Extraliga hokej živě dnes: Olomouc vs. Pardubice livestream

1. kolo ELH přineslo pro oba dnešní soupeře odlišné příběhy. Pardubice po špatném začátku přejely Kladno 5:1, Olomouc naopak vedla 2:0 nad Mladou Boleslaví, ale nakonec musela kousat porážku 2:4. Jejich souboj sledujte zdarma od 18:00 na TV Tipsport.

Živý přenosInformace, kurzy
Olomouc Pardubice – H2HTip

Pardubický útočník Martin Kaut v nájezdu na olomouckého brankáře Jakuba Sedláčka. Foto: ČTK / Vostárek Josef

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Olomouc - Pardubice v online live streamu zdarma?

Hvězdné pardubické posily Roman Červenka, Jiří Smejkal i Andrej Šustr předvedly v 1. kole ELH skvělé výkony a očekává se, že v nich dnes budou pokračovat. Olomouc patří spíše k extraligovým outsiderům, přesto to byla ona, kde se při posledním měření sil s Dynamem radoval z vítězství. Podaří se jí další překvapení? Atraktivní utkání sledujte od 18:00 živě a zdarma na TV Tipsport.

sipka Sledujte hokej Olomouc vs. Pardubice v live streamu zdarma ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej Olomouc vs. Pardubice, informace o utkání (2. kolo TELH 2024/25, 20. 9. 2024, Zimní stadion Olomouc)

1. kolo základní části TELH 2024/25 přineslo v podání Dynama nečekanou situaci. Kladno totiž po startu duelu vedlo brzy už 8:0 na střely! Jenže hned ta první pardubická skončila v síti a Rytířům to notně otupilo zbraně.

To Olomouc si po úvodní třetině svého utkání s Mladou Boleslaví musela připadat jako ve snu, vedla 2:0. Následovalo však probuzení do tvrdé reality a porážka 2:4. Jak se jí bude dařit dnes proti mnohem silnějšímu soupeři?

Bookmakeři Tipsportu nepřekvapivě favorizují hostující Pardubice s kurzem 1,66. Pokud tušíte šokující výsledek, vsaďte na Olomouc v kurzu 4,29. Remíze náleží kurz 4,78. Další zajímavé kurzy jsou níže.

Nejzajímavější Tipsport kurzy na zápas Olomouc - Pardubice:

  • Vítěz do rozhodnutí: Olomouc 3,10 | Pardubice 1,37
  • Vyhraje nebo povede o 3 góly: Olomouc 4,01 | Pardubice 1,37
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,87 | více 1,93
  • Střelci Olomouc: Káňa 5,00 | Orsava 5,00 | Fridrich 5,50
  • Střelci Pardubice: Kaut 2,50 | Sedlák 2,50 | Červenka 2,70
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Olomouc - Pardubice: informace o zápase
🕒Kdy: 20. 9. 2024 od 18:00
🏟️Kde: Zimní stadion Olomouc, Olomouc
🏆Soutěž: TELH 2024/2025, 2. kolo
🏒H2H 2023/24: 3-1 pro Pardubice
Kurzy Tipsportu: 4,29 – 4,78 – 1,66
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Olomouc musí zahnat zklamání z 1. kola, klíčem k výhře bude bezchybná defenziva

Proti Mladé Boleslavi vedla Olomouc po 1. třetině 7:3 na střely, 2:0 na góly, jenže po přestávce už na svůj velmi dobrý výkona nezvládla navázat. Bruslaři převzali iniciativu a ve 2. části zasypali Jakuba Sedláčka v olomoucké brance 19 střelami!

Sedláček se překonával, inkasoval pouze jednou. Jenže ve 3. dějství už ho hokejoví bohové opustili a z 5 střel prošly 3 za jeho záda. Kohouti tak odjížděli z boleslavského ledu zklamaní, ztráta nadějného výsledku je hodně mrzela.

Zatím to tedy vypadá, že se předsezonní kurzy řadící Olomouc ke dnu extraligové tabulky nemýlily. Mužstvo bude muset výrazně přidat, pokud se chce měřit s top protivníky.

