Maxa liga hokej dnes: Vsetín vs. Poruba livestream 1. liga

Šlágrem 3. kola základní části Maxa ligy 2024/25 bude bezesporu souboj mezi Vsetínem a Porubou. Valaši letos obhajují titul, Severomoravané zase loni ovládli dlouhodobou soutěž. Zápas začíná dnes v sobotu 21. září 2024 od 17:00.

Živý přenosInformace, kurzy
Vsetín Poruba – H2HTip

Hokejisté týmu VHK ROBE Vsetín Ondřej Machala se Štěpánem Bláhou se radují po vstřelení branky Foto: ČTK / Šálek Václav

Maxa liga 24/25 dnes živě: Kde sledovat hokej Vsetín - Poruba v online livestreamu zdarma?

Pouze proti jedinému týmu Vsacani v minulé sezoně nedokázali zvítězit. A byla to právě Poruba. Podaří se jim na neoblíbeného soupeře vyzrát, nebo Porubané budou na Lapači loupit? Atraktivní prvoligové utkání Vsetína s Porubou sledujte v přímém přenose na TV Tipsport!

sipka Zápas Vsetín vs. Poruba sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Maxa ligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej VHK Vsetín vs. HC Poruba, informace o utkání (3. kolo Maxa ligy 2024/25, 22. 9. 2024, Na Lapači)

Průběžná tabulka Maxa ligy je hodně ovlivněna úvodním kolem, během nějž byly odloženy tři zápasy. Osmička mužstev tak má za sebou již dva duely, zbylých šest celků zatím jen jeden.

Hostů z Poruby se odložení utkání kvůli povodním netýkalo, přičemž v obou kláních zvítězili. Jednou ale až v prodloužení, a tak jim momentálně se ziskem 5 bodů patří 2. příčka.

To Vsetín odehrál svůj první ostrý zápas až tento týden ve středu. A z premiérového vystoupení v sezoně 2024/25 vydoloval všechny tři body. V tabulce se pak nachází na 6. místě.

Jakožto favorité budou do dnešního klání vstupovat domácí Valaši, tedy alespoň dle sázkových bookmakerů. Například v době tvorby předuzápasového preview byl na Vsetín u Tipsportu vypsán kurz 2,11, to kurz na hostující Porubu dosahoval hodnoty 2,79. Tato čísla se však mohou ještě měnit.

Nejzajímavější Tipsport kurzy na zápas Vsetín vs. Poruba:

  • 1/0/02: Vsetín 2,11 | Remíza 4,10 | Poruba 2,79
  • Vítěz do rozhodnutí: Vsetín 1,64 | Poruba 2,11
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,62 | více 2,16
  • Kdo dá 1. gól: Vsetín 1,78 | nikdo 52,00 | Poruba 1,96
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Vsetín vs. Poruba: informace o zápase
🕒Kdy: 21. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: ZS Na Lapači, Vsetín
🏆Soutěž: Maxa liga 2024/25, 3. kolo
Kurzy Tipsportu: 2,11 – 4,10 – 2,79
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV

Výborný Klhůfek dotáhl Vsetín k prvnímu vítězství

Svěřenci Jiřího Weintritta vlétli do první třetiny středečního zápasu proti Pardubicím B jako uragán. Po 20 odehraných minutách svítilo na tabuli chrudimského zimáku skóre 0:3.

Jako první se mezi střelce zapsal Vít Jonák, který otevřel gólový účet už v čase 06:10. Na konci úvodního dějství pak na něj navázali Pavel Klhůfek a nově příchozí obránce Matěj Stříteský.

Během druhé dvacetiminutovky se Vsetín dostal už do čtyřbrankového trháku, když se podruhé v zápase prosadil Klhůfek. Tou dobou ještě nebyla odehrána ani polovina zápasu a pardubická rezerva tak měla zaděláno na pořádný debakl.

Nicméně domácí se dokázali vzchopit a z jasné vsetínské záležitosti nakonec udělali pořádné drama.

Ještě do konce druhé třetiny snížil na 1:4 Kaplan a poté v polovině závěrečného dějství se Východočeši dokonce dostali na dostřel jediného zásahu. Dvojnásobné oslabení hostí totiž potrestali Žálčík i Pochobradský.

Na více se ale pardubické "béčko" již nevzmohlo a Vsetín si tak nakonec ze Zimního stadionu v Chrudimi odvezl všechny tři body

Pardubice B vs. Vsetín – 3:4 (1:1, 1:0, 2:1)

  • Góly: 36:29 Kaplan (PPG, Fiala), 48:15 Žálčík (PPG, Kaut), 49:44 Pochobradský (PPG, Švec, Chabada) – 06:10 Jonák (Rob, Klhůfek), 17:50 Klhůfek (Rob, Teper), 19:29 Stříteský (PPG, Klhůfek), 26:25 Klhůfek (Stříteský, Rob)
  • Střely: 26 – 32
  • Vyloučení: 9 – 10
  • Vhazování: 32 – 32

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Dnes budou muset Valaši podat mnohem koncentrovanější výkon. Takové polevení v soustředění jako ve středečním klání by se proti silné Porubě nemuselo vyplatit.

Obhájce prvoligového zlata zároveň potřebuje zlepšit hru v oslabení. Naposledy totiž inkasovali všechny tři góly právě při této stěžejní situaci, přičemž ubránili se pouze dvakrát. To vychází na hodně bídnou úspěšnost 40,00 %.

