Extraliga dnes živě: Pardubice - Sparta Praha livestream

Dnešní program hokejové extraligy nabídne opravdovou lahůdku. Pardubice přivítají ve své Enteria Areně pražskou Spartu. Souboj mezi aktuálním majitelem Pouzarova poháru a druhým nejlepším klubem základní části v loňské sezoně začíná dnes v neděli 29. září od 18:00.

VÝSLEDEK: Pardubice vs. Sparta Praha – 0:4

Živý přenosInformace, kurzy
Pardubice SpartaTip

Zápas Tipsport ELH, Pardubice vs. Sparta Praha Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej HC Dynamo Pardubice vs. HC Sparta Praha v online live streamu zdarma?

Nedá se říct, že by to byl vyložený propadák. Oba týmy si ale vstup do nové sezony zřejmě představovaly trochu jinak. Sparťani už dvakrát prohráli, Dynamo zase obdrželo debakl v Českých Budějovicích. Vzájemný duel dvou předních českých klubů můžete sledovat online v přímém přenose na TV Tipsport.

sipka Zápas Pardubice vs. Sparta sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Pardubice vs. Sparta (29. 9.), 6. kolo ELH 2024/25

Při pohledu do tabulky Tipsport ELH zjistíme, že Pardubicím aktuálně patří 2. příčka za suverénním Litvínovem. To Sparta se nachází na 4. místě, mezi ní a Dynamem je vtěsnána Mladá Boleslav.

  • 2. Pardubice – 12 bodů (4-0-0-1, skóre 19:14)
  • 4. Sparta Praha – 9 bodů (3-0-0-2, skóre 15:6)

Díky lepšímu postavení v tabulce i výhodě domácího prostředí jsou větším favoritem Pardubice.

Níže pak najdete vybranou kurzovou nabídku od sázkové kanceláře Tipsport, která je už několik let titulárním partnerem nejvyšší české hokejové soutěže.

Nejzajímavější kurzy na zápas Pardubice - Sparta:

  • 1/0/2: Pardubice 1,81 | Remíza 4,34 | Sparta 3,60
  • Vítěz do rozhodnutí: Pardubice 1,47 | Sparta 2,69
  • 4,5 gólu v zápase: méně 2,71 | více 1,46
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,88 | více 1,92
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE
Hokej Pardubice - Sparta: informace o zápase
🕒Kdy: 29. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: Enteria Arena, Pardubice
🏆Soutěž: ELH 2024/2025, 6. kolo
Kurzy Tipsportu: 1,81 – 4,34 – 3,60
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, ČT sport

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Pardubice v předešlém kole otočily zápas s Vítkovicemi

Během úvodních 5 kol tohoto ročníku Východočeši zaznamenali čtyři plnotučné výhry a jednu prohru. Dohromady tak získali 12 bodů.

V tuto chvíli platí Dynamo společně s Litvínovem za dvě nejofenzivnější mužstva celé soutěže, přičemž oba mančafty vsítily již 19 branek. Pokud nejbohatší český klub zvítězil, pokaždé skóroval alespoň čtyřikrát.

Dále pak Pardubice vynikají při vhazování. Po pěti zápasech mají nadstandardní úspěšnost čítající 61,45 %, v útočném pásmu dokonce 69,53 %.

Svěřenci kouče Marka Zadiny naopak potřebují zapracovat na hře v početní nevýhodě. Celkově se dostali již do 21 oslabení, v nichž celkově obdrželi šest gólů (71,43 %). Jenom v posledním zápase proti Vítkovicím při této stěžejní situaci inkasovali dvakrát.

To je ale nakonec mrzet nemuselo, neboť v závěrečné třetině předvedli znamenitý comeback. V rozmezí necelých šesti minut otočili stav utkání z 1:3 na 4:3 a z Ostravy si tak odvezli všechny tři body.

Velkou zásluhu na pátečním vítězství měl Lukáš Radil, který nejprve v 16. minutě otevřel gólový účet duelu a poté v čase 49:24 svou druhou trefou nastartoval obrat.

Jednou skóroval také Martin Kaut, ten o tři minuty později po Radilově zásahu srovnal skóre na 3:3. Pro 16. nejvýše postaveného muže na draftu NHL 2018 se jednalo už o čtvrtou branku v této sezoně, momentálně tak platí za nejlepšího střelce svého týmu.

Vítězný gól pak měl na svědomí Tomáš Vondráček, kterého rovněž začátek ročníku 2024/25 zastihl v solidní formě. Zatím pálil přesně ve třech případech.

