Pardubice B vs. Vsetín dnes živě: Maxa liga online stream

Pardubické "béčko" má úvodní klání nové sezony již za sebou. Zápas Vsetína proti Frýdku-Místku byl ale kvůli povodním pro jistotu odložen a Valaši tak vyrazí do ostrého boje až dnes. Atraktivní utkání 2. kola základní části Maxa ligy začíná ve středu 18. září 2024 od 18:00.

VÝSLEDEK: Pardubice B vs. Vsetín – 3:4. Valaši si do půlky utkání vytvořili čtyřbrankový náskok, postupně skórovali Jonák, Klhůfek, Stříteský a opět Klhůfek. Domácí však nesložili zbraně a do 50. minuty se zásluhou Kaplana, Žálčíka a Pochobradského dočkali snížení na rozdíl jediné branky. Skóre už se ale neměnilo, úřadující mistři tak v úvodu sezony berou všechny tři body. Další zápasy Maxa ligy sledujte živě ZDE.

Živý přenosKurzy, info
Pardubice B Vsetín
Sázkařský tip

Trénink VHK ROBE Vsetín, v popředí brankář Jan Lukáš Foto: JAN SALAČ / MFDNES + LN / Profimedia

1. Maxa hokejová liga 2024/25, 2. kolo základní části: Dnešní zápas HC Dynamo Pardubice B vs. VHK ROBE Vsetín v online live streamu, živý přenos

V minulé sezoně záložní tým Dynama v obou domácích duelech obhájce prvoligového titulu porazil. Podaří se Východočechům překvapit i tentokrát, nebo se Vsacanům do třetice všeho dobrého a zlého podaří chrudimský zimák už dobýt? Živý přenos můžete sledovat na TV Tipsport.

sipka Zápas 2. kola Maxa ligy Pardubice B vs. Vsetín sledujte živě ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Kurzy na hokej Pardubice B - Vsetín dnes, informace o zápase, termín (Maxa liga, 2024/25)

Zatímco Vsetín opět platí za jednoho z nejsilnějších týmů Maxa ligy, Pardubice B se zřejmě znovu budou pohybovat v dolních patrech tabulky. Přestože tedy Valaši hrají venku, do dnešního mače vstupují jako favorité.

O tom se můžete přesvědčit i v níže přiložené základní kurzové nabídce od Tipsportu pro tohle utkání.

Nejzajímavější kurzy zápas Pardubice B vs. Vsetín

  • 1/0/2: Pardubice B 3,45 | remíza 4,32 | Vsetín 1,80
  • Vítěz do rozhodnutí: Pardubice B 2,54 | Vsetín 1,45
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,64 | více 1,42
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,84 | více 1,86
  • Kompletní nabídku a live sázky najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Pardubice B vs. Vsetín, Maxa liga
🕒Kdy: 18. 9. 2024 od 17:30
🌎Kde: ZS Chrudim
🏆Soutěž: Maxa liga 24/25, 2. kolo
Kurzy Tipsportu: 3,45 – 4,32 – 1,80
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV

Pardubice B si domů z Vysočiny přivezly alespoň jeden bod

Loňský ročník pardubického B-týmu se stejně jako před dvěma lety nesl v duchu boje o udržení prvoligové příslušnosti. Nicméně konečné 13. místo ze sezony 22/23 pardubičtí hokejisté nakonec výrazně vylepšili a dokonce postoupili do předkola. Tam však vypadli s Přerovem.

Přes léto pak celek hrající na Zimním stadionu v Chrudimi získal velice zajímavou akvizici. Z "áčka" se totiž o patro níže přesunul velezkušený obránce Jan Kolář, který se může pochlubit čtyřmi starty na světovém šampionátu v ledním hokeji.

Zajímavými posilami pak mohou být také účastník minulého MS juniorů U20 Jakub Vondraš nastupující na postu gólmana či útočník František Formánek. Oba přicházejí z kanadských juniorských lig.

S několika hráči se klub také rozloučil. Nicméně až na Ondřeje Rohlíka, který stejně pendloval mezi extraligou a druhou nejvyšší soutěží, se nejednalo o žádné výrazné postavy mužstva. Přehled všech změn v hráčském kádru Pardubic B pak najdete níže.

Změny v sestavě HC Dynamo Pardubice B (léto 2024)

  • Příchody: Jakub Vondraš (G), Jan Kolář (D), Adam Nedelka (D), František Formánek (F)
  • Odchody: Jan Zdráhal (D), Vít Kaštánek (D), Tomáš Zeman (F), Pavol Štetka (F), Ondřej Rohlík (F)

Příprava B-týmu Dynama na sezonu 24/25 čítala dohromady sedm přátelských utkání. A bilance tří vítězství, jedné porážky po samostatných nájezdech a tří regulérních proher rozhodně není špatná. Notnou dávku optimismu musely dodat zejména venkovní výhry s Jihlavou i pražskou Slavii.

