Trenér Jaroslav Modrý opouští Kometu Brno

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Neočekávanou novinku dnes odpoledne vypustila do éteru brněnská Kometa. Na postu hlavního kouče končí respektovaný Jaroslav Modrý, který strávil u kormidla jihomoravského velkoklubu téměř celou minulou sezonu.

Trenér Jaroslav Modrý neočekávaně rozvázal smlouvu s klubem HC Kometa Brno Foto: ČTK / Šálek Václav

Jaroslav Modrý ukončil angažmá v klubu HC Kometa Brno

Už se zdálo, že pod Špilberkem konečně našli toho správného trenéra. Pod velením Jaroslava Modrého se jeden z nejslavnějších českých hokejových klubů dostal zpět do horních pater tabulky. Avšak bývalý vynikající hráč v příští sezoně už pokračovat nebude, na vině jsou rodinné důvody.

sipka Klikněte ZDE a sledujte všechny zápasy Tipsport ELH živě!

Sleduj play off hokejové Extraligy na TV Tipsport

Jaroslav Modrý a jeho působení v týmu HC Kometa Brno

Modrý přišel do Komety Brno v průběhu sezony 2022/23, když se přidal k nově vzniklému trenérskému štábu s Patrikem Martincem v čele.

V roli asistenta začal i uplynulou sezonu, už po 3. kole základní části ELH 2023/24 se ale přesunul na nejvyšší post v trenérské hierarchii brněnské Komety. A tápající mužstvo v té době bez zisku jediného bodu dokázal rychle pozvednout.

Ze 49 zápasů první fáze Tipsport extraligy měl Modrý se svými svěřenci slušnou bilanci 21-9-5-14, která i přes zpackaný start stačila na 4. místo. Na příčky zaručující výhodu domácího prostředí ve čtvrtfinále pak českobudějovický rodák dotáhl Kometu vůbec poprvé od sezony 2014/15.

Nicméně v play off vypadli Brňané hned ve čtvrtfinále, kde narazili na Litvínov. S Chezou prohráli poměrem 2:4 na zápasy a čekání na semifinálovou účast se tak protáhne minimálně o další rok. Jen dodejme, že do TOP 4 se naposledy probojovali na jaře 2019.

A právě Jaroslav Modrý měl být tím správným mužem, jehož taktika a respekt v kabině přinesou kýžené úspěchy. Třiapadesátiletý kouč se ale s těžkým srdcem rozhodl rozvázat platnou smlouvu. Důvod je prostý a srozumitelný – problémy v rodině. Bývalý obránce s bohatými zkušenostmi z NHL se tedy vrací za oceán, kde se svými blízkými dlouhodobě žije.

Vedení brněnské Komety v čele s majitelem Liborem Zábranským tak musí za Modrého hledat náhradu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hokejová sezona měla zlatou tečku, podívejte se, na co se můžeme těšit v té příští

Hokejová sezona 2024/25 - top akce, termíny, co sledovat

Podívejte se na seznam top událostí, které nás čekají v hokejové sezoně 2024/25. Vybrali jsme to nejlepší z klubových i repre akcí.

Hráči Banes Motor České Budějovice oslavují výhru v utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji 2023-24 - Motor ČB program, historie, zajímavosti

Hokej České Budějovice - soupiska, posily, přestupy, stadion

Srdeční záležitost. ⭐ Motor České Budějovice vlastní bývalí hráči, klub se vrátil do hokejové extraligy. Přečtěte si vše o týmu, soupisce i...

Střelec Pardubic Lukáš Sedák z brankář Komety Brno Dominik Furch v utkání Tipsport extraligy ledního hokeje

Bodování hokej extraliga 2023/24: statistiky, střelci, brankáři

Všechny klíčové statistiky hokejové extraligy na jednom místě? To je přehled lídrů bodování i top střelců i brankářů ELH 2023/24.