Tipsport ELH hokej dnes: Plzeň vs. Litvínov livestream

Hokejoví fanoušci se mají na co těšit, dnes je na programu kompletní 2. kolo domácí Tipsport extraligy. Velkou pozornost budí souboj mezi Plzní a Litvínovem. Zápas dvou tradičních českých klubů začíná v pátek 20. září 2024 od 17:30.

Živý přenosInformace, kurzy
Plzeň Litvínov – H2HTip

Zápas Tipsport ELH, Plzeň vs. Litvínov, závar před litvínovským gólmanem Matejem Tomkem Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Extraliga dnes živě: Kde sledovat hokej Plzeň vs. Litvínov v online livestreamu zdarma?

V minulé sezoně se tyto mančafty střetly v předkole play off. A Chemici prakticky nedali Indiánům ani čuchnout, sérii opanovali zcela jasně 3:0. Budou dominovat i v dnešním zápase, nebo plzeňská Škodovka využije výhody domácího prostředí? Atraktivní utkání si můžete vychutnat online v živém přenose na TV Tipsport.

sipka Hokej Plzeň vs. Litvínov sledujte živě ZDE

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Kurzy na hokej HC Škoda Plzeň vs. HC Verva Litvínov, informace o utkání (2. kolo TELH 2024/25, 20. 9. 2024, LOGSPEED CZ Arena)

Oba týmy v úvodním kole základní části extraligy braly výhru, byť Plzeň udolala Vítkovice až v prodloužení. Kdo přidá další vítězství a kdo naopak jako první pozná hořkost porážky?

Dle sázkových bookmakerů je o něco větším favoritem Plzeň, která bude těžit z podpory tamního hlasitého publika. Rozdíly mezi kurzy jsou ale minimální, o čemž svědčí níže přiložená nabídka od Tipsportu.

Nejzajímavější Tipsport kurzy na zápas Plzeň vs. Litvínov:

  • 1/0/02: Plzeň 2,34 | Remíza 4,15 | Litvínov 2,66
  • Vítěz do rozhodnutí: Plzeň 1,80 | Litvínov 2,01
  • 5,5 gólu v zápase: méně 1,76 | více 2,07
  • Kdo dá 1. gól: Plzeň 1,81 | nikdo 59,00 | Litvínov 1,92
  • Kompletní nabídku a live kurzy najdete ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Hokej Plzeň vs. Litvínov: informace o zápase
🕒Kdy: 20. 9. 2024 od 17:30
🏟️Kde: LOGSPEED CZ Arena, Plzeň
🏆Soutěž: TELH 2024/2025, 2. kolo
Kurzy Tipsportu: 2,34 – 4,15 – 2,66
📺Živý přenos: TV Tipsport, Chance TV, O2 TV

Plzeň urvala ve Vítkovicích cenné dva body

Ačkoliv Ostrava je jedním z nejvíce zasažených míst ničivých povodní, utkání 1. kola mezi Vítkovicemi a Plzní se odehrálo v regulérním termínu. Přírodní katastrofa se okolí Ostravar Areny naštěstí vyhla, a tak se mohlo hrát.

Západočeši sice museli na opačném konci republiky dvakrát dotahovat jedobrankovou ztrátu, tu ale pokaždé smazali a nakonec vyhráli 3:2 po prodloužení. Vítězný gól měl na svědomí nově příchozí bek Igor Merezhko, který naposledy působil ve slovenské Tipos extralize.

Zatímco během první třetiny byli svěřenci někdejšího reprezentačního kouče Jandače výrazně přestříleni (9:18), ve zbytku utkání už kontrolovali tempo hry oni. Celkově tak zvítězili na střely 41:32. Pokud budou takto aktivní i dnes, porazit mohou klidně i Litvínov.

Ve středečním klání Plzni fungovaly speciální týmy. Obě přesilovky dokázali potrestat, když se trefili navrátilec Dominik Simon i stálice Tomáš Mertl. Co se týče oslabení, situaci 3 proti 5 sice neubránili, další čtyři početní nevýhody už ale přežili.

Skvělým výkonem se pak prezentoval gólman Nick Malík, který kryl 31 ze 33 vítkovických střeleckých pokusů. Postaví se někdejší juniorský reprezentant mezi tři tyče i v dnešním klání, nebo dostane přednost jeho kolega Dávid Hrenák?

