Týden v extralize (14. až 20. 10.): Top hvězdy a sestava

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I díky jednomu z gólově nejbohatších utkání v historii za sebou má Tipsport extraliga ledního hokeje skutečně strhující týden. Pojďte si ho společně s námi shrnout. Kdo nejvíc zazářil, kdo se dostal do výběru hvězd a ideální sestavy pátého týdne ELH 2024/25?

Týden v ELHTři hvězdy
Sestava týdne Události

Útočník Patrik Miškář střílí jeden ze 16 gólů v zápase Mountfield HK vs. Vítkovice. I kvůli tomu se Miškář stává hvězdou týdne v ELH Foto: ČTK / Taneček David

Týden v extralize ledního hokeje 2024/25 podle redakce HokejZprávy.cz (#5)

Každé družstvo odehrálo od dvou do tří utkání, jen jedno posbíralo plný počet bodů – a diváky bavilo měrou vrchovatou. Nebude to ale pouze o něm, shrnutí pátého týdne Tipsport extraligy ledního hokeje 2024/25 vám připomene všechny individuální i týmové příběhy, které v uplynulých sedmi dnech hýbaly naší nejvyšší soutěží. Ty další už můžete vidět naživo, všechna utkání ELH vysílá Tipsport v online live streamech zdarma.

sipka Klikněte ZDE a sledujte hokejovou extraligu živě a zdarma

Sleduj hokejovou Tipsport Extraligu na Tipsport TV

Hokejista týdne v Tipsport extralize: 3 hvězdy a nejlepší hráč ELH (14. až 20. října 2024)

V týdnu od pondělí 14. do neděle 20. října základní část Tipsport extraligy pokračovala celkem 16 zápasy. Bavíme se o střelecky nejvydařenějším období sezony, celkových 96 branek dává průměr přesně šest gólů na zápas. Trefilo se hned 72 hokejistů, bodovalo 142 hráčů a v klecích se vystřídalo 23 brankářů.

V našem výběr 3 hvězd a nejlepšího hráče ELH se tak vcelku pochopitelně objevují hokejisté, kteří sbírali body po hrstech – zcela výjimečně se dokonce dostalo na dva spoluhráče, před jejichž produktivitou nelze přivírat oči. Ocenění se ale po zásluze dočkal i jeden maskovaný muž. V minulém týdnu nás tedy nejvíce zaujali:

  1. Patrik Miškář (Mountfield HK)
  2. Šimon Zajíček (HC Verva Litvínov)
  3. Tomáš Pavelka (Mountfield HK)

Sleduj průběh zápasu ZDE

1. hvězda týdne, nejlepší hokejista ELH: Patrik Miškář (Hradec Králové)

  • Kdo: Patrik Miškář, útočník Mountfield HK
  • Proč: skóroval ve všech třech zápasech a s bilancí 3+2 ovládl produktivitu týdne

Tři zápasy, devět bodů, 19 vstřelených gólů. Mountfield HK je zčistajasna nejproduktivnějším týmem soutěže, královéhradecký útočník Patrik Miškář pak v minulých sedmi dnech zdvojnásobil svou bodovou produkci z úvodu sezony. Tři góly, dvě asistence a dělené první místo v týdenních statistikách? Za nás vizitka nejlepšího hokejisty ELH.

Osmadvacetiletý odchovanec Hradce Králové skóroval ve všech třech zápasech, dvě z jeho tref byly vítězné. Svůj týdenní střelecký účet Miškář načal ve středu, kdy ve 14. minutě proti Karlovým Varům zvyšoval na 2:1. Tohle utkání domácí nakonec vyhráli 5:1.

O dva dny později Miškář skóroval také proti Spartě, a to již v 11. minutě. Tahle branka nasměrovala Mountfield k cenným třem bodům, těsně před druhou sirénou navíc rozjetý forvard přidal i asistenci. Jednoho z největších favoritů ELH Hradec Králové vypráskal poměrem 5:0.