BK Mladá Boleslav vs. HC Olomouc – 4:2 (0:2, 1:0, 3:0)

  • Góly: 25. Doležal (Jánošík, F. Pavlík), 44. Skalický (Fořt), 55. Jánošík, 59. Lakatoš (Fořt) – 15. Fridrich (Rašner, Nahodil), 16. Musil (Orsava, Sirota)
  • Střely: 27 – 21
  • Vyloučení: 2 – 1
  • Vhazování: 49 % – 51 %
  • Brankáři: Furch (19/21) – Sedláček (23/27)

Vsaď si na průběh zápasu ZDE

Loni ovládl produktivitu Kohoutů útočník Jakub Navrátil se 37 body (17+20) v 52 utkáních. Byla to průlomová sezóna, stejně kvalitní výkony od něj tým bude vyžadovat i nyní. Proti Boleslavi vyšel naprázdno.

Naopak první trefy na nové adrese se dočkal útočník Petr Fridrich. Ve 24 letech má za sebou 3 kompletní sezóny ve Vítkovicích, kde pokaždé nasbíral mezi 19–20 body. V Olomouci doufají, že je připraven udělal další krok ve vývoji a být ještě produktivnější. Nutně by to potřebovali.

sipka Vše o hokejové Olomouci najdete v článku ZDE

HC Olomouc - sestava v minulém utkání (2:4 vs. MLB)
Brankáři: Sedláček (Machovský)
Obránci: Černý, Ondrušek - Rutar, Sirota - Řezníček, Rašner - Škůrek
Útočníci: Orsava, Musil, Káňa - Navrátil, Kusko, Kunc - Kohout, Nahodil, Fridrich - Doktor, Knotek, Anděl
Dnešní zápas Olomouce sledujte živě a zdarma ZDE

Pardubice začaly podle plánu, daly hodně gólů díky příspěvku nových hvězd

Je pravda, že úplný úvod utkání mezi Pardubicemi a Kladnem musel zaskočit všech 9982 diváků v Enteria areně. Hráči Dynama nevěděli, kde jim hlava stojí a nejvíc ze všech jim zatápěl nestárnoucí padesátník Jaromír Jágr.

Za stavu 8:0 na střely domácí vysvobodil až Lukáš Sedlák, který se vřítil do útočného pásma a našel skórujícího Jiřího Smejkala. Kladno se snažilo vyrovnat, ale Pardubice dvě minuty před odchodem do šaten znovu jako blesk z čistého nebe zvýšily Robertem Kousalem na 2:0.

To už Rytířům začalo utkání protékat mezi prsty. 2. třetina přinesla góly Sedláka a Martina Kauta, na ně odpověděl ve 3. části Matyáš Filip, jemuž ve svých 52 letech asistoval 2. nejproduktivnější hráč historie NHL Jágr. Na 5:1 upravil znovu Kaut a bylo hotovo.

Dynamo Pardubice vs. Rytíři Kladno – 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)

  • Góly: 8. Smejkal (Sedlák, Červenka), 19. Kousal (Radil, M. Kaut), 29. Kaut (Kousal, Šustr), 31. Sedlák (Červenka), 48. Kaut (Čerešňák) – 43. Filip (Jágr, Pytlík)
  • Střely: 28 – 22
  • Vyloučení: 4 – 6
  • Vhazování: 68 % – 32 %
  • Brankáři: Will (21/22) – Brízgala (23/28)

Sleduj průběh zápasu ZDE

Všechny tři hlavní posily nejen Pardubic, ale i celé extraligy, se předvedly ve výborné formě. Roman Červenka dvakrát asistoval a v součtu s ligou mistrů už za Pardubice nasbíral 8 bodů (1+7) ve 4 utkáních.

Jiří Smejkal dal důležitý první gól, jímž zastavil nápor Kladna. A obránce Andrej Šustr si připsal 1 asistenci a svoji extraligovou premiéru zakončil s hodnotou +2 v +/- statistice. I proto jsme ho zařadili mezi 3 nejlepší debutanty 1. kola ELH.