Největší kredit za vítězství na východočeské půdě jde za Pavlem Klhůfkem, který byl u všech čtyř vsetínských branek. 32letý forvard se totiž blýskl bilancí 2+2 a do statistiky +/- si připsal 3 kladné body.

Mezi třemi tyčemi se pak představil Santeri Lipiäinen, který čapal s úspěšností 88,46 % (23/26). Bude maskovaný muž finské národnosti chytat i tentokrát, nebo se v brankovšti objeví gólman s extraligovými zkušenostmi Jan Lukáš?

sipka Vše o klubu VHK ROBE Vsetín najdete v článku ZDE

Vsetín - sestava v minulém utkání (4:3 vs. PAR B)
Brankáři: Lipiäinen (Lukáš)
Obránci: Stříteský, Zahradníček, Teper, Staněk, Smetana (A), Jenáček, Ondračka
Útočníci: Rob (A), Klhůfek, Jonák - Hrňa (C), Prokeš, Jandus - Brož, Matějček, Šmerha - Hořanský, Dědek, Bláha
Dnešní zápas Vsetína sledujte živě ZDE

Přidá dnes Poruba třetí vítězství?

Porubané mohou být se vstupem do nové sezony spokojeni. Nejprve minulý týden doma zdolali Chomutov, tři dny nazpět ve středu pak uspěli také v Kolíně.

Nicméně jeden z outsiderů soutěže proti velikánovi kousal. Ostatně byli to právě domácí Kozlové, kteří se zkraje druhé třetiny prosadli jako první. Nicméně na gól Robina Všetečky dokázala Poruba rychle odpovědět, už o tři minuty později totiž skóroval Tomáš Šoustal.

Jen pár vteřin po srovnávací trefě se mohlo mužstvo z Ostravy dostat do vedení, nicméně forvard Vít Christov trestné střílení neproměnil. Smírný stav tak nakonec vydržel po celý zbytek druhé dvacetiminutovky.

Avšak hned na začátku třetí třetiny šel Kolín kvůli faulu do čtyř a toho také Porubané využil. Pro Šoustala se jednalo o již druhý zásah v utkání, který se později navíc ukázal také jako vítězný.

V samém závěru Středočeši ještě zkusili power play, Poruba se ale ubránila. Naopak pojišťovací gól do prázdné klece vsítil Ondrej Šedivý, který tak stanovil konečné skóre zápasu na 3:1 z pohledu hostí.

Kolín vs. Poruba – 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

  • Góly: 21:49 Všetečka (Ouřada, Kloz) – 24:51 Šoustal (Razgals, Klímek), 42:30 Šoustal (PPG, Roman, Kotala), 59:12 Šedivý (ENG, Kotala, Doudera)
  • Střely: 25 – 28
  • Vyloučení: 4 – 3
  • Vhazování: 33 – 26

Sleduj průběh zápasu ZDE

Aktuálně nejproduktivnějším hráčem ostravského celku je křídelník Jakub Kotala. Někdejší hráč extraligových Vítkovic má na svém kontě čtyři asistence. To nejlepší skóreři jsou rovnou dva. Po dvou vstřelených brankách zaznamenali Ondřej Roman i Tomáš Šoustal.

V obou úvodních zápasech nové sezony chytal Daniel Dolejš, který celkově za svá záda zatím propustil dva puky. Jeho úspěšnost zákroků pak činí 94,29 %. Postaví se mezi tři tyče i dnes?

Porubanům pak skvěle fungují oslabení, zatím přežili všech sedm takových situací. Z osmi přesilovek pak využili dvě.

sipka Vše o klubu HC RT TORAX Poruba 2011 najdete v článku ZDE

Poruba - sestava v minulém utkání (3:1 vs. KLN)
Brankáři: Dolejš (Bláha)
Obránci: Nillson, Doudera, Sedlák, Westlund, Bartko, Ježek, Gutwald
Útočníci: Kotala, Roman (A), Mrázek - Razgals, Šoustal, Herrman - Šedivý, Střondala, Christov - Berisha, Vachovec (A), Krenželok (C)
Dnešní zápas Poruby sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek Vsetín vs. Poruba online (21. 9. 2024, Maxa liga živě, 3. kolo základní části)

Zápas mezi Vsetínem a Porubou začíná dnes v sobotu 21. září 2024 od 17:00. Dějištěm bude legendární stadion Na Lapači, kde jistě bude skvělá atmosféra.

  • Datum a čas zápasu: 21. 9. 2024 od 17:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

To by mohlo nahrávat ofenzivní hře, takže bychom dnes mohli vidět hodně branek. Proto si myslíme, že v zápase padne dohromady alespoň šest branek.

TIP: Více než 5,5 gólu do rozhodnutí sipka Vsadit u Tipsportu

TIP: více než 5,5 gólu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vstřelená branka od Erika Hrni v prvoligovém zápase Vsetín vs. Zlín

Statistiky 1. Maxa liga: bodování, góly, střelci, asistence

Kdo kraluje individuálním statistikám v Maxa lize a kteří prvoligoví gólmani nejvíce vynikají v aktuální sezoně? To najdete v našem článku.

Gólová momentka ze zápasu Jihlava vs. Poruba, čtvrtfinále 1. hokejové ligy 2024

Power Rankings Maxa ligy na startu sezony 2024/25

Jak vypadá rozložení sil prvoligových klubů? Podívejte se na Power Rankings Maxa ligy na startu ročníku 2024/25 podle naší redakce.

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.