Extraliga hokej živě dnes: Liberec vs. Litvínov livestream

Jediný devítibodový tým Tipsport extraligy ledního hokeje 2024/25 dnes zavítá na stadion, ze kterého v minulém ročníku dvakrát odjížděl s prázdnou. Bílí Tygři Liberec od 18:00 hostí vedoucí Vervu Litvínov, sledujte šlágr čtvrtého kola živě v online live streamu zdarma.

VÝSLEDEK: Liberec vs. Litvínov – 2:4

Živý přenosInformace, kurzy
Liberec Litvínov – H2HTip

V srpnu se Liberec a Litvínov střetly v přípravě, dnes je čeká společný zápas ve 4. kole Tipsport extraligy 2024/2025 ČTK / Petrášek Radek

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Liberec - Litvínov v online live streamu zdarma?

Bílí Tygři do nové sezony hokejové extraligy vstoupili velmi solidně, vyhráli dvě ze tří utkání. To ale není nic ve srovnání s impozantním entrée Vervy, která jako jediný tým v soutěži ještě neztratila ani bod. Atraktivní duel Liberec - Litvínov dnes můžete sledovat živě v online live streamu zdarma, začíná v úterý 24. září v 18:00.

sipka Sledujte hokej Liberec vs. Litvínov v live streamu zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Liberec vs. Litvínov, informace o utkání (4. kolo TELH 2024/25, 24. 9. 2024, Home Credit Arena)

Také v novém ročníku české extraligy Liberec navazuje na vloni rozdělanou práci – spousta gólů na obou koncích kluziště, zábavný a divácky atraktivní hokej a samozřejmě i body do tabulky. Těch je zatím pět, což Severočechům před čtvrtým kolem TELH 2024/25 stačí na průběžnou sedmou příčku.

Verva se vyhřívá o šest míst výše, právě Litvínov s devíti body celou soutěž vede. Chemici po výhrách nad Hradcem Králové a Plzní v neděli zdolali také Kladno, skóre 10:5 poukazuje na produktivní útok i pevnou obranu se skvělým Matejem Tomkem coby jejím posledním valem.

I přesto dnes bookmakeři mírně favorizují Bílé Tygry. Může za tím stát i bilance z loňské sezony, ve kterém tři body pokaždé zůstaly na domácím ledě. Poslední výhra hostujícího celku ve vzájemných soubojích se datuje do října 2022, zisk tří bodů se v kabině hostí naposledy slavil dokonce v prosinci 2021.

Níže si prohlédněte základní kurzy sázkové kanceláře Tipsport. Jde jen o pověstnou špičku ledovce; už nyní v předzápasové nabídce najdete desítky dalších příležitostí, ještě bohatší možnosti na vás čekají během po úvodním buly v podobě pravidelně aktualizovaných live kurzů.

Nejzajímavější Tipsport kurzy na zápas Liberec - Litvínov:

  • 1/0/2: Liberec 2,14 | Remíza 4,16 | Litvínov 2,97
  • Vítěz do rozhodnutí: Liberec 1,66 | Litvínov 2,22
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,87 | více 1,93
  • Kdo dá 1. gól: Liberec 1,74 | nikdo 64,00 | Litvínov 2,02
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Liberec - Litvínov: informace o zápase
🕒Kdy: 24. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: Home Credit Arena, Liberec
🏆Soutěž: TELH 2024/2025, 4. kolo
🏒H2H 2023/24: 2:2 - výsledky zde
Kurzy Tipsportu: 2,14 – 4,16 – 2,97
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Liberec v okleštěné sestavě vyválčil dva body v Hradci, přesilovky i oslabení zatím spíše na obtíž

Ostrému testu na ledě předcházela náročná zkouška v trenérském štábu při skládání sestavy, do Hradce Králové se Bílí Tygři vydali bez čtyř důležitých hráčů. K dlouhodobě absentujícímu zadákovi Vojtěchu Budíkovi a útočníkům Michalu Bulířovi s Markem Zacharem se po prvním kole přidal i Radim Šimek, jedna z klíčových předsezonních posil si na tréninku natáhla třísla.

Nedělní výsledek? Potěšující, Liberec porazil Mountfield 4:3 po nájezdech a alespoň částečně tak odčinili páteční domácí prohru 2:4 s Vítkovicemi.

Vedení se v utkání přelévalo ze strany na stranu, oba týmy své trefy rovnoměrně rozložily mezi všechny třetiny.

V libereckých barvách se zaskvěl především Róbert Lantoši, jenž v úvodní části nahrával na vyrovnávací branku T. J. Melancona a ve třetí části sám v přesilovce srovnal na 3:3 a poslal zápas do prodloužení. Ex-mladoboleslavský kanonýr bodoval i ve třetím duelu za Severočechy a s bilancí 2+2 se dělí o třetí příčku extraligové produktivity.