V úvodní kole nového ročníku pak svěřenci trenéra Tomáše Jirků zajížděli na stadion do Moravských Budějovic, který momentálně slouží jako azyl Třebíče.

Východočeši dokonce Horáckou Slavii přestříleli poměrem 30:23, to však k úspěchu nevedlo. Z Vysočiny si však alespoň odvezli jeden bod za prohru 1:2 po penaltovém rozstřelu, když jako jediný se trefil domácí Vítězslav Brož.

První branku pardubického "béčka" v novém ročníku 24/25 měl na svědomí zkušený Daniel Rákos, který v 54. minutě srovnal na 1:1. Primární asistenci u jeho zásahu si připsal již probíraný bek Jan Kolář.

Velice spolehlivým výkonem se pak prezentoval také nováček v brankovišti Jakub Vondraš. Někdejší gólman Sudbury Wolves z OHL během hry nestačil na pouze jednu ze 23 třebíčských střel směřujících na něj. Postaví se mezi tři tyče i tentokrát?

HC Dynamo Pardubice B – posledních 8 zápasů

  • Pardubice B vs. Pardubice – 3:5 (8. srpna, příprava)
  • Pardubice B vs. Dubnica (SVK) – 10:1 (14. srpna, příprava)
  • Jihlava vs. Pardubice B – 2:3 (15. srpna, příprava)
  • Třebíč vs. Pardubice B – 3:2 sn. (20. srpna, příprava)
  • Slavia Praha vs. Pardubice B – 2:4 (4. září, příprava)
  • Kolín vs. Pardubice B – 4:1 (5. září, příprava)
  • Vrchlabí vs. Pardubice B – 3:2 (10. září, příprava)
  • Třebíč vs. Pardubice B – 2:1 sn. (14. září, 1. kolo ML)
Sestava Pardubic B v minulém zápase (1:2 sn. vs. Třebíč)
Brankáři Vondraš (Kadlc)
Obránci Chabada, Kolář – Nedbal, Švec – Nedelka, Voženílek – Kubíček
✅ Útočníci Žalčík, Rákos, Pochobradský – Formánek, Kaut, Lichtag – Kalužík, Fiala, Rouha – Helikar, Gromadzki, Pavlata

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Vsetín vyráží vstříc obhajobě titulu

V minulé sezoně Valaši vystoupali až na samý vrchol druhé nejvyšší soutěže. Třetí účast ve finále play off za sebou přetavili v historický druhý prvoligový titul. Perličkou je, že obě zlata dělí přesně 30 let.

Zatímco ale v roce 1994 baráž o extraligu opanovali, tento rok v dubnu byli smeteni Kladnem. V sérii hrané na čtyři vítězná utkání nezískali ani jeden bod a mezi českou hokejovou smetánku se neprobojovali.

Další pokus o postup do ELH tak přichází na řadu letos. Na rovinu je třeba říct, že kvůli současném systému baráže jsou šance na proniknutí mezi 14 elitních klubů opět mizivé. Nicméně letošní kádr VHK ROBE Vsetín vypadá oproti tomu loňskému ještě silnější. Uvidíme, na jaký konečný výsledek to bude stačit.

Na soupisce i nadále zůstávají ofenzivní tahouni Luboš Rob ml., Vít Jonák, Pavel Klhůfek, Erik Hrňa či Ondřej Machala. Právě tito plejeři by se měli o body starat i letos.

Naopak odešli oba lotyšští forvardi Daniels Berzinš s Patriksem Zabusovsem, extraligou ostřílený Miroslav Holec či produktivní křídelník Jan Kern. Zdá se však, že mezery po nich se podařilo dostatečně zacelit.

Vedení klubu i fanoušci si hodně slibují od Radka Prokeše, který během předešlého ročníku slovenské Tipos extraligy nasbíral v dresu Nových Zámků 32 bodů (10+22). Dost pozornosti bude upřeno také na Tomáše Šmerhu, jenž se může pochlubit více než 100 extraligových startů. Ze Slavie Praha pak ještě přišel Jaroslav Brož.

Stejně jako loni se bude vsetínská defenziva opírat o Jakuba Tepera, Robina Staňka či Ondřeje Smetanu. Nicméně role nejvýše postaveného muže v obranných řadách připadne na Matěje Stříteského. Odchovanec VHK se vrací na Lapač po dlouhých 17 letech a jakožto hráč s více než 750 zápasy v extralize by měl být jedním z lídrů ambiciózního týmu.

Prakticky kompletně se pak obměnilo brankoviště, zůstal pouze dvacetiletý talent Adam Pavlíček, ten však bude plnit pozici trojky. Odešli Maxim Zhukov i Patrik Romančík, na jejich místa pak přišli Jan Lukáš a Fin Santeri Lipiäinen. Jedničkou bude zřejmě Lukáš, který naposledy chytal za Mountfield HK.