A tím se dostáváme k nedělní domácí přestřelce s Vítkovicemi, s konečným skóre 9:7 jedním z pěti střelecky nejvydařenějších utkání historie české extraligy. Miškář se v 25. minutě prosadil v přesilovce, čímž Hradec Králové poprvé v zápase poslal do vedení (4:3). V 39. minutě ještě nahrával Davidu Šťastnému, to domácí snižovali na 5:6.

Tahle nevídaná divočina se zákonitě promítla do hráčských statistik, všech šest pětibodových hráčů minulého týdne obléká stejný dres. Centr druhé formace jim vládne, Miškář společně s tahounem první řady Jordanem Perretem posbíral jak nejvíc bodů, tak nejčastěji skóroval.

Nejproduktivnější hráči ELH v týdnu od 14. 10. do 20. 10.

  • 1. Patrik Miškář (Mountfield HK) – 5 bodů (3+2)
  • 1. Jordan Perret (Mountfield HK) – 5 bodů (3+2)
  • 3. Jakub Pour (Mountfield HK) – 5 bodů (2+3)
  • 3. Alex Tamáši (Mountfield HK) – 5 bodů (2+3)
  • 5. Aleš Jergl (Mountfield HK) – 5 bodů (1+4)
  • 5. Tomáš Pavelka (Mountfield HK) – 5 bodů (1+4)
  • 7. David Kaše (Litvínov) – 4 body (3+1)
  • 8. Jan Buchtele (Mladá Boleslav) – 4 body (2+2)
  • 8. Marek Kalus (Vítkovice) – 4 body (2+2)
  • 8. Anthony Nellis (Vítkovice) – 4 body (2+2)

Miškář nikdy nebyl vyloženým kanonýrem, ostatně pět gólů z loňské sezony je jeho osobním maximem. Letos se v prvních 11 zápasech trefil jen jednou, když koncem září mírnil prohru Mountfieldu s Karlovými Vary (3:6). K tomu posbíral čtyři asistence – na zdvojnásobení bodů mu stačil jediný týden, resp. tři zápasy.

Tahle utkání Hradec Králové vrátila na radar extraligových týmů. Úvod ročníku Východočechům hrubě nevyšel, na vině byla především chabá koncovka a pouhých 26 tref z 11 utkání.

O tři duely později se bavíme o týmu s nejvíce vstřelenými brankami – Mountfield HK už jich má na kontě 45, což dává krásný průměr 3,21 gólu na večer. Ba co více, předloňští finalisté se v tabulce dotáhli na stříbrné medailisty ze sezony 2021/22, svěřenci Tomáše Martince jsou aktuálně pátí hned za Spartou.

Žádný jiný celek nemá tak dobrou formu, nikdo jiný ze svých posledních čtyř utkání nevytěžil všech 12 bodů. Hradec Králové nabral správný směr – a Miškář je jedním z hlavních důvodů tohoto východočeského vzestupu. Kvůli dlouhodobé práci i aktuálním výkonům je pro nás nečekaný kanonýr zaslouženou první hvězdou týdne.

sipka Nepřehlédněte: Kde sledovat hokejovou extraligu?

HOKEJISTA TÝDNE V ELH: PATRIK MIŠKÁŘ (STATISTIKY)
Zápas a výsledek G A B TM S TOI
16. 10. 2024: MHK - KVA 5:1 1 0 1 0 5 16:09
18. 10. 2024: MHK - SPA 5:0 1 1 2 0 1 16:42
20. 10. 2024: MHK - VIT 9:7 1 1 2 2 4 17:30

2. hvězda týdne v hokejové extralize: Šimon Zajíček (Litvínov)

  • Kdo: Šimon Zajíček, brankář HC Verva Litvínov
  • Proč: ač čelil druhému nejvyššímu počtu střel, dovedl Vervu ke čtyřem bodům

Dva zápasy v rozmezí tří kalendářních dnů, dva těžcí soupeři, spousta střel – a především spousta úspěšných zákroků. Litvínovský brankář Šimon Zajíček jistil Chezu v náročném víkendovém programu, kdy vychytal tři body za výhru nad Kometou a následně při výjezdu přes celou republiku přispěl k zisku bodu za prohru po prodloužení s Třincem. Při tom všem byl v jednom kole, za oba večery čelil 75 střeleckým pokusům.