Pardubice - poslední sestava (4:3 vs. VIT)
Brankáři: Will (Vomáčka)
Obránci: Čerešňák, Hájek, Šustr, Dvořák, Musil, Vála, Houdek
Útočníci: Kaut, Červenka, Smejkal - Radil, Zohorna, Kousal - Vondráček, Poulíček, Mandát - Herčík, Rákos, Lichtag
Dnešní zápas Pardubic sledujte živě a zdarma ZDE

Sleduj průběh zápasu ZDE

Sparta drží čisté konto už 120 minut

Po prvních třech kolech nebyla situace Sparty nijak veselá. Po úvodní výhře proti Třinci totiž přišly dvě porážky proti slabším celkům – Kladnu a Karlovým Varům.

Nicméně za poslední dva zápasy Pražané neinkasovali ani jednu branku. Nejprve v úterý vyhráli v Plzni výsledkem 5:0 a následně ve čtvrtek loupili i v Českých Budějovicích.

Aktuálně jsou svěřenci Pavla Grosse nejaktivnějším týmem extraligy, tedy alespoň co se procentuálního podílu vyslaných střel vůči součtu všech ran na obě branky týče (66,00 %).

Čtyřnásobný extraligový mistr ohrozí soupeřovu klec průměrně 32,4 projektily na utkání, zatímco na jeho gólmany průměrně míří 16,8 střel.

Nejpilnějším střelcem týmu (druhým v soutěži) je Filip Chlapík. Z 19 ran v podání  sedmadvacetiletého forvarda se však zatím ujala pouze jediná. K tomu někdejší hráč Ottawy Senators přidal dvě asistence.

Aktuálně nejpřesnější střelcem a současně i nejproduktivnějším hráčem pražského velkoklubu je tak poněkud překvapivě Aaron Irving. Kanadský bek se trefil už čtyřikrát a společně s Martinem Kautem dokonce kraluje této populární statistice.

Z útočníků se pak nejvíce daří Finovi Miikkovi Salomäkimu a Tomáši Hykovi (oba 2+2). Právě pro českého forvarda bude dnešní duel hodně speciální, ještě loni totiž oblékal dres právě Pardubic.

Sparta - poslední sestava (4:0 vs. CBU)
Brankáři: Kořenář (Volevecký)
Obránci: Kemilainen, Mašín, Tomek, Krejčík, Irving, Tůma, Tomov
Útočníci: Hyka, Horák, Hrabík - Kousal, Vitouch, Chlapík - Hrabík, Lajunen, Salomaki - Forman, Najman, Ton
Dnešní zápas Sparty sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek Pardubice vs. Sparta online (29. září 2024, Tipsport extraliga ledního hokeje živě, 6. kolo základní části)

Oba dnešní soupeři se řadí k hlavním favoritům extraligy. Kvalita obou mužstev je vysoká i na evropské úrovni, což je ideální pozvánkou ke sledování online streamu.

  • Datum a čas zápasu: 29. 9. 2024 od 18:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Jak Sparta, tak Pardubice mají nabitý kádr plný hvězd. Dynamo má sice výhodu domácího prostředí, Pražané ale zase v obou předešlých kolech předvedli skvělý výkon. Dnešní utkání by tedy mohlo být hodně vyrovnané, a proto si vsadíme na remízu.

TIP: Remíza sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

TIP: Remíza

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nástup na led a poslech hymny před zápasem NHL v Praze v O2 Areně

NHL v Praze 2024: vstupenky, cena, týmy, rozpis zápasů

NHL v Praze 2024, to jsou dva zápasy Buffala s New Jersey. Kolik stojí 🎟️ vstupenky, kde je koupit, kdy startuje předprodej?

Tipsport hokej: Soutěž o vstupenky na NHL v Praze 2024, podepsané dresy Davida Pastrňáka a Tomáše Tatara a další ceny

Tipsport soutěž o lístky na NHL v Praze: Jak hrát, ceny

Buďte u toho. U Tipsportu můžete vyhrát lístky na NHL v Praze 2024, podepsané dresy a další ceny. Stačí si vsadit a bavit se. Jak na to?

Kapitán Třince Petr Vrána s Masarykovým pohárem pro vítěze play off extraligy ledního hokeje

Hokej play off extraliga 2024: pavouk, program, výsledky

Od předkola po finále, vydejte se s námi na cestu play off hokejové extraligy 2024. Jaký je ✔️ program, výsledky, kde zápasy sledovat živě?