Hokej liga mistrů dnes: Eisbären Berlín vs. Pardubice stream

Pardubice jsou v Hokejové lize mistrů zatím stoprocentní, po dvou odehraných kolech dokonce vedly ve společné tabulce všech 24 klubů. Teď na Dynamo čeká první venkovní zápas, jejich soupeřem bude Eisbären Berlín. Zápas začíná dnes v pátek 13. září 2024 od 19:30.

VÝSLEDEK: Pardubice si z Berlína vezou bod za porážku 2:3 po nájezdech. Dynamo dvakrát dotáhlo jednogólové manko, když postupně vyrovnali Kaut a v 59. minutě i Červenka. V dalším kole Pardubice v neděli hrají ve Straubingu.

Živý přenosKurzy, info
Pardubice Eisbären
Sázkařský tip

Hokejisté Pardubic děkují svým fanouškům po výhře nad Tapparou Tampere v zápase CHL Foto: ČTK / Taneček David

Hokejová liga mistrů 2024/25, 3. kolo: Kde sledovat hokej Eisbären Berlín vs. HC Dynamo Pardubice živě - online live stream zdarma?

Východočeši vlétli do nové sezony jako uragán, z úvodních dvou duelů mají skóre 12:1. Bude český velkoklub dominovat i v dnešním klání, nebo se obhájci německého titulu podaří rozjetou mašinu zastavit? Zápas sledujte v živém přenose na TV Tipsport!

sipka Zápas Eisbären vs. Pardubice sledujte živě ZDE

Ligu mistrů v hokeji sledujte živě na TV Tipsport

Kurzy na hokej Eisbären Berlín - Pardubice dnes, informace, čas (3. kolo CHL 2024/25)

Pardubice půjdou do zápasu 3. kola základní části Ligy mistrů v hokeji 24/25 z pozice favorita na vítězství. Ve prospěch českého celku hraje aktuální forma i vyšší kvalita soupisky.

Níže se pak můžete podívat na vybrané kurzy od Tipsportu, sázet můžete samozřejmě i v průběhu utkání.

Nejzajímavější kurzy na zápas Eisbären vs. Pardubice

  • 1/0/2: Eisbären 3,40 | remíza 4,29 | Pardubice 1,87
  • Vítěz do rozhodnutí: Eisbären 2,54 | Pardubice 1,43
  • 4,5 gólů v zápase: méně 2,81 | více 1,82
  • 5,5 gólů v zápase: méně 1,94 | více 1,86
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Eisbären Berlin vs. Pardubice: informace o zápase
🕒Kdy: 13. 9. 2024 od 19:30
🌎Kde: Uber Arena, Berlín
🏆Soutěž: Liga mistrů v hokeji 2024/25
🏒Fáze: 3. kolo
Kurzy Tipsportu: 3,40 – 4,29 – 1,87
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV

Pardubice jednoznačně ovládly první týden Hokejové ligy mistrů

Dynamo může být s dosavadním vývojem Ligy mistrů v hokeji naprosto spokojeno. Z úvodního dvojutkání v domácí Enteria Areně "vytřískalo" všech šest možných bodů.

V prvním duelu Východočeši bezezbytku splnili roli favorita, například u Betana byl na jejich výhru vypsaný nízký kurz s hodnotou 1,17. Maďarský Fehérvár přejeli rozdílem minimálně jedné třídy, účastníkovi rakouské nejvyšší ligy uštědřili debakl 7:0.

O dva dny později (minulou sobotu) pak přicestoval na jeden z největších českých hokejových stadionů podstatně silnější soupeř. Nicméně i finského mistra Tapparu Pardubice porazily vysoko 5:1.

Výsledky HC Dynamo Pardubice v CHL 24/25

  • 1. kolo: Pardubice vs. Fehérvár – 7:0 (5. září 2024)
  • 2. kolo: Pardubice vs. Tappara – 5:1 (7. září 2024)
  • 3. kolo: Eisbären vs. Pardubice – sledujte živě ZDE

Po prvním týdnu Champions Hockey League 24/25 si tak extraligový vicemistr drží vynikající průměr 6 vstřelených gólů na utkání. Nicméně skvěle Perníkářům funguje i obrana, vždyť za 120 minut inkasovali pouze jednu branku.

Aktuálním lídrem týmové produktivity v CHL je zkušený osmatřicetiletý forvard Roman Červenka. Reprezentační kapitán si proti Fehérváru i Tappaře připsal po dvou asistencích.

O pozici nejlepšího střelce týmu HC Dynamo Pardubice se pak dělí dva hráči. Jak kapitán Lukáš Sedlák, tak Martin Kaut mají na svém kontě již tři přesné trefy.