V pátek se Zajíček teprve dostával do provozní teploty, střelci Komety na něj vyslali 24 26 kotoučů. Třiadvacetiletý gólman 24 z nich pochytal a při svém prvním startu po dvou týdnech dovedl Vervu k výhře 5:2.

Školu brankářské magie však rodák z Frýdlantu otevřel až v neděli, kdy proti Ocelářům předvedl 46 zákroků. Zajíček se oháněl především v první třetině, ve které Třinec přestřílel Litvínov v poměru 22:5 – přesto Verva odcházela do šaten s vedením 2:1.

Ačkoli Slezané nakonec duel otočili a zvítězili 3:2 po prodloužení, bez Zajíčka v kleci by si Cheza bod velmi pravděpodobně neodvážela. Mladý gólman s reprezentačními zkušenostmi v zajímavém brankářském souboji zastínil Ondřeje Kacetla.

Celkově tak Zajíček v minulém týdnu čelil druhému největšímu počtu střel. Jen na vítkovického Lukáše Klimeše mířilo 90 puků – za jeho zády jich však skončilo 14. To litvínovský fakír lapil 93,33 % soupeřových pokusů.

Brankáři ELH: Nejvíce zákroků v týdnu od 14. do 20. 10. 2024

  1. Lukáš Klimeš (Vítkovice) – 76 zákroků/90 střel (84,44 %)
  2. Šimon Zajíček (Litvínov) – 70/75 (93,33 %)
  3. Dominik Furch (Mladá Boleslav) – 58/63 (92,06 %)
  4. Gašper Krošelj (Kometa Brno) – 51/57 (89,47 %)
  5. Nick Malík (Plzeň) – 49/52 (94,23 %)

Už dlouhá desetiletí se Litvínov snaží bavit publikum ofenzivní hrou. Skvělé nastavení pro fanoušky, o něco horší pro brankáře. Nezapomeňme na to, že jinak skvěle chytající tandem Zajíček a Matej Tomek celou loňskou základní částí prošel bez jediného čistého konta.

Chytat za Chezu, to i v současnosti znamená večer co večer čelit vydatné spršce střel. Mezi tři litvínovské tyče v tomto ročníku mířilo už 383 kotoučů, průměr 29,23 střely na 60 minut je čtvrtý nejvyšší v extralize. Propustnější jsou jen obrany Vítkovic, Liberce a Kladna.

Někomu by takový zápřah zlomil vaz, Zajíček však v Litvínově září. I díky Tomkově dočasné zdravotní indispozici z úvodu ročníku se mladší z tandemu zapojil do osmi utkání, vygeneroval v nich 93,65% úspěšnost zákroků. Je to tak právě Zajíček, kdo aktuálně vede klíčovou brankářskou statistiku.

Ještě vloni na dva zápasy vypomohl prvoligové Slavii, mezi první a druhou nejvyšší soutěží v Česku pendloval celou kariéru. Nyní už by se ale Zajíček měl definitivně usadit v extralize – a dokonce na jejím brankářském panteonu. Před jeho výkony smekáme už nějaký ten pátek, kombinace vytížení a získaných bodů z minulého týdne konečně otevírá dveře do výběru extraligových hvězd.

Zaslouženě.

2. HVĚZDA TÝDNE V ELH: ŠIMON ZAJÍČEK (STATISTIKY)
Zápas a výsledek Zákroky Góly SV% TOI
18. 10. 2024: LIT - KOM 5:2 24 2 92,31 % 60:00
20. 10. 2024: TRI - LIT 3:2p 46 3 93,88 % 61:08

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

3. hvězda týdne extraligy v hokeji: Tomáš Pavelka (Mountfield HK)

  • Kdo: Tomáš Pavelka, obránce Mountfield HK
  • Proč: nejproduktivnější bek týdne ve třech zápasech posbíral pět bodů (1+4)

Ještě jednou Mountfield, tentokrát jeho kapitán. Královéhradecký obránce Tomáš Pavelka držel krok se svými vepředu hrajícími spoluhráči. Za jediný neporažený celek minulého týdne odehrál všechny tři zápasy, ve kterých zaznamenal skvostnou bilanci 1+4. Před takovou produktivitou zadáka nelze přivírat oči, jedenatřicetiletý veterán se poprvé od ledna objevuje ve výběru tří hvězd.

