Liga mistrů hokej live: Pardubice a Třinec dnes hrají o postup

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Sparta už má postup v kapse, poslední hrací den základní části Ligy mistrů rozhodne o tom, zda se k ní přidají i další české týmy. Pardubice a Třinec dnes čekají klíčové zápasy v souboji o play off CHL 2024/2025. Kdy naši hokejisté vyjedou na led, jaká je postupová matematika, kde důležitá utkání sledovat živě?

České týmyTřinecPardubice

Hokej, Liga mistrů 2024/25: Brankář Dynama Roman Will v utkání s Lahti, dnes Pardubice a Třinec čeká bitva o play off CHL Foto: ČTK / Vostárek Josef

Liga mistrů hokej 2024/2025: Třinec a Pardubice dnes rozhodnou o svém postupu do play off CHL

Nový formát evropského poháru přináší své ovoce, hokejové fanoušky dnes čeká zcela zásadní a akcí nabitý den. Třinec a Pardubice usilují o play off Ligy mistrů v hokeji, o jejich pokračování v prestižní soutěži rozhodnou poslední zápasy základní části CHL 2024/2025. Držte českým zástupcům palce, všechna utkání hokejové Ligy mistrů můžete sledovat živě a zdarma na TV Tipsport.

sipka Klikněte ZDE a sledujte Ligu mistrů živě, s bonusem k registraci

Sleduj průběh zápasu ZDE

Do základní části Ligy mistrů v hokeji 2024/25 se zapojilo 24 celků, do play off postupuje 16 nejúspěšnějších. Už včera mezi ně proklouzla pražská Sparta, která si účast v osmifinále zajistila výhrou 2:1 na ledě rakouského Salcburku.

Přidají se k ní i loňští extraligoví finalisté? Příští hodiny rozhodnou. Oba české týmy potřebují vyhrát, aby dali svému postupu punc jistoty. Stejně tak se ale při souhře výsledků může stát, že Sparta bude jediným českým vyslancem ve vyřazovací části.

O něco lepší výchozí pozici mají třinečtí Oceláři, jimž v průběžné tabulce CHL patří sedmá příčka. Získaných devět bodů z pěti utkání, to je průměrně 1,8 bodu za večer. Pozor však, úřadující český šampion na svém ledě přivítá Osvětim, která v CHL hraje nad očekávání dobře a stále ještě se reálně drží v postupové hře.

To pardubické Dynamo se aktuálně nachází pod čarou postupu. Z dosavadních pěti utkání Východočeši vytěžili sedm bodů (průměr 1,4), navíc je čeká výjezd na led nevyzpytatelného Sheffieldu. Britský mistr je zatím na devíti bodech a jakýkoli další bodový zisk ho posune dál.

Hokej Liga mistrů: Kdy dnes hrají české týmy?

Sledujte Ligu mistrů v hokeji na TV Tipsport - CHL online live stream živě

Liga mistrů v hokeji živě: Třinec vs. Unia Oswiecim (16. 10. 2024 od 17:00)

Tohle se scénáristům Ligy mistrů skutečně podařilo. Oceláře v posledním kole základní části čeká derby proti Osvětimi, Werk Arena je před soubojem českého a polského mistra beznadějně vyprodaná. Přesto si můžete důležitý zápas vychutnat živě, utkání Oceláři Třinec vs. Unia Oswiecim dnes od 17:00 živě vysílá TV Tipsport ZDE.

Jak už zaznělo, Třinec má postup ve svých rukou. Jakýkoli bodový zisk ho posune mezi nejlepší pohárovou šestnáctku, pro sázkové bookmakery jsou navíc domácí zcela jasnými favority na vítězství. Kurz 1,09 na výhru do rozhodnutí po přepočtu představuje 92% pravděpodobnost.

Na opačnou misku vah ovšem musíme položit šňůru tří porážek, kterou Třinec započal před týdnem prohrou 2:3 po prodloužení s Färjestadem v předposledním kole základní části CHL. V domácí soutěži pak Oceláři prohráli v Olomouci (0:2) a nakonec i v neděli doma s Karlovými Vary (2:4).

Ani úřadující polští šampioni poslední dvě kola domácí ligy nezvládli, Unia prohrála v Katowicích (1:3) i doma s Tychy (1:2). V Lize mistrů se ovšem Osvětim minulý týden blýskla vítězstvím 4:1 nad Straubingem.

Právě tento výsledek dnešní soupeře Třince drží ve hře o postup, ostatně v tuto chvíli Unii v tabulce CHL patří klíčové 16. místo. K jistotě postupu Osvětim potřebuje zvítězit, s obrovskou motivací uspět tak do derby nastoupí oba celky.

Vybrané kurzy na zápas CHL Třinec vs. Oswiecim

  • 1/0/2: Třinec 1,19 | remíza 7,99 | Oswiecim 10,70
  • Vítěz do rozhodnutí: Třinec 1,09 | Oswiecim 7,37
  • 5,5 gólu v zápase: méně 2,84 | více 1,42
  • Střelci Třince: Daňo 2,00 | Hudáček 2,20 | Addamo 2,70
  • Střelci Osvětimi: Karjalainen 4,30 | Dziubinski 4,50 | Olsson 4,50
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
LIGA MISTRŮ V HOKEJI 2024/2025: VÝSLEDKY, BODY
Třinec (9 bodů) Osvětim (8 bodů)
✅ Lausanne vs. Třinec – 1:2p ❌ Ilves vs. Osvětim – 4:3p
✅ Rouen vs. Třinec – 3:5 ❌ Osvětim vs. Eisbären – 1:4
❌ Třinec vs. Växjö – 1:3 ❌ Osvětim vs. Salzburg – 2:3p
✅ Třinec vs. Fribourg – 7:3 ✅ Klagenfurt vs. Osvětim – 4:5
❌ Färjestad vs. Třinec – 3:2p ✅ Osvětim vs. Straubing – 4:1
Dnešní zápas Třinec vs. Osvětim sledujte živě ZDE

