Extraliga hokej dnes: Vítkovice vs. Třinec livestream

První bitva o Slezsko v sezoně 2024/2025 je tady! V rámci 4. kola základní části Tipsport extraligy se mezi sebou utkají Vítkovice a Třinec. Vyhrocený duel začíná dnes v úterý 24. září od 17:30.

VÝSLEDEK: Vítkovice vs. Třinec – 2:1 pr.

Živý přenosInformace, kurzy
Vítkovice Třinec – H2HTip

Zápas ELH, Vítkovice vs. Třinec, na kotouči kapitán Ocelářů Petr Vrána Foto: ADOLF HORSINKA / MFDNES + LN / Profimedia

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej HC Vítkovice Ridera vs. HC Oceláři Třinec v online livestreamu zdarma?

Jakýkoliv zápas těchto dvou klubů je pro Moravskoslezský kraj velkým hokejovým svátkem. A nejinak tomu bude i dnes, tohle regionální derby prostě láká. Střetnutí mezi Vítkovicemi a Třincem si můžete vychutnat v přímém přenose na TV Tipsport.

sipka Zápas Vítkovice vs. Třinec sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Vítkovice vs. Třinec, informace o utkání (4. kolo TELH 2024/25, 24. 9. 2024, Ostravar Arena)

Hokejová Tipsport ELH má za sebou první tři kola. Vítkovice zatím bodovaly v každém utkání a po zásluze jim tak patří 3. místo. To Třinec se jako tradičně rozjíždí pomalejším tempem, aktuálně se tak nachází na 8. pozici.

Přestože jsou Ostravané v tabulce výše a zároveň mají výhodu domácího prostředí, mírným favoritem dle bookmakerů je Třinec.

Nicméně například u společnosti Tipsport jsou rozdíly mezi kurzy na vítězství opravdu minimální. O tom se můžete přesvědčit v níže přiložené nabídce vybraných sázkových příležitostí.

Nejzajímavější Tipsport kurzy na zápas Vítkovice vs. Třinec:

  • 1/0/02: Vítkovice 2,51 | Remíza 4,15 | Třinec 2,47
  • Vítěz do rozhodnutí: Vítkovice 1,92 | Třinec 1,88
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,61 | více 2,33
  • Kdo dá 1. gól: Vítkovice 1,88 | nikdo 50,00 | Třinec 1,86
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Vítkovice vs. Třinec: informace o zápase
🕒Kdy: 24. 9. 2024 od 17:30
🏟️Kde: Ostravar Aréna, Ostrava
🏆Soutěž: TELH 2024/2025, 4. kolo
Kurzy Tipsportu: 2,51 – 4,15 – 2,47
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Vítkovice naposledy rozstřílely Olomouc, těží zejména z přesilovek

V Ostravě mohou být se začátkem nového ročníku hokejové extraligy spokojeni. Zisk 7 bodů z prvních tří zápasů je rozhodně solidním počinem.

Hned na úvod sezony sice Vítkovice doma neudržely vedení proti Plzni a nakonec braly jen jeden bod za prohru v prodloužení. Nicméně poté přišly dvě plnotučné výhry.

Nejprve ve 2. kole Ostravané z pozice outsidera zvítězili na horké liberecké půdě, když Bílé Tygry předčili výsledkem 4:2. Naposledy pak totálně zdemolovali Olomouc, kterou na domácím hřišti přejeli 7:1.

