3 hvězdy Česka ve finále mistrovství světa v hokeji 2024

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Finálový zápas na MS 2024 se zapíše do dějin českého hokeje a s ním i výkon celého našeho týmu. Každý jeden hráč zaslouží absolutorium, všichni se zasloužili o výjimečný úspěch. Pro vítězství byly nepostradatelné zejména následující 3 opory.

David Pastrňák řve radostí po gólu do sítě Švýcarska ve finále mistrovství světa 2024. Foto: ČTK / Deml Ondřej

1. hvězda finále MS v hokeji 2024, nejlepší hráči: David Pastrňák

S trochou patosu by se dalo říct, že David Pastrňák v Praze naplnil svůj hokejový osud. Tak jako Dominik Hašek v Naganu 1998 nebo Jaromír Jágr ve Vídni 2005 dokázal i on ustát roli muže, na kterého se nejvíc spoléhá, a doručil fanouškům jejich vysněné vítězství.

Švýcary zaměstnával od začátku utkání, k tradiční ofenzivní kreativitě přidal i důraz a hru do těla. Z několika nadějných akcí nic nebylo, ale pak to v čase 49:13 přišlo. Tomáš Kundrátek nabil Pastovi a ten ze své medvědobijky propálil Leonarda Genoniho, div že ta rána neprotrhla síť! Klíčový moment našeho finálového triumfu.

sipka Chcete víc hokeje? Sledujte livestreamy NHL na Betano TV

David Pastrňák - statistiky ve finále MS hokej 2024
Góly Střely +/- Čas na ledě
1 5 +1 18:42

Sleduj streamy nejoblíbenějších zápasů živě na Betano TV

2. hvězda finále MS v hokeji 2024, nejlepší hráči: Lukáš Dostál

Takový výkon českého gólmana viděli repre fanoušci naposledy roku 2010, kdy Tomáš Vokoun ve finále MS deptal ruské střelce v čele s Alexandrem Ovečkinem a Iljou Kovalčukem.

Také Lukáš Dostál nyní dovedl reprezentaci ke zlatu, na jehož zisku má lví podíl. 31 zákroky zastavil Romana Josiho, Nica Hischiera či Kevina Fialu, švýcarské hvězdy světového kalibru.

Náš brankář č. 1 podal perfektní výkon. Sálal z něj neskutečný klid, všechny puky chytal, nevypadávaly z něj, výborně četl hru. Pozičně byl bezchybný, poradil si i se zrádnými tečemi. Při závěrečné power play se pokusil dát gól, ale to už by chtěl asi moc. Čisté konto a titul mistra světa musí pro dnešek stačit, třeba to vyjde příště!

Lukáš Dostál - statistiky ve finále MS hokej 2024
Zákroky Inkasované góly Úspěšnost zákroků
31 0 100 %

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

3. hvězda finále MS v hokeji 2024, nejlepší hráči: Ondřej Palát

Zas a znovu člověk žasnul nad tím, jak skvěle se Ondřej Palát v každé situaci rozhoduje a jak moc z toho těží jeho spoluhráči i celý tým. Potkala ho i nepříjemnost, když byl ve 23. minutě přísně vyloučen za údajné podražení klubového parťáka z New Jersey Nica Hischiera. Přitom se zdálo, že do něj Švýcar spíš narazil.

Oslabení jsme přežili, ve 30. minutě si naopak Palát vykoledoval faul a byla z toho cenná přesilovka, byť nevyužitá. V průběhu utkání rozdal několik tvrdých hitů, po jednom z nich se muselo vyměňovat prasklé plexisklo! Potvrdil, proč je v NHL tak ceněný jak za útočné dovednosti, tak za často potřebnou výpomoc defenzivě.

sipka Vsaďte si na zápasy NHL s bonusem za registraci ZDE

Ondřej Palát - statistiky ve finále MS hokej 2024
Střely +/- Čas na ledě
3 +1 16:49

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MS hokej - individuální ocenění: Kanaďan Andrew Mangiapane s trofejí pro nejužitečnějšího hráče (MVP) MS v hokeji 2021

Ocenění MS hokej: Nejlepší hráči, all-star tým, MVP

Nejlepší z nejlepších. Prohlédněte si držitele individuálních ocenění z MS v hokeji, včetně členů all star týmů i MVP turnaje.

Výkony mladého obránce Davida Špačka jsou největším překvapením nejen v rámci českého týmu, ale i na celém MS 2024.

3 největší překvapení z českého týmu na MS v hokeji 2024

Při cestě za zlatem na MS 2024 předváděla řada hráčů očekávané výkony, u jiných ale byla úžasná forma velkým překvapením. Více v článku.

Obránce Jakub Krejčík odehrál finále MS v hokeji 2024 se zlomeným nosem.

3 nenápadní hrdinové Česka na zlatém MS v hokeji 2024

Na zisku zlatých medailí v Praze měli lví podíl, přesto se o nich tolik nemluví. Pojďte si připomenout 3 skryté hrdiny Česka na MS 2024.