Jistě, kanadské body by v případě obránců neměly být zásadní metrikou. Před Pavelkovou produktivitou ovšem nelze přivírat oči. Při výhře 5:1 nad Karlovými Vary zapsal dvě asistence, nulu při vítězství nad Spartou 5:0 vynahrazují dva kladné body do tabulky pravdy.

Při extravagantní nedělní kanonádě proti Vítkovicím (9:7) pak Pavelka poprvé od prosince 2021 získal tři body (1+2). Ve 23. minutě bral druhou asistenci u Perretova gólu v oslabení, ve 47. minutě už to byla primární asistence u vyrovnávací branky Ryana Dmowskiho – a dvě minuty nato Pavelka sám skóroval v přesilovce, čímž poslal Mountfield do vedení 7:6.

Nejproduktivnější obránci ELH v týdnu od 14. do 20. 10. 2024

  1. Tomáš Pavelka (Mountfield HK) – 5 bodů (1+4)
  2. Graeme McCormack (Mountfield HK) – 3 body (1+2)
  3. Tarmo Reunanen (Karlovy Vary) – 3 body (1+2)
  4. T. J. Melancon (Liberec) – 3 body (0+3)
  5. Alex Lintuniemi (Mladá Boleslav) – 2 body (2+0)
  6. Lukáš Pulpán (Plzeň) – 2 body (2+0)
  7. Petr Šenkeřík (Kladno) – 2 body (2+0)
  8. Jiří Ticháček (Kladno) – 2 body (2+0)

Do svého prvního extraligového utkání Pavelka naskočil v barvách Vítkovic v sezoně 2010/11, naplno se mezi tuzemskou elitou etabloval v ročníku 2014/15 v Litvínově – na jaře si užil mistrovské oslavy. V roce 2017 následoval přestup do Sparty, v poslední z pěti sezon v hlavním městě ostravský rodák posunul kariérní maximum na 26 bodů (5+21).

Pak se Pavelka na rok „ztratil“ ve Finsku, bývalý juniorský reprezentant se v barvách Lukko Rauma trápil a po jediném ročníku zamířil zpět do Čech – přesněji na východ, laso mu hodil management Hradce Králové. Správnost tohoto rozhodnutí potvrzuje okamžité posunutí osobáku, v 51 duelech minulé sezony Pavelka nastřádal 27 bodů (9+18).

Letos? Po 14 utkáních je na šesti zápisech (2+4), což mimo jiné znamená, že prakticky všechny body získal v minulém týdnu. Trefa ze zářijové výhry nad Kladnem zůstávala v osobních statistikách až do středy osamocena – nyní má pět dalších přírůstků.

Oceňujeme i to, že v minulém týdnu postupně rostl Pavelkův ice-time, od necelých 17 minut v duelu s Energií až po 18 minut a 19 sekund v zápase s Riderou. Třetí nejvytěžovanější zadák Mountfieldu aktuálně uzavírá první desítku bodování obránců – a v naší rekapitulaci mu patří pozice třetí hvězdy týdne. Gratulujeme.

sipka Jak se daří hráčům Maxa ligy? Zde si prohlédněte statistiky

3. HVĚZDA TÝDNE V ELH: TOMÁŠ PAVELKA (STATISTIKY)
Zápas a výsledek G A B TM S TOI
16. 10. 2024: MHK - KVA 5:1 0 2 2 0 3 16:41
18. 10. 2024: MHK - SPA 5:0 0 0 0 0 2 17:46
20. 10. 2024: MHK - VIT 9:7 1 2 3 0 3 18:19

Sleduj průběh zápasu ZDE

Hokejová extraliga: Sestava týdne, nejlepší hráči (14. října až 20. října 2024)

Tři hvězdy týdne už známe, v ideální sestavě hokejové extraligy zbývá zaplnit další tři pozice. Kdo jsou podle nás další nejlepší hráči za období od 14. do 20. října 2024?