Změny v sestavě VHK Robe Vsetín (léto 2024)

  • Příchody: Santeri Lipiäinen (G), Jan Lukáš (G), Matěj Stříteský (D), Adam Srdínko (D), Jan Zahradníček (D), Jaroslav Brož (F), Radek Prokeš (F), Tomáš Šmerha (F), Erik Pospíšil (F)
  • Odchody: Maxim Zhukov (G), Patrik Romančík (G), Markus Kojo (D), Mads Larsen (D), Jan Kern (F), Miroslav Holec (F), Daniels Berzinš (F), Patriks Zabusovs (F), Matouš Kratochvil (F)

sipka TOP 10 přestupů v Maxa lize během léta 2024

V rámci přípravy na novou sezonu pak Vsacané odehráli sedm přátelských klání. Bilance dvou výher a pěti porážek sice moc dobře nevypadá, nicméně trenéři Weintritt s Robem st. především zkoušeli vhodné složení jednotlivých řad a testovali hráče, kteří jsou na hranici prvního týmu a farmou v druholigovém Valašském Meziříčí.

A když Vsetín týden nazpět proti Kometě nastoupil v plné sestavě, silný extraligový mančaft porazil výsledkem 4:2. Ještě v tomto týdnu však přišla také vysoká prohra 1:5 od Vítkovic.

VHK ROBE Vsetín v přípravě na sezonu 2024/25

  • Vsetín vs. Zvolen (SVK) – 3:5 (13. srpna)
  • Vsetín vs. Tychy (POL) – 4:3 sn. (15. srpna)
  • Banská Bystrica (SVK) vs. Vsetín – 3:0 (20. srpna)
  • Vsetín vs. Nové Zámky (SVK) – 3:4 (22. srpna)
  • Nitra (SVK) vs. Vsetín – 5:2 (27. srpna)
  • Vsetín vs. Kometa Brno – 4:2 (3. září)
  • Vsetín vs. Vítkovice – 1:5 (10. září)
Sestava Vsetína v minulém zápase (1:5 vs. Vítkovice)
Brankáři Lukáš (Lipiäinen)
Obránci Stříteský, Ondračka – Teper, Staněk – Smetana, Jenáček – Srdínko
✅ Útočníci Rob, Klhůfek, Jonák – Hrňa, Prokeš, Šmerha – Brož, Matějček, Machala – Hořanský, Bláha, Jandus

Sleduj hokejovou Maxa ligu na Tipsport TV

Tip na výsledek: dnešní zápas HC Dynamo Pardubice B vs. VHK ROBE Vsetín online, Maxa 1. hokejová liga

Zápas 2. kola dlouhodobé soutěže 1. hokejové ligy mezi Pardubicemi B a Vsetínem se uskuteční na malém Zimním stadionu v Chrudimi, kde záložní celek Dynama sídlí. Začínat se bude dnes ve středu 18. září 2024 od 18:00.

  • Datum a čas zápasu: termín 18. 9. od 18:00

Na výhru favorizovaného Vsetína v základní hrací době je relativně slušný kurz. Přesto jsme se v kurzové nabídce Tipsportu rozhlédli po dalších sázkových příležitostech.

Nejvíce se nám zalíbil kurz dosahující téměř hodnoty 4 na to, že Valaši v zápase nastřílejí alespoň pět branek. Útočné řady Vsetína splňují extraligové parametry, to se ostatně potvrdilo i v přípravném klání proti brněnské Kometě. Proti slabšímu B-týmu Pardubic by si Rob a spol. dnes mohli s chutí zastřílet.

TIP: Vsetín +4,5 gólů sipka sledovat živě u Tipsportu

TIP: Vsetín dá alespoň 5 gólů

Kde sledovat hokej Pardubice B vs. Vsetín v Maxa lize živě? Online live stream, přímý přenos

Dnešní atraktivní duel mezi obhájcem prvoligového zlata Vsetínem a farmou Dynama si můžete vychutnat v live streamu na TV Tipsport. Přes internetovou televizi největší české sázkové kanceláře navíc můžete sledovat živě celé 2. kolo Maxa ligy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gólová momentka ze zápasu Jihlava vs. Poruba, čtvrtfinále 1. hokejové ligy 2024

Power Rankings Maxa ligy na startu sezony 2024/25

Jak vypadá rozložení sil prvoligových klubů? Podívejte se na Power Rankings Maxa ligy na startu ročníku 2024/25 podle naší redakce.

Sledujte Maxa ligu živě na TV Tipsport!

Maxa liga živě: Kde a jak sledovat přímé přenosy z 1. ligy?

Online streamy z Maxa ligy ▶️ V tomto článku se dozvíte, kde a za jakých podmínek se dají sledovat zápasy druhé nejvyšší soutěže živě.

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?