Vítkovice vs. Olomouc – 7:1 (1:0, 3:1, 3:0)

  • Góly: 13:36 Bukarts Ri. (PPG, Bukarts Ro.), 22:19 Zdráhal (Bambula), 30:03 Claireaux, 32:47 Claireaux (Košťálek, Kalus), 46:06 Bukarts Ro. (PPG, Nellis, Bukarts Ri.), 54:28 Yetman (PPG, Bukarts Ro., Auvitu), 58:02 Kalus (PPG, Abdul) – 23:10 Rašner (Anděl)
  • Střely: 40 – 33
  • Vyloučení: 3 – 9
  • Vhazování: 25 – 26
  • Brankáři: Klimeš (32/33) – Sedláček (33/40)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Vitkovicím zatím perfektně fungují přesilovky, což potvrdily i v minulém zápase proti Moře, kdy proměnili rovnou čtyři ze 7 nabídnutých příležitostí od soupeře. Celkově jsou na skvělé úspěšnosti 41,18 % (7/17).

Bodově mužstvo táhne Marek Kalus, který s bilancí 2+3 dokonce kraluje produktivitě celé Tipsport ELH. V předešlém klání vsítil jednu branku a na další přihrál. 31letý forvard se však především blýsknul během duelu s Libercem, kdy třemi nasbíranými body (1+2) režíroval důležitou výhru.

Zejména díky nedělní kanonádě najdeme v elitní desítce kanadského bodování extraligy rovnou pět vítkovických hráčů. Kromě Kaluse to jsou Valentin Claireaux (3+1), Jan Košťálek, Jindřich Abdul (oba 1+3) a Rihards Bukarts (2+1).

sipka Vše o týmu HC Vítkovice najdete ZDE

Vítkovice - sestava v minulém utkání (4:1 vs. OLO)
Brankáři: Klimeš (Pařík)
Obránci: Košťálek, Percy, Demel, Auvitu, Kovář, Mikuš (C), Marcel
Útočníci: Nellis, Yetman, Abdul - Zdráhal (A), Barinka, Bambula - Bukarts Ri., Hladonik, Bukarts Ro. - Lednický, Claireaux, Kalus (A)
Dnešní zápas Vítkovic sledujte živě ZDE

Rovněž Třinec má skvělé přesilovky, musí však zvýšit palebnou aktivitu

Ještě před startem extraligy odehráli Oceláři čtyři mistrovská utkání v rámci Hokejové ligy mistrů. A mezinárodní klubovou soutěž načli solidně, díky osmi nasbíraným bodům se drží na průběžné 7. příčce, takže play off by je minout nemělo.

V domácí lize to už taková sláva není. Nicméně je třeba zdůraznit, že stále jsme na začátku sezony. Z celkového počtu 52 kol základní části jsou za námi teprve tři, jedna výhra tak může obhájce titulu posunout v tabulce o několik míst výše.

V prvním extraligovém mači Třinec dokonce ani neskóroval, na největším českém hokejovém stadionu – O2 areně – prohrál se Spartou poměrem 0:3.

Při druhém vystoupení v ELH se ale karta obrátila. Slezané totiž nedovolili českobudějovickému Motoru ani jednu branku a naopak se trefili ve čtyřech případech, z toho třikrát v přesilovce.

Naposledy se pak Oceláři střetli s Kometou. Přestože gólman Ondřej Kacetl podal famózní výkon (zákroky 32/33), na více než jeden bod to nestačilo. Z vítězství 2:1 po samostatných nájezdech se radovali Brňané.

Třinec vs. Kometa Brno – 1:2 sn. (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1)

  • Góly: 34:52 Addamo (PPG, Vrána, Sikora) – 14:10 Zaťovič (PPG, Ščotka, Zohorna), rozh. nájezd Zbořil
  • Střely: 27 – 33
  • Vyloučení: 3 – 3
  • Vhazování: 30 – 30
  • Brankáři: Kacetl (32/33) – Postava (26/27)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Jestliže jsme se bavili o skvělých početních výhodách v provedení Vítkovic, tak vězte, že Třinec má dokonce ještě vyšší procento úspěšnosti (50 %). Na druhou stranu jich svěřenci Zdeňka Motáka sehráli o více než polovinu méně (8).

Slezané však budou muset přidat ve střelecké aktivitě. Průměrně za zápas totiž ohrozí branku soupeře 23 střeleckými pokusy, což je vůbec nejnižší číslo v celé extralize.

