarsku česká reprezentace odehraje před vlastním publikem.

Zároveň je pravděpodobné, že se v nominaci našeho týmu pro Karjala Cup objeví i několik vítězů květnového MS v hokeji. V české extralize, která si během zastávek EHT tradičně vybírá reprezentační pauzu, totiž v této sezoně působí hned 11 členů Rulíkova zlatého výběru.

Samotná KV Arena mezistátní utkání hostila už v minulosti, například v roce 2009 byla krátce po svém otevření dějištěm tehdejších Českých hokejových her. Kapacita jednoho z nejmodernějších extraligových stadionů činí 5 444 diváků – a je možné, že na zahájení nové sezony bude vyprodáno.

Česká reprezentace v Karlových Varech: informace
🕒Kdy: 7. 11. 2024 od 17:00
🌎Kde: KV Arena, Karlovy Vary
🏟️Kapacita: 5 444 diváků
🏆Turnaj: Karjala Cup 2024, EHT 2024/25
🏒Zápas: Česko vs. Švédsko
Kurzy na hokej: najdete zde
🎫Vstupenky: informace zde

Vstupenky na hokej Česko vs. Švédsko (7. 11. 2024), cena: Kolik stojí lístky na EHT v Karlových Varech?

Lístky na utkání EHT v Karlových Varech mezi Českem a Švédskem stojí od 350 Kč do 550 Kč. Ačkoli je utkání na programu až 7. 11. 2024, v online předprodeji si své vstupenky můžete koupit už teď.

Lístky jsou rozdělené do tří kategorií, k dispozici jsou vstupenky ke stání a také na krátkou a dlouhou stranu hlediště.

Pro nejaktivnější fanoušky české reprezentace je vyhrazen sektor 105, v kotli domácích jsou všechna místa ke stání.

Majitelé průkazu ZTP/P si mohou vstupenky na listopadový zápas zakoupit za zvýhodněnou cenu 200 Kč, doprovod má vstup zdarma. Vozíčkářům jsou vyhrazena místa u sektorů 105, 106, 114 a 115.

Ceník lístků na zápas EJT Česko vs. Švédsko (Karlovy Vary)

  • 1. kategorie – 550 Kč (dlouhá strana hlediště)
  • 2. kategorie – 450 Kč (krátká strana hlediště)
  • 3. kategorie – 350 Kč (stání, český kotel)
  • ZTP/P – 200 Kč + doprovod zdarma (v ceně vstupenky)
  • děti do dvou let – vstup zdarma, bez nároku na sedačku

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Hokej Česko, KV Arena – předprodej online: Kde koupit lístky na Euro Hockey Tour v ČR?

Lístky na listopadové utkání Euro Hockey Tour v ČR si můžete koupit v online předprodeji u Ticketportalu ZDE.

Předprodej vstupenek byl spuštěn v pondělí 7. října ve 12:00, tedy plný měsíc před samotným utkáním se Švédskem v KV Areně. V den zápasu bude publikum do haly vpuštěno 90 minut před začátkem utkání – úvodní buly rozhodčí vhodí v 17:00. Dá se očekávat, že i díky výhodě domácího prostředí budou čeští hokejisté favority sázkových bookmakerů.

Po konci čtvrtečního duelu se česká reprezentace přesune do Helsinek, kde se v rámci Karjala Cupu 2024 střetne s domácím Finskem (9. listopadu od 16:00) a na závěr turnaje také se Švýcarskem (10. listopadu od 12:30).

Standardně by naši reprezentanti další domácí utkání odehráli až při únorových Českých hokejových hrách, nicméně také prosincové Švýcarské hokejové hry svou break-out game umístí do naší vlasti.

Je tak jisté, že na některém z českých stadionů se úřadující světoví šampioni představí i ve čtvrtek 12. prosince 2024, kdy se utkají s Finskem. Kde to bude? Český hokej dějiště odhalí v první polovině listopadu, možná právě během zahájení letošní sezony v Karlových Varech.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

České reprezentantky zpívají hymnu po vítězném zápase o 3. místo na MS v hokeji žen 2023

Mistrovství světa v hokeji žen 2025: tabulka, program, výsledky

České hokejistky odehrají MS 2025 doma v Českých Budějovicích. Podívejte se na program a výsledky hokejového šampionátu žen.

Hokejové MS juniorů 2023 přineslo českým fanouškům spoustu radosti. Dočkáme se opět medaile?

Mistrovství světa juniorů v hokeji 2025: program, výsledky, Češi

Žádný hokejový turnaj nenabízí tak atraktivní útočnou podívanou jako MS juniorů do 20 let. Vše o šampionátu se dozvíte v našem článku.

Češi právě dávají gól finskému brankáři

Euro Hockey Tour 2024/2025: program, tabulka a výsledky

V sezoně 2024/25 se uskuteční 29. ročník EHT. 🏅 Podívejte se na program turnajů, aktuální tabulku, program zápasů ČR nebo historické...