V prvním utkání se postavil mezi tři tyče Tomáš Vomáčka, který kryl všech 30 střel mířících na něj. Během sobotního klání proti finskému šampionovi už dostal příležitost Roman Will a rovněž on předvedl spolehlivý výkon. Pardubická jednička propustila pouze jednu z 18 ran. Uvidíme, kdo z nich bude svatyni Dynama hájit dnes.

HC Dynamo Pardubice v CHL 24/25: statistiky
Bilance: 2-0-0-0
Skóre: 12:1
Počet bodů: 6 bodů
Produktivita: Roman Červenka (0+4)
Lukáš Sedlák (3+0)
Martin Kaut (3+0)
Brankáři: Tomáš Vomáčka (1 W, 100,0 %)
Roman Will (1 W, 94,4 %)

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Německý mistr Eisbären Berlín byl v úvodním dvojzápase úspěšný jen napůl

Eisbären Berlín je dlouhodobě jedním z nejsilnějších klubů německé DEL, jejíž kvalita rok od rok roste. V minulé sezoně si klub z hlavního německého města došel už pro třetí triumf během posledních čtyř let. Díky tomu si také zajistil již sedmou účast v Champions Hockey League.

V úvodním kole Eisbären zajížděl na horkou půdu švédského Växjö. Hostující celek se sice už v 7. minutě dostal díky gólu kanadského forvarda Gabriela Fontaina do vedení 1:0, skandinávské mužstvo ale zápas otočilo a nakonec zvítězilo 3:1.

Naposledy se německý mistr utkal s šampionem polské ligy. Proti týmu Unia Oswiecim splnil roli favorita, svého soka jednoznačně přehrával. O tom svědčí i poměr střel na branku 49:17 ve prospěch Eisbären, který nakonec bral výhru 4:1.

Výsledky Eisbären Berlín v CHL 24/25

  • 1. kolo: Växjö vs. Eisbären – 3:1 (5. září 2024)
  • 2. kolo: Oswiecim vs. Eisbären – 1:4 (7. září 2024)
  • 3. kolo: Eisbären vs. Pardubice – sledujte živě ZDE

Do produktivity se zapsalo už 13 hráčů Eisbärenu, zatím však pouze Kai Wissmann a Olivier Galipeau mají na svém kontě více než jeden bod. Oba obránci zaznamenali dvě asistence.

V ofenzivních řadách slavného německého klubu pak dlouhodobě vynikají Marcel Noebels a Leo Pföderl. Oba jsou navíc členy národního mužstva našich západních sousedů, v součtu se mohou pochlubit 12 starty na MS v ledním hokeji.

Na soupisce Eisbärenu Berlín pak najdeme také Liama Kirka. Někdejší forvard Litvínova během prvních dvou klání nebodoval, v bilanci +/- ale má dva kladné zápisy.

Eisbären Berlín v CHL 24/25: statistiky
Bilance: 1-0-0-1
Skóre: 5:4
Počet bodů: 3 body
Produktivita: Kai Wissmann (0+2)
Olivier Galipeau (0+2)
5 různých hráčů (1+0)
Brankáři: Jonas Stettmer (1 W, 94,1 %)
Jake Hildebrand (1 W, 88,0 %)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Tip na výsledek Eisbären Berlín vs. HC Dynamo Pardubice online (13. 9., Liga mistrů v hokeji, 3. kolo)

Zápas 3. kola základní části Hokejové ligy mistrů 24/25 mezi Eisbärenem a Pardubicemi se uskuteční v berlínské Uber Areně, kam se na zápasy ledního hokeje vleze 14 500 diváků. Úvodní buly bude vhozeno dnes v pátek 13. 9. v 19:30.

  • Datum a čas zápasu: 13. 9. 2024 od 19:30

Německý klub sice patří k evropskému nadprůměru, nicméně Dynamo vlétlo do nového ročníku s obrovskou formou. Proto vsadíme čistou dvojku.

TIP: Výhra Pardubic sipka Vsadit u Tipsportu

TIP: výhra Pardubice

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Pastrňák v osobním souboji s Martinem Nečasem, zápas NHL mezi Bostonem a Carolinou

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy zápasů NHL, MS nebo české...

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...

Hokejisté Třince slaví postup do finále Tipsport extraligy - hokej ELH program, výsledky, zápasy, rozpis dnes

Hokej extraliga 2024/2025: zápasy, tabulka, výsledky, program

Nejvyšší hokejová soutěž v Česku, to je ✔️ Tipsport extraliga. Podívejte se na program, výsledky i ☝ aktuální tabulku ELH 2024/25.