Týmové produktivitě pak aktuálně vládne Libor Hudáček (0+3). Slovenský forvard tedy pokračuje tam, kde skončil. Loni totiž s bilnací 6+10 ovládl bodování extraligového play off.

Pro všechny fanoušky českého velkoklubu je skvělou zprávou, že se do hry již vrátil jeden z lídrů Andrej Nestrašil. Střední útočník se zkušenostmi z NHL v minulém klání proti Kometě strávil na ledě přes 17 minut a zaznamenal jednu ránu na branku.

sipka Vše o týmu HC Třinec najdete v článku ZDE

Třinec - sestava v minulém utkání (1:2 sn. vs. KOM)
Brankáři: Kacetl (Mazanec)
Obránci: Adámek, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Mrtka, Marinčin (A)
Útočníci: Hudáček, Cienciala, Daňo - Kurovský, Vrána (C), Nestrašil - Addamo, Sikora, Teplý - Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A)
Dnešní zápas Třince sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Vítkovice vs. Třinec H2H, srovnání, bilance, statistiky

V této sekci si můžete připomenout výsledky z posledních pěti vzájemných střetnutí mezi Vítkovicemi a Třincem. V minulé sezoně byli úspěšnější Oceláři, kteří zvítězili ve třech případech, zatímco Ostravané pouze jednou. Avšak v přípravě před novou sezonou svěřenci Davida Bruka vyhráli jasně 5:1.

Poslední výsledky Vítkovice vs. Třinec:

  • 24. září 2023: Třinec vs. Vítkovice – 4:3 pp. (základní část)
  • 3. listopadu 2023: Vítkovice vs. Třinec – 3:6 (základní část)
  • 26. prosince 2023: Třinec vs. Vítkovice – 2:4 (základní část)
  • 4. února 2024: Vítkovice vs. Třinec – 2:6 (základní část)
  • 29. srpna 2024: Vítkovice vs. Třinec – 5:1 (přípravné utkání)

Tip na výsledek Vítkovice vs. Třinec online (24. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 4. kolo základní části)

Zápas 4. kola TELH mezi Vítkovicemi a Třincem se uskuteční v Ostravar Areně, dějišti posledního MS v hokeji. Začátek atraktivního klání je naplánován na 17:30.

  • Datum a čas zápasu: 24. 9. 2024 od 17:30

Sleduj průběh zápasu ZDE

Ve větší psychické pohodě teď rozhodně budou Vítkovice, kterým se vstup do sezony vydařil nad očekávání dobře. Proto si vsadíme právě na výhru Ostravanů v základní hrací době.

TIP: Vítkovice výhra sipka Vsadit u Tipsportu

TIP: Vítkovice vyhrají

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Útočník Pardubic Lukáš Sedlák se snaží dát gól Mladé Boleslavi.

Extraliga hokej živě: Pardubice vs. Mladá Boleslav livestream

Dynamo se zvedá z těžkého direktu po debaklu 1:6 s Budějovicemi, dnes jej čeká rozjetá Mladá Boleslav. Sledujte zápas živě na TV Tipsport.

Zápas TELH, Kladno vs. Kometa Brno, v akci hokejová legenda Jaromír Jágr

Extraliga hokej dnes: Kladno vs. Kometa Brno livestream

V rámci 4. kola základní části TELH se střetnou Kladno a Kometa Brno. Utkání sledujte v živém přenose na TV Tipsport dnes od 18:00

V srpnu se Liberec a Litvínov střetly v přípravě, dnes je čeká společný zápas  ve 4. kole Tipsport extraligy 2024/2025

Extraliga hokej živě dnes: Liberec vs. Litvínov livestream

Připraví Bílí Tygři rozjetou Vervu o první body v Tipsport extralize 2024/25? Utkání 4. kola Liberec - Litvínov sledujte živě od 18:00.