Nastavená pětiminutovka v ČPP Aréně rozuzlení nepřinesla, mimo jiné i díky skvělému výkonu maskovaného Bílého Tygra. Petr Kváča si v neděli připsal 41 zákroků, skoro tolik jako za předchozí dvě kola dohromady. Staronová liberecká jednička navíc lapila i všech pět nájezdů, k zisku cenného bodu navíc tak stačila trefa Oscara Flynna z úvodní série.

Mountfield HK vs. Bílí Tygři Liberec – 3:4n (22. září 2024, 3. kolo)

  • Góly: 05:04 Pour (PPG, Miškář, Šťastný), 39:47 Pláněk (Freibergs, Pavlík), 43:44 Perret (SHG, Tamáši) – 10:35 Melancon (Lantoši, Flynn), 22:29 Vlach (Faško-Rudáš), 45:11 Lantoši (PPG), rozh. nájezd Flynn
  • Střely: 44 – 22
  • Vyloučení: 3 – 6
  • Vyšší tresty: 2 – 0
  • Využití: 1 – 1
  • Vhazování: 26 – 34
  • Brankáři: Škorvánek (19/22) – Kváča (41/44)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

„Díky obětavosti a výbornému Kváčovi v bráně jsme celý zápas drželi krok,“ pochvaloval si po utkání hlavní trenér Filip Pešán.

Jedna z jeho výtek naopak mířila k inkasované brance v oslabení ze 44. minuty. Lantošiho rychlá odpověď sice tygří smečku vrátila na správnou hokej, po třetím duelu sezony nicméně liberecké speciální formace patří k podprůměru. Jak 15,38% efektivita přesilovek, tak pouze 70% podíl ubráněných oslabení stačí na desátou příčku.

V celkové tabulce je na tom ale Liberec o něco lépe – a může vyhlížet světlejší zítřky. Během října by se na led měli vrátit Zachar s Budíkem, Bulířův návrat je podle zákulisních spekulací otázkou několika příštích kol.

A Šimek, navrátivší se odchovanec se zkušenostmi z pěti sezon v zámořské NHL? Při zranění třísel je doba rekonvalescence nevyzpytatelná, dříve či později se ale elitní liberecký zadák v modro-bílých barvách zase objeví.

V tu chvíli jistě půjdou nahoru i nelichotivá čísla speciálních formací – a v tu chvíli by Bílí Tygři mohli začít dávat zapravdu předsezonním předpokladům, které je pasovaly do TOP 4 naší nejvyšší soutěže.

sipka Vše o hokejovém Liberci najdete v článku ZDE

Bílí Tygři Liberec - sestava v minulém utkání (4:3n vs. MHK)
Brankáři: Kváča (Král)
Obránci: Ivan, Krutil, Aubrecht, Melancon, Derner (A), Galvas, Petrovický
Útočníci: Ryšavý, Filippi (C), Faško-Rudáš - Flynn, Musil, Lantoši - Vlach (A), Jansa, Kel. Klíma - Handl, Petrovský, Peterek
Dnešní zápas Liberec sledujte živě a zdarma ZDE

Litvínov se nenechal zaskočit Kladnem, Verva vládne extralize

Že Litvínov vede tabulku? V seriálu Trpaslík fikce, v české extralize už druhým rokem v řadě realita. Vloni se Chemici na první příčku vyhoupli dočasně, když koncem října na čele na jedno kolo vystřídali Pardubice. Tentokrát se žezla chopili už v úvodu sezony – žádný jiný tým prvním hracím týdnem neprošel bez ztráty kytičky.

Po domácí výhře nad Mountfieldem (4:2) a úspěšném výjezdu do Plzně (3:1) Verva ve třetí třetině otočila duel s Kladnem na konečných 3:2. Znovu tak vstupuje v platnost z loňska známá poučka – ze Zimního stadionu Ivana Hlinky se body v základní části obvykle neodvážejí.

Skóre v neděli už v 9. minutě otevřel Filip Sandberg, dvojnásobný medailista z MS juniorů svou první trefou v novém působišti využil první přesilovku večera.

Ve druhé části přesně mířili pouze hosté, nejprve při vyrovnaném počtu hráčů na ledě, pak v přesilové hře. Od 34. minuty ale domácí zavřeli krám, Matej Tomek pochytal celkem 26 střel Rytířů a svou úspěšnost zákroků v nové sezoně vyšrouboval na 93,67 %.