  • Alex Lintuniemi, obránce Mladé Boleslavi. Bruslaři sice ztratili pondělní dohrávku s Kometou (2:4), pak ale doma porazili Liberec (4:3) a venku Kladno (4:2) a na přelomu první a druhé čtvrtiny základní části jsou v tabulce třetí. Lintuniemi polyká solidní porce minut, navrch se už dvakrát v řadě zapsal mezi střelce. Žádný jiný bek v minulém týdnu nedal více gólů.
  • Peter Mueller, útočník Komety Brno. Vítej zpět. Americký útočník úspěšně rozjel svou druhou brněnskou štaci, za první dva zápasy po návratu pod Špilberk posbíral tři body (2+1). Bruslaře sestřelil vítězným gólem i asistencí, skóroval i v pátek proti Litvínovu. Po dvou letech si tak znovu můžeme připomenout, jak dobře spojení Muellera s Kometou funguje – velká škoda, že americký snajpr o víkendu onemocněl a nestihl tak nedělní derby se Spartou.
  • Richard Jarůšek, útočník Kladna. Největší outsider před startem sezony, nejpříjemnější překvapení prvních kol. Rytíři po výhře ve Vítkovicích (6:5 pr.) a domácí prohře s Mladou Boleslaví (2:4) stále drží skvělé šesté místo, Jarůšek je pak jejich nejproduktivnějším hráčem – a celkově třetím mužem extraligového bodování. Svůj snový vstup do sezony třiatřicetiletý veterán v minulém týdnu podtrhl třemi body (1+2), kredit mu dáváme především za dvoubodový podíl na středeční otočce v Ostravě.

sipka Co přinese tento týden? Všechny zápasy Tipsport extraligy sledujte živě ZDE

SESTAVA TÝDNE PODLE HOKEJZPRAVY.CZ (14. až 20. 10. 2024)
Brankář: Šimon Zajíček (HC Verva Litvínov)
Obránce: Tomáš Pavelka (Mountfield HK)
Obránce: Alex Lintuniemi (BK Mladá Boleslav)
Útočník: Patrik Miškář (Mountfield HK)
Útočník: Peter Mueller (HC Kometa Brno)
Útočník: Richard Jarůšek (Rytíři Kladno)

Zdroj statistik: hokej.cz

Sleduj všechny streamy na jednom místě na Tipsport TV

Extraliga hokej: Události týdne – aktuality, zajímavosti a perličky druhého týdne TELH 2024/2025

Týden v extralize, to jsou i zajímavé události a statistické perličky. Právě ty vám naservírujeme v závěru naší rekapitulace. Co hýbalo tuzemskou nejvyšší soutěží během pátého hracího týdne základní části 2024/25?

