Exhibice Tým Voráček vs. Tým Pastrňák: vstupenky, hráči, program

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V pražské O2 areně se bude vzpomínat na zlaté časy, které už pro český hokej nejsou dávnou minulostí. Jakub Voráček a David Pastrňák sestaví týmy hvězd a 31. srpna nastoupí proti sobě v exhibici, kde si prý nic nedarují. Všechny informace o akci najdete v našem článku.

Živý přenosInformace
Sestavy, hráči

David Pastrňák (vlevo) a Jakub Voráček jako spoluhráči při jednom z exhibičních hokejových utkání. Nyní povedou oba své týmy v roli kapitánů. Foto: ČTK / Pavlíček Luboš

Zápas hvězd Voráček vs. Pastrňák živě a v online live streamu: kde sledovat Tým Voras vs. Tým Pasta LIVE?

Legendy českého hokeje spojí síly se současnými hvězdami NHL a úspěšnými reprezentanty, aby všichni společně pomohli vybrat peníze pro nadaci Jakuba Voráčka. Sám Voráček vymění komentátorské sako za hokejovou výzbroj a povede jeden tým do boje jako kapitán.

Na druhé straně se proti němu postaví mužstvo, kterému bude šéfovat David Pastrňák, momentálně nejlepší český hokejista. Unikátní bitva bude mít zajímavý průběh ještě před úvodním buly, oba pánové si totiž spoluhráče vyberou při draftu!

Fanoušci se mají na co těšit 31. srpna od 17:00, duel vysílá stanice Nova Sport 1. Jestli se objeví i v nabídce sázkových kanceláří, zatím není známo. Doporučujeme sledovat např. program Sazkabet TV, která vysílá zápasy NHL.

sipka Chcete víc hokeje? Sledujte livestreamy NHL u Sazkabetu

Sledujte livestreamy z NHL i dalších sportovních soutěží u Sazkabetu.

Zápas hvězd Praha 2024 Pastrňák vs. Voráček: informace, program, vstupenky

O2 arena v Praze bude svědkem další výjimečné události. Po strhujícím extraligovém play off a zlatém domácím mistrovství světa tu dostanou hokejoví příznivci ještě jeden přídavek v podobě benefiční exhibice hvězd.

Část výtěžku z akce půjde na konto Nadace Jakuba Voráčka, která pomáhá lidem trpícím roztroušenou sklerózou. Můžete znát také jejího maskota KLUKA PUKA. Vstupenky jsou již v prodeji.

Vstupenky na zápas Voráček vs. Pastrňák: cena, kde koupit

  • lístky na exhibici hvězd se prodávají od 990 Kč
  • koupit si je můžete v síti Ticketportal a Tickemaster

Pořadatelé chystají bohatý doprovodný program, jímž bude před utkáním a o přestávkách provázet moderátor Libor Bouček. Fanoušci se mohou těšit rovněž na předzápasovou autogramiádu hráčů ve fanzóně před arenou.

Zápas hvězd 2024 Voráček vs. Pastrňák: informace
📅Datum: 31. 8. 2024
Čas: od 17:00
🏟️Místo: O2 arena, Praha
🏒Týmy: Tým Voráček vs. Tým Pastrňák
📺Živý přenos: Nova Sport 1

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

David Pastrňák vs. Jakub Voráček exhibice 2024 hokej: hráči, sestavy, složení týmů, draft

Přesné složení mužstev Jakuba Voráčka a Davida Pastrňáka najdete níže. Po vzoru All-Star Game NHL si oba kapitáni vybrali spoluhráče při draftu, kde se postupně střídali ve výběru.

Pro hokejové nadšence v Česku to byla premiéra, zároveň zní slibně i prohlášení Voráčka s Pastrňákem, kteří chtějí, ať se všichni nominovaní snaží a makají naplno.

Zápas hvězd Praha 2024 hokej: draft hráčů

  • Tým Voráček: Petr Mrázek, Ondřej Pavelec - Michal Barinka, Filip Hronek, Lukáš Krajíček, Jakub Krejčík, Ondřej Němec, Jan Rutta - Jaroslav Bednář, Petr Čajánek, Jakub Flek, Ondřej Kaše, Jáchym Kondelík, Dominik Kubalík, Martin Nečas, Jiří Novotný, Jiří Tlustý, Jakub Voráček, Daniel Voženílek
  • Tým Pastrňák: Marek Mazanec, Michal Neuvirth - Libor Hájek, Michal Kempný, Tomáš Kundrátek, Jakub Nakládal, Jaroslav Nedvěd, Jan Ščotka, Marek Židlický - Ondřej Beránek, Roman Červenka, Jan Hlaváč, Jaroslav Hlinka, Jakub Klepiš, David Pastrňák, Tomáš Plekanec, Martin Růžička, Tomáš Vlasák, David Výborný

Ze současných hvězd NHL budou k dispozici Filip Hronek, Martin Nečas, Petr Mrázek. Dostane se i na legendy minulosti, jako jsou David Výborný či Tomáš Vlasák. A chybět nesmí ani další mistři světa 2024, reprezentovaní mimo jiné Romanem Červenkou, Ondřejem Kašem a Dominikem Kubalíkem.

Všechny oznámené nominované hráče si prohlédněte v tabulce.

Hokej Zápas hvězd 2024 Praha: nominace, hráči
Brankáři: Ondřej Pavelec, Petr Mrázek, Michal Neuvirth, Marek Mazanec
Obránci: Marek Židlický, Michal Kempný, Tomáš Kundrátek, Jakub Nakládal, Libor Hájek, Jan Ščotka, Jaroslav Nedvěd, Filip Hronek, Jakub Krejčík, Lukáš Krajíček, Jan Rutta, Ondřej Němec, Michal Barinka
Útočníci: David Pastrňák, Roman Červenka, David Výborný, Jakub Klepiš, Tomáš Plekanec, Martin Růžička, Tomáš Vlasák, Jaroslav Hlinka, Ondřej Beránek, Jan Hlaváč, Jakub Voráček, Martin Nečas, Ondřej Kaše, Jaroslav Bednář, Dominik Kubalík, Jiří Tlustý, Jakub Flek, Jáchym Kondelík, Daniel Voženílek, Jiří Novotný, Petr Čajánek

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - informace zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Hlavní trenér českého týmu U20 Patrik Augusta na tréninku

První přípravný kemp české reprezentace U20 v sezoně 2024/25

Cesta za obhajobou bronzu z juniorského MS začíná. Přečtěte si vše o úvodním přípravném kempu, jehož součásti jsou 4 zápasy ve Finsku.

Martin Nečas patří k hráčům, kteří se během kariéry rozhodli přihlásit k arbitráži. Na snímku ve speciálním dresu Caroliny odkazujícím na éru Hartfordu Whalers.

Arbitráž NHL: hráči přihlášení k arbitrážnímu řízení, výsledky

V NHL je arbitráž strašákem, kterému se chce každý hokejista raději vyhnout. Vše o tomto smírčím soudu se dozvíte v našem článku.

Hokejová sezona měla zlatou tečku, podívejte se, na co se můžeme těšit v té příští

Hokejová sezona 2024/25 - top akce, termíny, co sledovat

Podívejte se na seznam top událostí, které nás čekají v hokejové sezoně 2024/25. Vybrali jsme to nejlepší z klubových i repre akcí.