Hokej Liga mistrů online live stream: Sheffield vs. Pardubice (16. 10. 2024 od 20:00)

Vrchol dnešního programu nejen pro české fanoušky. Pardubice čeká rozhodující duel na ledě Sheffieldu, který v této sezoně hokejové Ligy mistrů překonává očekávání. Je to ostatně britský šampion, kdo má k postupu podstatně blíže. Dokáže český favorit bodovat? Zápas Sheffield Steelers vs. HC Dynamo Pardubice dnes od 20:00 sledujte v online live streamu u Tipsportu ZDE.

Žádný jiný extraligový tým nebudí tolik rozruchu jako Pardubice. Série neuspokojivých výsledků stála místo trenéra Marka Zadinu, jenž před týdnem rezignoval na svou funkci. Přispěly k tomu i porážky v evropském poháru; po skvělém vstupu do soutěže a dvou výhrách s celkovým skóre 12:1 se Dynamo zadrhlo a postupně prohrálo v Berlíně, ve Straubingu a minulý týden – již pod vedením dočasného kouče Václava Baďoučka – také doma s Lahti.

To znamená, že Pardubice dnes bezpodmínečně potřebují zvítězit. Porážka v základní hrací době znamená konec postupových nadějí, ani jeden bod by zřejmě nestačil. Až dvoubodová výhra posune Východočechy do vyřazovacích bojů, které jsou pro papírově nejsilnější český tým jednoznačným cílem.

Červenkovu partu ale čeká těžká výzva, Sheffield v Lize mistrů obírá o body jednoho favorita za druhým. Ještě v září úřadující šampion ostrovní EIHL za dva body porazil Växjö a za tři pak Spartu i Skellefteu – ve všech případech měli podle předzápasových kurzů uspět soupeři. Dobrou formu anglický tým stvrdil i v minulém kole, kdy si z Curychu odvezl bod za prohru 1:2 po nájezdech.

Vybrané kurzy na zápas CHL Sheffield vs. Pardubice

  • 1/0/2: Sheffield 3,72 | remíza 4,74 | Pardubice 1,72
  • Vítěz do rozhodnutí: Sheffield 2,81 | Pardubice 1,43
  • 5,5 gólu v zápase: méně 2,01 | více 1,80
  • Střelci Sheffieldu: Leavens 3,50 | Balmas 3,60 | Ciampini 4,00
  • Střelci Pardubic: Kaut 2,15 | Smejkal 2,60 | Červenka 3,10
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Spousta nečekaných hokejových výsledků? Dnes bychom se klidně mohli dočkat dalšího, vždyť Sheffield je v CHL na svém kluzišti zatím 100% a v průběžné tabulce drží osmou příčku – zisk alespoň jednoho bodu ho posune do play off.

Myslíme si, že angličtí Oceláři mohou s Dynamem držet krok. Přispět by k tomu měl i pátý nejlepší střelec Ligy mistrů Daniel Leavens.

Kanadský forvard zatím skóroval čtyřikrát, mimo jiné se prosadil i proti Spartě. Kurz na jeho další střelecký úspěch nám přijde velmi zajímavý, byť 31letého útočníka i jeho sheffieldské spoluhráče nečeká nic snadného; dnes se poprvé od sedmého extraligového finále budeme moci přesvědčit, jak to vypadá, když Pardubice hrají o vše. Přejeme vám příjemnou zábavu, u sázek i sledování live streamu.

TIP: Daniel Leavens dá gól sipka Sledovat živě u Tipsportu

Tip na hokej: Sheffield - Pardubice, Liga mistrů v hokeji 2024/25 dnes živě (16. 10. 2024)

LIGA MISTRŮ V HOKEJI 2024/2025: VÝSLEDKY, BODY
Sheffield (9 bodů) Pardubice (7 bodů)
❌ Fribourg vs. Sheffield – 4:3 ✅ Pardubice vs. Fehervar – 7:0
✅ Växjö vs. Sheffield – 2:3p ✅ Pardubice vs. Tappara – 5:1
✅ Sheffield vs. Sparta – 5:1 ❌ Eisbären vs. Pardubice – 3:2n
✅ Sheffield vs. Skelleftea – 3:2 ❌ Straubing vs. Pardubice – 3:2
❌ Curych vs. Sheffield – 2:1n ❌ Pardubice vs. Pelicans – 2:3
Dnešní zápas Sheffield vs. Pardubice sledujte živě ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejisté Třince slaví postup do finále Tipsport extraligy - hokej ELH program, výsledky, zápasy, rozpis dnes

Hokej extraliga 2024/2025: zápasy, tabulka, výsledky, program

Nejvyšší hokejová soutěž v Česku, to je ✔️ Tipsport extraliga. Podívejte se na program, výsledky i ☝ aktuální tabulku ELH 2024/25.

Sledujte Davida Pastrňáka a další hvězdy NHL živě na TV Tipsport.

Sezóna NHL 2024/25: zápasy, výsledky, tabulky, livestream

108. ročník NHL znamená pro fanoušky hokeje záruku skvělé podívané. Vše o základní části sezóny 2024/2025 se dozvíte v našem článku.

David Pastrňák v osobním souboji s Martinem Nečasem, zápas NHL mezi Bostonem a Carolinou

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy hokejových zápasů.