Jestliže ve druhé části Chemici na kladenskou svatyni vystřelili jen dvakrát, ve třetí části se dostali k devíti pokusům. Vyrovnání se ovšem nezrodilo z náporu, Ondřej Kaše se ve 49. minutě šikovně obtočil okolo branky a střelou pod víko perfektně zaskočil Štěpána Lukeše. Pouze litvínovské číslo 73 skóroval ve všech zápasech sezony, i proto jsme Kašeho vyhlásili první hvězdou týdne.

Nerozhodný stav po 60 minutách by páteční výhrou nad Spartou povzbuzení Středočeši jistě akceptovali, nicméně koncovku utkání jim zbytečným faulem v 56. minutě zkomplikoval Jaromír Pytlík. Domácí nemilosrdně trestali, zápas rozhodl kapitán Chezy Matúš Sukeľ. Vítěznou trefou nedlouho před třetí sirénou načal pátou desítku svých extraligových branek.

Verva Litvínov vs. Rytíři Kladno – 3:2 (22. září, 3. kolo)

  • Góly: 08:30 Sandberg (PPG, McIsaac, Hlava), 48:20 O. Kaše (D. Kaše), 56:46 Sukeľ (PPG, Zile, Koblasa) – 24:29 Pytlík (Smoleňák, Hanousek), 33:01 Pietroniro (PPG, Hults)
  • Střely: 22 – 28
  • Vyloučení: 4 – 3
  • Vhazování: 35 – 33
  • Brankáři: Tomek (26/28) – Lukeš (19/22)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Jak po zápase přiznal kouč Vervy Karel Mlejnek, nevydařený vstup do utkání mohl domácí stát klidně i všechny body: „V úvodu mohl soupeř vést klidně o dvě, o tři branky. Myslím si, že tak prvních šest, sedm minut bylo jednoznačně v jejich režii a pak jsme se velmi těžko do toho utkání dostávali.“

Jak ale litvínovský lodivod dodal, rozhodly dvě proměněné přesilové hry.

Doposud jediný gól v početní výhodě přitom Chemici vstřelili v úvodním kole proti Mountfieldu, nyní už se mohou pyšnit 27,27% úspěšností přesilovek. V rámci extraligy jde sice až o šesté nejvyšší číslo, pořád je ale téměř o 12 % lepší v porovnání s dnešním soupeřem.

Udeřit nicméně mohou všechny formace, nejen ty speciální. V litvínovském dresu letos bodovalo už 15 hokejistů, podobně širokým rozvrstvením produktivity se žádný jiný celek zatím nechlubí. O desítku gólů se podělilo sedm různých střelců, kromě třígólového Kašeho dvakrát skóroval ještě Michal Gut.

Ač se tedy Chemici museli vyrovnat s odchodem řady výrazných postav z obrany i útoku, týmový výkon mezery v sestavě úspěšně zaceluje. Jak ostatně v neděli večer poznamenal Kaše: „Myslím si, že si jsme všichni vědomi toho, že když to nebudeme pojímat týmově, neuhrajeme nic. A je to vidět.“

Možná to nebude stačit na titul, možná Vervu v příštích hodinách či dnech na čele soutěže vystřídá některý z velkých favoritů. Náročné a hrdé severočeské publikum ale může být spokojeno, černo-žlutá družina zatím na ledě znovu nechává vše.

sipka Vše o hokejovém Litvínovu najdete v článku ZDE

Verva Litvínov - sestava v minulém utkání (3:2 vs. KLA)
Brankáři: Tomek (Zajíček)
Obránci: Zeman, Czuczman, McIsaac, Zile, Polášek, Hrádek, Baláž
Útočníci: Sandberg, Sukeľ (C), Koblasa - O. Kaše (A), D. Kaše (A), Hlava - Pekař, Gut, Maštalířský - Havelka, Jurčík, Berka
Dnešní zápas Litvínova sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Litvínov vs. Liberec H2H, výsledky, časový rozvrh, srovnání statistik

Čtyři utkání, čtyři tříbodová vítězství domácích. Loňskou vzájemnou bilanci si oba celky rozdělily, Litvínov i Liberec uhájily svá domácí kluziště.

Skóre vyznívá nejtěsnějším rozdílem ve prospěch Bílých Tygrů (15:14), příznivce under/over příležitostí tak může zaujmout průměr 7,25 gólu na zápas. Není divu, utkání Litvínova i Liberce byla v minulé základní části střelecky bohatá všeobecně.

O možném výsledku dalšího bodu na dlouhé časové ose vzájemných střetnutí vám mohou více napovědět týmové statistiky z letošního ročníku – najdete je níže. K dobru přidejme i skóre dvou srpnových přípravných zápasů; Litvínov nejprve doma zvítězil 4:1, načež uspěl i při výjezdu pod Ještěd (3:2).