  • Čtyři tísícovky diváků v ČPP Areně bouřily, trenéři by naopak raději zmizeli do útrob stadionu. Přepisovala se extraligová historie, Vv neděli večer teprve podruhé v tomto tisíciletí padlo 16 gólů v jednom zápase. Duelu Hradce Králové s Vítkovicemi chyběla jediná branka k vyrovnání zaprášených rekordů ze zápasů Kladno vs. Jindřichův Hradec (13:4, říjen 1993) a Kladno vs. Třinec (7:10, září 1995). Podobně bohaté byly už jen duely Sparty s Olomoucí (8:8, leden 1998) a Třince s Českými Budějovicemi (9:7, leden 2021).
  • Jak už víte z ideální sestavy týdne, Peter Mueller se vrátil do Brna. Ve svých 36 letech se pokusí navázat na skvělé čtyři sezony, během nichž v dresu Komety v průměru sbíral přes bod na zápas. Výsostnou produktivitu hvězdný Američan drží i po úvodních dvou duelech, zato s jiným číslem musel jít dolů – na dresu Američan nezvykle nosí #86.
  • Také další přestupová bomba měla vybuchnout na Moravě, vše je ale jinak. Jakub Zbořil v neděli podepsal v Pardubicích, ačkoli se připravoval s Kometou a jeho příchod pod Špilas se bral za hotovou věc. Nic naplat, na české poměry takřka bezedný rozpočet Dynama stráví i kontrakt bývalého 13. hráče draftu. Po představení další hvězdné posily pardubická soupiska čítá již devět hráčů se zkušenostmi z NHL.
  • Co přesuny opačným směrem? České extralize dal v minulém týdnu vale Olivier Archambault, za Plzeň stihl odehrát jen osm zápasů s bilancí 1+3. Nové angažmá si obratem našel v Košicích, slovenská Tipos extraliga tak vítá zpět nejproduktivnějšího hokejistu minulé sezony.
  • Také další změna se týká Plzně, byť klubové barvy nikdo nemění. Kustodi jen museli upravit tři vybrané dresy – Jakub Lev byl jmenován novým kapitánem Indiánů, asistují mu ex-kapitán Jan Schleiss a Kristians Rubins.
  • Jiný muž s céčkem na hrudi za sebou má zajímavé jubileum, kapitán Rytířů Radek Smoleňák v neděli odehrál 400. zápas v základní části a play off extraligy. Díky teči Melkovy střely si sedmatřicetiletý veterán dokonce připsal branku, skóroval tak již potřetí v řadě.
  • Nejen kvantita, ale i kvalita. Hradec Králové ovládl střelecké tabulky týdne a Jakub Pour si svou parádní akcí přes celé hřiště hlasitě říká o nominaci na gól roku. Tahle trefa z utkání s Karlovými Vary jde jednoznačně za ním.
  • Koho sledovat v live streamech tento týden? Nezaujatým divákům lze doporučit ostravský tým, vždyť v posledních dvou zápasech Vítkovic padlo 27 gólů. Ačkoli Ridera průměrně skórovala šestkrát za večer, do tabulky zapsala jediný bod – nelichotivé skóre se zastavilo na 12:15.
  • Pustit si ale můžete kterýkoli svůj oblíbený tým. V právě začínajícím týdnu se do akce dostanou všechna extraligová družstva, od úterý do neděle nás čeká další porce 16 špičkových utkání. Jak překreslí tabulku, přinesou podobné gólové hody? Přesvědčte se sami, všechny zápasy ELH můžete sledovat živě a zdarma u Tipsportu ZDE.
TIPSPORT EXTRALIGA 2024/25
# Tým Z V VP PP P Skóre B
1.HC Dynamo Pardubice13713237:2926
2.HC VERVA Litvínov13802339:3026
3.BK Mladá Boleslav12630333:2724
4.Mountfield HK14611645:3821
5.HC Sparta Praha12611431:2121
6.Rytíři Kladno13521540:4020
7.HC Kometa Brno13431531:3319
8.HC Olomouc12600630:3318
9.HC Energie Karlovy Vary14430736:4018
10.HC VÍTKOVICE RIDERA10412341:3416
11.HC Oceláři Třinec13323532:3316
12.Bílí Tygři Liberec12314428:3515
13.Banes Motor České Budějovice12400820:3012
14.HC Škoda Plzeň13222721:4112

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Pastrňák v osobním souboji s Martinem Nečasem, zápas NHL mezi Bostonem a Carolinou

Kde sledovat hokej živě?

V článku nabízíme jednoduchý přehled o tom, které televizní stanice a sázkové kanceláře poskytují živé přenosy hokejových zápasů.

Čeští hokejisté se radují z gólu proti finské reprezentaci

Hokej Karjala Cup 2024 - program, tabulka, nominace

První zastávkou EHT 2024/25 bude jako tradičně Karjala Cup ve Finsku 🏒 Podívejte se na program, tabulku nebo nominaci českého týmu.

Jaromír Jágr se chystá na další profesionální sezonu v extralize, bude zářit v dresu Kladna proti Spartě

8 odvážných predikcí pro ELH 2024/2025: Co se může stát?

Začíná další ročník Tipsport extraligy. Možná si říkáte, že po minulém play off už jsme viděli opravdu vše. Co by nás ještě mohlo...