Kapitán Pardubic Lukáš Sedlák dřel a odměnou mu bylo vítězství i 2 body (1+1). Ještě lépe si vedl Martin Kaut, který sází jeden gól za druhým. Momentálně vypadá jako hlavní kandidát na trofej pro top kanonýra ligy. Přidá další branky do sítě Olomouce?

sipka Vše o hokejových Pardubicích najdete v článku ZDE

Dynamo Pardubice - sestava v minulém utkání (5:1 vs. KLA)
Brankáři: Will (Vomáčka)
Obránci: Hájek, Čerešňák - Dvořák, Šustr - Vála, Musil - Houdek
Útočníci: Smejkal, Sedlák, Červenka - Radil, Kousal, Kaut - Paulovič, Zohorna, Herčík - Mandát, Poulíček, Vondráček
Dnešní zápas Pardubic sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Hokej Olomouc vs. Pardubice H2H, výsledky, srovnání, kurzový speciál

V sezóně 2023/24 si povětšinou Pardubice dělaly s Olomoucí, co chtěly. První 3 vzájemná utkání vyhrály s celkovým drtivým skóre 16:4 (3:1, 5:1, 8:2). Až v posledním duelu se radovali Kohouti, kteří po nesmírně zodpovědném výkonu porazili Dynamo 2:1. Takový výsledek by i dnes brali všemi deseti, chcete-li čtyřmi.

Jak vidno dle dlouhodobých sázek Tipsportu v tabulce níže, Pardubice jsou skutečně jednoznačným favoritem. Aktuální nabídku a bonus k registraci najdete ZDE.

Olomouc vs. Pardubice - srovnání kurzů
OLO PAR VSADIT
Mistr extraligy 66,00 2,35 vsadit ZDE
Celkově do 2. místa 30,00 1,48 vsadit ZDE
Celkově do 4. místa 11,00 1,10 vsadit ZDE
Vítěz základní části 80,00 1,75 vsadit ZDE
Do 4. místa v ZČ 12,00 1,04 vsadit ZDE

Tip na výsledek Olomouc vs. Pardubice online (20. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 2. kolo základní části)

V 2. kole nové sezóny Tipsport ELH 2024/25 se na ledě olomoucké Plecharény utkají domácí Kohouti s Dynamem Pardubice. Napínavý souboj plný špičkového hokeje si nenechte ujít dnes živě a zdarma na TV Tipsport.

  • Datum a čas zápasu: 20. 9. 2024 od 18:00

Sleduj průběh zápasu ZDE

Pardubický útočník Martin Kaut sezónu odstartoval takovým způsobem, že se zřejmě brzy začne spekulovat o jeho dalším pokusu o dobytí NHL. Do takové situace mu ale přeci jen ještě nějaký ten gól zbývá. V nové sezóně už jich za Dynamo stihl 6 (4 v lize mistrů, 2 v extralize) a stačilo mu k tomu jen 5 zápasů. My si myslíme, že svoji střeleckou sbírku dnes opět rozšíří.

TIP: Martin Kaut dá gól sipka Vsadit u Tipsportu

Tip na hokej HC Olomouc vs. HC Dynamo Pardubice v 2. kole TELH 2024/25 (20. 9. 2024, 18:00, TV Tipsport)

Kde dnes sledovat živě hokej HC Olomouc vs. HC Dynamo Pardubice v livestreamu online a v TV vysílání?

Hokejový zápas Olomouc vs. Pardubice můžete sledovat dnes od 18:00 živě a zdarma v livestreamu online na TV Tipsport. Pustíte si ho přes webový prohlížeč nebo mobilní aplikaci.

Přenos je určen všem registrovaným klientům Tipsportu. Pokud u titulárního partnera hokejové extraligy ještě nemáte účet, aktuálně můžete získat bonus 300 Kč zdarma k registraci. Pak už se můžete bavit nejen u sportovních live streamů z celého světa, ale i předzápasových či LIVE sázek. TV vysílání je dostupné pouze přes placený kanál O2 TV Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kdo zvedne nad hlavu Masarykův pohár? Všechny informace o Tipsport extralize ledního hokeje najdete v tomto rozcestníku

Vše o Tipsport extralize ledního hokeje na jednom místě

Od A do Z, od aktualit po zápasy. Podrobný ☝ rozcestník vás nasměruje k zásadním informacím o extralize ledního hokeje (ELH 2024/25).

David Pastrňák

Hokejový kalendář 2024/2025: termíny událostí a zápasů

Program hokejové sezony 2024/25 bude opět nabitý. ✔️ S naším přehledným kalendářem nezmeškáte žádný důležitý turnaj ani zápas!

Sledujte Davida Pastrňáka a další hvězdy NHL živě na TV Tipsport.

Sezóna NHL 2024/25: zápasy, výsledky, tabulky, livestream

108. ročník NHL znamená pro fanoušky hokeje záruku skvělé podívané. Vše o základní části sezóny 2024/2025 se dozvíte v našem článku.