Poslední výsledky Liberec vs. Vítkovice:

  • 24. 9. 2023: Litvínov vs. Liberec 4:1 (základní část)
  • 3. 11. 2023: Liberec vs. Litvínov 5:2 (základní část)
  • 26. 12. 2023: Litvínov vs. Liberec 6:3 (základní část)
  • 4. 2. 2024: Liberec vs. Litvínov 6:2 (základní část)

sipka Archiv výsledků, statistiky, kurzy i live stream najdete u Tipsportu ZDE

LIBEREC - LITVÍNOV V ELH 2024/25: STATISTIKY

Liberec Litvínov
Skóre 8:8 10:5
Střely 93:94 72:79
Bilance 1-1-0-1 3-0-0-0
Přesilové hry 2/13 (15,38 %) 3/11 (27,27 %)
Oslabení 7/10 (70,00 %) 10/13 (76,92 %)
Trestné minuty 26 37
Hity a bloky 14 a 50 21 a 46

Tip na výsledek Liberec-Litvínov online (24. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 4. kolo základní části)

Dnešním 4. kolem vstupuje základní část Tipsport extraligy do svého druhého týdne, zápas Liberec - Litvínov patří k ozdobám úterního programu. Nenechte si ho ujít, dění v Home Credit Areně můžete od 18:00 sledovat v živém přenosu zde.

  • Datum a čas zápasu: 24. 9. 2024 od 18:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Jak zápas dopadne? V našem odhadu půjde proti předpokladům bookmakerů Tipsportu i loňským výsledkům – myslíme si, že Verva by si z podhůří Jizerských hor mohla odvézt všechny body.

K námi očekávané výhře Litvínova mimo jiné přispívá velmi atraktivní předzápasový kurz (2,97). Ten po přepočtu Chemikům dává zhruba 34% šanci na vítězství po základní hrací době, podle nás je ale pravděpodobnost dalšího tříbodového úspěchu o něco vyšší.

Elitní formace s bratry Kašovými, kompaktní obranná hra, o něco lepší výkony speciálních formací? To všechno jsou důvody, proč by Cheza mohla na ledě Bílých Tygrů uspět. Můžeme se ale mýlit, Bílí Tygři budou pro Mlejnkovu družinu zatím nejtěžší výzvou v sezoně.

TIP: Výhra Litvínova v zákl. době sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tip na hokej: Liberec vs. Litvínov dnes živě (4. kolo, extraliga 2024/25 online live stream)

Kde dnes sledovat živě hokej Bílí Tygři Liberec vs. HC Verva Litvínov v livestreamu online a v TV vysílání?

Nedostanete se na stadion? Zápas Bílí Tygři Liberec vs. HC Verva Litvínov si dnes můžete užít i z pohodlí domova či například na cestách. Sledovat špičkový hokej živě totiž můžete prostřednictvím livestreamu online na TV Tipsport ZDE.

Stačí vám k tomu připojení k internetu a především dokončená registrace u Tipsportu. Pokud zde ještě nemáte účet, noví zákazníci k jeho založení aktuálně dostávají štědrý bonus 300 Kč.

Pak už se můžete bavit nejen u sportovních přenosů, ale například také u live sázek v průběhu utkání. O TV vysílání se tentokrát postará pouze placený program O2 TV Sport. Přejeme vám příjemnou zábavu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejisté Matej Tomek z Litvínova a Lukáš Sedlák z Pardubic, nejužitečnější hráč ELH za sezonu 2022/23, v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje

Hráč týdne extraligy podle HokejZpravy.cz - seznam, vítězové

Nejlepší hokejisté na jednom místě. Přinášíme vám seznam nejlepších hokejistů týdne v extralize, nechybí ani přehledy 3 hvězd a sestav...

Kdo zvedne nad hlavu Masarykův pohár? Všechny informace o Tipsport extralize ledního hokeje najdete v tomto rozcestníku

Vše o Tipsport extralize ledního hokeje na jednom místě

Od A do Z, od aktualit po zápasy. Podrobný ☝ rozcestník vás nasměruje k zásadním informacím o extralize ledního hokeje (ELH 2024/25).

Trofej pro vítěze MS v ledním hokeji IIHF - MS hokej online program, výsledky, rozpis, tabulka a český tým

Mistrovství světa v hokeji 2025: tabulka, program, výsledky

O MS v hokeji 2025 se podělí Švédsko a Dánsko ⭐. Program, výsledky, tabulku, vstupenky, výlet do historie i mnohem víc najdete v článku.