Vítkovice vs. Plzeň – 2:3 pp. (1:0, 1:1, 0:1, 0:1)

  • Góly: 12:58 Abdul (PPG, Nellis, Košťálek), 30:21 Nellis (Yetman, Abdul) – 20:49 Simon (PPG, Klepiš, Rubins), 51:34 Mertl (PPG, Archambault, Zámorský), 61:58 Merezhko (Holešínský)
  • Střely: 32 – 41
  • Vyloučení: 2 – 5
  • Vhazování: 32 – 41
  • Brankáři: Klimeš (37/40) – Malík (31/33)
Plzeň - sestava v minulém utkání (3:2 pp. vs. VIT)
Brankáři: Malík (Hrenák)
Obránci: Zámorský, Rubins (A), Merezhko, Malák, Kvasnička, Skok, Dujsík
Útočníci: Holešinský, Simon, Schleiss (C) - Archambault, Lalancette, Klepiš (A) - Rohlík, Urban, Söderlund - Matýs, Mertl, Indrák
Dnešní zápas Plzně sledujte živě ZDE

Litvínov si úvodní zápas proti Mountfieldu zkušeně pohlídal

Chemici odehráli svůj první ostrý zápas v sezoně 2024/25 doma na domácím do ledě. Na Zimní stadion Ivana Hlinky v Litvínově dorazili hradecký Mountfield.

Hosté z Hradce Králové se sice díky proměněné přesilovce dostali v 10. minutě do vedení, nicméně brzy odpověděl stejnou mincí Michal Gut. Poprvé se tak šlo do kabin za smírného stavu 1:1.

Přibližně v polovině klání se pak svěřenci Karla Mlejnka poprvé dostali do vedení, když v pořadí již čtvrtá přesilovka vedla k úspěšnému zakončení. A znovu to byl dvojnásobný účastník MS juniorů U20 Gut, který se zapsal na listinu střelců podruhé.

V průběhu posledního dějství se Cheza dokonce dostala do tříbrankového vedení. Při hře 5 na 5 se nejdřív prosadil Kevin Czuczman, během situace 4 proti 6, kdy to Hradec ještě zkoušel bez brankáře, zase skóroval lídr a reprezentant Ondřej Kaše. V 59. minutě sice ještě upravil skóre hostující Pour, to však na tříbodové výhře Litvínova nic neměnilo.

Hvězdou týmu HC Verva Litvínov v předešlém byl pochopitelně zvolen dvoubrankový Michal Gut. Na druhou stranu je třeba zmínit, že jakožto centr třetí formace nevyhrál ani jedno z 8 vhazování.

Litvínov vs. Mountfield HK – 4:2 (1:1, 1:0, 2:1)

  • Góly: 12:51 Gut (Polášek), 29:08 Gut (PPG, Sukel), 46:06 Czuczman (Pekař, Zeman), 54:32 Kaše (SHG, ENG) – 09:28 Jergl (PPG, Miškář, Blain), 58:13 Pour
  • Střely: 29 – 29
  • Vyloučení: 6 – 9
  • Vhazování: 31 – 33
  • Brankáři: Tomek (27/29) – Novotný (25/28)
Litvínov - sestava v minulém utkání (4:2 vs. MHK)
Brankáři: Tomek (Zajíček)
Obránci: Zeman, Beránek, McIsaac, Zile, Polášek, Czuczman, Baláž
Útočníci: Sandberg, Sukel (C), Koblasa - Kaše O. (A), Kaše D. (A), Hlava - Pekař, Gut, Maštalířský - Havelka, Jícha, Jurčík
Dnešní zápas Litvínov sledujte živě ZDE

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Tip na výsledek Plzeň vs. Litvínov online (20. 9. 2024, Tipsport extraliga živě, 2. kolo základní části)

Zápas 2. kola hokejové extraligy mezi Plzní a Litvínovem se odehraje na plzeňském zimáku, který je jedním z největších v celé zemi. Úvodní buly bude vhozeno dnes v 17:30.

  • Datum a čas zápasu: 20. 9. 2024 od 17:30

Možná se jedná o odvážný tip, my ale vyzkoušíme "čistou jedničku" na domácí Indiány.

TIP: Plzeň výhra sipka Vsadit u Tipsportu

TIP: Plzeň vyhraje

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokej, extraliga: Martin Beránek a Marek Mazanec v zápase play off, dnes se Třinec a České Budějovice střetnou ve 2. kole ELH 2024/25

Extraliga hokej dnes: Třinec - České Budějovice livestream

Jarní čtvrtfinále rozhodoval až sedmý duel, dnes Třinec a České Budějovice načnou vzájemnou bilanci v ELH 2024/25. Sledujte zápas živě.

Jaromír Jágr zapsal bod na ledě Pardubic, dnes se poprvé v nové sezoně představí doma na Kladně

Extraliga dnes živě: Kladno - Sparta Praha livestream

Kladno má na startu extraligy 2024/25 těžký los, po úvodním výjezdu do Pardubic dnes přivítá druhého největšího favorita, Spartu. 🏒

Sledujte Tipsport extraligu ledního hokeje 2024-2025 živě na TV Tipsport - online live stream TELH zdarma

Extraliga live stream: Kde sledovat hokejovou extraligu?

Kde sledovat hokejovou extraligu? Všechna utkání ELH 2024/25 si můžete pustit v online live streamech na počítači a mobilu. Návod najdete v...